7458
IZÉ
-
#5596 -
#5595 Ezt a lehet mindenhogy bizniszelni dolgot hogy érted?:) -
xxxpaulxxx #5594 Szerintem jobb mindenképp:) Bár én az MW2 után nem vettem volna meg, de szerencsére steamen már lehet mindenhogy bizniszelni:D
Szóval jah nekem is nagyon bejön, elég rég nem kötött le így játék, mint a Modern Warfare 3 multija:)
Plussz, hogy vannak dedikált szerverek is... pazar! Ok... lehet, hogy nincs rajta xp, de érthető is:) -
#5593 Na már megvettem, töltöm steamen keresztül! az mw2 megvolt azzal rengeteget játszottam, remélem ennek a játéknak is sikerül majd épp annyira lekötnie mint az elődjének!:) -
simonl #5592 Bátran vedd meg szerintem, a single -ben biztosan nem fogsz csalódni, ha "jó net -ed" van otthon akkor a multit sem fogod tudni abbahagyni.
A játék remekül van optimalizálva, régebbi konfigokon is tudsz majdhogynem HD beállításokat alkalmazni.
És természetesen várjuk az új multi pályákat....
Rosszakat azért mondanak a játékra mert trendi fikázni azt ami jó és/vagy nincs pénze megvenni a játékot. -
#5591 Eddig még én se, bár még nem vonhatok le nagyon tapasztalatot :)
Még ismerkedek a játék részeivel, tegnap például elég sokat játszottam a Co-op móddal, egész jó ez a túlélős rész :) -
#5590 most volt nyílt hétvége.
én nem bánom,hogy megvettem. -
#5589 szerintem fasza, addiktív a multija nagyon :) nem szeretek újrajátszani semmit, stb, de itt tuti egy párszor le fogom a prestige leveleket nyomni. -
#5588 sziasztok! azon gondolkodtam hogy megveszem az MW3-at? mi a véleményetek róla érdemes lenne megvenni most?sok rosszat olvastam de annyi jót is.. Köszönöm! -
pett3rson #5587 Van olyan is amin tudsz fejlődni, normál módon. Bár ez lehet, hogy a patch óta ritka, mint a fehér holló. -
#5586 Nincs hiba, dedikált szerón nincs XP :) Viszont óvatosan játssz dedikált szervereken, mert attól függetlenül előfordulhatnak buherált fejlődős szerverek (FAST XP, XP BOOST ilyesmiket szokott tartalmazni a nevük) ahol egy lövéssel akár egyből felmehetsz 80-as szintre. (Prestige-t nem lép csak ha te váltasz, de csak óvatosan :)) -
#5585 Másik... nem tudom egy eredetileg így van-e, vagy valami hiba, de úgy veszem észre, hogy ha a Dedikált szerverekre megyek (Servers), ott a játékért nem kapok XP-t. Ez igaz, vagy én vagyok a vak? -
#5584 Úgy látszik "játék" függő is, hogy a ban mire terjed ki, van ahol egész motort használó játékokra, van ahol csak az adott játékra. Pl MW2-ből kitiltás VAC által csak MW2-ből tilt ki, más játékból nem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Cheating in a Source Engine game that was released prior to Left 4 Dead will result in a VAC ban from Counter-Strike: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Day of Defeat: Source, and Team Fortress 2.
Cheating in a Gold Source engine game will result in a VAC ban from Counter-Strike, Condition Zero, Ricochet, Day of Defeat, Team Fortress Classic, Half-Life: Deathmatch, and Deathmatch Classic
Call of Duty: Modern Warfare 2
VAC is enabled on all multiplayer servers, public and private. Any modifications to the game other than editing config files can result in a VAC ban. Examples of such modifications include but are not limited to console enablers, VAC disablers, and server hosting mods.
A VAC ban in Modern Warfare 2 only affects Modern Warfare 2.
-
#5583 azért ahhoz,hogy valaki csalásra adja a fejétkell egy bizonyos majd én megmutatom,ki ha én nem...stílus,és ez feltételezi az újabb játékokat,szerintem -
#5582 ezt csak viccből kérdezted -
#5581 pedig a cs-vel boldog boldogtalan játszhat egy ideje -
pett3rson #5580 mindig a pénz beszél, azt mondod? ;) -
pett3rson #5579 érdekes politika az biztos... a CS-világ elégedett, mi viszont nem... -
#5578 azon gondolkoztam,hogy az eladásoknak jót tesz-e ha hatékonyan védik a tisztességesen játszókat a csalóktól
ahol dollár milliókról van szó,biztos alaposan megvizsgálták ezt
ha túl szigorúak akkor a csalók nem veszik,ha túl engedékenyek az tuti rossz reklám,viszont a középút(bannoljunk néha keveset)a legtöbb eladást eredményezi!!! -
#5577 de nem egy nagy hülyeség,hogy ha valakit bannolnak mert a cs-vel csalt,az nyugodtan játszhat a cod-al,amíg ezzel is le nem bukik.
olyanról már hallottam,hogy ártatlanság védelme,de mintha ez a fordítottja lenne.
