Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért remélem érzitek az élét annak amikor boldog BÉKÉS ünnepeket kíván valaki a COD MW3 topicban?😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lacee86
Ma 2x is elõfordult, h TPS nézetbe váltott a játék multi közben... Ez megint vmi újabb hülye hack? :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Keressél jó szervereket!😊

Lacee86
Szintén boldog, békés ünnepeket Mindenkinek!

DarkSector
I

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

soo277
Boldog Karácsonyt!!Mindenkinek!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Lacee86
Olyan merült fel bennem, h bár még nem játszom annyira régóta a játékkal, de azért már 12 órát eltöltöttem a multival, és hiába van 17 pálya (ami azért nem kevés), gyakorlatilag még egy jó néhányon nem is volt alkalmam játszani, vagy max 1-2x. A szavazásnál nagyjából mindig ugyanarra a párra szavaznak (pl. Dome, Seatown, Terminal, Mission). Lehet ez ellen tenni vmit?

Lacee86
De ugye ha belefutok egy ilyenbe, nem tiltják le a kódomat? :/ Ok, a tegnapi után már játszottam vele, csak úgy érdekel. Nem szeretném ha ilyen hülyék miatt kitiltanának a játékból. :S

wollnerd
Igen, hackelt szerver volt.
Én egyszer beléptem egy olyan Team Deathmatch szerverre, ami 50000 xp-t adott, vmi nagyon szám lehetett a pontlimit és kb. 950 perc volt a hátralevõ idõ!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Lacee86
Tegnap felkeveredtem Domination játékmódban vmi olyan szerverre, tök máshogy számolta a pontokat, mint normál esetben, és vmi baromi hosszú ideje ment már a meccs, mikor egyszer csak kidobott vmi hibaüzivel. Ez hackelt szerver lehetett?

Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudom visszanézni a demokat?

Lacee86
Aha, na mind1. Majd még kitapasztalom mit hogyan lehet benne, tegnap még nem sok idõm volt rá.

cody1994
boxon van olyan hogy ki tudod választani hogy hol keresen játékok de itt nem híszem :S

Lacee86
Srácok, kipróbáltam a játékot, fasza meg minden. De pl. azt lehet szûrni, h olyan szervereket keressen, ahol bizonyos érték alatti a pingem? Kipróbáltam egy a Spec Ops Survivalt, fasza, csak egy orosz gyerekkel tett össze, és eléggé laggos volt.

Lacee86
Az új is tele lesz, mindent megbuhernak... Vannak jó szerverek is, azt olvastam. Na, majd kipróbálom, aztán max az én bajom lesz. 😊

Frank99
nagyon nagy hiba volt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wollnerd
Nagyon tévedsz.... Tele van cheaterekkel, hackerekkel.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Lacee86
Ma vettem meg ezt a gééémet, most települ. Remélem jó lesz. xD A multi miatt természetesen. 😊 Állítólag sokkal jobb, mint a Black Ops 2.

DarkSector
Õsszel falevelek fognak hullanai. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hull a hó és hózik...<#taps>
cody1994
akkor biztos kell még valami hozzá :S😄

Sziasztok puhányok😊
Következõ problematikával találkoztam: megvan az 1000 azaz ezer fejlövés az
M4A1 assault fegyverrel, mégsem adta meg hozzá azt az aranykoponyás "title" -t / címet hozzá.
Kérdésem: miért?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

hali

hogy lehet megoldani hogy ne amerikához csatoljon mindig?

akkor a ping hogy játszahatalan!
IP-t nem tudok. A server neve 40-1 tactical crouch. Szoktam meg jatszani a DSC clan serveren is. A szabalyok hasonlóak, de ez csak sniper server. Ezen kivul minden server aminek a neveben benne van, hogy crouch. Keress egy jot kozel hozzad! En Londonban elek, nekem ezeken jo a pingem. A DSC-n talan neked is jo lesz, az eleg tavol lehet Londontol. Ezeken a servereken nem hasznalhato minden fegyver vagy perk, mindenhol mas szabalyok vannak. Errol kerdezd az ott jatszokat.

