7458
IZÉ
-
#7331 Azért hihetetlen... Egy meccs során, már 48-0-ja volt a gyereknek, és egyszerűen nem lehet tenni semmit. Nem igaz, h ilyen balfasz csalókat nem lehetne kiszórni. Elrontják teljesen a játékot. :S -
#7330 Nem, sima Domination volt. -
#7329 ground war? -
#7328 Tegnap egy Domination játék során 17-18-an is nyomultunk egyszerre a meccsen. Ez is hack, vagy ez hivatalos létszámbővítés? -
#7327 Igen :( -
#7326 Aha értem. De akkor úgy megy pontra, h a halálozás nélküli folyamatban mennyi pontot érsz el? -
#7325 Aha, de BO2-ben nem killstreak van, hanem scorestreak. Pontra megy.
Elvileg ott a Hardline perkkel lehet gyorsabban megszerezni a scorestreak-eket. -
#7324 Amikor 1-gyel kevesebb számú kill kell. (pl. 8 helyett 7 kill után kapod a SAM Turetet stb.) -
#7323 Igen én is szerettem a Support killdstreaket, én sem vok olyan, sokat halok meg a meccsek során!.. :(
-1 perk? Nem tudom hogy pontosan mire gondolsz....
-
#7322 Kár. :( Én direkt azt szerettem meg a MW3-ban, mert sajnos én nem vagyok olyan j, h sorozatban halmozzam zsinórban a killeket. Legalább a -1-es perk benne van? -
#7321 Már én is átálltam.
Engem csak az bosszant hogy BO2-ben nincs Stupport-os a Scorestreak! (Vagyis NE reseteljen ha meghalok!)
Na, az nincs!!! -
#7320 Amúgy az utóbbi 1 hétben sajnos érezhetően kevesebb a játékos. Nyilván az ünnepek is közrejátszanak, de sztem az is benne van, h lassacskán átáll az emberek egy része a BO2-re. -
#7319 Akkor parancsolj
Olvasgass ITT! -
#7318 Extra képességek. Mint pl. hosszabb ideig futás, lélegzet hosszabb ideig visszatartása mesterlövész puskánál, pontosabb célzás csípőből tüzelésnél meg ilyenek. -
vation #7317 Mijaza perk? -
#7316 Kegyetlen!
Kemp,nagypapák felváltva,glicc kihasználása!
Futást meg perk ként lehet lehivni!de mindig csak 1perk ed lehet! -
#7315 Te jó ég, mi lehet már 66-os szintnél... -
vation #7314 Uhh, 66 az nem semmi.
Mi kb 30 :)
Futást nem tudod?ny -
#7313 Nagyon nagyon nagyon nagyo nagyon sokáig!!!
Nekem, meg öcsémnek 66 a rekordunk!! -
vation #7312 Sziasztok,
Ket kerdesem lenne a jatekkal kapcsolatban.
-mostanaban a surviver-t jacunk, de fogalmam sincs, hogy mennyi szintg utan lkesz complete egy palya.
Egyes palyan mar 36. szinten voltunk, de meg mindfig nem volt vege.
Meddig megy ez??
-hogy lehet folyamatosan futni az emberrel??
Nyomom lefele a joy-t es elore, de par lepes utan minig meg all es igy elegge idegesito.
Thx -
YMan #7311 Azért remélem érzitek az élét annak amikor boldog BÉKÉS ünnepeket kíván valaki a COD MW3 topicban?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
#7310 Ma 2x is előfordult, h TPS nézetbe váltott a játék multi közben... Ez megint vmi újabb hülye hack? :/ -
T boy #7309 Keressél jó szervereket!:) -
#7308 Szintén boldog, békés ünnepeket Mindenkinek! -
#7307 I -
#7306 Boldog Karácsonyt!!Mindenkinek!! -
#7305 Olyan merült fel bennem, h bár még nem játszom annyira régóta a játékkal, de azért már 12 órát eltöltöttem a multival, és hiába van 17 pálya (ami azért nem kevés), gyakorlatilag még egy jó néhányon nem is volt alkalmam játszani, vagy max 1-2x. A szavazásnál nagyjából mindig ugyanarra a párra szavaznak (pl. Dome, Seatown, Terminal, Mission). Lehet ez ellen tenni vmit? -
#7304 De ugye ha belefutok egy ilyenbe, nem tiltják le a kódomat? :/ Ok, a tegnapi után már játszottam vele, csak úgy érdekel. Nem szeretném ha ilyen hülyék miatt kitiltanának a játékból. :S -
#7303 Igen, hackelt szerver volt.
Én egyszer beléptem egy olyan Team Deathmatch szerverre, ami 50000 xp-t adott, vmi nagyon szám lehetett a pontlimit és kb. 950 perc volt a hátralevő idő!!! -
#7302 Tegnap felkeveredtem Domination játékmódban vmi olyan szerverre, tök máshogy számolta a pontokat, mint normál esetben, és vmi baromi hosszú ideje ment már a meccs, mikor egyszer csak kidobott vmi hibaüzivel. Ez hackelt szerver lehetett? -
T boy #7301 Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudom visszanézni a demokat? -
#7300 Aha, na mind1. Majd még kitapasztalom mit hogyan lehet benne, tegnap még nem sok időm volt rá. -
#7299 boxon van olyan hogy ki tudod választani hogy hol keresen játékok de itt nem híszem :S -
#7298 Srácok, kipróbáltam a játékot, fasza meg minden. De pl. azt lehet szűrni, h olyan szervereket keressen, ahol bizonyos érték alatti a pingem? Kipróbáltam egy a Spec Ops Survivalt, fasza, csak egy orosz gyerekkel tett össze, és eléggé laggos volt. -
#7297 Az új is tele lesz, mindent megbuhernak... Vannak jó szerverek is, azt olvastam. Na, majd kipróbálom, aztán max az én bajom lesz. :) -
#7296 nagyon nagy hiba volt... -
#7295 Nagyon tévedsz.... Tele van cheaterekkel, hackerekkel. -
#7294 Ma vettem meg ezt a gééémet, most települ. Remélem jó lesz. xD A multi miatt természetesen. :) Állítólag sokkal jobb, mint a Black Ops 2. -
#7293 Ősszel falevelek fognak hullanai. :D -
mester1987 #7292 Hull a hó és hózik...