Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello! tanács kéne.
MW2 single és multi 1280x 800(?)-on megy, minden "high"-on.
MW3 single 1440x900(nálam a max)-on, minden "high"-on, nincs bekapcsolva a "synceveryframe" és a "specular map".
Szóval a MW3 jobban fut a gépemen, legalább is a single, úgy h a gépem a minimum konfigot nem üti meg..
A kérdésem h mivel a multi általában jobban terheli a gépet nálam, érdemes e megvennem a MW3-at eredetiben multizni, szerintetek elfut e majd a gépemen az is élvezhetõen?
meg fogod venni a többit is 😊

TaRka0107
Már elfogadtam.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Felvettelek gorkycsabi néven.

robotnyk
én is kösz, tettem fel azóta.
DarkSector
Nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
ÜDv!

Aki tolja az mw3-at xbox360-on az vegyen fel: TaRka94

UI: Remélem nem offoltam😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kösz a tegnapi játékot, egyáltalán nem okoztál csalódást, mi nem szoktunk méricskélni senkit, nem azért játszunk, hanem a szórakozás miatt 😊
egyébként kivételes alkalom volt, hogy ilyen sokan összegyûltünk 😊
ja, akkor majd tegyél fel TS-t, mert úgy könnyebb, hogy hallod is a "parancsokat".

The Matrix has you...

nagyon kevés információra alapozol...

egyébként pedig nem kötelezõ megvenni sem a játékot, sem a dlc-ket. Én elvagyok az alappal, az egyelõre bejön, aztán majd meglátjuk mi lesz, nekem szerintem utolsó COD volt amit megvettem, de nem azért, mert tönkretették a franchise-t, bár ez is szerepet játszik benne, egyszerûen a családalapítás már fontosabb 😊 majd egyszer még talán veszek COD-ot, ha még akkor is lesz ilyen.
Nekem tulajdonképpen eddig mindig hoztak valami újat és megleptek és tetszett is általában, természetesen a bosszantó hibák amik benne maradtak engem is zavarnak - pl p2p -, de ettõl még ez a legjobb modern warfare multi..szerintem és személy szerint nekem, nem más adta a számba 😊

The Matrix has you...

Antal99
másnál megy a játék?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

nagyjából mindenki, aki tehetséges volt ment is, mw3-t meg a dlcket már kitudja hány bérenc stúdió csinálta akik eddig tony hawkon, guitar heron, spidermanen meg ilyeneken dolgoztak. õk eddig is jó pénzért gyártottak 0 kreativitással szart, tökéletesek egy halott lelkû sorozat fenntartásához még pár évig, aztán elkészül a bungie játéka és byebye cod, maga az activision fogja lehúzni a wc-n, addig meg kikisérletezik hogy mi a legjobb módszer a pénzek beszedésére a játékosoktól az egyre agresszívebb dlc, elite, pay2win stratégiákkal, aztán majd az új nagy címükre lesz rácuppantva a sok millió kis konzolos birka.

robotnyk
elképzelem, hogy van olyan aki el is hiszi, szinte már meggyõzõ 😄

egyébként ha annyira szar lett volna dolgozni az activisionnek, mindenki ment volna Westtel meg Zampellával a Respawnba, de nem mentek, pedig mehettek volna bárhova, mert akinek ilyen franchise van a CV-jén, az könnyen találhatott volna állást bárhol.
úgy beszélsz, mint akit szintén kirúgtak az Activision-tõl 😊

azért belegondolva lennék olyan ostorral hajtott programozó pár évig, lehet többet keresnék, mint most...

The Matrix has you...

nyilván közös megegyezéssel ezt mondják, biztos aláirattak vele valamit hogy nem nagyon nyilatkozhat majd a jövõben a cégnél látottakról..

nehogy azt hidd hogy õ volt ott az atyaúristen
mielõtt odakerült egy sima öcsike játékos volt akit PC-n szétlõttek és konzolra váltott hogy a beépített auto aimmal nyerni tudjon, meg hátbalõje a megfordulni képtelen embereket 😊

semmi köze se a fejlesztéshez, se a tervezéshez, azért találták ki neki ezt a kamu pozíció rangot hogy többnek tánjön a más játékoknál fórumokra irogató community managereknél. annyival volt több hogy a fejlesztõk helyett - akiket kussba vágtak, nehogy elmondják hogy milyen szar körülmények között ostorral verik õket és csak ikszedik MW-t csinálhatnak akármilyen ötletük is lenne - nyilatkozott a játékról a sajtónak is mosolyogva, szóról szóra amit a felettük álló fucktivision öltönyösök leküldtek neki emailben.

