7458
IZÉ
-
#5797 -
#5796 DarkSector, kiraknál egy linket kérlek a bannerba, ami a reportolós IW-os emberkére mutat? -
koocos #5795 Egy általam rossznak tartott játékra 30 másodpercet sem pazarolnék, emellett te itt vered a nyálad napok óta -
#5794 te megvetted??? -
#5793 Nem kell foglalkozni vele, a véleménye lehet amit tiszteletben kell tartani, a többit itt legalábbis figyelem, ha valami szabályt sért, úgyis észre veszem még ha nem azonnal is. -
Majestic01 #5792 Büdös bohóc is napok óta fáraszt pm-ben. Te meg menj, nyiss még egy értelmes fórumot... -
Majestic01 #5791 Mit fújjátok már ennyire fel... ennyi idióta embert. leírtam egy véleményt.... erre van ez a fórum... mit fárasztotok már? Mennyetek azt verjétek ki. -
#5790 Majestic01 idézet:"Óriási.
Ekkora szar game-et nem vettél még akkor. Sztem kár volt kiadni ezért pénzt..."
"Van akinek tetszik, van akinek nem. Sztem rakás szar."
ezekre bezzeg semmit nem írtál!!!
(nem hergel ,csak a véleményét írta meg igaz?)
-
#5789 Ne hergeljétek egymást. -
#5788 hamupipőke,megcsókolt battlefild herceg,hogy most hirtelen elő pattantál a semmiből?
meglátod nemsokára te is lelohadsz és abbahagyod a szardobálást,addig is hajrá! -
Majestic01 #5787 Hol érdekelne...? Csak benne amradt régről favba ez a topic... nem is írtam volna ide, csak srác írta h olcsón lett meg neki a game, én meg véleményt írtam... erre van a fórum.
koocoska: "Számold ki, hogy mennyi időt pazaroltál a hulladékunkra csak azzal, hogy kikeresd a videót, bemásold a linket és kitedd ide. Gratulálok, hivatalosan is agyhalott vagy. "
Ezzel a posztal csak saját magadat oltottad le... Mert neked akkor ez baromi sok idő lett volna...nekem megvolt 30 másodperc alatt... de jól megmondtad, kemény gyerek vagy! -
Puhos #5786 -
koocos #5785 Számold ki, hogy mennyi időt pazaroltál a hulladékunkra csak azzal, hogy kikeresd a videót, bemásold a linket és kitedd ide. Gratulálok, hivatalosan is agyhalott vagy. -
#5784 nah, most jöttem vissza a farmerama topikból, belemondtam a pofájukba a rohadtaknak, hogy egy hulladékkal játszanak.
mindjárt felkeresem a többi játék topikját is amiket nem szeretek és azoknak is jól megmondom! -
#5783 A MW vs. BF téma rajongóinak erre folytatódik az útja: KATTINTS IDE -
#5782 szia -
Puhos #5781 De valamiért csak érdekel ha már ide írogatsz? -
#5779 csak oltogat ne üljetek fel neki -
busman1 #5778 Egyszerű, ne játssz vele. De akkor miért vagy itt? -
Majestic01 #5777 Van akinek tetszik, van akinek nem. Sztem rakás szar. -
#5776 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5775 na bassz,jókor szólsz,13 nap játék időm van benne(nekem is gyanus volt) -
#5774 mehetsz is -
Majestic01 #5773 Óriási.
Ekkora szar game-et nem vettél még akkor. Sztem kár volt kiadni ezért pénzt... -
eLiXir #5772 te csaló! -
#5771 1-2 hónapja :P -
#5770 eddig 4190 volt -
eLiXir #5769 üdv a jelenben -
#5768 Megvan a gamma! Szinte ingyen van 3.990Ft! nyugodtan rendeljétek. Megbízható korrekt. Kicsit trükközni kell, de ennyit megér!!! -
#5767 fú az fuck yeah :) -
#5766 Egy csaj az IW-től. Írsz neki twitteren, vagy dobsz egy pm-et redditen videóval, steam profil linkkel együtt, és ő elintézi. Én már kettőt jelentettem, egyikre vissza is írta hogy bannolta, a másikra még nem válaszolt, de ahogy néztem a tag profilját, nem igazán játszott azóta az mw3-mal, szóval valszeg azt is elintézte ;) Egyébként nem tudom pontosan miként bannol, egyesek azt írták hogy elindul utána is a játék, csak nem csatlakozik az IWNet-hez. Akit viszont én jelentettem be, annak 2 nap után megjelent a VAC ban a steam profilján. -
#5765 na itt valami törpséget érzek -
#5764 BanCandy - az mi? -
#5763 Jelentsd őket BanCandynek, ha tényleg csítelt akkor kib*ssza egyből. Mondjuk videó nem árt, úgy gyorsabban halad. :) -
#5762 ENNYI BÜDÖS GE..I CSALÓT,AMI MEGINT VAN(A DEVLA EGYE KI A MÁJUKAT) -
#5761 szerinted -
#5760 Szerintem a BO volt az eddigi legjobb cod... az SP hosszú, változatos, a karakterek abszolút "szerethetőek". MP is baromi jó volt sztem. MW3 meg sztem egy nagy vicc lett csak, közelébe nem ér az MW ill. az mw2-nek...
-
pett3rson #5759 mi olyan meglepő ezen? az lesz majd meglepő, ha nem folytatják :) -
#5758 Megint egy újabb CoD? -
#5757 Volt már?!?!
LINK