7458
IZÉ
-
bigmano #5756 Ajánlom a figyelmedbe a : gorka partizan, berezka,KLMK szavakat!
Gyártóként a Sposn-t !
Ezek most a legdivatosabbak az orosz oldallal szimpatizálók körében!
A Bf3-ban pl gorka-e tipus van az embereken klmk vagy berezka mintával! -
Reich #5755 Oks.Kösz -
#5754 esetleg böngészd az oldalt, amit linkeltem, hátha valahol összefutsz azzal a szóval, amit keresel -
Reich #5753 Nos igen vennék egyet mert imádom az Orosz katonai ruhákat.Ha eszedbe jut akkor megmondhatnád majd.Köszi -
#5752 pedig tudtam, de nem jut eszembe :S de ha azért kérded, mert venni akarsz, akkor hajrá, itt van bőven ilyen cucc -
Reich #5751 Értem és az orosz ruhákról valami infó? -
#5750 A Multicam csak egy védett név, mint a Jeep és a multi-environment camouflage névre utal. -
Reich #5749 Sziasztok valaki meg tudná mondani,hogy az orosz katonákon lévő terepruháknak mi a neve.Az Usa ruhákat tudom Multicam meg ACU-UCP de az oroszokét sajnos nem.Pl ami a New Yorkban lévőkön van meg az ahol tankkal kell menni egy ideig.Vagy,hogy egyáltalán léteznek a valóságban ezek a ruhák.Előre is Köszönöm. -
#5748 biztos,keveset sem halad a zöld csík?
meccs végén,kiírja az xp-t a fegyverért?
-
xxxpaulxxx #5747 Tudom, de akkor sem számolja:D -
#5746 30ról 31re annyi xp kell, amennyi 1ről 30ig kellett. -
xxxpaulxxx #5745 Volt már másnak is olyan, hogy nem fejlődött a fegyver?
Scar-Lnél vettem észre... 31. szint előtt... megállt az xp csík:S -
pett3rson #5744 a re-install általában segít, ha mégsem gyógyulna meg, akkor külföldi fórumokon nagyobb valószínűséggel találsz megoldást a hibádra. Nálam rendben megy minden és ismerőseimnél is. Mármint játékból kilépés van, de ez már megszokott, a játékkal jár és nem 2 pályánként, hanem naponta 1-2 alkalom max. -
koocos #5743 Ezt nekem is szokta nagyon ritkán, ha elindítom a gamet, az első meccs töltésénél. Nemtudom miért, olyankor altf4, elindítom újra és megy :) -
Ticsy #5742 Sima Error ablak és kész nem írja ki hogy miért -
Ticsy #5741 Beakar tölteni 1 térképet és akkor
de valamikor 1 forduló után csinálja
néha 2 game után a következő mappa betöltésekor
most újra telepíttem -
koocos #5740 Bővebben? Milyen error, mikor? -
Ticsy #5739 heló mindenkinek! a játék eredetiben van meg de már pár napja error üzenetet ír k valaki tudna a témában segíteni előre is köszi -
#5738 barracks+prestige shop+unlock gear
azon belül már biztos megtalálod -
simonl #5737 Hali srácok, melyik is az az opció amelyikkel - az adott prestige végén - egy végleges fegyvert vehetek magamnak? Leírnátok pontosan...köszönöm. -
busman1 #5736 Igen, elvesznek a fegyverek,és mindent újra kezdel. Viszont minden prestig lépésnél kapsz egy tokent, amit különböző dolgokra használhatsz fel a prestige shopban. Pl. 2 órán keresztül dupla XP-t kapsz, vagy dupla fegyver XP-t. De megvehetsz rajta egy általad kiválasztott fegyvert is, ami aztán végleg megmarad. Több lépés után, akár több kiválasztott fegyverrel kezdheted az új szintet. -
#5735 Igen.
Bár van egy olyan dolog, amit egy prestigeléssel tudsz kiváltani, hogy egy fegyvered megmarad örökre. De majd valaki megmondja, aki jobban tudja. -
bigmano #5734 Üdv
Kérdeznék egy hozzáértőt hogy ennél a prestige szintlépésnél elvesznek a fegyverek és mindent kezdeni kell előlről? -
pett3rson #5733 fú, hát ez nagyon jó ötlet és még tetszik is. de nem veled... -
#5732 figyelj Peti akarsz még jobban nyitni rajta?
lehet szó róla ,de csak holnap,a környéken leszek keress meg,ha gondolod -
pett3rson #5731 elolvasni elolvasom, csak ami szerintem hülyeség arra nem válaszolok, még okosságot sem :D
jah és ez nyílt fórum :) -
#5730 na még is csak elolvasod te ezt
úgy gondolod neked írtam? -
pett3rson #5729 nyomtál magadon egy restartot? :D attól még sem a hardver sem a szoftver nem javul meg ;) -
#5728 tiszta lap?ok? -
koocos #5727 Steam elindít, és ellenőriztesd vele a fájlokat... letölt mindent, ami kell :) -
fawcet #5726 Lomtárból állítsd vissza, vagy csinálj rendszervisszaállítást ha megvan.
Vagy hozd létre parancsikont (Internet-parancsikon (.url)), URL részben ez szerepel: steam://rungameid/42690 -
simonl #5725 Sziasztok, öcsém újratelepítette a játékot majd "sikeresen" törölte az ikonjait az asztalról és a ezáltal eltűnt a START menü, Steam mappájából is.
Hogyan tudnám újra elővarázsolni?
Köszönöm a segítő válaszokat. -
#5724 MIZUJS???? -
#5723 pangás a köbön -
#5722 vesztett egy meccset, ennyi történt -
simonl #5721 Nem értelek: pl. a BMW X5 -t is az általad leírt "célcsoport" vásárolja de azért még jó az az X5 -ös...... -
csuripi #5720 Ja valóban ez az alapfelállás, attól függetlenül ebben a végtelenül "lovagias", kicsit "sem" pénz, profit orientált világban elképzelhető ez is.
A mondani való lényege az lett volna, hogy nem érdekli őket van-e csaló, vagy nincs.
Vedd meg a játékot, aztán, hogyha 1-2 hónap múlva csalódsz a játékban, az már a Te bajod, Mi bajunk.
Ennél érthetőbben nem tudom leírni. -
#5719 Lefordítom: NEKED NEM TETSZIK A JÁTÉK.
Nem hülyegyerekek játszák, szóval ilyen butaságokat ne írkálj, még ha felidegesít is a játék. -
eLiXir #5718 Ez a játék a buta, senki, noname lúzer 0 játék intelligenciával rendelkező hülye gyerekeknek való. -
#5717 "Vagy ők hírdetik az általuk készített hack-et, vagy részesedést kapnak a bevételből."
Vagy ők hírdetik az általuk készített hack-et, vagy részesedést kapnak a bevételből.alamit félrenézhettél.
Sem a Steam sem az Activision sem az Infinity Ward nem árul csalást.