7458
IZÉ
  • wollnerd #5556
    Nem tudom... :)
  • DarkSector
    Miért? A nem Valve-s bann nem örök szerinted? :)
  • wollnerd #5554
    Ja, NEM! :D Úgy értem, vhol már olvastam hogy a VAC örökre bannol...
  • Antal99
    ne legyél buta ,a gyerekei öröklik
  • robotnyk
    örökletes? a szüleiktől öröklik?
  • wollnerd #5551
    De ők megkapják az örökletes bant!
  • ChaosTeam
    Elég sokat játszottam CS-vel és elég sok csitert találtam az évek során ott is.. szóval a Valve játékokra se igaz, hogy ne lennének csalók.
  • DarkSector
    Azokra is.
  • wollnerd #5548
    "de ez minden online játékra jellemző sajnos."
    Kivéve a Valve játékokat... (pl. Counter Strike részek, Team Fortress 2, stb.)
  • pett3rson
    Üdv a táborban :)
  • ChaosTeam
    Én örültem ennek az ingyen hétvégének, mert így lehetőségem lett kipróbálni milyen ez a rész, mennyire akad a gépemen és úgy alapjába véve milyen. Sok csaló van, akivel találkoztam, de ez minden online játékra jellemző sajnos.

Nekem annyit ért ez az egész, hogy megtetszett a játék és meg is vettem :)
  • pett3rson
    ezért is sokkal nagyobb kihívás abban lehozni egy M.O.A.B.-ot..ahogy azt Beas haverom meg is csinálta :)
    neki is ezt mondták, hogy ott csinálja meg, mert sokkal nehezebb bármelyik játékmódnál..és megcsinálta az állatja.. :D
  • pett3rson
    gratula, szép teljesítmény. az látszik, hogy baromi nehéz silencer-el menni, egy csomó kill-t vesztettél miatta. nem tudom, hogy mennyire érdemes használni, van pár fegyver aminél jól jön (pl MP5-re jó, meg úgy általában SMG-khez), de ebből is azt vonom le, hogy inkább nem :)
    igaz, hogy nem látszol a radaron, de nem is tudsz vele olyan hatékonyan ölni. volt párszor szerencséd is, nekem emiatt nem jön össze, nem vagyok fortuna kegyeltje :)
  • Puhos
    Nem is vagy level hacker! Szép a perestige jelvényed!
  • AkAfinucsi
    C4-et egyszerű kezelni, eldobod és 2x F betűt nyomsz :D
  • Antal99
    a c4-et is igen jól használod(dominationba hasznosabb)
    még azt is meg kéne tanulnom,de...
  • Antal99
    dominationt kell játszanom,mert a team deathmach-ban sokkal kevesebb a játékidő
  • AkAfinucsi
    Fegyvereket úgy kell használni , hogy: smg-k általában rapid+extended, assault meg extended+kick, vagy red dot.
  • AkAfinucsi
    :D
  • Antal99
    nekem idáig nem jöttek be a hangtompítók,videó óta acr+tompi
  • Antal99
    NA EZ TÉNYLEG PROFI
    én már láttam a "fdriend's vault"-ban

látom van új nézem mindjárt
  • R0zs0máK
    Engem sokkal jobban idegesít az idióta össze-vissza spawnolás meg a logika és taktika nélküli agyatlan szerteszét rohangálás, mint a csalók...ma már másodszor léptem ki úgy a játékból, hogy na faszom televan inkább kilépek és kipróbálom a BF3-at multiban...
  • DONGUBA
    sziasztok nekem kilep valami reliable buffer hibaval 24 szazaleknal kb....ez mit jelent?
  • AkAfinucsi
    Ok. xD
  • robotnyk
    de
  • AkAfinucsi
    Jah. Nem tehetek róla :D
  • robotnyk
    jó az aimbotos killcam...
  • AkAfinucsi

itt is van :)
  • AkAfinucsi
    M.O.A.B incoming :)
  • pett3rson
    az egyébb összegyűjtött dolgokat jegyzi csak meg. tehát ha lehívsz egy sentry-t és valakitől elveszed az UAV-ot, akkor mindkettő megmarad, alul lesz, a legalsó behívható streak-ek között. a többit nem tárolja.
  • pett3rson
    elejétől fogva így van :)
  • DarkSector
    Légyszíves ne cukkoljátok egymást thx.
  • soo277
    végre más téma(THX)
    amúgy nem!
  • gömbgiliszta
    azt tudtátok, hogy ha elérünk egy carepackage-t, de nem hívjuk le, majd megint összelövünk egyet, akkor összesen csak egy lesz?
  • soo277
    Te 1 szer azt is megmagyarázod hogy,a Fagyi visszanyal!
    semmi gondom nem volt senkivel?!
    átmentünk a warez topikba Ozimak al,(beszélgetni erröl a fos -ról)
    de te jöttél oda is észt osztani,meg belepofázni mindenbe,ahogy most is!
  • DarkSector
    Úristen....:P

Végigolvastad a hozzászólást?

Ez egy idézőjeles mondat, és et arra írtam hogy ha így kezdtem volna a hozzászólásomat a "Kedves Barátom" megszólítás helyett akkor ez sértően hangzott volna. :P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A barátom helyett nem tudtam mást írni, megelőlegeztem a baráti viszonyt. :)
    "Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Szerintem ez eléggé lekezelő lett volna.

Jesszusom ez nem neked szólt...
    Olvasd el újra egybe azt amit írtam mind a 2 sort! :)
  • DarkSector
    Részemről nem vita. OMG.
    Írtad hogy a fejlesztők azt mondták hogy nem fognak csalni az mw3-ban erre írtam hogy naivitás ilyeneket komolyan venni ennyi.
    Független a játéktól, a játék árától, a játékos korától.

És hogy oké, panaszkodunk, de felesleges senki nem fog tenni semmit, és ugyanez lesz amíg a játék a gépünkről fut.
    Ennyi, nem mondtam neked ellent.
  • Antal99
    ha ezt sem érted az baj:
    "Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Te írtad
  • Antal99
    én nem írtam rád,hogy idióta vagy.(szerintem mi vitatkoztunk,ha ez bántás neked,akkor még egyszer kétszer fognak bántani)
    kettőnk vitájába beleugatott a szellemileg minősítő csávó.
    régi zizi spanom meg hozta szellemi színvonalát.

ezek a többiek,komoly támogatottság
  • DarkSector
    Amúgy nekem mindegy a játékról miket írtok, de a személyeskedéseket hanyagoljuk, köszönöm. Nehogy még jobban elmérgesedjen a dolog.