7458
IZÉ
-
#5556 Nem tudom... :) -
#5555 Miért? A nem Valve-s bann nem örök szerinted? :) -
#5554 Ja, NEM! :D Úgy értem, vhol már olvastam hogy a VAC örökre bannol... -
#5553 ne legyél buta ,a gyerekei öröklik -
#5552 örökletes? a szüleiktől öröklik? -
#5551 De ők megkapják az örökletes bant! -
#5550 Elég sokat játszottam CS-vel és elég sok csitert találtam az évek során ott is.. szóval a Valve játékokra se igaz, hogy ne lennének csalók. -
#5549 Azokra is. -
#5548 "de ez minden online játékra jellemző sajnos."
Kivéve a Valve játékokat... (pl. Counter Strike részek, Team Fortress 2, stb.) -
pett3rson #5547 Üdv a táborban :) -
#5546 Én örültem ennek az ingyen hétvégének, mert így lehetőségem lett kipróbálni milyen ez a rész, mennyire akad a gépemen és úgy alapjába véve milyen. Sok csaló van, akivel találkoztam, de ez minden online játékra jellemző sajnos.
Nekem annyit ért ez az egész, hogy megtetszett a játék és meg is vettem :) -
pett3rson #5545 ezért is sokkal nagyobb kihívás abban lehozni egy M.O.A.B.-ot..ahogy azt Beas haverom meg is csinálta :)
neki is ezt mondták, hogy ott csinálja meg, mert sokkal nehezebb bármelyik játékmódnál..és megcsinálta az állatja.. :D -
pett3rson #5544 gratula, szép teljesítmény. az látszik, hogy baromi nehéz silencer-el menni, egy csomó kill-t vesztettél miatta. nem tudom, hogy mennyire érdemes használni, van pár fegyver aminél jól jön (pl MP5-re jó, meg úgy általában SMG-khez), de ebből is azt vonom le, hogy inkább nem :)
igaz, hogy nem látszol a radaron, de nem is tudsz vele olyan hatékonyan ölni. volt párszor szerencséd is, nekem emiatt nem jön össze, nem vagyok fortuna kegyeltje :) -
Puhos #5543 Nem is vagy level hacker! Szép a perestige jelvényed! -
#5542 C4-et egyszerű kezelni, eldobod és 2x F betűt nyomsz :D -
#5541 a c4-et is igen jól használod(dominationba hasznosabb)
még azt is meg kéne tanulnom,de... -
#5540 dominationt kell játszanom,mert a team deathmach-ban sokkal kevesebb a játékidő -
#5539 Fegyvereket úgy kell használni , hogy: smg-k általában rapid+extended, assault meg extended+kick, vagy red dot. -
#5538 :D -
#5537 nekem idáig nem jöttek be a hangtompítók,videó óta acr+tompi -
#5536 NA EZ TÉNYLEG PROFI
én már láttam a "fdriend's vault"-ban
látom van új nézem mindjárt -
#5535 Engem sokkal jobban idegesít az idióta össze-vissza spawnolás meg a logika és taktika nélküli agyatlan szerteszét rohangálás, mint a csalók...ma már másodszor léptem ki úgy a játékból, hogy na faszom televan inkább kilépek és kipróbálom a BF3-at multiban... -
#5534 sziasztok nekem kilep valami reliable buffer hibaval 24 szazaleknal kb....ez mit jelent? -
#5533 Ok. xD -
#5532 de -
#5531 Jah. Nem tehetek róla :D -
#5530 jó az aimbotos killcam... -
itt is van :) -
#5528 M.O.A.B incoming :) -
pett3rson #5527 az egyébb összegyűjtött dolgokat jegyzi csak meg. tehát ha lehívsz egy sentry-t és valakitől elveszed az UAV-ot, akkor mindkettő megmarad, alul lesz, a legalsó behívható streak-ek között. a többit nem tárolja. -
pett3rson #5526 elejétől fogva így van :) -
#5525 Légyszíves ne cukkoljátok egymást thx. -
#5524 végre más téma(THX)
amúgy nem! -
#5523 azt tudtátok, hogy ha elérünk egy carepackage-t, de nem hívjuk le, majd megint összelövünk egyet, akkor összesen csak egy lesz? -
#5522 Te 1 szer azt is megmagyarázod hogy,a Fagyi visszanyal!
semmi gondom nem volt senkivel?!
átmentünk a warez topikba Ozimak al,(beszélgetni erröl a fos -ról)
de te jöttél oda is észt osztani,meg belepofázni mindenbe,ahogy most is! -
#5521 Úristen....:P
Végigolvastad a hozzászólást?
Ez egy idézőjeles mondat, és et arra írtam hogy ha így kezdtem volna a hozzászólásomat a "Kedves Barátom" megszólítás helyett akkor ez sértően hangzott volna. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A barátom helyett nem tudtam mást írni, megelőlegeztem a baráti viszonyt. :)
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Szerintem ez eléggé lekezelő lett volna.
Jesszusom ez nem neked szólt...
Olvasd el újra egybe azt amit írtam mind a 2 sort! :) -
#5520 Részemről nem vita. OMG.
Írtad hogy a fejlesztők azt mondták hogy nem fognak csalni az mw3-ban erre írtam hogy naivitás ilyeneket komolyan venni ennyi.
Független a játéktól, a játék árától, a játékos korától.
És hogy oké, panaszkodunk, de felesleges senki nem fog tenni semmit, és ugyanez lesz amíg a játék a gépünkről fut.
Ennyi, nem mondtam neked ellent. -
#5519 ha ezt sem érted az baj:
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Te írtad -
#5518 én nem írtam rád,hogy idióta vagy.(szerintem mi vitatkoztunk,ha ez bántás neked,akkor még egyszer kétszer fognak bántani)
kettőnk vitájába beleugatott a szellemileg minősítő csávó.
régi zizi spanom meg hozta szellemi színvonalát.
ezek a többiek,komoly támogatottság -
#5517 Amúgy nekem mindegy a játékról miket írtok, de a személyeskedéseket hanyagoljuk, köszönöm. Nehogy még jobban elmérgesedjen a dolog.