Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
<#idiota>

help

DarkSector
Nem ajánlgatunk itt warez-t. Thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bugi Misi
néz át warez topikba és nem kell megvenni😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Antal99
én is csapatban játszom legtöbbször,most akkor ki fáradjon,hova?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Mindent elmondott. Ha eredeti, akkor steam, ha warez, akkor felejtsd el a multit. Ennyi. Meg kell venni.

Bocsi de ezzel nem mondtál nekem semmit... nem eredeti, akkor a Steam szóba se jöhet... a warez-al meg ugyan ide jukadok ki xD
steam minden problémád megoldja...amennyiben eredeti..ha nem, akkor warez topik.

The Matrix has you...

Sziasztok... Segítséget szeretnék! Teljes kezdõ vagyok... Mien szerver keresõvel tudom elindítani a multit és mien patch kell hozzá? Xfire játszik?
ha taktika kell, akkor fáradj át a BF3 topikba és játékba. a COD régóta nem taktikáról szól..legalábbis nem egyéni szinten. csapatban már kell taktikázni és szoktunk is, ha összejön a team nagyon alázós pontszámok jönnek ki, de egy montage videó nem errõl szól, hanem az egyénrõl és annak a játéknak a legszebb, legérdekesebb videóiról. nem nagyon néztetek még ilyeneket, hogy ezt így le kell írnom.

The Matrix has you...

összeteheted a két kezed, hogy nem sokat találkozol ilyenekkel vagy még "rosszabbakkal". Mi sajnos belefutunk pár "super-human"-be, akik Beas szerint nem csalnak, egyszerûen olyan jók amilyenek. de hogy mit mûvelnek? inkább le sem írom, de Beas a nyomukba sem ér QS szempontjából. Én azokra viszont szívesen használom az egérhacker kifejezést 😊

The Matrix has you...

nem értem mit nem értesz. ha neki laggja van, akkor az ott lesz a videón is, azon nem tud csalni, ott nem lehet vágni amint látod. szerintem ebben a játék theater funkciója is ludas és nem a maximum fps-el vesz fel, hanem limites, de errõl nem tudok biztosat.

The Matrix has you...

Antal99
de oké elfogadom,mint mindenhol itt is vannak kimagasló"tehetségek"
de én pont leszarom õket,inkább egy ügyes taktikus játékos a mérce számomra

Antal99
az hogy a qs-os gyakran 50 cm-rel is mellé lõ,az lehet lag,de akkor hogy a fenébe látszik pl az ilyen videókon?2.23+4.04(hiszen ezeket az látja aki lõ,gondolom a lagot nem kalkulálja bele)

Antal99
ok,akkor a másik kettõ lehet,így születtél?
egyébként meg ki hogy játszik,az sok mindentõl függ,többek között a társaktól,az ellenféltõl,stb
az meg,hogy ki milyen játékos,azt mindenki maga döntse el magáról.

de össze vágni egy videót,az is egy másik dolog,engem inkább a vágatlan videók érdekelnének,nem arra vagyok kíváncsi,ki hogy tudja kezelni a vágó progit(ezt nem rossz indulatból mondom,ahhoz is érteni kell)

szerintem is tök jó a srác,csak hiteltelen,ugyanis hál istennek,valahogy nem sok ilyennel találkoztam 9 nap alatt,és ti?

1. jaja, a zene nagyon sokat dob rajta
2. ezt mondtam Én is, csak neki hamarabb megvan, mert többször kerül fasza szituációkba. most éppen megint gyûjtés alatt vannak a jobbfajta killek, helyzetek, akinek van ilyenje és szeretné viszontlátni egy hasonló gyûjteményben az vegyen fel friends-be és rakja be a vault-jába a kivánatos részeket.
3. 4 napig vágta, effektelte, stb. sok idõt fordított rá.
4. egyszer 2:35-nél a G36-os multikill, ami kicsit meg van vágva, de tényleg csak picit 😊 a másik 3:44-nél a gránátos triple kill + 2 az autóval 😊
5. nekem is kedvenc részem multi szempontjából.

The Matrix has you...

gömbgiliszta
1. tök jó ez a zene
2. a srác tényleg úgy néz ki, hogy jól játszik, de ilyen momentumokat szinte bármelyikünktõl össze lehetne válogatni
3. a videó elkészítése jó sok idõ lehetett, meg jól sikerült
4. te hol vagy benne (perc, másodperc)?
5. ma már 2x néztem meg, ezt a játékot nagyon jól megcsinálták!

!!!

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

amit látsz az valódi és a lagg miatt van. kikerülhetetlen, de megszokható, csak az élményt rombolja. inkább az szar, hogy totál random az egész és egyik pályán még jó aztán meg szar az egész. ennél sokkal durvább dolgok is megtörténnek amúgy, de úgy látom nem sokat játszol vele, hogy ez eddig nem tûnt fel.
mivel sokat játszom a sráccal már ismerem a képességeit és azt is mit használ (vagyis amit elmond, de csalást nem, azt észrevenném, de nincs is rá szüksége). QS-ra nincs bindelt egérgombja, Handgun-ra állította be egyszer, hogy kipróbálja, de elég szar úgy játszani, bár gondolom megszokható.
Nem akarom magunkat fényezni, mert nincs szükség rá, de ilyet bárki össze tud hozni, csak idõbe telik amíg összegyûlnek a makkosabb ölések; persze Õ kimagasló képességekkel bír, de megfejelem azzal, hogy volt olyan, hogy simán megelõzte pontszámban a "csapatunk" leggyengébb tagja is 😊 . Inkább a videót összerakni nehéz, fõleg, ha nincs hozzá elõképzettség és megfelelõ vas a program alá😊 rengetegszer szállt el a gépe error-al, mert a sony vegas nem akart mûködni, de végül csak sikerült valahogy megcsinálnia.

