Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
Jajjj, megoldódott minden, apám zselés egér alátétjét kölcsön kértem és mindjárt jobb a helyzet. A játék egész jó, a bf3-val ellentétben itt értem mi történik és valahogy nem is érzem olyan erõltetnek. Szimpla kellemes akció játék ami ellazít, eddig mindegyik epizóddal toltam amit CoD-nak hívtak 😊3-napos pihi és kellemesen végig tolom... nem halok bele végülis hogy nem használhatom a boxos karom...

Antal99
könyv írásban gondolkoztál már?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

gömbgiliszta
"Az egér sokszor ugrik félre hord, akkor belecsípek a lepedõbe és kisimítom hogy simábban fusson rajta az egér... "

ennél a résznél hangosan felröhögtem...

nem is tudom olyan "aranyos" vagy milyen ez...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

R0zs0máK
+azért az, hogy FMG9 akimbo van a kezedben, az nem garancia rá, hogy hú most aztán mindenkit szarrálõsz...mozgás-helyezkedés-taktika....ezek sokkal többet érnek, ha jól csinálod akimbozhatnak nyugodtan, úgyis te vagy a jobb 😊)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Büdös Bohóc
már megint itt köpködtök, hogy akimbo fúdeszar, ha annyira bajod van vele, használd te is... nem muszáj a secondary fegyvert használni... egyébként meg teljesen egyértelmû, hogy a másodlagos fegyverek közelharcra jók csak és hogy máshogy maximalizáld a hatást, mint így?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Antal99
inkább a csalókat vegyék ki elõször,ne az akimbóval kezdjék

Animefox
Akkor mondjak le a dologról vagy van orvosság a dologra? Tud valaki segíteni?
Jó akkor marad az hogy én is valamit az ölembe veszek.... vagy alátétet vagy mi a szöszt...

Sztem ebben semmi demagógia nincs.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

demagóg hozzáállás..nem leszek boldogabb vele,ha nekem is le kell süllyednem ilyen szintre. jobban le kellett volna nerfelni, ennyi.

The Matrix has you...

Nem vagyok az, de ez legális nem tiltja semmi sem. Használd ellenük te is, aztán ennyi!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

jó nagy mazochista vagy ha Te élvezed az akimbo köcsögök elleni harcot...

The Matrix has you...

Miért vennék ki? Nem azért van így megírva egy játék, hogy aztán valamit kivegyenek belõle.

amit remélhetõleg hamarosan teljesen kivesznek, mert totál szétcseszi a játékélményt...

The Matrix has you...

wollnerd
valóban nem volt köze... mind1. majd valamelyik akimbo-val könnyebb lesz az biztos...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ezt nem értem, hogy mi köze az egészhez amirõl beszélünk, de lassú reakcióidõre se a bill. se a kontroller nem megoldás 😊
ha nem megy akkor nem kell játszani ilyennel, ez van. az tuti, hogy jelentõsen felgyorsult a játék az elmúlt évek alatt.

The Matrix has you...

wollnerd
Nekem meg nagyon nehezen megy. (bill+egér) Azért mert CSS-ben csak inkább "futottam" de abban a játékban félprofi vok már.
Ebben meg az a bajom hogy nem vagy késõn veszem észre az ellenfeleket, õk meg jó gyorsan lelõnek. :/ Szal nincs elég reakcióm ahogy leguggoljak,lehasaljak, visszadobni a gránátot, lekéselni. Nincs reakcióm minél gyorsabban megnyomni a billgombokat.
-.-

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

nem arról beszélünk, hogy nem lehet kontrollerrel játszani, hanem arról, hogy semmi esélye sincs az egérrel és billel játszókkal szemben. de ha neki ez a kihívás, akkor hajrá 😊

The Matrix has you...

Én néhanapján a tévén játszok a nappaliban. Ott sincs semmi asztal, beülök a fotelba a tévé elé. Van egy IKEA-s fa bútorom, ilyen láda szerû rakodó. Annak a teteje egy 1m x 0,5m-es fa lap, azt szoktam az ölembe venni, rá a bill meg az egér, a fotel karfái tökéletesen megtartják, kényelmesebb mint ha a szobámban játszanék számítógép asztal és irodai szék kombóval 😊)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Antal99
kontrollernél x-360,nem véletlenül van segítség

Jaka923
Játéktípustól függ, hogy hol jobb a kontroller, és hol rosszabb, ne általánosítsunk már... Elhiheted nekem, hogy aki hozzászokott már rendesen a kontrollerhez, annak semennyivel sem kellemetlenebb azzal irányítani.

