7458
IZÉ
  • blabla2
    hello! tanács kéne.
    MW2 single és multi 1280x 800(?)-on megy, minden "high"-on.
    MW3 single 1440x900(nálam a max)-on, minden "high"-on, nincs bekapcsolva a "synceveryframe" és a "specular map".
    Szóval a MW3 jobban fut a gépemen, legalább is a single, úgy h a gépem a minimum konfigot nem üti meg..
    A kérdésem h mivel a multi általában jobban terheli a gépet nálam, érdemes e megvennem a MW3-at eredetiben multizni, szerintetek elfut e majd a gépemen az is élvezhetően?
  • busman1
    meg fogod venni a többit is :)
  • TaRka0107
    Már elfogadtam.
  • csabicsabi
    Felvettelek gorkycsabi néven.
  • robotnyk
    én is kösz, tettem fel azóta.
  • DarkSector
    Nem.
  • TaRka0107
    ÜDv!

Aki tolja az mw3-at xbox360-on az vegyen fel: TaRka94

UI: Remélem nem offoltam:)
  • pett3rson
    Kösz a tegnapi játékot, egyáltalán nem okoztál csalódást, mi nem szoktunk méricskélni senkit, nem azért játszunk, hanem a szórakozás miatt :)
    egyébként kivételes alkalom volt, hogy ilyen sokan összegyűltünk :)
    ja, akkor majd tegyél fel TS-t, mert úgy könnyebb, hogy hallod is a "parancsokat".
  • pett3rson
    nagyon kevés információra alapozol...

egyébként pedig nem kötelező megvenni sem a játékot, sem a dlc-ket. Én elvagyok az alappal, az egyelőre bejön, aztán majd meglátjuk mi lesz, nekem szerintem utolsó COD volt amit megvettem, de nem azért, mert tönkretették a franchise-t, bár ez is szerepet játszik benne, egyszerűen a családalapítás már fontosabb :) majd egyszer még talán veszek COD-ot, ha még akkor is lesz ilyen.
    Nekem tulajdonképpen eddig mindig hoztak valami újat és megleptek és tetszett is általában, természetesen a bosszantó hibák amik benne maradtak engem is zavarnak - pl p2p -, de ettől még ez a legjobb modern warfare multi..szerintem és személy szerint nekem, nem más adta a számba :)
  • Antal99
    másnál megy a játék?
  • gosumofo
    nagyjából mindenki, aki tehetséges volt ment is, mw3-t meg a dlcket már kitudja hány bérenc stúdió csinálta akik eddig tony hawkon, guitar heron, spidermanen meg ilyeneken dolgoztak. ők eddig is jó pénzért gyártottak 0 kreativitással szart, tökéletesek egy halott lelkű sorozat fenntartásához még pár évig, aztán elkészül a bungie játéka és byebye cod, maga az activision fogja lehúzni a wc-n, addig meg kikisérletezik hogy mi a legjobb módszer a pénzek beszedésére a játékosoktól az egyre agresszívebb dlc, elite, pay2win stratégiákkal, aztán majd az új nagy címükre lesz rácuppantva a sok millió kis konzolos birka.
  • robotnyk
    elképzelem, hogy van olyan aki el is hiszi, szinte már meggyőző :D

egyébként ha annyira szar lett volna dolgozni az activisionnek, mindenki ment volna Westtel meg Zampellával a Respawnba, de nem mentek, pedig mehettek volna bárhova, mert akinek ilyen franchise van a CV-jén, az könnyen találhatott volna állást bárhol.
  • pett3rson
    úgy beszélsz, mint akit szintén kirúgtak az Activision-től :)

azért belegondolva lennék olyan ostorral hajtott programozó pár évig, lehet többet keresnék, mint most...
  • gosumofo
    nyilván közös megegyezéssel ezt mondják, biztos aláirattak vele valamit hogy nem nagyon nyilatkozhat majd a jövőben a cégnél látottakról..