The Matrix has you...

te

robotnyk
hülye.
Két dolog, elsõ; ha nem tudsz valamit, vagy valami gondod van felmész egy fórumra, leírod a gondodat, majd valaki ír rá valamilyen megoldást. Ezt vagy megfogadod vagy nem. De ebbõl adódik a második; ha gondod vagy problémád van nem foglalkozol senkivel és senkinek a véleményével és mész a saját fejed után! Akkor kár volt kérdezned! Egyáltalán akkor minek írsz ide?

Sok sikert!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Csak kérdeztem,nem sírtam.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

R0zs0máK
Akkor minek jössz ide sírni?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Letörlöm a rákba.Anyira nem érdekel.

ozimak
Hát az tényleg remek <#idiota>
DarkSector
Ez lagg, csak te szemszögedbõl látszik így....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ozimak
Jól csinálják,csak az a baj,hogy(már az MW2-ben is ez volt) visszajátszásban nagyon sokszor lehet látni,hogy a gyerek már továbblép 20-30 centit,mellé lõ de közben meg beveszi ölésnek...<#confused><#conf><#levele> Ez azért erõs egy kicsit,de lehet csak én gondolom így. Biztos így a normális...<#ticking>
Próbáld meg a játék fájljainak épségének ellenõrzését lefuttatni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Eredetim van,azt szeretném leszögezni.Nem sokat játszottam mostanába vele.Steam-en indittom a Multi pedig ledob."Disc read error" .Ennyire szar lenne?

Azok után amit leírtam, ma se lesz jó napom 😄 szóval jobb napjaimon megy a Qs... <#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Legolcsóbb Genius, és tudok jobb napjaimon megy a QS... fáradtan, másnaposan nem tudok játszani, olyankor nincs rá reflex.

AkAfinucsi
Ez egy hülyeség amit mondasz 😄, most éppen 1000forintos technika egerem van SAD:ADS😄AS: és ugyanúgy quickscope-olok mint azelõtt 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Sziasztok puhányok😊

Szeretném megkérdezni, hogy ezzel az új 12.1 es AMD/ATI driverrel nektek is pixelhibás a multi egynéhány pályája? ( pl. Fallen) Vagy a netem/pingem szar.... ezen agyalok pár napja, kérlek segítsetek.

Köszi ha tudtok segíteni....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Antal99
azt ne mondja senki,hogy 1:így születtek 2:sokat gyakoroltak

inkább "programozható"egerük van

ozimak
Tényleg jól nyomja a srác,de azért ez cod betegség ez a sniper fegyver akkor is one kill shot ha mellélõsz 30 centivel... ez azért elég illúzióromboló <#zavart2> Ezért nem szerettem soha a noscope meg a quickscope-osokat... gyakorlatilag kihasználnak egy bugot.
R0zs0máK
Baszki de jól játszik az ember! Nekem pont tegnap sikerült egy 19-es killstreak, de eddig ez volt a best...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Két helyen szerepelek benne Én is 😊 ha jól megfigyelitek egy glitch is van demonstrálva, mégpedig a cm901 shotgun attachmentel gyorsabb lövésre volt képes, ha jól tudom a legutóbbi patch ezt javította.

The Matrix has you...

MW3: I Can't wait|PC Frag Movie...jó szórakozást 😊

The Matrix has you...

Bocs, lehet, hogy hülye vagyok de ez magának a játéknak van fenntartva ez a topic. De ha tévedek linket plz. Köszi!

Büdös Bohóc
akkor talán a boxos topikban kéne írni ezt, mert ez pc-s topik

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

(xbox360)

Üdv!

Tud valaki egy magyar MW3 klánt, ahol van TGF?
Vagy lenne rá igény, hogy alapítsunk egyet?

Antal99
nálam csak 50% stimmel <#puszi>

mmovar
Nekem van küldtem pü-t is.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

DarkSector
Akinek van megunt MW3 az jelezze, de nem itt hanem PÜ-ben.
Thx.

yep, most éppen fitt volt és pillanatok alatt betolta. érdekes, y-akta lesz belõle feltétlen...

The Matrix has you...

robotnyk
szintén, viszont érdekes módon nem mindig
csak nekem tölti be mostanában sokára az oldalt? mintha valamelyik bolt linkjénél állna meg és töltöget ezerrel.

The Matrix has you...

Akimbo Magnum, és minden gondotok meg fog oldódni<#mf1>

sajnos ez csak jó ping-nél mûködhetne, de legtöbbször ott sem. nem nagyon szoktam kempelgetni, inkább rambózok vagy ha úgy tetszik rush-olok, ezáltal többször kerülök az ellenséghez közel, mint az átlag magyar. ugyanakkor Én az SMG-ket részesítem elõnyben vagy a handgunokat, ha már secondary szóba jött, ezenkivül néha challenge-ek miatt veszeke lõ shotgunt vagy assaultot.
ha szorult helyzet van 10-bõl 8-szor szoktak az akimbosok kiszedni és ez már picit kezd az agyamra menni. mindenki ellen megvan az ellenszer, igen, a valóság azonban kicsit mást mutat.

The Matrix has you...

Nekem meg az jutott eszembe hogy clay miatt szidtak az ellen rusher klánja. Én meg beírom mindig erre van orvosság sitrep vagy stalker pro, aztán elkezdtek sirni hogy akkor nem tudják használni a ninját... Basszus csipásként szoktam nyomni ellen de nem szeretem ha mindjár 2 van mögöttem.
gl-t még megértem hc sd-ben hogy off, mert arra semmit nem ér a blast shield perk.