Fpocok
Generáció végéig? Még egy két év MINIMUM, hogy jöjjenek az új konzolok.
Amúgy tényleg szokd meg a billegért. Hidd el, sokkal sokkal jobb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Animefox
Egyébként azóta utána olvastam a google-ben és azt hozta ki angolul hogy olyanról beszélgetnek fórumozok hogy csak ez az MW3 az egyetlen játék ami nem támogatja a gamepadot és a 360 kontrollert, bár a game details szerint mégis tudja vezérelni!!! Olvasom hogy valaki meg tudja oldani szoftveresen valaki nem... mind1 beszoptam

Animefox
Ja.... BF3-ban MVP voltam max létszámon... 😊 2004-ben lettem konzolos, nagyitól kaptam rá pénzt, ebbõl tudtam venni egy ps2-t pár játékkal. 1992 óta, vagyis általános elsõ osztályos korom óta PC gamer voltam és nagyon új volt nekem a kontroller. Kész tragédia, bevallhatom nektek nyugodtan, a medal of honor rising sun volt az elsõ játékom ps2-n és nem tudtam irányítani, csak a játék legvégére és a kitartás tanított meg valamennyire játszani vele... hogy is mondjam a tudat hogy kb az egészre 80 ezret basztam el és elõtte sohase kaptam ennyi pénzt, muszáj volt belejönnöm... majd jött pár fps és tps és elég jól belejöttem a dologba... de ehhez évek kellettek és sok online játék ps2n majd ps3-on egészen napjainkig. Amikor ott tartok hogy nem tudok egérrel lõni játszani!!! komolyan tök béna vagyok... NAmost monitorra nem akarok pazarolni pénzt, túlságosan megszoktam a GÉP-TV összeköttetést... jó ez nekem... már nem vagyok hardcore gamer, nem érek már rá annyira, sokat melózok...

Ha váltottál PC-re jobban jársz, ha megszokod az asztal, szék, billentyû, egér kombinációt..nem viccelek. nagyon nagy hátrányban leszel a többihez képest, ha kontrollerrel akarsz játszani...két külön világ, ott mivel mindenkinek ugyanaz volt ez még mûködött, átléptél egy másik világba ami más felszerelést igényel.

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
ja az úgy azért kényelmes

én nem tudnám megszokni a kontrollert, RDR-el játszottam párszor xboxon, nagyon tetszett, gondolkodtam, hogy veszek boxot, de igazából az is nem volt valami jól irányítható dolog...

Animefox
Valamelyik nap tuti nevettél volna rajta, mert 2 óra Skyrim után meguntam a játékot és megnyomtam a középsõ Xbox gombot hogy kilépjek a LIVE Dashboardra és nem reagált rá a gép... nyomom nyomom és semmi, erre megszólalok és felülök " A picsába megint lefagyott ez a gebasz xbox fos... jaaa... hoppá a zsinor a PC-be megy... " XD Ezzel csak azt akartam mondani hogy ha hiszed ha nem a menü is megváltozik ha bedugod a 360 kontrollert... teljesen Xboxos lesz tõle a játék, annyi a különbség hogy kilépéskor azt írja ki hogy quit to windows a dashboard helyett...

Animefox
Nyugi nem 😊 TV-re van kötve a PC és az ágyból netezek. Lábamat felhúzom és oda az ölembe teszem a klaviatúrát, az egér pedig mellettem, de sajna a lepedõ göröngyös meg úgy eleve az ágy is és néha pontatlanul tudok rajta kurzorozni. Az egér sokszor ugrik félre hord, akkor belecsípek a lepedõbe és kisimítom hogy simábban fusson rajta az egér... mondjuk élesben játék közben gáz.. de komolyan nincs asztal nem tudok leülni normálisan, csak úgy menne....

Büdös Bohóc
jól tetted

de ugye nem akarsz multizni a kontrollerrel, mert nem leszel valami hatékony az biztos 😄

Animefox
Persze naná hisz konzolos vagyok... csak eladtam a Ps3-at meg a 360-t... generáció végéig már úgyse jön ki rájuk semmi ami érdekelne, vagyis lesz, csak az van PC-re is... így eladtam õket a rákba...

