Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antal99
legalább volt egy kis élet

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

DarkSector
1-1 szerintem félreértett és ezért írt így.
Ne szidjátok egymást. thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ne köcsögözz plz, félreértetted amit írt szerintem, a tegezõdés nem rád vonatkozott szerintem hanem általánosítva, a smile is volt a végén.
De amúgy full igaza van már kapásból azt kérdezném hogy mi a fasznak van fészbúk?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

néha érdemes kivárni és megszokni a játékát, mert azzal csak fejlõdsz. inkább egy ilyen aki pro QS-ben vagy másban, de legalább nem csal. sokkal élvezetesebb meccseket lehet így futni.

The Matrix has you...

lol nemtom mit vettél ebbõl magadra, de úgy látszik sok mindent ;DDD kislány vagy

a MOH tényleg játszhatatlan 😊 kipróbáltam mindet amirõl szó esett és legszívesebben megtaposnám elõször magamat, aztán azt aki kiadott egy ilyen fos játékot...

The Matrix has you...

editor-nak hívják, egyszerû video-szerkesztés.

The Matrix has you...

J i GS a W
ahogy olvasom..soraid te már rég így jártál... és több mint valószínû hogy anyád se szeret. kösz az értelmes hozzászólásod köcsög.

csak egy ultra-brutál statod..és az megfizethetetlen 😄DD

The Matrix has you...

a barátnõd/barátaid megtudják mivel töltöd az idõd, majd eltávolodnak tõled. késõbb rájösz, hogy elvesztegetted az életed egy részét egy FOS ULTRA BRUTÁL NO SKILL FOS játékkal és egy nap úgy kelsz fel, hogy nincs semmid és senkid

J i GS a W
Már régóta furdal a kíváncsiság mire jó ha játékon belül bejelentkezek facebook-ra?

DarkSector
Cod4-be divat.

AkAfinucsi
Nem fordult meg még ilyen a fejembe , hogy setupoljak egy clipet...
Amúgy elég szégyen tényleg ,hogy így csinálják a fragmovie-kat + a mostani codokba általában aimal lövik a clipeket! Én büszkén jelenthetem ki , hogy soha életembe NEM aimoztam! 😊

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

DarkSector
Nem mondtam hogy mindenki, akkor ti a 10%-ban vagytok, de kurvasokan csinálnak valamit, lehet hogy összejön egy jó ölés de nem akkor veszik fel hanem utána beszerveznek embereket és rekonstuálva a helyzetet lejátszák megint de úgy hogy 1-2 beépített ember spectbõl veszi.
Meg ilyenek.

Büdös Bohóc
ja igaz 😊 Sõt mintha láttam volna valahol egy videót, ahol nem wallhack, hanem valami bug miatt pillanatra be is villantak az alakok?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Drephis

mi nem csinálunk ilyesmit

help

DarkSector
Szólt pár társának hogy álljanak be, mitgondolsz hogy készülnek a fragmovie-k?

Én tudom.

Egyik tag már megkért hogy legyek szereplõ, nem az eredeti helyzetet veszik fel hanem rekonstruálják, szóval ezeknek a videóknak a 10% sem igaz.

Drephis
mögötte van az A zászló(domination), meccs elején oda rohan a legtöbb ellenség, mi pedig megsorozzuk azt a helyet ponyván keresztül easy killekért.

help

Büdös Bohóc
mi a rák az elején az a ponyván át triple kill?...

DarkSector
Megéri, én 2500-é vettem a limited-et.
Nekem semelyik nem éri meg semmi pénzért.
Amúgymeg ott is bõven vannak, ha multizni akarsz találsz MoH-ban is szervereket.

Single nem hiszem hogy 5 ora, ma easy-n.
De a moH sem játszhatatlan multiban, tök jól el lehet azzal is játszani.
Ugyanolyan mint a BF3 csak nincsenek jármûvek hanem ember vs ember, mint a cod-okban.
Max neked nem tetszik de játszható. Az tény hogy a Dice-os játékokban az irányítás szerintem is gáz, a cod-hoz képest, de ettõl még játszható.

Antal99
MOH most 2000ft(most már ki akarna játszani vele)

szerintem 4000ft sem ér meg 5 óra single játék idõ+egy játszhatatlan multi
(nem elég bosszantó,hogy rövid,de még a multija is rossz)

Antal99
a hozzászólások alapján csak nekem tetszett
(2 "zoral" hozzászólás ösz-visz,küld el priviben 😊)

AkAfinucsi
Amúgy nemtudom mikor de jön még egy montage mert haverom kihagyott annyi clipet , hogy én magam sem hittem el 😄 Szóval ha ez tetszett akkor azon beszartok 😛

AkAfinucsi
Hardveraprón 😄

Hol kerül annyiba?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
Milyen 10000? 😊
Aki nem tud várni az elhiszem hogy 10000-ért vásárol.

