Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChaosTeam
Én örültem ennek az ingyen hétvégének, mert így lehetõségem lett kipróbálni milyen ez a rész, mennyire akad a gépemen és úgy alapjába véve milyen. Sok csaló van, akivel találkoztam, de ez minden online játékra jellemzõ sajnos.

Nekem annyit ért ez az egész, hogy megtetszett a játék és meg is vettem 😊
ezért is sokkal nagyobb kihívás abban lehozni egy M.O.A.B.-ot..ahogy azt Beas haverom meg is csinálta 😊
neki is ezt mondták, hogy ott csinálja meg, mert sokkal nehezebb bármelyik játékmódnál..és megcsinálta az állatja.. 😄

The Matrix has you...

gratula, szép teljesítmény. az látszik, hogy baromi nehéz silencer-el menni, egy csomó kill-t vesztettél miatta. nem tudom, hogy mennyire érdemes használni, van pár fegyver aminél jól jön (pl MP5-re jó, meg úgy általában SMG-khez), de ebbõl is azt vonom le, hogy inkább nem 😊
igaz, hogy nem látszol a radaron, de nem is tudsz vele olyan hatékonyan ölni. volt párszor szerencséd is, nekem emiatt nem jön össze, nem vagyok fortuna kegyeltje 😊

The Matrix has you...

Nem is vagy level hacker! Szép a perestige jelvényed!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

AkAfinucsi
C4-et egyszerû kezelni, eldobod és 2x F betût nyomsz 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Antal99
a c4-et is igen jól használod(dominationba hasznosabb)
még azt is meg kéne tanulnom,de...

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
dominationt kell játszanom,mert a team deathmach-ban sokkal kevesebb a játékidõ

AkAfinucsi
Fegyvereket úgy kell használni , hogy: smg-k általában rapid+extended, assault meg extended+kick, vagy red dot.

AkAfinucsi
😄

Antal99
nekem idáig nem jöttek be a hangtompítók,videó óta acr+tompi

Antal99
NA EZ TÉNYLEG PROFI
én már láttam a "fdriend's vault"-ban

látom van új nézem mindjárt

R0zs0máK
Engem sokkal jobban idegesít az idióta össze-vissza spawnolás meg a logika és taktika nélküli agyatlan szerteszét rohangálás, mint a csalók...ma már másodszor léptem ki úgy a játékból, hogy na faszom televan inkább kilépek és kipróbálom a BF3-at multiban...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

DONGUBA
sziasztok nekem kilep valami reliable buffer hibaval 24 szazaleknal kb....ez mit jelent?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

AkAfinucsi
Ok. xD

robotnyk
de <#vigyor1>
AkAfinucsi
Jah. Nem tehetek róla 😄

robotnyk
jó az aimbotos killcam...
AkAfinucsi

itt is van 😊

AkAfinucsi
M.O.A.B incoming 😊

az egyébb összegyûjtött dolgokat jegyzi csak meg. tehát ha lehívsz egy sentry-t és valakitõl elveszed az UAV-ot, akkor mindkettõ megmarad, alul lesz, a legalsó behívható streak-ek között. a többit nem tárolja.

The Matrix has you...

elejétõl fogva így van 😊

The Matrix has you...

DarkSector
Légyszíves ne cukkoljátok egymást thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

soo277
végre más téma(THX)
amúgy nem!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

gömbgiliszta
azt tudtátok, hogy ha elérünk egy carepackage-t, de nem hívjuk le, majd megint összelövünk egyet, akkor összesen csak egy lesz?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

soo277
Te 1 szer azt is megmagyarázod hogy,a Fagyi visszanyal!<#hehe><#eplus2>
semmi gondom nem volt senkivel?!
átmentünk a warez topikba Ozimak al,(beszélgetni erröl a fos -ról)
de te jöttél oda is észt osztani,meg belepofázni mindenbe,ahogy most is!

DarkSector
Úristen....😛

Végigolvastad a hozzászólást?

Ez egy idézõjeles mondat, és et arra írtam hogy ha így kezdtem volna a hozzászólásomat a "Kedves Barátom" megszólítás helyett akkor ez sértõen hangzott volna. 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A barátom helyett nem tudtam mást írni, megelõlegeztem a baráti viszonyt. 😊
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Szerintem ez eléggé lekezelõ lett volna.

Jesszusom ez nem neked szólt...
Olvasd el újra egybe azt amit írtam mind a 2 sort! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Részemrõl nem vita. OMG.
Írtad hogy a fejlesztõk azt mondták hogy nem fognak csalni az mw3-ban erre írtam hogy naivitás ilyeneket komolyan venni ennyi.
Független a játéktól, a játék árától, a játékos korától.

És hogy oké, panaszkodunk, de felesleges senki nem fog tenni semmit, és ugyanez lesz amíg a játék a gépünkrõl fut.
Ennyi, nem mondtam neked ellent.

Antal99
ha ezt sem érted az baj:
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Te írtad

Antal99
én nem írtam rád,hogy idióta vagy.(szerintem mi vitatkoztunk,ha ez bántás neked,akkor még egyszer kétszer fognak bántani)
kettõnk vitájába beleugatott a szellemileg minõsítõ csávó.
régi zizi spanom meg hozta szellemi színvonalát.

ezek a többiek,komoly támogatottság

DarkSector
Amúgy nekem mindegy a játékról miket írtok, de a személyeskedéseket hanyagoljuk, köszönöm. Nehogy még jobban elmérgesedjen a dolog.

DarkSector
Hogy jön ez ide, amúgy 29.
Az egészben máig azt nem értem hogy te végig úgy írsz mintha én szidtalak volna vagy ellenséged lennék.

