7458
IZÉ
-
#6277 ja ok. EJNYE KI JÁTSZIK IKSZBOKSZON EFPÉEST -
#6276 Jah igen, sorry azt elfelejtettem írni. -
#6275 és mi a faszom az az avatar kellék már nem azért, ez hol van, xboxon? :DDDD -
#6274 Avatar kellék. -
#6273 és ez most mi -
#6272 frissen lőve faszbukkról
-
#6271 -
#6270 Ez undorító! -
#6269 Fanoknak avatar ruha dukál. :P
-
koocos #6268 Tegnap még nekem is dupla XP-t adott :) -
#6267 KAOTIKUS dupla xp -
#6266 Nem teljesen csak ottfelejtették, ugyanis bőven hétközben is még 200xp volt 1-1 ölés TDM-ben, a szokásos 100 helyett, szóval "nem csak ottfelejtették" a kiírást, hanem ezek szerint kikapcsolni is elfelejtették a dupla xp-t. Én ennek mondjuk csak örültem akkor :) -
#6265 Nekem is van lagg, de nálam a menü nem laggol. -
#6264 igen, az lehet, de attól még többünknél egyszerre jelentkezett, és a frissítéshez köthetően. -
#6263 Gunplay, az jó. Black opsba is volt, boxon is játszottam rajta mw3-ban. Minden ölésnél kapsz új fegyvert és 18.ig megy azt hiszem.
#6261: Szerintem a gépednél lesz a hiba, ha laggol a menüben is. Nem ping lagg van ott szerinte, hanem fps lagg. -
#6262 A menüben a múltkori Double XP weekend óta egyszerűen "ott felejtették" a double xp feliratot. Innen is látszik, hogy mennyire törődnek a PC változattal :( Most ezen a hétvégén valóban megint dupla xp volt, azért mert PS3-ra kijött a Collection 1 DLC pack (tehát a nem Elite előfizetőknek). PC-s DLC-vel kapcsolatban a legutóbbi hír hétvégén jelent meg: "MW3 DLC on PC still in QA. We will let you know when we have more info." QA az valószínűleg a Quality Assurance lesz, vagyis Minőségellenőrzés / minőségbiztosítás. Ha azon átmegy, akkor utána lesz végre dátum :) Nem tudom, hogy mennyire tudjátok, de konzolon a Community Playlistnél a Drop Zone óta betettek még két módot. (Infected és FFA Gunplay) Ez utóbbit nagyon remélem, hogy egyszer mi is megkapjuk. (pl ha megjelenik a DLC :) Infected-et egyébként private match-ben vagy dedikált szerveren most is kilehet próbálni, de engem főleg a másik érdekelne az FFA Gunplay. Annak az a lényege, hogy 4 mód váltakozik a playlisten (Gun Game két féle fegyver kiosztással , One in the chamber és All or Nothing) Időnként van, hogy szoktunk játszani private macth-ben van in the chambert és gun game-t , de jó lenne ha fejlődösre is betennék nekünk is.
Itt találhattok leírást az FFA Gunplay módról. -
#6261 újra a lag.
szerintetek mi okozhatja, hogy valakinél jelentkezik-valakinél nem? ha kiderül, hátha lesz megoldás is.
a netben nem igazán lehet különbség szerintem, előtte is, utána is ugyanolyan a netem.
a gépben lenne a hiba, esetleg frissítsek nvidia drivert? lehet szerintetek ehez köze?
bocs hogy ezen rágózok, de nálam annyira kemény a lag, hogy kidobhatom a játékot ha ez így marad.
ja, és a döbbenet az, hogy nem kell játékban lennem ahoz, hogy akadjon, ha a főmenüben lassan körözök az egérrel, ott is el-el akad a kurzor.
beszarok.
ötlet? -
#6260 De úgy hogy ezen a hétvégén, azért csodálkozom én is. -
#6259 ez a dupla xp-s dolog engem is érdekelne,ki is van írva a menüben,szinte mindig. -
#6258 klán! Szóljá be...:) -
xxxpaulxxx #6257 Sziasztok!
Ritkán szoktam manapság játszani, de most észrevettem, hogy dupla xp-ket kapok... ez most hogy van? Minden hétvégén? Havonta? Mert utoljára ilyet kb 1 hónapja tapasztaltam, de akkor be is volt jelentve:D -
#6256 clán :-| -
#6255 Csináltam egy clánt haverral. Aki akar csatlakozhat. Néha warozgatnánk más team ellen, tényleg csak néha, meg partyznánk:D -
#6254 Köszi szépen mindenkinek! -
#6253 nekem is tetszett,köszi,hogy felraktad -
koocos #6252 Jó játék, jó zene -
#6251 Amikor agyatlanul megyek, az akkor van, ha nagyon álmos vagyok, vagy semmi kedvem játszani, de akkor abba is hagyom:D Mindig noobozom az fmg akimbósokat. Bár én nem is tudnék menni fmg-vel, kurva sok golyó kell az ellenfélbe, persze ha már kettő van a kezünkbe akkor lehet hogy nem annyira tűnik fel. -
pett3rson #6250 összejön az, hidd el. igazából nagyon jó úton haladsz, nem FMG-vel csinálod, hogy minél hamarabb meglegyen, hanem assault-al és nem rohansz, hanem taktikusan, ésszel játszol. nekem szimpatikus ez, engem sokszor kap el a gépszíj és csak agyatlanul megyek :) -
#6249 Tényleg, mert két reapert nem tud adni:D -
pett3rson #6248 nem-nem, jól csináltad, mert ha éppen megint 3 embert ölsz vele, akkor a reaper odavan. már ha jól számoltam, de a lényeg, hogy Én is így csináltam volna. a sorrend mindegy, pont ezért vezették be ezt a rendszert, azt használod ami tetszik. -
#6247 Juggernauthoz múltkor egy lövés kellett volna és hátba lőttek:))) -
#6246 Kösz! Csak a predatort kellett volna elhasználnom a reaper előtt, de szerintem is jó volt ez. -
pett3rson #6245 jó volt ez, szerintem jól játszol és a zene kiváló választás volt :) -
#6244 én egyedül nyomom, általában tdm-et, de néha nyomasztó, hogy mindenki rohangál mint a vakegér, semmi "taktika", egymás fedezése, együtt mozgás, valami... ezért valóban megérné legalább egy cimbivel együtt csapatni... -
#6243 Kis gameplay-em. Két reaper, de másodikat már nem sikerült. (jólvan na, nekem ez is nagy cucc:D)
-
#6242 régebben 6-8fős csapatban játszottunk,csak hát inkább az mw2-őt erőltették,én meg csak ezt nyomtam,aztán személyes problémák is adódtak,de hát akkoriban akkorákat röhögtem,csak az hiányzik.
nem szeretek másoktól függeni. -
#6241 Nem szeretsz partyzni? -
#6240 adok szívesen,de én egyedül játszom! -
#6239 Adjatok már steam-es felh.nevet, felveszlek titeket. Már ketten felvettek:) -
#6238 kb az oldalon 3-4 ember panaszkodik erre(lehet5-6)
minden tiszteletem truAkA-é,de ő is panaszkodott,az átlag "két meccsenkénti" moabjával
egyébként meg,-ha"hiába"lövöd az ellenfelet,nem hal meg-zavar,akkor nézd úgy,hogy már egy tárral beléd lőttek és még mindig szaladsz.
egyébként meg baromira netfüggő szerintem a játék és ez baj,de nekem ettől még jó(engem a csalók jobban zavarnak)
valóban nem fiatalok a szemeim,épp ezért"esik jól"az arányom:)