Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval jah nekem is nagyon bejön, elég rég nem kötött le így játék, mint a Modern Warfare 3 multija😊
Plussz, hogy vannak dedikált szerverek is... pazar! Ok... lehet, hogy nincs rajta xp, de érthetõ is😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A játék remekül van optimalizálva, régebbi konfigokon is tudsz majdhogynem HD beállításokat alkalmazni.
És természetesen várjuk az új multi pályákat....
Rosszakat azért mondanak a játékra mert trendi fikázni azt ami jó és/vagy nincs pénze megvenni a játékot.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Még ismerkedek a játék részeivel, tegnap például elég sokat játszottam a Co-op móddal, egész jó ez a túlélõs rész 😊
én nem bánom,hogy megvettem.
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cheating in a Source Engine game that was released prior to Left 4 Dead will result in a VAC ban from Counter-Strike: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Day of Defeat: Source, and Team Fortress 2.
Cheating in a Gold Source engine game will result in a VAC ban from Counter-Strike, Condition Zero, Ricochet, Day of Defeat, Team Fortress Classic, Half-Life: Deathmatch, and Deathmatch Classic
Call of Duty: Modern Warfare 2
VAC is enabled on all multiplayer servers, public and private. Any modifications to the game other than editing config files can result in a VAC ban. Examples of such modifications include but are not limited to console enablers, VAC disablers, and server hosting mods.
A VAC ban in Modern Warfare 2 only affects Modern Warfare 2.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ahol dollár milliókról van szó,biztos alaposan megvizsgálták ezt
ha túl szigorúak akkor a csalók nem veszik,ha túl engedékenyek az tuti rossz reklám,viszont a középút(bannoljunk néha keveset)a legtöbb eladást eredményezi!!!
olyanról már hallottam,hogy ártatlanság védelme,de mintha ez a fordítottja lenne.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
DE játszott..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Amúgy... most vettem meg a játékot én is, az akció alatt... illetve "kaptam" tf2 cuccokért😄
Hogyhogy visszatért a játék ehhez a lobby-s módszerhez? Ez akkora felháborodást jelentett már a 2-ben is. Vagy rosszul emlékszem, hogy a Black opsban volt normális szerverkeresõ?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha valakit érdekel, hogy éppen mennyi is a pingje - számmal kiírva - az menjen fel egy PROMOD-os szerver-re ahol ezt így ki tudják írni, ha kiléptek és bementek normál publikos játékba, akkor is megjegyzi ezeket a beállításokat és ott is látható lesz a ping. Ha kiléptek a játékból teljesen, akkor ezek törlõdnek, nem kell aggódni.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Viszont a legtöbb külföldi csitert ez nem hatja meg, mivel 1-1 steam accra megvesz 1-1 játékot, ami neki a fizetéséhez / zsebpénzhez képest nem akkora összeg, mint nekünk. Lebannolják, másnap megveszi újra a játékot egy másik steam accot regelve és csitel tovább. Persze a legtöbb csaló eleve tört játékkal multizik, így meg se kell vennie...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
fellebbezés nincs
The Matrix has you...
Többek közt ennek volt köszönhetõ annak idején az MW2 idején a masszív banhullám a második DLC megjelenésekor, nem frissítették fel az adatbázist a DLC-s verzióra, így a DLC-t magát külsõ cheatprogramnak vette.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez a Valve-os VAC-ban mit ellenõriz? Mi alapján lesz bannolva? Gondolom nem IP, mert az könnyebben változik, míg egy egyedi azonosító - mint ami VAC-nál is lehet sejtésem szerint - már nehezebben kerülhetõ meg. Valószínûleg ezért is nem mûködik COD-ban, mert ott több idõt igényelne minden egyes bejelentés megvizsgálása, amire ezek szerint nincs is kapacitásuk.
ON:
The Matrix has you...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kivéve a Valve játékokat... (pl. Counter Strike részek, Team Fortress 2, stb.)
The Matrix has you...