-
pett3rson #5576 valószínűleg ez van amit mondasz, hiszen ha Frank akkor készítette a képet, akkor hogy tudna játszani COD-al, más játékban kaphatta a ban-t. elég érdekes, de legalább van amiből már kitiltották. -
pett3rson #5575 úgy látszik notórius csaló kecseg, nem tanul semmiből... -
#5574 éppen az MW3-al játszott, sztem csalással, amikor lekaptam, aztán feljelentettem.
DE játszott.. -
#5573 Hogy miből van banolva, azt csak ő látja. Ha CS-ből banolták, attól még CoD-ozni tud, mint mondtam, nem az egész accountot banolják olyankor, hanem az ugyanazon motorral működő játékokat. -
#5572 na most akkor ez,hogy van? -
#5571 jaja, azért "currently in game". -.- -
#5570 a bans on record azt jelenti, hogy már megkapta a bant. -
xxxpaulxxx #5569 Áhhh... miért bannolná az egész accot? Azért az eléggé unfair lenne:D
Amúgy... most vettem meg a játékot én is, az akció alatt... illetve "kaptam" tf2 cuccokért:D
Hogyhogy visszatért a játék ehhez a lobby-s módszerhez? Ez akkora felháborodást jelentett már a 2-ben is. Vagy rosszul emlékszem, hogy a Black opsban volt normális szerverkereső? -
pett3rson #5568 Egy dolog még eszembe jutott, teljesen másról.
Ha valakit érdekel, hogy éppen mennyi is a pingje - számmal kiírva - az menjen fel egy PROMOD-os szerver-re ahol ezt így ki tudják írni, ha kiléptek és bementek normál publikos játékba, akkor is megjegyzi ezeket a beállításokat és ott is látható lesz a ping. Ha kiléptek a játékból teljesen, akkor ezek törlődnek, nem kell aggódni. -
pett3rson #5567 Megtaláltam, Frank99 rakta be a képet, megpróbálom megint, ha nem, akkor az 5.oldalon van most, az #5193-as hsz-ben. ban's on record...
-
#5566 Tudtommal a VAC ban az egész Steam accot lebannolja, vagyis nem enged utána interneten játszani egyik "megvásárolt" játékkal se.
Viszont a legtöbb külföldi csitert ez nem hatja meg, mivel 1-1 steam accra megvesz 1-1 játékot, ami neki a fizetéséhez / zsebpénzhez képest nem akkora összeg, mint nekünk. Lebannolják, másnap megveszi újra a játékot egy másik steam accot regelve és csitel tovább. Persze a legtöbb csaló eleve tört játékkal multizik, így meg se kell vennie... -
#5565 Nincsen sem figyelmeztetés, sem fellebezés, a VAC-ban végleges, nem leszedhető (kivéve ha a cég hibázik, ami eddig "nyilvánosan" egyszer fordult elő). -
#5564 Én sem. -
#5563 ezt a játékmotor alapján bannolást még nem hallottam -
#5562 SZERINTEM figyelmeztetés nincs
fellebbezés nincs -
pett3rson #5561 de először még csak egy figyelmeztetés jön? mert már lett ide belinkelve egy ilyesmi kép egy emberke profiljáról, hogy VAC-ban kiadás alatt vagy mi. gondolom lehet fellebezni, hogy de hát Én nem is rosszalkodtam, mert ugye ártatlanság vélelme az itt is van..vagy nincs? -
#5560 magát a Steam accot bannolják, minden a bannolt motorral (ha CoD-ra kapod, akkor semmilyen CoD-dal, ha CS-re, akkor semmilyen Source-motoros) működő játékot bannol. A rendszer automata, minden játékindításnál összehasonlítja a játékhoz kapcsolódó futó folyamatokat a szerver adatbázisával, ha olyan eltérés van, ami a szerveren meg van "zászlózva", mint cheat, akkor a rendszer rövid időn belül felteszi a VAC-bant az accountra.
Többek közt ennek volt köszönhető annak idején az MW2 idején a masszív banhullám a második DLC megjelenésekor, nem frissítették fel az adatbázist a DLC-s verzióra, így a DLC-t magát külső cheatprogramnak vette. -
#5559 tudtommal VAC-nál az egész steam profil röpül. -
pett3rson #5558 OFF:
Ez a Valve-os VAC-ban mit ellenőriz? Mi alapján lesz bannolva? Gondolom nem IP, mert az könnyebben változik, míg egy egyedi azonosító - mint ami VAC-nál is lehet sejtésem szerint - már nehezebben kerülhető meg. Valószínűleg ezért is nem működik COD-ban, mert ott több időt igényelne minden egyes bejelentés megvizsgálása, amire ezek szerint nincs is kapacitásuk.
ON: -
#5557 A kick ami nem végleges.