Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nos igen, az nem a legjobb rá. Domination talán a legjobb, mivel nem killstreak már igazából, hanem pointstreak van mw3-ban, azaz, ha pontot foglalsz vagy mondjuk lelõsz egy ellenséges helikoptert akkor is kapsz pontot, amivel növeled a saját sorozatodat is egyben.
a másik ground war, igaz ott nagyobb a lagg a több játékos miatt illetve nagyobb az esély a cheat-errel való összefutásra is. nagyon sok múlik a szerencsén, éppen mikor kivel futsz össze egy párbajra, annak milyen az aktuális pingje, mikor kapsz egy random gránátot, soha semmit nem lehet kiszámolni. csökkenteni lehet a kockázatot, tisztán matematika az egész lassan 😊

The Matrix has you...

DarkSector
Meg tudnád csinálni pls halványabbra?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

robotnyk
mellesleg egyetértek a textboxban lévõ képpel, de az marhára nem jó hogy kitakarja amit írok. vagy vedd ki, vagy csináld meg átlátszóra plz
robotnyk
mert nyilván baromi egyszerû visszaélni vele. lásd még kis Napoleon adminok dedikált szervereken.
ChaosTeam
Én azt nem értem, hogy eleve miért nincs ilyen lehetõsége a host-nak, hogy kickelhessen játékosokat. Elég sok csitert lehetne így kirakni - kivéve persze, ha pont õk a hostok.

Mivel elég jó netem van, így gyakran (10-bõl 7x) én szoktam a host lenni, néha jól jönne egy ilyen funkció legálisan, mert kitiltást azért nem kockáztatnék ilyennel se...
Antal99
néha használnám,de nehogymár ezért banoljanak a csalók meg baszakodhassanak ítélet napig!!!

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
"ModernAdmin (vista/win7-en müködik csak)"

ilyen progi volt az mw2-höz is,de csak akkor mûködött,ha te voltál a host,és akkor is keserves volt ,néha mûködött(csapatban)

TaRka0107
Okés! Köszi a tippet. Mire ez összejön vége a mapnak, bár lehet nem kill confirmed-en kellene.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kicsit még gyakorolj akkor, bár már lehet most is összejönne.
Nem nagy trükk igazából, rakd be a helit (7 kill vagy 6 ha van hardline), utána a pave low-ot és végül a jugger-t. Elején valahogy összehozod a helit, ha megvan akkor behívod és próbálsz kushadni, aki jön azt meg leszedni. igazából óvatos mozgással kéne mindezt, mert kempelve nehéz - bár van pár pálya ahol könnyebb - mindenesetre óvatosan, hogy inkább a heli végezze a dolgot helyetted. ha lelövik akkor rád marad a feladat. ha összejön a pave low akkor azt is behívod, az már sokkal tovább bírja és jóval könnyebben is gyûjti a pontokat.
igazából ennek a stratégiának az eleje a nehéz, amíg az elsõ helit összehozod, engem rendre ilyenkor szednek ki, vagy 1 kill kell vagy már éppen megvan és behívnám. Ennél már csak az osprey a nehezebb, mert az még több kill-t kiván 😊

The Matrix has you...

DarkSector
Nemtudom. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Ez mi pontosan?😄

DarkSector
csak saját felelõsségre.

El tudom képzelni, mennyire legális, és mennyire banolva lesztek mind hétvégére... aztán majd lehet sírni, hogy kapja meg az IW meg a Valve...
<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

DarkSector
nm javitottam a linket onnan letöltheted
sok sikert!

J i GS a W
kösz DarkSector most visszakapják 😄

DarkSector

J i GS a W
nem beugratós kérdés komolyan van ilyen. mind1 h kik azok nem eggyel találkoztam. ha kickelnek time out-al kidob a játékból

Antal99
csalok is pénzért veszik a játékot=bevétel $

Büdös Bohóc
(de mi az alap a perlésre amúgy? nem vágom a háttértörténetet, hogy mi megy itt mostanában, az a gond, hogy az IW totál nem tesz semmit, vagy az, hogy még ráadásul a háttérben rátesz egy lapáttal?)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Már elvileg perli a 2 IW-s alkalmazott, persze bizonyíték hiányában.
Én természetesen az IW-re voksolok...
Büdös Bohóc
kikre gondolsz?

robotnyk
ez beugratós kérdés? 😄
J i GS a W
nem tudja valaki mi annak a programnak a neve amit pár magát nagyon pronak képzelõ Magyar használ és kedve szerint dobálja ki az embereket játék közben mert épp belövik 3x ?

TaRka0107
Én is így vagyok vele. Van 25:5ös statom, de még sem jött össze az amit szerettem volna és szarnak tartom a játékomat. Juggernautot assault-ba meg se próbáltam még összeszedni, mert tudom hogy nem tudnám. Nem rég vettem meg és 65ös vagyok.

DarkSector
Nem, én nem vagyok erõszak hive, de ha felbasznak megverném az illetõ csalót.

