7458
IZÉ
  • gömbgiliszta
    hát én a borderlands első részét kipróbáltam, de _szerintem_ ritka szar egy játék.
  • AkAfinucsi
    Hát el...
  • DARYL
    Igen biza. Ez a lag compensation dolog elrontotta a dolgokat onlinefalván.
  • angyal2232
    Sziasztok! eladnám cod mw3 steam accountomat! 6E forintért!:) érdeklődni itt vagy PM ben! Köszi
  • Fpocok
    Van olyan program, amivel lehet állítani a mp fovját.
  • Zsooo
    peccsben lesz FOV csúszka? (esetleg van már? rég nem néztem be ide)

Infinity ward, de főleg az idióta community manager figyelmébe meg ezt ajánlanám: Borderlands2
  • Büdös Bohóc
    Ha jól sejtem, akkor kb félúton lesz 1 egységes pakk a PC-re az addigiakból, aztán a maradék megint egyben.
  • Antal99
    nem tudjátok mikor jön ki pc-re DLC?
  • Rage47
    http://www.gamestar.hu/megjelent-a-modern-warfare-3-legujabb-dlc-je-es-maris-baj-van-vele.html
  • Büdös Bohóc
    én eddig annyit vettem csak észre, hogy kilistázott nekem még 1 embert, aki nem steamen ismerős, de látta a játék, hogy ő is MW3azik szóval őt is felvettem ismerősök közé
  • Antal99
    legalább volt egy kis élet
  • DarkSector
    1-1 szerintem félreértett és ezért írt így.
    Ne szidjátok egymást. thx.
  • DarkSector
    Ne köcsögözz plz, félreértetted amit írt szerintem, a tegeződés nem rád vonatkozott szerintem hanem általánosítva, a smile is volt a végén.
    De amúgy full igaza van már kapásból azt kérdezném hogy mi a fasznak van fészbúk?
  • pett3rson
    néha érdemes kivárni és megszokni a játékát, mert azzal csak fejlődsz. inkább egy ilyen aki pro QS-ben vagy másban, de legalább nem csal. sokkal élvezetesebb meccseket lehet így futni.
  • eLiXir
    lol nemtom mit vettél ebből magadra, de úgy látszik sok mindent ;DDD kislány vagy
  • pett3rson
    a MOH tényleg játszhatatlan :) kipróbáltam mindet amiről szó esett és legszívesebben megtaposnám először magamat, aztán azt aki kiadott egy ilyen fos játékot...
  • pett3rson
    editor-nak hívják, egyszerű video-szerkesztés.
  • J i GS a W
    ahogy olvasom..soraid te már rég így jártál... és több mint valószínű hogy anyád se szeret. kösz az értelmes hozzászólásod köcsög.
  • pett3rson
    csak egy ultra-brutál statod..és az megfizethetetlen :DDD
  • eLiXir
    a barátnőd/barátaid megtudják mivel töltöd az időd, majd eltávolodnak tőled. később rájösz, hogy elvesztegetted az életed egy részét egy FOS ULTRA BRUTÁL NO SKILL FOS játékkal és egy nap úgy kelsz fel, hogy nincs semmid és senkid
  • J i GS a W
    Már régóta furdal a kíváncsiság mire jó ha játékon belül bejelentkezek facebook-ra?
  • DarkSector
    Cod4-be divat.
  • AkAfinucsi
    Nem fordult meg még ilyen a fejembe , hogy setupoljak egy clipet...
    Amúgy elég szégyen tényleg ,hogy így csinálják a fragmovie-kat + a mostani codokba általában aimal lövik a clipeket! Én büszkén jelenthetem ki , hogy soha életembe NEM aimoztam! :)
  • DarkSector
    Nem mondtam hogy mindenki, akkor ti a 10%-ban vagytok, de kurvasokan csinálnak valamit, lehet hogy összejön egy jó ölés de nem akkor veszik fel hanem utána beszerveznek embereket és rekonstuálva a helyzetet lejátszák megint de úgy hogy 1-2 beépített ember spectből veszi.
    Meg ilyenek.
  • Büdös Bohóc
    ja igaz :) Sőt mintha láttam volna valahol egy videót, ahol nem wallhack, hanem valami bug miatt pillanatra be is villantak az alakok?
  • Drephis

mi nem csinálunk ilyesmit
  • DarkSector
    Szólt pár társának hogy álljanak be, mitgondolsz hogy készülnek a fragmovie-k?

Én tudom.

Egyik tag már megkért hogy legyek szereplő, nem az eredeti helyzetet veszik fel hanem rekonstruálják, szóval ezeknek a videóknak a 10% sem igaz.
  • Drephis
    mögötte van az A zászló(domination), meccs elején oda rohan a legtöbb ellenség, mi pedig megsorozzuk azt a helyet ponyván keresztül easy killekért.
  • Büdös Bohóc
    mi a rák az elején az a ponyván át triple kill?...
  • DarkSector
    Megéri, én 2500-é vettem a limited-et.
    Nekem semelyik nem éri meg semmi pénzért.
    Amúgymeg ott is bőven vannak, ha multizni akarsz találsz MoH-ban is szervereket.

Single nem hiszem hogy 5 ora, ma easy-n.
    De a moH sem játszhatatlan multiban, tök jól el lehet azzal is játszani.
    Ugyanolyan mint a BF3 csak nincsenek járművek hanem ember vs ember, mint a cod-okban.
    Max neked nem tetszik de játszható. Az tény hogy a Dice-os játékokban az irányítás szerintem is gáz, a cod-hoz képest, de ettől még játszható.
  • Antal99
    MOH most 2000ft(most már ki akarna játszani vele)

szerintem 4000ft sem ér meg 5 óra single játék idő+egy játszhatatlan multi
    (nem elég bosszantó,hogy rövid,de még a multija is rossz)

• Antal99
    a hozzászólások alapján csak nekem tetszett
    (2 "zoral" hozzászólás ösz-visz,küld el priviben :))
  • AkAfinucsi
    Amúgy nemtudom mikor de jön még egy montage mert haverom kihagyott annyi clipet , hogy én magam sem hittem el :D Szóval ha ez tetszett akkor azon beszartok :P
  • AkAfinucsi
    Hardveraprón :D
  • Puhos
    Hol kerül annyiba?
  • DarkSector
    Milyen 10000? :)
    Aki nem tud várni az elhiszem hogy 10000-ért vásárol.

BF3 és MW3 kb 4000ft a MoH meg kb 2000ft.
  • Antal99
    jó,rosszul fogalmaztam,a moh sikeres,de szar úgy ahogy van!
  • Antal99
    egyenlőre a borsós vételárban benne a multi is,és lássuk be a gyakran 3-5 órányi single játék idő nem biztos,hogy 10000 megér
  • DarkSector
    De egy játék ha bukás, az nem ezen múlik.
    A játék ha eladtak 5 millát azt csűrheted csavarhatod de az nem BUKÁS.
    Csak nem játszanak vele annyian mint a 2 másikkal pl.
    Azért nem mert a MoH a CoD és BF keveréke lett, amivel nem lenne gond, csak sajnos nincs olyan réteg aki mindkettőt szereti, és ezért a kersztezése sem kell annyi játékosnak.
  • Antal99
    50%-ban mindenképp
    (ez már csak egy ilyen műfaj)
    "szavatosság" is van a világon amit igazán a multi biztosít