BF3 és MW3 kb 4000ft a MoH meg kb 2000ft.

Antal99
jó,rosszul fogalmaztam,a moh sikeres,de szar úgy ahogy van!

Antal99
egyenlõre a borsós vételárban benne a multi is,és lássuk be a gyakran 3-5 órányi single játék idõ nem biztos,hogy 10000 megér

DarkSector
De egy játék ha bukás, az nem ezen múlik.
A játék ha eladtak 5 millát azt csûrheted csavarhatod de az nem BUKÁS.
Csak nem játszanak vele annyian mint a 2 másikkal pl.
Azért nem mert a MoH a CoD és BF keveréke lett, amivel nem lenne gond, csak sajnos nincs olyan réteg aki mindkettõt szereti, és ezért a kersztezése sem kell annyi játékosnak.

Antal99
50%-ban mindenképp
(ez már csak egy ilyen mûfaj)
"szavatosság" is van a világon amit igazán a multi biztosít

DarkSector
Játékra lehet sírni, az nem érdekel csak hülyézni, meg hasonlókat küldje, illetve küldjétek egymásnak privátba.
Mármint nem te hanem aki valakit szidni akar.

Antal99
ez így igaz
csak megint kikapott valaki,és idejön nyafogni.

DarkSector
Egy játék gondolod csak akkor sikeres ha látsz multizni vele embert? 😊

Antal99
embert nem találsz aki játszik vele.
a reklám sikeres a játék nem!

DarkSector
Másrészt nem volt bukás sem a MW3 sem a BF3 sem a MoH.
És nem ver a BF3 semmit, meg az MW3 sem ver semit, hanem van mindkettõben olyan tulajdonság amiben jobb a másiktól és van amiben rosszabb a másiktól.

Csak olyan létezik hogy Józska-Pistának ez a játék tetszik és ver minden másikat, Pista-Józskának meg amaz játék tetszik és ver minden mást.

BO meg köztünk szólva a bokájáig sem ér az MW sorozatnak.

DarkSector
Nem sértegetjük egymást, max a játékokat. THX.

robotnyk
a MoH akkora bukás volt hogy 2 hónap alatt eladtak 5 milliót
Antal99
nekem most is van

bo köztudottan "Szánalamasan szar lett"(paks II elviszi majd 640x480-on?)

az utolsó MOH pedig akkora bukás volt,hogy még mindig fáj.

"mindegy nem az a topic."

Frankie87
Ennyit errõl... egy nagy hulladék az mw3... mondjuk kettõvel sokat játszotam annó, de ilyen gyökereknél kiléptem mindig. Szánalamasan szar lett sztem az utolsó rész, egyértelmûen üti a BF3. Remélem azzal a sok beígért szar dlc-vel buknak egy szépet... mindegy nem az a topic.
Lényeg sztem az eddigi legjobb cod a BO volt, minden tekintetben, és idén jön a kettõ...
...meg persze az új MOH is, szóval lesz azért mivel játszani.

Ha ilyennel találkozom, én azonnal kilépek.

Antal99
szerintem egy gép vagy!!!

ha nem így születtél,akkor ezt a"qickshot-ot",hogy tanultad,gyakoroltad?
(azt már írtad,hogy nem az egéren múlik)

AkAfinucsi

Sub+Fav+like+Comment!!!! 😄DD

Antal99
félreérthetõen írtam,
a barracks-ban lévõ kill streak-ra gondoltam

Büdös Bohóc
de tuti számolja, nekem egy predator missile + precision airstrike + attack helicopter trio a streak packagem és mikor a predatorral megölök valakit már tolhatom is a precision airstrikeot, aztán meg az attack helicoptert, ha sikerült eltalálgatni embereket.

gömbgiliszta
azt nem számolja killstreakhez, ami care package-ben van. mert pl. a predátort számolja.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Antal99
sõt még a killstreak-hez sem(ezt mondjuk nem értem miért nem?)

Büdös Bohóc
jaaaaaajjj értem ok

Antal99
=helikopter is lõtt+predátor

ezeket a moabhoz nem számolja

Büdös Bohóc
egyelõre ezt nem sikerült felfogni

gömbgiliszta