Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MW2 single és multi 1280x 800(?)-on megy, minden "high"-on.
MW3 single 1440x900(nálam a max)-on, minden "high"-on, nincs bekapcsolva a "synceveryframe" és a "specular map".
Szóval a MW3 jobban fut a gépemen, legalább is a single, úgy h a gépem a minimum konfigot nem üti meg..
A kérdésem h mivel a multi általában jobban terheli a gépet nálam, érdemes e megvennem a MW3-at eredetiben multizni, szerintetek elfut e majd a gépemen az is élvezhetõen?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tolja az mw3-at xbox360-on az vegyen fel: TaRka94
UI: Remélem nem offoltam😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
egyébként kivételes alkalom volt, hogy ilyen sokan összegyûltünk 😊
ja, akkor majd tegyél fel TS-t, mert úgy könnyebb, hogy hallod is a "parancsokat".
The Matrix has you...
egyébként pedig nem kötelezõ megvenni sem a játékot, sem a dlc-ket. Én elvagyok az alappal, az egyelõre bejön, aztán majd meglátjuk mi lesz, nekem szerintem utolsó COD volt amit megvettem, de nem azért, mert tönkretették a franchise-t, bár ez is szerepet játszik benne, egyszerûen a családalapítás már fontosabb 😊 majd egyszer még talán veszek COD-ot, ha még akkor is lesz ilyen.
Nekem tulajdonképpen eddig mindig hoztak valami újat és megleptek és tetszett is általában, természetesen a bosszantó hibák amik benne maradtak engem is zavarnak - pl p2p -, de ettõl még ez a legjobb modern warfare multi..szerintem és személy szerint nekem, nem más adta a számba 😊
The Matrix has you...
egyébként ha annyira szar lett volna dolgozni az activisionnek, mindenki ment volna Westtel meg Zampellával a Respawnba, de nem mentek, pedig mehettek volna bárhova, mert akinek ilyen franchise van a CV-jén, az könnyen találhatott volna állást bárhol.
azért belegondolva lennék olyan ostorral hajtott programozó pár évig, lehet többet keresnék, mint most...
The Matrix has you...
nehogy azt hidd hogy õ volt ott az atyaúristen
mielõtt odakerült egy sima öcsike játékos volt akit PC-n szétlõttek és konzolra váltott hogy a beépített auto aimmal nyerni tudjon, meg hátbalõje a megfordulni képtelen embereket 😊
semmi köze se a fejlesztéshez, se a tervezéshez, azért találták ki neki ezt a kamu pozíció rangot hogy többnek tánjön a más játékoknál fórumokra irogató community managereknél. annyival volt több hogy a fejlesztõk helyett - akiket kussba vágtak, nehogy elmondják hogy milyen szar körülmények között ostorral verik õket és csak ikszedik MW-t csinálhatnak akármilyen ötletük is lenne - nyilatkozott a játékról a sajtónak is mosolyogva, szóról szóra amit a felettük álló fucktivision öltönyösök leküldtek neki emailben.
1. Végy egy sikeres játékot.
2. Készíts évente folytatást hozzá rekord idõ alatt,add ki a fõ játékplatformokra akár félkész állapotban is.
3. Adj ki havonta DLC-ket hozza,sokat kaszálva ezzel is.
4. És mivel ez a stratégia elkerülhetetlenûl hibákkal teli játékokat szûl,végy egy jól ismert arcot, évente rugd ki,vagy szólj neki,hogy le akar mondani...közben pedig jöhet az ujabb év.
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
@fourzerotwo
Today, I resign from my position as Creative Strategist of Call of Duty, as a lead of Infinity Ward, and as an employee of Activision.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Chat mód aktivizálásáról megfelejtkeztem. Sorry...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nálam megy rendesen.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Infinity ward, de fõleg az idióta community manager figyelmébe meg ezt ajánlanám: Borderlands2