7458
IZÉ
  • Büdös Bohóc
    mondjuk gondolom van oka, meg lehetőség is, első tipp az volt, hogy esetleg portás/bizt.őr vagy.

Az életkort meg meg se néztem, néha elfelejtem, hogy itt öregebbek is vannak :D sry
  • Büdös Bohóc
    jó a melód, hogy ott meg filmeket tudsz nézni, ezzel halad előre a gazdaság
  • Antal99
    ja, nem akarom tovább fárasztani a nagyérdeműt,de van aki több játékkal játszik velem ellentétben,játék közben lejönnek a filmek amiket melóhelyen megnézek(ezzel spórolok kis időt)
  • Antal99
    ez nem egy "hova menjünk kirándulni" fórum,nem tudom egyébként,miért vagy meglepődve
    igazából senkinek semmi köze ahhoz,hogy ki menyit játszik
    a nolife életembe ennyi fér bele(bár szakíthatnék időt cigire piára drogra bulizásra a 47 év egy kicsit gátat szab ezeknek)

egyébként én is tudom,hogy igazad van,de tudod az törjön pálcát felettem aki hibátlan
  • Büdös Bohóc
    Igazából csak a saját nolife életedet minősíted ezzel, ha te 3 műszakban 14 nap gameplayt toltál bele, esetleg barátnő, haverok, olvasás, sport befér mellé, vagy te is tirexi módban nyomod? Elismerésem a fasza K/D és W/L ratiódért stb, de ez inkább szánalmas. Ha nem mondod, hogy 3 műszakozol mellette, akkor még lehet nem is gondolkozom el ezen :D
  • koocos
    Ha hazaértem, linkelem a képet ;)
  • Antal99
    ÍRNI BÁRMIT LEHET,lehet csak kitaláltad
    a 14 napról annyit,hogy 3 műszakban dolgozom mellette (írni bármit lehet)
  • Antal99
  • koocos
    Nagyon szerencsétlen lehetek a 13 ezer killemmel meg az 1,545ös K/Dmmel ;)
  • Antal99
    úgyse sok minden történik,gondoltam campelek még egy kicsit
  • Antal99
  • Antal99
    lehet,hogy te azért vagy ilyen szerencsétlen mert vágtatsz a csipával ,aztán meg jön a csodálkozás;anyu már megint lelőttek a csúnya bácsik

egyébként meg szemben még mindig kempelnének,ha nem lőttem volna le őket
  • Büdös Bohóc
    büdös kemper xDDDD jól toltad, trollface forever
  • koocos
    Hardscope camp és akimbo?
  • Antal99
    feltöltöttem agy általam készített videót

az első lövésnél látszik mi az a variable zoom scope,én nem tudtam mi az.
    (az "e"betűt nyomogatva három lépésben zoomol)
  • Antal99
  • Antal99
    a vége előtt szabályosan visszaszámolt
  • Büdös Bohóc
    ja várjál victory van odaírva, nem tudom, hogy elszálláskor mi lesz, de lehet nem logikus lenne akkor eredményt is hirdetni alul
  • Büdös Bohóc
    talán mert a host kiszállt és elszállt az egész még host-change előtt? Nekem is volt már ilyen. A Theaterben is, ha szétbomlott 3 hostra a játék, akkor 3 videó volt lementve.
  • Antal99
    segítsen aki tud

szerintetek ennek miért lett vége?

játék idő:03:10
    eredmény:2800:2300
  • Antal99
  • Antal99
    a jelentés lehetősége ott van csak figyelmesen nézzétek meg.

a jobb alul lévő barátokra(friends),aztán az ablak tetején zöld nyílra kattintani,ide mindenkit betesz.
  • DarkSector
    Mire gondolsz pontosabban?
  • robotnyk
    awwww, megvan, köszi \o/
  • Büdös Bohóc
    ja és nem játék alatt ugye, mert a menüsor ott nem látszik, hanem desktopon
  • Büdös Bohóc
    steam kliens, view, players
  • robotnyk
    azt láttam hogy írta, csak én nem találom
  • pett3rson
    már mondta, steam-et kell megnyitni és ott van a friends fülnél. csak az is bugos, mert néha nem jól vagy nem idejében frissíti és recent game listája nem mindig teljes. legalábbis nálam szokott bénázni.
  • robotnyk
    akkor hova került? mert régebben, még black ops idején friends list, hozzáadás, recent players alatt volt.
  • Büdös Bohóc
    őőő de kint a steamben van players list ott látom, hogy kikkel játszottam legutóbb, csak elvileg 2 is volt ugyanakkor, de nem értem hogy mert 1re emlékszem stb.Ami a lényeg, hogy kár, hogy maga a játék nem írja ki pluszban a profil linket valahova egy azegyben...
  • pett3rson
    igen, a "két pont" elég gyakori név :)

ha más ilyen speciális karaktereket dob be a lobby-ban előre félek...mi másért írna ilyen hülye "nevet", ha nem azért, hogy rejtve maradjon.
  • robotnyk
    az biztos, a steam kivette a recently played funkciót, játékből nem lehet jelenteni, és ha nem csinált profilt (mert nem kötelező) akkor baszhatod, vagy ha direkt ilyen neveket választanak amire rá sem lehet keresni, akkor szintén IJ.

illetve javítok, lehet jelenteni játékost - ha egy partiban vagy vele... DEEEERP
  • robotnyk
    kell 2-3 fajta játékmód és meg van oldva :)
  • pett3rson
    nos, ez benne van a pakliban, de erre meg az a megoldás, hogy máshova lépsz, másik típusú játékba. Ha nem is szereted, azt a pár percet kibírod amíg elkeveri a csaló party-t.
  • Büdös Bohóc
    amúgy full szar ez a profile rendszer is, két darab .. emberke jelent meg nálam a latest players listában és nem tudom melyik lehetett
  • Büdös Bohóc
    ja csak volt már nem egyszer, hogy kiléptem és újracsatlakoztam és ezt megismételtem 4x (!) és mindig ugyanabba a játékba rakott vissza a gém :D
  • pett3rson
    ha másért nem, ilyen videóért "érdemes" maradni, egyébként ami tényleg nagyon látványos azon még gondolkodni sem szabad, hanem rögtön kilépni. Ezt már rég megtanultam ettől a játéktól. Nem gondolkodni, hogy miért csinálja, hanem kettőt kattintva kilépni a játékból és csatlakozni máshova...az Élet ezen problémáit máshogy nem lehet intézni, jah meg a szokásos jelentés, ha van videó is róla, akkor meg ez a Bancandy, hátha letiltják az illetőt.
  • Büdös Bohóc
    jaja a vége visz mindent, de amúgy sokszor túlnyomtam a killcamet és akkor is pillanatra láttam problémákat... Nem véletlenül csináltam amúgy, nem szoktam megnézni sokszor a killcamet, csak mikor túl gyorsan lőnek le, akkor kezd gyanús lenni és belenézek, aztán ez a gyerek meg... hát nah... Mikor a MOAB elkezdett bejönni én már léptem is a gecibe, kurvára felidegelt
  • Büdös Bohóc
    permalink a reddites postomra
  • pett3rson
    :DDD a vége kurvajó :DD

még az elsőnél kicsit hihető is, mert a killcam bugos, ilyet láttam már nem csalóknál is, de a többi az mindent visz :)