cody1994
Akkor majd jöhet az IP itt vagy privibe

Spec szabalyok. Csak guggolva lehet mozogni. Kiveve: granat, akna vagy kozvetlen tuz elol futhatsz a legkozelebbi fedezek moge. Raketat csak jarmuvek ellen hasznalhatsz. Nincs ugrandozas. Setalni lehet celzas kozben, kiveve smg-vel es pisztollyal. Viszont van campeles. De ezeken a servereken a camp nem noobsag. Az a noob aki fut. Ha van fent admin, akkor hatalmas elmeny. Sokkal jobb mint egy sima server. Ha nincs fent admin, akkor gaz. Tele van idiotakkal. Ahhol en jatszom ott delutanonkent szinte mindig van admin. Az kidobalja a futkarozokat. A jatek lassabb lesz es elethubb. En csak ilyen servereken jatszom.

cody1994
crouch server az mit jelent? mert nem vagyok otthon ebben 😄

Tok mindegy, hogy mivel tolod, online-ban mindig lesznek cheaterek. Azert kar masik jatekot venni. Adminos servereken kell jatszani.

Mindent a maga helyén. <#hehe> | Jah, Origines ami lófax se számít és erõforrásigénye se valami nagy. De ha BF3, akkor Premium, és ugy már nem olcsó. ( kb BO2 ár )

Amugy tök egyszerû eldönteni mivel szeretnél játszani: Darálni akarsz, minimális taktikával kispályákon, körbe-körbe| VAGY | jó nagy pályákon taktikázni jó sok haverral, jármüvekkel stb.

Ha pedig van karácsonyi dugipénzed érdemes átgondolni a vételt ( akár bf akár bo2 - kb egy ár )

Bo2-t is lehet szidni meg szeretni. Nekem a Tréjárcsosok már a WaWban is bejöttek ( valahogy a borús hangulatot mindig sikerült eltalálniuk ) és egy WaW továbfejlesztést kaptunk, kissé érdekesebb "fejlõdési rendszerrel", jó killstreakekkel, csiszolt grafikával, magas fps-el sátábbisátábbi.

DE itt ---> OFF VÉGE.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

wollnerd
Ráadásul Oringines..... Nem akarom felrakni a steam mellé.
Lehet h BO2 mellett döntök. hasonló a MW3-hoz. A te értékeléseddel látom h jóval jobb mint a MW3.
Tudsz ezzel kapcsán bõvebben mondani?

wollnerd
Nem. Tele van hackerekkel.<#szomoru2>

Krisztiam
MW3-nak milyen a multija? azért érdemes lenne megvenni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

A BF3 inkább taktikai shooter mint arcade lövölde. Ezt vedd figyelembe. Sokkal többet kell futni ( van hogy 1 percig is ) még találkozol elennel ( kivéve CQ kiegészítõ a kis pályáival, álá kod ). Messze más a játékmenet és a cél, mint a kodban. A gépigény sokkal magasabb mint az említett játék, mivel saját idõben realizált motort használ ( ami szar is meg Isten is ) nem ugy mint a kod ( Q3 motor ). A gépeden menne, de igen erõs kompromisszumokkal ( bár igy is fényévekkel szebb lenne mint a kod ). Én a helyedbe mielõtt megvenném ( töltsd le a "demót" - wareZ ) letesztelném a single alapján hogy mennyire bírja a géped majd azt elosztanám másfél/kettõvel ( a multi lag / ping / csapatlétszám / szerverállapot miatt ) és azután levonnám a következtetéseket. Más élmény lesz az tuti. ( jó értelemben ).

Pozitívumok: Nagy csataterek, sokkal több fegyver, Jármûvek ( földi - vizi - légi ), jó csapatjátékra ösztönzõ játékmódok, sok játékos ( ami lehet jó is meg rossz is 😊 )

Negatívum: EA Games! Magas gépigény, csapnivaló retardált patchek, bizonyos konfigurációkon játszhatattlan.

Összeségében nálam ( mivel megvan az összes bf és kod is ) 7/10 BF3 | MW3 5.5/10 ( BO 2 8.5/10 <#alien> )

Sok sikert!

