7458
IZÉ
-
pett3rson #6317 gratula :)
kicsit változtattak rajta az egyik patch-ben, így könnyebb megölni, főleg ha Akimbo FMG9-el adnak neki. -
#6316 Ami nekem nagy nehézségekkel ment, az most sikerült. Meg lett a juggernautom. Nem ma, még múltkorában, majd megcsinálom a videót is:)
Bár a juggernauttal már nem öltem sokat, mert kinyírtak vele. Pont töltöttem és lőttek 5 -en. -
pett3rson #6315 nem sokat játszhattak a srácok, annál a párnál azért több volt :)
no persze lehet engem - minket - rakott be pont olyan lobby-ba, de eleinte sorban léptünk ki a meccsekből. aztán már kicsit nyugodtabb lett a dolog. -
fawcet #6314 Szerintem sem voltak többen. A patch nem sokkal előtte jelent meg szerintem az blokkolta a csalások jó részét. -
#6313 Hát én eddig vagy 3-al találkoztam összesen, és az egyik ezen a hétvégén volt. -
#6312 mostani"szabad"hétvégén nemvolt annyi csaló,jól láttam? -
#6311 ok kösz,de hétfő valameddig szokott -
#6310 Már nem tart szerintem. Csak hétvégén tartott. -
#6309 meddig tart a free? -
#6308 Kösz! Jaja. -
#6307 Grat ez jó pálya! -
#6306 Nem nagy szám, de az enyém:D
-
#6305 Infinity Ward
#MW3 PC DLC Content Collection 1 available May 8th on @steam_games. Includes 4 Maps for MP and Survival Mode and 2 Spec Ops Missions.
-
#6304 b+, ez szívás! szegény! na, majd legközelebb!!! -
koocos #6303 Bad Luck Brian: ma meglett az első moabom... game winning killre adta be, nem tudtam behívni... -
#6302 És ott hogyan, mert nekem sehogy se sikerül :( -
#6301 Private match-be ki lehet venni. Amúgy nem. De ha kiveszed ranked szerón, akkor tuti szarabbul fog menni a játék, mint perkekkel. -
#6300 Helló! Hogyan lehetne azt megoldani, hogy a class-ba ne legyenek perkek? Help pls -
#6299 inkább menjél dolgozni vaze, péntek van -
foxxi #6298 Na akkor hétvégén megint nem játszok... nem is baj. -
Majestic01 #6297 Én meg az egész játéktól... -
#6296 Tölthető a játék:
Steam-be bejelentkezve a Library/Könyvtárban találjátok! -
#6295 Már nem kéne mennie a Free Weekendnek? Egyelőre még nem lehet startolni. -
#6294 köszönöm a jó tanácsot
attól még,hányok az ingyenes csaló hétvégétől -
koocos #6293 Addig fel lehet tenni szépen valami mást, nem kell játszani a mazochistát -
#6292 me too -
#6291 hányok az ingyenes csaló hétvégétől -
#6290 És itt van még egy hibás map igaz hogy box-ra meg ps-re de akkor is :D
-
#6289 WTF?
-
#6288 Aha! -
#6287 véletlenül? le sz*rák az egészet ... -
#6286 Ez nem lesz ingyenes. Dupla xp-t meg véletlenül bent felejtették :DDD -
#6285 de ps3-ra már jött olyan dlc amiért nem kellet fizetni (ha jól tudom) tehát meg kapták csak úgy pc-én meg semmi csak a dupla xp meg ez -.- -
#6284 Egy ideje csak azt írják, hogy lesz dlc, de nem mondják hogy mikor. Mindegy, mert úgy is fizetős lesz a DLC. -
#6283 Nem értem minek ez az ingyen hétvége a helyet hogy kiadnák a dlc vagy valami mást ..... Nem értem minek szenvednek ilyenekkel -.- tele lesz az mw3 csalókal .... -
#6282 Oks nem is rossznéven irtam, csak poénnak hogy kint van nagy betükkel, és lehet elveszik a sok infó közt, de nembaj jo ha megvan hsz-ban is 1x...:D -
Gabe18 #6281 Ja bocs, 100 éve voltam ebbe a topikba kb. csak ezt meglátva gondoltam berakom. Annyit néztem hogy hsz-be nem írta senki. -
#6280 THX ...banner alatt. kint van már, reggel óta, remélem észreveszik.. :D -
Gabe18 #6279 Ingyenes hétvége. -
#6278 Sokan.
De ez most nem lényeg csak poénos mert aki tudja milyen egy alap Avatar, aminek eddig még soha nem csináltak ilyen normális arcot, legalábbis én még nem láttam. :D
Ez csak poénként mutattam, hogy durva fanoknak 1150Ft-ért ilyet is kapni. XD