Mert te nem csak a monitor mögül vascsövezel<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

nem az a lényeg, hogy hol érem el, hanem, hogy milyen arányt csinálok. ha csak TDM van akkor nem rohangálok annyit, mint DOM-ba vagy DEMO-ba. ha összeszedek egy helit és egy pave low-ot, utána pedig a Jugger-t, máris dobhatjuk a kukába a statisztikákat...

ma is álandóan lecsalóznak minket, pedig csak jól játszunk..vagyis szerintem szarul, mert a killstreak-eket sokszor elbukom, de az a 2-3-4 kill persze számít és a végén elöl végzek, közben viszont nem ezt érzem, hanem, hogy szar az egész 😊

The Matrix has you...

gömbgiliszta
igen meg lehet érteni, én speciel még soha nem jártam így.

lehet szerencsés vagyok, de én alig találkozom csalóval.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
Csak kérdés ha fizettél egy játékért és már a 10 meccsbõl lépsz ki és elmegy vele 1.5 órád nah azt is meg lehet érteni hogy elszakad a cérna!

gömbgiliszta
ezt a csaló dolgot meg lehet szerintem lazábban venni, ok, bunkóság elcseszni más játékát, de én ha csalót látok, egyszerûen kilépek, nem állok le anyázni, meg felidegelni magam rajta. ugyanígy kilépek, ha elviselhetetlen a lag, vagy ha olyan pálya van amit nem szeretek (downturn sztem a legocsmányabb mind közül), sõt ha olyan passzban vagyok akkor az fmg9 akimbózókat is egyszerûen elahagyom, keresek másik játékot.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
az lenne megoldás ha minden felhasználonak az eredeti neve és címe meglenne az Activision szerverein.
Asszem nem mernének ennyire csalni, és ha valaki csal akkor szépen a neve és címe kikerülne egy publikus weboldalra és mennén vendégségbe 1-2 vascsõvel.

Amíg az internet mögé bújnak az emberek addig soha nem lesz vége ennek.

ChaosTeam
Esetleg olyasmit lehetne, hogy amennyiben 1 felhasználót X ember "reportol" rövid idõn belül, akkor azt esetleg ideiglenesen letiltja "kivizsgálásig" vagy ilyesmi..
Büdös Bohóc
kösz a mai játékot, nem is mondtam steamen

DarkSector
#6107 + sok sk olyan tag van aki nem csal és jó a stat!!!
ezt nem lehet csak így kiszûrni, annyian játszák a játékot, hogy erre nincsen kapacitás sehol hogy egyenként felügyelják a szervereket.

Valamint ez nem is az õ feladatuk, egyszerûen ez van el kell fogadni.

nem végignyálazásra gondoltam, hanem ahol kirívóan magas a K/D arány azt nézzék meg
60 fölött kill és pár halál azokat érdemes vizsgálni
Antal99
nem kötekedés, de nem team deatmach-on érted el a 57-20-at, mert ott az irreális (piko888-nak itt igaza lenne)

robotnyk
vagy a tegnapi lúzer hacker fallenen a 35-12es statjával, akit megvertünk megúszná pl
Nálad mennyi az irreális?

Ha azt mondom, hogy 57-20, 45-12 és a 42-3 is elõfordult már a statisztikáim között, minek tartanál?

The Matrix has you...

TaRka0107
Szerintem azért olyan sok csaló nincs. Ha meg találkozol egyel, akkor át kell menni másik játékmódra. Már volt is szó róla, hogy lennie kell több játékmódnak amit szeretsz.

robotnyk
és szerinted ki a franc fogja végignyálazni napi több százezer meccs statisztikáját? és hogyan különbözteti meg a legitim statokat a hackerektõl? teljesen nonszensz ötlet, ahogyan a per is, eleve nem is az Activision asztala, hanem a Valve feladata, mivel a VAC-ot használja a játék.
Miért nem tud ellene tenni, egyszerûen szûrhetné az irreális kimagasló kill/death ratiokat meccsek végén és azokat megvizsgálni.
TaRka0107
Én olyan sokkal azért még nem találkoztam, szerencsére. Bár tényleg legtöbbször szeró elsõ vagyok, valamikor meg meg nem bírok mozdulni mert mindig ugyanaz a csávó lõ le.

DarkSector
Lehet mindent, csak kérdés hogy lesz-e eredménye, ha az Activision-on múlna már rég kizárták volna a csít lehetõségét, az Activision joggal háríthatná tovább a csalókra a pert.

Hi!
Srácok szerintetek mit lehet tenni a csalók ellen?
Nem lehetne összefogni és pl beperelni az Activisiont?
Ez csak egy ötlet, de én már rohadtul kivagyok, hogy nem lehet normálisan játszani.
Mondjuk nem minden fegyver olyan igaz.
Drephis
magam se hiszem el, hogy létezik ilyen, komolyan nevetséges
le merem fogadni, hogy cod2-t is már xboxon játszották, ha egyáltalán játszottak vele 😄DD

help

DarkSector
Modera pls

Fpocok
Szánalmas.
Konzolos FPS bajnokság... ki a faxom, aki ezt kitalálta. Mondjuk ACTIVISION minden szarba belenyomja a pénzt, ahol azt látja, hogy visszajön.

Viszont szépen megy a youtube stream 60FPSel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

The Call of Duty Frag Cup 3 $10,000 Grand Finals featuring apeX, Collapse is now live on YouTube with @Fwiz & @hastr0: MachinimaLive.com