Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
egy az egyben googleön találtam egy halom topikot erre különbözõ fórumokon

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

gömbgiliszta
és nem is megy a játék?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Hali.

Ilyennel találkozott már valaki?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

FeikG
Igen ez elég közel van az igazsághoz!
Én nem csak úgy gondolom,hanem úgy is élek,ha valamit komolyan veszek,arra áldozom,napi 5-6 órát..
Legyen az sport,hobbi,akármi,de még egy egyszerû játék is akár..
Hiszen az éjszaka arra van,hogy sötét legyen,nem pedig arra,hogy túl sokat aludj...

de most Neked ezzel mi a problémád? inkább legyen baltás gyilkos és az utcán, netán az egyik rokonodon élje ki a hajlamait?? akkor szerintem is jobb, ha 0-24-et játszik...ilyen mondjuk nincs, de szerintem az ilyen emberek ártanak legkevesebbet a társadalomnak..

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
már bocs, de ha te 3 hete nem játszol és 10 napod benne van, akkor az még barátok között is átlag napi több, mint 3 óra MW3 eddig <#smile> ÁTLAG. Nem akarlak ezért amúgy leszólni, csak ez sokkal több, mint amire pl nekem van idõm mindenféle egyéb hasznos elfoglaltság mellett. Ha csak minden másnap játszanék akkor is, hazaérek 5-re, kajára és fürdésre 1 óra, aztán éjfélig mondjuk van 6 órám. Azt egyhuzamban szerintem nem lehet ilyen játéknál bírni, ahhoz túl gyors, legyen akkor csak 5. 1 héten mondjuk rá van akkor 3-4 napom rá, egy hónapban legyen 11. 3 hónapos játék, 33 nap, 33*5 = 165 óra, ami kb 4-5 nap játékidõ (és 3 hetes megállást nem számoltam ebbe). És szerintem ez is elég fanatikus hozzáállás, akkor te mennyit játszottál eddig?...

Hozzáállás kérdése: beülök a gép elé és kockulok 0-24? Az is egy hozzáállás, ja.

FeikG
Ez hozzáállás kérdése! És semmi köze ahhoz,amirõl te itt beszélsz...

akkor miért kezdted el és haladtál ACT 1 végéig? bár Te tudod, de Én folytatnám a helyedben, nem annyira hosszú az.

The Matrix has you...

Letöröltem srácok!!! Majd 2-3 hét múlva, de legalábbis 1 másfajta játék után nekilátok ismét. Hogy miért?
Én általában 2 játék között szoktam szünetet tartani (fõleg ha komoly sztorival megáldott programról van szó), de ezek ráadásul még folytatások is.

Szal most jön egy könnyed Need for Speed, aztán madj utána valamikor újra.

Nem is jó úgy nekilátni egy új játéknak, hogy közben még az elözõ rész hatása alatt vagy...legalábbis nálam😊
ebben a részben a Treyarch nem volt benne, az Activision mellett az Infinity Ward és a Sledgehammer csinálta ezt a részt, de mint tudjuk az IW már nem az a csapat, mint akik az elõzõ 2 résznél összeállt...
Treyarch a Black Ops-ot csinálta korábban, meg még jó párat COD-hoz. Treyarch

most, hogy megnéztem Én is ezt a linket Wii-re õk adták ki, de gondolom csak az átírási munkát végezték, történetbe nem szóltak bele. Aztán lehet, hogy igen, bár akkor ki lenne írva a nevük a hivatalos MW3 oldalon is - pedig nincsen -, de mondjuk a Black Ops-ban elõször feltûnõ játékvisszajátszást mw3-ba is belerakták. Eléggé össze vannak ezek fonódva, szóval kibogozhatatlan ki mit csinál, eleve Activision tulajdonban vannak 😊..ezért is alakulhat ki ilyen bughalmaz az egészbõl..sajnos..

The Matrix has you...

3 napi hideg élelem, Recruit, és játszd végig mind a 3at egymás után... nincs az a film, ami ilyen epic moziélményt adna... 😉

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Talán a Treyarch miatt nem lett olyan jó? Elvégre az MW2-t Jason West rendezte. Õt meg ugye Zampella-val együtt kirúgták...pont akik a sztoriért voltak felelõsek...

