Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
de én pont leszarom õket,inkább egy ügyes taktikus játékos a mérce számomra
egyébként meg ki hogy játszik,az sok mindentõl függ,többek között a társaktól,az ellenféltõl,stb
az meg,hogy ki milyen játékos,azt mindenki maga döntse el magáról.
de össze vágni egy videót,az is egy másik dolog,engem inkább a vágatlan videók érdekelnének,nem arra vagyok kíváncsi,ki hogy tudja kezelni a vágó progit(ezt nem rossz indulatból mondom,ahhoz is érteni kell)
szerintem is tök jó a srác,csak hiteltelen,ugyanis hál istennek,valahogy nem sok ilyennel találkoztam 9 nap alatt,és ti?
2. ezt mondtam Én is, csak neki hamarabb megvan, mert többször kerül fasza szituációkba. most éppen megint gyûjtés alatt vannak a jobbfajta killek, helyzetek, akinek van ilyenje és szeretné viszontlátni egy hasonló gyûjteményben az vegyen fel friends-be és rakja be a vault-jába a kivánatos részeket.
3. 4 napig vágta, effektelte, stb. sok idõt fordított rá.
4. egyszer 2:35-nél a G36-os multikill, ami kicsit meg van vágva, de tényleg csak picit 😊 a másik 3:44-nél a gránátos triple kill + 2 az autóval 😊
5. nekem is kedvenc részem multi szempontjából.
The Matrix has you...
2. a srác tényleg úgy néz ki, hogy jól játszik, de ilyen momentumokat szinte bármelyikünktõl össze lehetne válogatni
3. a videó elkészítése jó sok idõ lehetett, meg jól sikerült
4. te hol vagy benne (perc, másodperc)?
5. ma már 2x néztem meg, ezt a játékot nagyon jól megcsinálták!
!!!
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
mivel sokat játszom a sráccal már ismerem a képességeit és azt is mit használ (vagyis amit elmond, de csalást nem, azt észrevenném, de nincs is rá szüksége). QS-ra nincs bindelt egérgombja, Handgun-ra állította be egyszer, hogy kipróbálja, de elég szar úgy játszani, bár gondolom megszokható.
Nem akarom magunkat fényezni, mert nincs szükség rá, de ilyet bárki össze tud hozni, csak idõbe telik amíg összegyûlnek a makkosabb ölések; persze Õ kimagasló képességekkel bír, de megfejelem azzal, hogy volt olyan, hogy simán megelõzte pontszámban a "csapatunk" leggyengébb tagja is 😊 . Inkább a videót összerakni nehéz, fõleg, ha nincs hozzá elõképzettség és megfelelõ vas a program alá😊 rengetegszer szállt el a gépe error-al, mert a sony vegas nem akart mûködni, de végül csak sikerült valahogy megcsinálnia.
The Matrix has you...
Sok sikert!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Szeretném megkérdezni, hogy ezzel az új 12.1 es AMD/ATI driverrel nektek is pixelhibás a multi egynéhány pályája? ( pl. Fallen) Vagy a netem/pingem szar.... ezen agyalok pár napja, kérlek segítsetek.
Köszi ha tudtok segíteni....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
inkább "programozható"egerük van
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Tud valaki egy magyar MW3 klánt, ahol van TGF?
Vagy lenne rá igény, hogy alapítsunk egyet?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Thx.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ha szorult helyzet van 10-bõl 8-szor szoktak az akimbosok kiszedni és ez már picit kezd az agyamra menni. mindenki ellen megvan az ellenszer, igen, a valóság azonban kicsit mást mutat.
The Matrix has you...
gl-t még megértem hc sd-ben hogy off, mert arra semmit nem ér a blast shield perk.