Ui: érdeklõdj a BF topicban is ( a fõ kockák ugy is lecsapnak rád az érveikkel <#hehe> )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

wollnerd
Sziasztok!
Gondolkozok egy Battlefield 3 vásárláson. A COD-ot már kicsit unom, és a hackerek néha idegemre mennek.
Azt hallottam Battlefield 3 jobb mint a COD. Mivelhogy jármûveket is lehet irányítani pl. Mik az egyéb pozitívumok amiért érdemes megvenni?
A Battlefield 3 is Steames?
A BF3 ugyanúgy optimalizált mint a CODMW3? Mennyire fogom tudni max. graffon tolni?(gépem az aláírásomban) CODMW3-at MAX grafikán tudtom futtatni ahhoz képes nincs minimum gépigény se a leírás szerint... (csak a nagy füstnél laggolt egy kicsit.)
Elõre is THX a tanácsokat és a tippeket!<#worship>

Ott, hogy nem vetted meg eredetiben!!!! A kérdésedet a warezban tedd fel, banner jobb felsõ sarok!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

crouch server erdekel?

Sziasztok,Feltetem..lepacheltem,crackeltem teknoMw3,egy youtubos video segitségével,mikor rámegyek hgy vault és utána hogy online vault csak azt irja hogy please wait fetching online vault,és csak vár semmi nem történik.
Hol baltáztam el? 😊 elöre is köszönöm 😊
ma nagyon megszopattam egy csalót ... Úgy csalt, hogy idõnként az összes ember egy helyre került a levegõbe valahova, és onnan leesett Õ meg amikor elértük a talajt megsorozta gépfegyverrel a többieket. Na én fogtam egy launchert, és esés közben rendre a földre lõttem és mindenki meghalt. Csalás ide- csalás oda én nyertem, a csaló meg jó ideg lehetett 😊
A franc essen már bele ebbe a sok ratyiba, 5 játékból 3 már ilyen 😞
cody1994
Tudtok nekem mondani jó szervert ahol mindig van admin? pls jó lenne 😄

meg egy FMG9 akimboval is tudod novelni a nepszerusegedet<#gun>

en olyan serveren jatszom ahol engedelyezett a camp, viszont a futas nem. igy lassabb eletszerubb jatekot lehet jatszani.
Kongy
ez most komoly? XDDD a két legnagyobb noobság 😄 GL nyilván azért buziság, mert instant 1 hit kill, messzirõl kb célozni se kell. kempelés meg szintén egy aljas noob dolog, hogy beállsz egy helyre, és semmi skillel szeded az ellent, kapod a killstreak reward-okat, enyhén bosszantó tud lenni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Lenne egy kérdésem, de csak kíváncsiságból...: A szervereken miért utálják, ha valaki camp-el, vagy Grenade Launcher-t használ???
Hali.

A steam-et elindítod, ott a könyvtárra nyomsz, megjelennek a telepített játékok. Majd ezután kiválasztod a játékot az egérrel és nyomsz egy jobb gombot a kiválasztott játékon. Aztán keress olyat hogy tulajdonságok majd arra klikk. Ezek után keress olyat, hogy helyi fájlok, arra klikk. Utána nyomhatsz a játékfájlok épségének ellenõrzésére. Törölni pedig a helyi tartalom törlése. Ezt akkor látod a ha játékot kijelölted és nyomtál egy jobb gombot rajta (a tulajdonságok felett találod).

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hol,hogyan lehet ellenõriztetni a fájlokat a steamben?Annyira nem ismerem a steamet még.Honnan kell kitörölnöm a játékot?Köszike a segítséget egyébként!
Azert a biztonseg kedveert erdemes torles elott csinalni egy biztonsagi masolatot a cfg-rol.
Eloszor ki kell torolnod a jatekot. Halvanyan latni fogod a steam konyvtarban. Ha ujra akarod telepiteni csak klikkelsz a telepites gombra es visszaallitja eredeti formaba, ha elotte hasznaltad a steam felho szolgaltatast. De erdemes elotte ellenoriztetni a steammel a jatek fileokat. Lehet, hogy az is megoldja a gondod. Nekem sok hibas filet talalt az uj dlcben. Es tobbszor ujra ellenoriztem es ujra letoltotte a fileokat.
Hol hogyan lehet újra letölteni a fájlokat?Hol kell keresnem a letöltést a steamben?
tudja valaki, hogy hogyan lehet a felvett demobol videot csinalni?

meg ajatekot is letoroltem es ujratelepitettem 2x.