No sebaj, nem temetem egyenlõre😊 Az MW2-ben Ghost és Roach halála, és a befejezés volt az a pont, amikor borsódzott a hátam...ha ebben is lesznek ilyen jelenetek (SPOILER NÉlKÜL😊) akkor nyert ügye lesz az MW3nak😊
nekem személy szerint az mw2 jobban tetszett történetileg és fordulatokban, élményben stb. azt 3x játszottam végig, annyira jó volt. ezt a részt...? kétszer. elsõre, hogy mi lesz benne, másodjára, hogy összeszedjem az intel-eket az achievmentekért..ez utóbbi ráadásul szerintem bugos, mert minden megvan mégsem adja meg...ez epikus.

jó az mw3, de nem volt akkora "mozi", mint az mw2. azért játszd végig, jó lesz az, meg lehet ez neked jobban bejön majd, ki tudja, nem vagyunk egyformák.

The Matrix has you...

Jaka923
A vége ugyanúgy epikus, ahogy az elõzõ MW részeké, szóval ha nem másért, azért érdemes végigtolni az amúgy is rövid játékot. Nekem kegyetlenül bejött.

Büdös Bohóc
vannak jobb pályák

én nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni mondjuk, mert az MW sorozatban ez az elsõ nekem

Fpocok
Annyira nekem sem jött be. MW2-t imádtam. MW3at még nem toltam végig. A batman AA meg ACvel is így vagyok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Üdv! Nemrég vittem végig a Modern Warfare 2-t, és avége letaglózott, annyira katartikus volt. Most tolom a Modern Warfare 3-at, nemsoká az Act I végére érek, és nem éreztem a "wow" faktort...kicsit olyan mint anno a Modern Warfare után a World at War...

Lesz benne még ütõs jelenet? Ne temessem a játékot? Pl. a New York-i pálya, a tengeralattjárós, vagy a kikötõs is jó, de semmi különös, nem marad emlékezetes....

Beindul majd? Lesznek "meghökkentõ" jelenetek?

SPOILER MENTESEN!!! ha lehet😊
próbáljátok ki, hogy váltsatok lobby-leader-t, lehet az egyikõtök nete nem bírja a dolgot a másiké viszont igen, nálunk volt ilyen gond és megcserélve már jobb lett. ha nem müxik, akkor egy patch-re kell várni..hátha csak az segít 😊

The Matrix has you...

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy a haverommal nem tudunk normálisan survival-t játszani. Laggol, beakad, megszûnik a szinkron stb.. Erre tudtok valami megoldást? Nagyon idegesítõ, hogy nem tudunk normálisan játszani.

Üdv.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha steam cuccokat árulsz amit a steam se enged meg, írd spoiler-be vagy a steam topikba THX.

Én személyszerint azért nem komálom mert át lehet verni ezzel a felhasználókat is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jah, lemez mindhez megvan, azt is kapod, kivéve portal (az online volt)

"apparátus fog ezzel foglalkozni."

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Pedig kellene arról volt szó, hogy külön apparátus ezzel foglalkozni.

Büdös Bohóc
tegnap óta sikerült odafigyelnem is, azóta volt egy ember, aki egy glitchet kihasználva nyomta sorozatban a predator missilet, most nemrég meg egy aimbotos geci. Jelentettem is õket, remélem hamarosan ban lesz.

Alien
Ground War módban van nagyon nagyon sok cheater. Sima Domination/Demolation/Kill Confirmed-ben jobb a helyzet sokkal. Oda is betéved néha-néha , de a ground warban volt már olyan h 3 különféle lobbyba mentem egymás után, mind a háromban volt aimos.

de nem is mindent enged átállítani, azaz hiába állítod, nem érvényesül, pl Ping-meter.
Az, hogy mi megy és mi nem azt meg elég nehéz így megmondani. persze a ragdoll az látszik, meg a hullák száma, ilyesmi, de van pár amit nem látsz.

The Matrix has you...

DarkSector
sajnos

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gömbgiliszta
MW3 Config Utility , használta/használja valaki? Gondolom legális, nem jár érte bann, olyasmi mint mw2-ben? A ragdoll effect-et ki lehet vele kapcsolni vajon?

<#conf>

hogy irigylem Én õket 😄

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
tudod van, akinek élete is van a játék mellett meg munkája is

FeikG
Már van25 órád?Nekem meg 10 napom és lassan 3 hete nem játszom..
Van csíter a játékban,bár az mw2-ben sztem több volt,inkább a lag a domináns..

de tényleg...

