Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Szerintem nem szar, csak vannak más fegyverek is. Azért nem szoktad meg. De egyébként meg nem csak hentelni lehet az automatafegyverekkel. Szépen célzol, lõsz párat és kill.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kinek mi az ugyanolyan, szerintem a kill confirmed és a drop zone is feldobja a játékot 😊

The Matrix has you...

Ja nem multizok, MW2-t elvittem 50-ig aztán unalomba is fulladt nálam, fõleg, hogy ebbe max 1 játékmód lenne ami érdekelne a többi minden ugyanolyan, de azért THX!
Na mind1...úgysem lesz rajtam kívülem senki aki így tolná végig ezt a lenyúzott ...-t.

A kampány részre adtam volna még 1 esélyt, de akkor mégsem 😄
Én nem tudok ilyenrõl, nem ez zavar benne hanem a ping 😊 bár már kezdek hozzászokni és ha sok magyar van bent már egész jól játszható 😊

The Matrix has you...

Moddb-n se láttam, se goggle-ba. Személyszerint idegesítõ ez a 1 perc alatt 5x újratöltök...amúgy meg kb 2x vagy 3x

Jó persze nem mindenkit zavar...fõleg a 10-14 éveseket biztos nem 😊
Na azaz a tûzgyorsaságot kéne visszaállítani egy MW2 szintre.
Nincs semmi megoldás rá?
TaRka0107
Ugyanannyi lõszer van a fegyverekben mint valóságban! Azért ennyire nem árkád a játék.

szerintem csak attól van, hogy felgyorsult a játék a részek között. érezhetõen pörgõsebb az egész. lehet emeltek minden fegyver tûzgyorsaságán is, de azért még elviselhetõ a dolog.

The Matrix has you...

Arról, hogy hamarabb elfogy a lõszer...már a Black Ops-ban és ebben is, de az azelõttikben nem. Nehogy má...
személy szerint azt se tudom mirõl beszélsz. egyébként takarékoskodni kell a lõszerrel, nem elég lenyomni a bal gombot oszt csá... na meg pontosan lõni, akkor hamarabb kipurcannak, még single be is.

The Matrix has you...

Csakmert akkor megint elõvenném, úgy élvezhetõbb "szerintem".

moddb.comn semmi <#zavart2>
A fegyver kapacitásra nincs fix, hogy ugyanannyi legyen, mint az MW2-ben (ne szinte féltárral lövöldözz)

Ezt szerintem a nehézségi szint miatt tették bele a Single Player-be, de valahogy nem-e lehet visszaállítani mondjuk az MW2 sémájára, mert kurva idegesítõ.
cody1994
Üdv! Nekem is meg jött a key engem is lehet fel venni ha akar valaki steam: geriiix
Köszi! 😄

Büdös Bohóc
nagy nehezen bevette

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

robotnyk
steamet ha újraindítod akkor sem?
Büdös Bohóc
nálam a multi totál nem megy, kidob, hogy cannot connect to steam meg stb, nálatok?...

épp hogy az kell, a microsofttól sokat kapnak az 1 hónapig xbox exkluzív DLC-ért.

TaRka0107
Jójó, nem kell leharapni a fejemXD

Drephis
activision meg ingyen dlc 😄DDDDD

help

DarkSector
Persze jövõre meg ingyen MW4.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Ingyenes lesz egyébként a dlc?

Antal99
20 dlc(pálya) ja...
már a pénz sem kell nekik???

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

még ps3-ra se jött ki, pár hét.

mikor várható a dlc pc-re? vagy egyáltalán csinálnak arra?...
TaRka0107
Üdv!