nehogy azt hidd hogy ő volt ott az atyaúristen
    mielőtt odakerült egy sima öcsike játékos volt akit PC-n szétlőttek és konzolra váltott hogy a beépített auto aimmal nyerni tudjon, meg hátbalője a megfordulni képtelen embereket :)

semmi köze se a fejlesztéshez, se a tervezéshez, azért találták ki neki ezt a kamu pozíció rangot hogy többnek tánjön a más játékoknál fórumokra irogató community managereknél. annyival volt több hogy a fejlesztők helyett - akiket kussba vágtak, nehogy elmondják hogy milyen szar körülmények között ostorral verik őket és csak ikszedik MW-t csinálhatnak akármilyen ötletük is lenne - nyilatkozott a játékról a sajtónak is mosolyogva, szóról szóra amit a felettük álló fucktivision öltönyösök leküldtek neki emailben.
  • DARYL
    Valószinüleg semmiben,hisz a jövőbeni játékok "képe" már most kőbe van vésve:
    1. Végy egy sikeres játékot.
    2. Készíts évente folytatást hozzá rekord idő alatt,add ki a fő játékplatformokra akár félkész állapotban is.
    3. Adj ki havonta DLC-ket hozza,sokat kaszálva ezzel is.
    4. És mivel ez a stratégia elkerülhetetlenűl hibákkal teli játékokat szűl,végy egy jól ismert arcot, évente rugd ki,vagy szólj neki,hogy le akar mondani...közben pedig jöhet az ujabb év.
  • eLiXir
    micsoda hangnemet enged meg magának itten valaki!!
  • robotnyk
    ő lépett ki, és ő volt a kreatív vezető, de ne zavarjon.
  • gosumofo
    semmi köze nem volt a játékokhoz, egy reklámarc volt akit már túl sokan utáltak, és most leváltják. treyarchnál is kidobták a blackops után jd-t, mert nem tudott eleget hazudni fapofával.
  • eLiXir
    és ez vajon miben változtatja meg a jövőbeli játékok képét?
  • robotnyk
    Robert Bowling
    ‏ @fourzerotwo

Today, I resign from my position as Creative Strategist of Call of Duty, as a lead of Infinity Ward, and as an employee of Activision.
  • pett3rson
    :DDDDDDD
  • Antal99
    NEM
  • pett3rson
    nos a megfigyelőképességeddel nincs komoly baj ;) sőt, Én még kicsit büszke is lennék rá, már ha szabad és kedves fórumtársaim ezt meg is engedik :)
  • Büdös Bohóc
    mindkettő ugyanolyan jó, egyiket azért szeretem, mert xyz, másikat meg azért, mert abcd. (nem lehet felsorolni a faktorokat, de nem tudok dönteni közöttük)
  • Antal99
    "BIZONYOS szempontból sokkal jobb a multija"
  • soo277
    +1
  • Büdös Bohóc
    mondjuk én konkrétan most bf3-nak kezdtem neki és bizonyos szempontból sokkal jobb a multija :) bár mw3at is majd folytatom
  • busman1
    Akkor te is dilettáns vagy.
  • Antal99
    a játékot lehúzhatod(ja meg magadat is)de a fórumozó társaidat nem
  • pett3rson
    ide többnyire dilettánsok írnak, ezért felesleges benézni...Én inkább játszok, elég frusztráló az is, nem hogy még olvassam is a blődséget.
  • gosumofo
    :(
  • gömbgiliszta
    éreztem, hogy baj lesz belőle, ha nem rakok szmájlit vagy ilyesmit
  • gosumofo
    de mivel? :) CS GO betakat kiosztották?
  • gömbgiliszta
    dehogy fuccsolt, mindenki játszik ezerrel, azért nem ír ide senki...
  • gosumofo
    mi ez a pangás, befuccsolt a játék? steamen látom már a top5ben inog a helye.. mw2 pedig meddig 1. volt..
  • wollnerd #5962
    de mégis... :O
  • wollnerd #5961
    nem érhetőek a szerók...
    Chat mód aktivizálásáról megfelejtkeztem. Sorry...
  • wollnerd #5960
    A p******
  • Puhos
    Szia!
    Nálam megy rendesen.
  • Von Nyalosch
    Más sem tud csatlakozni a multiplayerben? MOst próbálnám először elindítani, de steam error és azt írja, hogy nem érhető el és próbáljam később. A dupla xp miatt lehet, hogy nem mennek a szerverek?