The Matrix has you...

robotnyk
én tízszer ennyi idõ alatt azért láttam már párat <#zavart1>
DarkSector
A technikai problémák végett mindenképpen külön kell kezelni.

Jaka923
Nem az a lényeg, hanem az, hogy ÚJ. Ennyi erõvel az újabb CoD-oknak sincs értelme új topikot nyitni a fórumban, mert 90%-ban ugyanazok 😄

hát..marha sok a különbség a kettõ között..de tényleg...

The Matrix has you...

Jaka923
Ezt nem láthattad régebben, mert csak tegnap lett feltöltve. Max ezt láthattad.

Én már láttam ezt a videót, de jó "régen". Már ide is be volt linkelve egyszer szerintem.

The Matrix has you...

Jaka923
LOL, ez mit másolt be? Nem lehet videót belinkelni. Amúgyitt van amit akartam.

Jaka923
Új infók a DLC-rõl:

mw3-ba nem kell látni a csipán, elég,ha megemeli, lõ és beadja a hitbox. legalábbis ezt rebesgetik az urban legend-be. engem személy szerint nem izgat milyen script-ek vannak és azt is elhiszem, hogy valakinek gyorsak a reflexei, de azért mindent nem eszek meg Én sem olyan könnyedén 😊

amikrõl beszéltem, mert játszottunk ellenük azokból nem mondanám azt, hogy csalók voltak, mert nem látszott, hogy wh-zna, vagy aim-ozna, nem talált minden lövés és nem volt fejes sem mindig, viszont olyan gyorsan tartott célra és lõtt, hogy az embertelen gyorsaságot sejtet..vagy amint mondtam programot. mindegy, csinálni vele semmit nem lehet, vagy kilépek vagy nem, ez van.

The Matrix has you...

R0zs0máK
Kell tenni egy pöttyöt a célkereszt helyére a monitoron és kész is a kombó...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

gömbgiliszta
nekem most az jön elõ folyton, hogy nem bírom lehívni a carepackage-t. egyszerûen nem lehet eldobni a füstjelzõt, csak halás után. ezt patch-el javítják majd?

Büdös Bohóc
kíváncsi lennék, hogy ki használna egyébként ilyet, gondolj már bele, scope fel, levegõ visszatart, lövés EGYSZERRE? A scope fel gyorsasága lófasz, ha egyszerre történik az egész, akkor nem is fogja még látni az ellenfelet kb a scopeon és már lõ a script, semmi értelme. Vagy szeritetek?...

de egyszerûbb egy gombnyomással elintézni...csak nálam meg ez is a csalás egy fajtája..ha már itt tartunk.

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
nekem már 25 órám van a játékban, de egyértelmûen soha nem találkoztam cheaterrel, nem tudom mi ez a rinyálás itt 😄

#5091: igen vannak scriptelõs egerek

btw a "fegyver fel" és a lövés mehet egyszerre is, bár gondolom erre már rég rájöttetek

Antal99
már én is rájöttem,hogy ez a fajta csipázás,nem gyakorlás kérdése

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Quickscope is back!

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Nem vagy noob, ez van, mi is belefutunk egyre több ilyenbe és rohadt idegesítõ. Vagy találtak valami glitch-et vagy olyan egerük van amire script-et lehet rakni és nekik egy gombnyomás a célzás-levegõtartás-lövés. haverom szerint nem az, csak jól játszanak 😊 dönts el mindenki, de ez talán még rosszabb, mint egy WH-s vagy aim-os 😄 najó, annál nincs rosszabb 😊

The Matrix has you...

nem terhelem vele a netet, de majd megnézem bekapcsolva megint, mert így is iszonyat lagg volt tegnap este. akkor meg minek nyomjam ki, legalább lesz pár szép videó, bár úgysem csinálok frag movie-t.

néha érdemes lenne visszanéznem, mert egyszerûen hihetetlen milyen random módon adja a killeket és ez már nem ping meg lagg, mert egy gránátnak elvileg mindig ugyanolyat kéne sebeznie, fõleg ha valaki alá begurul és ott guggol fölötte, de simán túléli (blast shield nélkül), sõt van, hogy egyszerûen eltûnik, még csak nem is sebez, mintha nem robbanna...ilyen fekete-lyukak lesznek a pályán és beszívják vagy nemtom...

The Matrix has you...