Büdös Bohóc
Nem mondod komolyan, hogy ha már PC-n vagy te mindenáron kontrollerrel akarsz FPS-t játszani?... 😄

Animefox
Sziasztok skacok lenne egy kérdésem hogy feltelepítettem a játékot és nem találom sehol hogy hol kell bekapcsolni azt hogy tudjam a játékot vezérelni Xbox360 kontrollerrel... merre találom vagy mi a teendõ? Remélem nem azt a választ kapom hogy csak egérrel lehet játszani mert az gáz lenne... minden csicska játék támogatja... 😞

Bugi Misi
velem is gyakran elõfordul az ilyen...

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

fúú, ezt a videót nézzétek meg (akkor is ha nem tetszik a zene), itt most a kép és a szöveg is lényeg. Óriási!! 😄D

The Matrix has you...

Tippek és glitch-ek: ajánlom a többi videót is, õrült jó a srác 😊

The Matrix has you...

pont alapján osztja? mert akkor kamu az egész...nézd meg a top10-et, szerintem mind ponthack lesz. sajnos nem lehet más szerint sorba rakni, pl. kill, legalábbis szerintem nincs ilyen.

ha nagyon nem tetszene Drop Zone, akkor nem biztos, hogy benned lesz a hiba, keress meg és megyünk együtt párt kört (meg pár haverommal😊)

The Matrix has you...

R0zs0máK
Én CSAK HC DOM-ot tolok minden nap, elsõ prestige szint 3x level, 18 ezer valahanyadik vagyok 😊)

Azt bírom mikor egy-egy ilyen szoros meccs után valamelyik gyökér beírja, hogy easy meg noobs stb.. Gyakorlatilag 1-2 killt elõbb szerez a másik csapat, akkor õk nyernek.. Ki is vettem azóta configban, hogy mutassa a chat sorait.
Büdös Bohóc
fú melyik voltál te? 😄 Remélem te is a nyertes oldalon 😊

Büdös Bohóc
Na azt még nem is toltam, majd kipróbálom. Szinte állandóan dominationt tolok, mindig egy adott helyezés a cél, most a legjobb 80.000-ben akarok lenni, egyelõre valahol 81.000 környékén vagyok.

nem rossz, nem rossz, de játsszál pár kör Drop Zone-t...tegnap olyat nyomtunk, hogy 7480-nál állt meg az ellenségnél a számláló (20 pont és nyernek, csak jelzem), mi meg berongyoltunk és 2 vagy 300 pontot hozott a csapat, gyakorlatilag mindenki ott volt, így nyertünk 20 ponttal 😄 akkora éljenzés volt, hogy csak nah 😄
leírhatatlan érzés mikor így nyerünk és mint már korábban mondtam, ebben a módban az a legjobb, hogy nem a killek száma dönt, igazi csapatmunka kell, mert anélkül megfingatják a legnagyobb moab-osokat is...
ha 4-5 emberünk van együtt sokszor már le kell állnunk a pontgyûjtéssel, mert annyira elpicsázzuk az ellent 😊

The Matrix has you...

Prince23
Bírom a Dominationt, kosárlabda meccsre emlékeztett 😄

Fatboyz-ék klánwaroztak vagy mi, azt besikerült lépnem a németek mellé, szal vendégeskedtem egy clanwarban, gameplay ittKatt

robotnyk
én is ott voltam 😊
Büdös Bohóc
LOOOOOOOOOOOOOOL mekkora volt ez is, 195 vs. 197 körül megfordult az utolsó pillanatban még egyszer a szerencse és ez lett 😄

Antal99
ez tetszik,fõleg azért mert csak a jó ég tudja,hogy miért,de sok magyar játékos van(sokkal több mint mw2-ben)

Antal99
hm...
én még a játékot is abbahagytam,hogy mellé állhassak.<#gun>

hali szerintetek mi az hogy i7+6950 alatt bármilyen helyzetben, mapon nem megy 43-44 fölé az fps érték?
hmm, ez tök jó. ez amúgy is még hiányos challenge, kösz, hogy beraktad 😊

The Matrix has you...

Frank99
hogy mondhatsz ilyet????

az egész Mo egy hete mellette állt hétvégén!

Mindenki szereti és imádja!!!!!

én kérek elnézést...
<#bdead><#eplus2><#hehe>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

R0zs0máK
Én ha nyerünk ha vesztünk tolom a GG-t...😊 Ha kibaszott jó meccs volt, akkor Very GG! 😊

Büdös Bohóc
pont ma láttam a facebookos mw3 csoportnál egy hasonló videót, most sikerült nekem is "rekonstruálni" a helyzetet 😄