Megjött a kód, aktiváltam is. Vegyetek már fel legyetek szívesek steamre:
felh.nevem: tarka1994

Büdös Bohóc
ja meg az 😄

Büdös Bohóc
Épphogy sokkal nehezebb. Aztán ide átjövök és akkora reflexek vannak, hogy hihetetlen. Sokkal jobbak a statjaim, amióta bf3-at is tolom. Tabella elején vagyok általában 😄

hát, BF3 demoba nem volt sosem túl nagy rohangálás, sokkal több a taktika benne szerintem. csak valahogy akkor sem bejövõs a stílus 😊 mármint nekem. egyedül a helikopterezés vonzana, ha jóval olcsóbban be lehet majd szerezni akkor megveszem valószínûleg, addig nem nagyon van rá esély 😊

The Matrix has you...

TaRka0107
Most vettem ki elõször. Nem is fogom többet vinni sehova. Én is úgy tudtam hogy nem szabad hurcolászni, csak nem ilyen pontosan.

wollnerd
És a Battlefield 3 könnyebb? Én a MW3-ban sose vok gyors az ellenfelek leszedéshez.. 😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Drephis
fõleg ha 30fps-en edzed magad bf3-ba.. na azután :/

help

Büdös Bohóc
battlefield 3 játszás után nagyon tud menni az MW3, próbáljátok ti is ki, akinek meg van mind a kettõ 😄

természetesen az is megteszi 😊

csak arra ügyelj, hogy tudtommal nem nagyon tesz jót nekik, ha sokat hurcolásszuk õket (egyrészt a rázkódás, másrészt a különbözõ elektromágneses terek amik azért szép számmal jelen vannak kicsiny környezetünkben is, hiába véded azzal a rácsos fóliával), szóval rendszervinyót ne nagyon használj ilyenre, inkább valamilyen régit, ami csak erre van.

The Matrix has you...

TaRka0107
Belsõ vinyót vittem el oda, és úgy tettük át, de ez mind1.

gondolom jó lesz, ha van akkora pendrive-od vagy éppenséggel külsõ vinyód akkor simán megoldható.

The Matrix has you...

DarkSector
Tutira több

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Szerintem jó lesz úgy ha csak átmásolom a megfelelõ mappába.

backup az több, mint 2 DVD nem? még nem csináltam olyat, csak másik játéknál és érdekes módon baromi sok lett az adat. gondolom nem olyan jó tömörítést használnak, mint a gyári játékoknál.

The Matrix has you...

TaRka0107
Köszi a válaszokat! 😄

DarkSector
IGEN!

Bemásolod a helyére common-ba, steam-be rányomsz mintha le akarnád szedni, de nem szedi le hanem elkezdi felismertetni, és hipp-hopp felmegy 100%-ra.

De egyszerübb ha backup-ba viszed el...mindegy végeredmény ugyanaz.

mondjuk Én akkor sem így csinálnám, de ez más kérdés.

The Matrix has you...

jó a kérdés. Elvileg igen, ha van saját steam felhasználói fiókod akkor csak lefuttatsz egy verifálást a másolás után és már játszhatónak is kellene lennie. egy próbát megér 😊

The Matrix has you...

TaRka0107
Üdv!

Ha megveszem a kulcsot mw3-hoz, és ismerõsömnek már le van töltve steamrõl, akkor ha azt átrakom a vinyómra akkor fel fogja ismerni a steam?😄

AkAfinucsi

:dddd

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Antal99
steam connect failed

semmi gondom nem volt de 2 napja az agyamra megy,alig tudok játszani.

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

aha, ilyesmiket ír. legjobb, ha verifálod a fájlokat és csinálsz egy defragot is steamen belül, rosszat nem teszel vele. aztán lehetõleg ne legyél lobby leader 😊

The Matrix has you...

Leggyakoribb üzi hogy steam lobby connection fail nekem legalábbis, többieknek meg rohadt lassú a join vagy invite

nálunk is van ilyen, de nem mindenkinél a csapatomból. igazából egy ember és szerintem a steam szarakodik, mert van, hogy belépni sem engedi a rendszer, nem hogy játszani.

The Matrix has you...

Sziasztok kb. pár hete azt csinálja többünkkel hogy nagyon lassan connectál, akár join akár invite módon. Sõt fel esm tûnik egy darabig az invite lehetõség rögtön.