Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy Én mennyit szenvedtem azzal a challenge-el. iszonyat le van nerfelve és sosem akkor robban amikor kellene, ha meg igen akkor sokszor csak sebez, még blast shield perk nélkül is...
az utolsó stílusosan sikerült azért 😊 3-at öltem vele egyszerre 😄 meg is van a vault-ban, az emblem-et pedig sosem fogom lecserélni, szerintem ezt a legnehezebb megcsinálni...najó, az "essen a fejedre a láda killcamben" az nehezebb 😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Multiba a füstgránátos feladatnál mit kell pontosan csinálni?
Írja, hogy öljek meg 10 ellent inside your smoke screen.
Nekem kell füstbe lenni? az ellennek?vagy füstön át kell lõnni?
Eddig 1 sikerûlt, de nem tudom, hogy éppen mire adta.
a lag, ami miatt annyit sírtam, minden átmenet nélkül megszûnt, illetve elfogadhatóvá mérséklõdött.
ki érti ezt?
😊
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Utálom amikor elkezdem lõni a csávót és ledarál akimbo-val 1 mp alatt.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
The Matrix has you...
Valaki segítsen!
Kb 1 hónapja nem mûködik a játék rendesen, mikor elindítom akkor csak fekete a képernyõ és a task meneger azt írja a program nem válaszol.
Egy pár nappal ezelõtt még elindult ugyan de bármit akartam állítani akkor negált és ugyanúgy program nem válaszol. Volt pár alkalom amikor kb 10 perc várakozás után berakott végre játékba de eszméletlenül szaggatott.
A gépem:
CPU FX 8120
8Gb 1600Mhz Corsair DDR3
MSI 970A G-45 Alaplap
Shaphire HD6870 OC 1Gb videókártya
Windows 7 64 bit
Mindenbõl a legújabb driver van fönt de próbáltam már 32 bites win 7-tel is ugyan az a probléma.
Minden más játék mûködik rendesen nem értem mi lehet a probléma.
The Matrix has you...
Legtöbbször predator, reaper, ac130/pave low szokott lenni a strike packege-em.
ez is gyakorlat kérdése, support-ot egyszerûbb behivni, azzal tudsz gyakorolni, elõtte meg az M60-al lõdözni picit, hogy megszokd a fegyvert is.
The Matrix has you...
Azt hiszem erre nincs challenge, mint pl. stealth bomber-re, hogy ölj vele 1000-et és kapsz egy szép plecsnit érte.
The Matrix has you...
kicsit változtattak rajta az egyik patch-ben, így könnyebb megölni, fõleg ha Akimbo FMG9-el adnak neki.
The Matrix has you...
Bár a juggernauttal már nem öltem sokat, mert kinyírtak vele. Pont töltöttem és lõttek 5 -en.
no persze lehet engem - minket - rakott be pont olyan lobby-ba, de eleinte sorban léptünk ki a meccsekbõl. aztán már kicsit nyugodtabb lett a dolog.
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#MW3 PC DLC Content Collection 1 available May 8th on @steam_games. Includes 4 Maps for MP and Survival Mode and 2 Spec Ops Missions.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka