7458
IZÉ
-
Puhos #5636 Ja még annyi, hogy legalább tanulj meg számolni a ponyván keresztül három embert lőttél le, és mind a három headshot! Ez nem véletlen egyik sem és nem is szerencse, ez WH!!!! Sőt még lehet, hogy egy kis Aimbot is van benne!!! -
Puhos #5635 Az a baj, hogy ez csak szerinted nevetséges, látszik nem vagy komoly! Éretlen vagy! Én már játszottam egy pár multi játékkal de még nem találkoztam ilyen "edit"-tel sehol sem! Lehet, hogy ez csak nálad van?! Na még annyi, hogy megnézte a baráti körből más is a videót és azt mondták ez kemény wh!!! -
#5634 "képe" látszik a kék ponyván fehérrel---->:ADSDSA:ADS:ADS:ADS úgy hívják , hogy edit xD (ez fájt) -
#5633 Szerencséről hallottál már? A lvl hack-nek mi köze van ahhoz , hogy én ponyván át ellőttem 2 embert? :DD nevetséges <333 -
Puhos #5632 Kár annak venned, mert nem annak szántam. Kis level hacker! Azért a Dome-nál érdekes amikor az első embert lelövöd és után a többi embernek a "képe" látszik a kék ponyván fehérrel! -
#5631 baszki ez a zene hozzá, áhh, kemény... -
Phoboss #5630 sziasztok én is csináltam egy videót nem nagy szám de jó fun volt:D
-
#5629 Szerintem akkor ezt elismerésnek veszem :), hogy jól játszok :P! Soha életembe nem csaltam -
Puhos #5628 Szerintem az a baj ezzel videóval, hogy van benne csalás is, mármint a játékban. -
xxxpaulxxx #5627 Csak azért gondoltam, mert a meccs végén nem írt ki semmi plussz xp-t a fegyvernél és szerintem nem is változott az xp állása... de köszi, jó ötlet, majd felírom:) -
pett3rson #5626 majd írd meg az eredményt és hogy látványos-e a különbség. -
pett3rson #5625 hali.
Nem sokat játszottam HC-vel, de szerintem ott is fejlődnek a fegyverek. Ezt tényleg meg kellene nézni, de most nem tudom. A legegyszerűbb, hogy felírod/megjegyzed mennyinél jársz adott fegyvernél és ha hozzáadja, akkor számolja :)
Patch óta lehet, hogy változott valami, bár azt kétlem, hogy pont ez, max ha valamit elkódoltak, de erre kicsi az esély. -
#5624 nekem ilyenem van, de még nem programoztam be.
majd most!
:-) -
xxxpaulxxx #5623 nem akarlak megbántani, de ahelyett, hogy frappán válaszon törnéd a fejed inkább gondolhatnál arra, hogy nem véletlen kérdezem meg:)
értsd: nem írja ki -
#5622 "Hardcore TDM-ben hány xp jár egy ölésért" - nem akarlak megbántani, de nem egyszerűbb lenne kipróbálnod? -
xxxpaulxxx #5621 Hardcore TDM-ben hány xp jár egy ölésért, illetve jól látom, hogy nem fejlődnek a fegyverek? -
A csíter egér!
Programozható makrók,egy gombnyomásra,ül-áll-fekszik-lő-ugat-gránátot dob-stb. -
#5619 kick-impact-attachment-speed stb :D (ezek a Proficiency-k) -
#5618 ezt én nem találom sehol:Proficiency -
pett3rson #5617 Lehet éppen Juiced Deathstreak-je volt amivel tud 10 mp-ig (vagy meddig) gyorsabban futni. Olyankor Villám-ot játszanak, meg elég vicces ahogy mozognak :D -
#5616 Köszi mindenkinek!! :) fog még jönni ilyen fajta is meg moab is :D
#5613: van speed a fegyverhez Proficiency-ként + extreme conditioning :) -
#5615 jóféle,bár én jobban szeretem,ha vágatlan a múvi,de ez akkor is jóféle -
#5614 1:30-nál az állat!
nekem tetszenek az ilyen videók nagyon, szívesen nézem őket, pakoljátok csak fel! -
fawcet #5613 Nekem az lenne kérdésem hogy tudnak egyesek extra sebességgel futni mondjuk mp7el? látom hogy úgy szalad mintha sotija lenne neki. Azzal tudom lehet picit gyorsabban szaladni. -
#5612 Egyedül az a bajom vele, hogy így be volt zoomolva a kép.
Amúgy meg mini montage=minitage. -
xxxpaulxxx #5611 Én csak egy valamit nem értek amúgy ebben a játékban (gondolom ez már meg volt itt tárgyalva sokszor:D)
Mi a francért nem tudták megoldani, hogy ne csak 2 pályára lehessen szavazni, hanem az összesre, mint pl az UT-kban?:S Olyan nehéz ez? Vagy ezzel próbálják elérni, hogy ne mindenki a de_dust2-n játsszon?:D -
koocos #5610 Nagyon szép killek, és az edit is faja! Csak így tovább -
#5609 Haverom csinált a frage-imből egy mini montage-t élvezzétek :)
A másik pedig nemtudom , hogy mikor lesz kész :) -
#5608 persze.
ez kérdés is volt ,jól tudom? -
koocos #5607 Ha nem tudja szinkronizálni a felhővel, akkor nemszámít a mentés :) -
#5606 mw2 wincsire ment
mw3 NEM wincsire ment?! -
pett3rson #5605 vagy:
Kilépsz asztalra és leállítod a futó alkalmazások közül először a Steam-et és aztán a játékot is. Azért ebben a sorrendben, hogy ne mentse a felhőbe az adatokat. Külföldi fórumokon is ajánlották már ezt. -
#5604 Ilyen jelenség MW2-n is megtörténik egyre gyakrabban, hogy "hackelt host"-ra kerül az ember... így már ott alkalmazott megoldás talán itt is működik, bár nem vagyok benne biztos ( biztonsági mentés a játék fájlokról) -
pett3rson #5603 tetszik a "jó net" dolog :)
nem tudom mit értesz alatta, de tetszik :D -
pett3rson #5602 nem hiszem, hogy ezért lenne külön "érvényesítője", egyszerűen Xbox-ra nem készült el ez a dolog, PC-re meg kellett valami új, hogy ne MW2 legyen teljesen, így megcsinálták ilyen bénára. -
xxxpaulxxx #5601 ohh, köszi a figyelmeztetést:D
Akkor ezek szerint ezért kell külön bekapcsolni menüben -
Puhos #5600 #5586 -
xxxpaulxxx #5599 ???:D
Én csak tegnap óta tudom, hogy létezik egyáltalán ilyen:) -
Puhos #5598 A dedikált szerókkal csak óvatosan! -
xxxpaulxxx #5597 Team fortress 2 itemeket cseréltem el a játékra:)