Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem annyit ért ez az egész, hogy megtetszett a játék és meg is vettem 😊
neki is ezt mondták, hogy ott csinálja meg, mert sokkal nehezebb bármelyik játékmódnál..és megcsinálta az állatja.. 😄
The Matrix has you...
igaz, hogy nem látszol a radaron, de nem is tudsz vele olyan hatékonyan ölni. volt párszor szerencséd is, nekem emiatt nem jön össze, nem vagyok fortuna kegyeltje 😊
The Matrix has you...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
még azt is meg kéne tanulnom,de...
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
én már láttam a "fdriend's vault"-ban
látom van új nézem mindjárt
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
semmi gondom nem volt senkivel?!
átmentünk a warez topikba Ozimak al,(beszélgetni erröl a fos -ról)
de te jöttél oda is észt osztani,meg belepofázni mindenbe,ahogy most is!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Végigolvastad a hozzászólást?
Ez egy idézõjeles mondat, és et arra írtam hogy ha így kezdtem volna a hozzászólásomat a "Kedves Barátom" megszólítás helyett akkor ez sértõen hangzott volna. 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Szerintem ez eléggé lekezelõ lett volna.
Jesszusom ez nem neked szólt...
Olvasd el újra egybe azt amit írtam mind a 2 sort! 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Írtad hogy a fejlesztõk azt mondták hogy nem fognak csalni az mw3-ban erre írtam hogy naivitás ilyeneket komolyan venni ennyi.
Független a játéktól, a játék árától, a játékos korától.
És hogy oké, panaszkodunk, de felesleges senki nem fog tenni semmit, és ugyanez lesz amíg a játék a gépünkrõl fut.
Ennyi, nem mondtam neked ellent.
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Te írtad
kettõnk vitájába beleugatott a szellemileg minõsítõ csávó.
régi zizi spanom meg hozta szellemi színvonalát.
ezek a többiek,komoly támogatottság
Az egészben máig azt nem értem hogy te végig úgy írsz mintha én szidtalak volna vagy ellenséged lennék.
Holott egy rossz szót nem szóltam, de ezekszerint a többiek is így látták úgyhogy ezekszerint nem velem van a gond.
Mind1 felejtsd el hogy írtam.
The Matrix has you...
ilyen képekkel tele a net. ki az a Must4nGT?
ne válaszolj, én elhiszem, hogy megvetted de egy ilyen kép berakása "kevés".
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
aki nem tudná a mi kapcsolatunk régebbre nyúlik vissza zizi-vel
de úgy látszik nem,mert vannak akik elkezdenek kikelni magukból.
NYUGODJ BÉKÉBEN
szerintem
2 match alatt ami kb 10 perc volt 3 cheater es meg csak nem is titkoltak.
A jatek meg uberultragagyszi szar ranezesre es elso tapintasra is😊
szerintem
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Ráadásul összeveszel egy olyan emberrel aki semmit nem tehet arról ami most épen folyik a világban játék-ügyileg és egyébként. Mint ahogy arról se Te, sem Én nem tehetünk, ellene csak annyit, hogy nem veszed meg és nem játszol ilyen játékokkal. Most úgy csinálsz mintha kötelezõ lenne ezeket a játékokat megvenni. Ismered azt a fogalmat, hogy "Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!"?
Szerintem húzd ki a dugót és menj sétálni egyet, van rá 2 napod, hogy kikapcsolódj, utána várunk vissza a csatamezõkre. Ha nem teszed lehet szívinfarktussal fognak kórházba vinni..nem érné meg...
The Matrix has you...
lehet mégsem tudod mirõl beszéltem
(ha nem játszol,akkor elhiszem,hogy nem zavar annyira,visszagondolva már engem sem)
nem mondtam,hogy12-ért vettem a játékot
Nem reagálod túl ha azt írod hogy sok a csaló.
Én annyit írtam neked hogy az a probléma ha azt várod el hogy 1 csettintésre a steam tisztába tegye a szervereket.
Egyszerûen ilyen nincs. NINCS.
Ha megveszel egy játékot, akkor ezzel tisztában kell lenni hogy lesznek tisztességtelen játékosok.
Ha nem akarsz többet csalókat ne multizz.
Single vagy coop. És ne hidj el többet ilyeneket hogy nem lesz ezekután csalás ezt butaság a fejlesztõk részérõl kijelenteni.
Meg annyi hogy ez nem újkeletû dolog, most minden órában minden ember minden játékban nyomna egy panasz kommentet nem lenne elég hely a topikban.
Ezt tudja mindenki minden tisztességes embert zavar de ellene sokmindent nem lehet tenni. Sajnos.
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Szerintem ez eléggé lekezelõ lett volna.
1. Akkor milyen 12000? 😛
2. Tudom, egy szóval sem írtam hogy 1 csaló van. Max olyat írhattam hogy legalább 1 van.
A zárójelben nem nagyon érzem a kapcsolatot hogy mire gondolsz.
Vac bann vagy más bann van, de gondolom nem orrba-szájba bannolgatnak mert ahoz azért nem elég csak 1 játékosnak gondolni 1-et és egy e-mail-ben beleírkálni hogy ma józsi meg pista csalt. Ez nem így megy. De ezt te is tudod szerintem.