Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ilyennel találkozott már valaki?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Én nem csak úgy gondolom,hanem úgy is élek,ha valamit komolyan veszek,arra áldozom,napi 5-6 órát..
Legyen az sport,hobbi,akármi,de még egy egyszerû játék is akár..
Hiszen az éjszaka arra van,hogy sötét legyen,nem pedig arra,hogy túl sokat aludj...
The Matrix has you...
Hozzáállás kérdése: beülök a gép elé és kockulok 0-24? Az is egy hozzáállás, ja.
The Matrix has you...
Én általában 2 játék között szoktam szünetet tartani (fõleg ha komoly sztorival megáldott programról van szó), de ezek ráadásul még folytatások is.
Szal most jön egy könnyed Need for Speed, aztán madj utána valamikor újra.
Nem is jó úgy nekilátni egy új játéknak, hogy közben még az elözõ rész hatása alatt vagy...legalábbis nálam😊
Treyarch a Black Ops-ot csinálta korábban, meg még jó párat COD-hoz. Treyarch
most, hogy megnéztem Én is ezt a linket Wii-re õk adták ki, de gondolom csak az átírási munkát végezték, történetbe nem szóltak bele. Aztán lehet, hogy igen, bár akkor ki lenne írva a nevük a hivatalos MW3 oldalon is - pedig nincsen -, de mondjuk a Black Ops-ban elõször feltûnõ játékvisszajátszást mw3-ba is belerakták. Eléggé össze vannak ezek fonódva, szóval kibogozhatatlan ki mit csinál, eleve Activision tulajdonban vannak 😊..ezért is alakulhat ki ilyen bughalmaz az egészbõl..sajnos..
The Matrix has you...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
No sebaj, nem temetem egyenlõre😊 Az MW2-ben Ghost és Roach halála, és a befejezés volt az a pont, amikor borsódzott a hátam...ha ebben is lesznek ilyen jelenetek (SPOILER NÉlKÜL😊) akkor nyert ügye lesz az MW3nak😊
jó az mw3, de nem volt akkora "mozi", mint az mw2. azért játszd végig, jó lesz az, meg lehet ez neked jobban bejön majd, ki tudja, nem vagyunk egyformák.
The Matrix has you...
én nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni mondjuk, mert az MW sorozatban ez az elsõ nekem
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lesz benne még ütõs jelenet? Ne temessem a játékot? Pl. a New York-i pálya, a tengeralattjárós, vagy a kikötõs is jó, de semmi különös, nem marad emlékezetes....
Beindul majd? Lesznek "meghökkentõ" jelenetek?
SPOILER MENTESEN!!! ha lehet😊
The Matrix has you...
Egy olyan problémám lenne, hogy a haverommal nem tudunk normálisan survival-t játszani. Laggol, beakad, megszûnik a szinkron stb.. Erre tudtok valami megoldást? Nagyon idegesítõ, hogy nem tudunk normálisan játszani.
Üdv.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én személyszerint azért nem komálom mert át lehet verni ezzel a felhasználókat is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az, hogy mi megy és mi nem azt meg elég nehéz így megmondani. persze a ragdoll az látszik, meg a hullák száma, ilyesmi, de van pár amit nem látsz.
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#conf>#conf>
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
The Matrix has you...
Van csíter a játékban,bár az mw2-ben sztem több volt,inkább a lag a domináns..
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
amikrõl beszéltem, mert játszottunk ellenük azokból nem mondanám azt, hogy csalók voltak, mert nem látszott, hogy wh-zna, vagy aim-ozna, nem talált minden lövés és nem volt fejes sem mindig, viszont olyan gyorsan tartott célra és lõtt, hogy az embertelen gyorsaságot sejtet..vagy amint mondtam programot. mindegy, csinálni vele semmit nem lehet, vagy kilépek vagy nem, ez van.
The Matrix has you...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
The Matrix has you...
#5091: igen vannak scriptelõs egerek
btw a "fegyver fel" és a lövés mehet egyszerre is, bár gondolom erre már rég rájöttetek
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
The Matrix has you...
néha érdemes lenne visszanéznem, mert egyszerûen hihetetlen milyen random módon adja a killeket és ez már nem ping meg lagg, mert egy gránátnak elvileg mindig ugyanolyat kéne sebeznie, fõleg ha valaki alá begurul és ott guggol fölötte, de simán túléli (blast shield nélkül), sõt van, hogy egyszerûen eltûnik, még csak nem is sebez, mintha nem robbanna...ilyen fekete-lyukak lesznek a pályán és beszívják vagy nemtom...
The Matrix has you...