Holott egy rossz szót nem szóltam, de ezekszerint a többiek is így látták úgyhogy ezekszerint nem velem van a gond.
Mind1 felejtsd el hogy írtam.

soo277

ennyi tess!!

kezdem azt hinni, hogy totál idióták járnak csak ebbe a topikba..velem az élen, mert még mindig képes vagyok elolvasni az ökörségeket amiket beírtok...

The Matrix has you...

gömbgiliszta
most csak kötekedek, de mi bizonyítja, hogy neked meg van a játék?

ilyen képekkel tele a net. ki az a Must4nGT?

ne válaszolj, én elhiszem, hogy megvetted de egy ilyen kép berakása "kevés".

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

soo277
És kit izgat te nyomorék!!

Antal99
a barracks-ról nyomhattál volna képet

Antal99
neked nem a játékod hiányzik,neked eszed nincs hozzá!

aki nem tudná a mi kapcsolatunk régebbre nyúlik vissza zizi-vel

soo277

Nekem megvan BÕ-BÕ<#duhos2>

Antal99
szerintem vannak olyan emberek,akiknek az adott játék meg sincs,csak feljárkálnak fórumokra észt osztani(DarkSector nem rád gondoltam)

Antal99
válasz
alma2 hozzászólása

Antal99
azt hittem ez egy fórum,ahol elmondhatja az ember a véleményét,még ha nem is egyezik mindenkiével.

de úgy látszik nem,mert vannak akik elkezdenek kikelni magukból.

NYUGODJ BÉKÉBEN

alma2
ja itt ugye nem 64 emberbol, hanem abbol a 12-bol ami a ket fuggetlen kor alatt ellenfel volt. Ki tudja az oldalamon hanyan voltak. Azert ez eleg durva 25 %-a csalo volt a jatekosoknak.

szerintem

alma2
feltettem most kivancsisagbol, gondoltam kiprobalom, az elso resz ota nem igazan volt hasznalhato ebbol a jatekbol (2003), leszamitva az elso resz kiegeszitojet.
2 match alatt ami kb 10 perc volt 3 cheater es meg csak nem is titkoltak.
A jatek meg uberultragagyszi szar ranezesre es elso tapintasra is😊

szerintem

Érdekes, tegnap este egy f2p barátommal 4 órán keresztül toltuk, és egy csalóba sem akadtunk... TDM, MoshPit és DropZone...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

muszáj ilyen idiótának lenned Antal? komolyan nem hiszem el néha, hogy az az életkor valós amit megadtál, olyanokat leírsz "öregem"...
Ráadásul összeveszel egy olyan emberrel aki semmit nem tehet arról ami most épen folyik a világban játék-ügyileg és egyébként. Mint ahogy arról se Te, sem Én nem tehetünk, ellene csak annyit, hogy nem veszed meg és nem játszol ilyen játékokkal. Most úgy csinálsz mintha kötelezõ lenne ezeket a játékokat megvenni. Ismered azt a fogalmat, hogy "Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!"?
Szerintem húzd ki a dugót és menj sétálni egyet, van rá 2 napod, hogy kikapcsolódj, utána várunk vissza a csatamezõkre. Ha nem teszed lehet szívinfarktussal fognak kórházba vinni..nem érné meg...

The Matrix has you...

Antal99
ha utána jártál volna,nem is én írtam elõször a "hétvégi"csalókról,tehát hidd el mást is zavar(csak az a baj,hogy ez egy olyan fórum,ahol napok teltek el hozzászólás nélkül,sajnos)

Antal99
én elfogadtam a"csaló mennyiséget"csak akkor állt égnek a hajam,amikor elkezdtek jönni az ingyen hétvégések(eddig kb heti2 csaló,most napi4)

lehet mégsem tudod mirõl beszéltem

(ha nem játszol,akkor elhiszem,hogy nem zavar annyira,visszagondolva már engem sem)

Antal99
a te korod nincs ki írva,az enyém ki van

nem mondtam,hogy12-ért vettem a játékot

DarkSector
Nem játszok, de tudom mirõl beszélsz, tudom mi megy a szervereken meg minden multi játékban.

Nem reagálod túl ha azt írod hogy sok a csaló.

Én annyit írtam neked hogy az a probléma ha azt várod el hogy 1 csettintésre a steam tisztába tegye a szervereket.
Egyszerûen ilyen nincs. NINCS.
Ha megveszel egy játékot, akkor ezzel tisztában kell lenni hogy lesznek tisztességtelen játékosok.

Ha nem akarsz többet csalókat ne multizz.
Single vagy coop. És ne hidj el többet ilyeneket hogy nem lesz ezekután csalás ezt butaság a fejlesztõk részérõl kijelenteni.

Meg annyi hogy ez nem újkeletû dolog, most minden órában minden ember minden játékban nyomna egy panasz kommentet nem lenne elég hely a topikban.
Ezt tudja mindenki minden tisztességes embert zavar de ellene sokmindent nem lehet tenni. Sajnos.

DarkSector
A barátom helyett nem tudtam mást írni, megelõlegeztem a baráti viszonyt. 😊
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Szerintem ez eléggé lekezelõ lett volna.

1. Akkor milyen 12000? 😛
2. Tudom, egy szóval sem írtam hogy 1 csaló van. Max olyat írhattam hogy legalább 1 van.

A zárójelben nem nagyon érzem a kapcsolatot hogy mire gondolsz.
Vac bann vagy más bann van, de gondolom nem orrba-szájba bannolgatnak mert ahoz azért nem elég csak 1 játékosnak gondolni 1-et és egy e-mail-ben beleírkálni hogy ma józsi meg pista csalt. Ez nem így megy. De ezt te is tudod szerintem.