DARYL
Valószinüleg semmiben,hisz a jövõbeni játékok "képe" már most kõbe van vésve:
1. Végy egy sikeres játékot.
2. Készíts évente folytatást hozzá rekord idõ alatt,add ki a fõ játékplatformokra akár félkész állapotban is.
3. Adj ki havonta DLC-ket hozza,sokat kaszálva ezzel is.
4. És mivel ez a stratégia elkerülhetetlenûl hibákkal teli játékokat szûl,végy egy jól ismert arcot, évente rugd ki,vagy szólj neki,hogy le akar mondani...közben pedig jöhet az ujabb év.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

micsoda hangnemet enged meg magának itten valaki!!

robotnyk
õ lépett ki, és õ volt a kreatív vezetõ, de ne zavarjon.
semmi köze nem volt a játékokhoz, egy reklámarc volt akit már túl sokan utáltak, és most leváltják. treyarchnál is kidobták a blackops után jd-t, mert nem tudott eleget hazudni fapofával.

és ez vajon miben változtatja meg a jövõbeli játékok képét?

robotnyk
Robert Bowling
‏ @fourzerotwo

Today, I resign from my position as Creative Strategist of Call of Duty, as a lead of Infinity Ward, and as an employee of Activision.
😄DDDDDD

The Matrix has you...

Antal99
NEM

nos a megfigyelõképességeddel nincs komoly baj 😉 sõt, Én még kicsit büszke is lennék rá, már ha szabad és kedves fórumtársaim ezt meg is engedik 😊

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
mindkettõ ugyanolyan jó, egyiket azért szeretem, mert xyz, másikat meg azért, mert abcd. (nem lehet felsorolni a faktorokat, de nem tudok dönteni közöttük)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Antal99
"BIZONYOS szempontból sokkal jobb a multija"

soo277
+1<#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Büdös Bohóc
mondjuk én konkrétan most bf3-nak kezdtem neki és bizonyos szempontból sokkal jobb a multija 😊 bár mw3at is majd folytatom

Akkor te is dilettáns vagy.

Antal99
a játékot lehúzhatod(ja meg magadat is)de a fórumozó társaidat nem

ide többnyire dilettánsok írnak, ezért felesleges benézni...Én inkább játszok, elég frusztráló az is, nem hogy még olvassam is a blõdséget.

The Matrix has you...

😞

gömbgiliszta
éreztem, hogy baj lesz belõle, ha nem rakok szmájlit vagy ilyesmit

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

de mivel? 😊 CS GO betakat kiosztották?

gömbgiliszta
dehogy fuccsolt, mindenki játszik ezerrel, azért nem ír ide senki...

mi ez a pangás, befuccsolt a játék? steamen látom már a top5ben inog a helye.. mw2 pedig meddig 1. volt..

wollnerd
de mégis... 😮

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
nem érhetõek a szerók...
Chat mód aktivizálásáról megfelejtkeztem. Sorry...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
A p******

Szia!
Nálam megy rendesen.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Más sem tud csatlakozni a multiplayerben? MOst próbálnám elõször elindítani, de steam error és azt írja, hogy nem érhetõ el és próbáljam késõbb. A dupla xp miatt lehet, hogy nem mennek a szerverek?
gömbgiliszta
hát én a borderlands elsõ részét kipróbáltam, de _szerintem_ ritka szar egy játék.

AkAfinucsi
Hát el...

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

DARYL
Igen biza. Ez a lag compensation dolog elrontotta a dolgokat onlinefalván.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

angyal2232
Sziasztok! eladnám cod mw3 steam accountomat! 6E forintért!😊 érdeklõdni itt vagy PM ben! Köszi

Fpocok
Van olyan program, amivel lehet állítani a mp fovját.

Parasite Eve 2, best game EVER!

peccsben lesz FOV csúszka? (esetleg van már? rég nem néztem be ide)

Infinity ward, de fõleg az idióta community manager figyelmébe meg ezt ajánlanám: Borderlands2

Büdös Bohóc
Ha jól sejtem, akkor kb félúton lesz 1 egységes pakk a PC-re az addigiakból, aztán a maradék megint egyben.

Antal99
nem tudjátok mikor jön ki pc-re DLC?

Büdös Bohóc
én eddig annyit vettem csak észre, hogy kilistázott nekem még 1 embert, aki nem steamen ismerõs, de látta a játék, hogy õ is MW3azik szóval õt is felvettem ismerõsök közé