7458
IZÉ
  • ozimak
    Ennek? Kötve hiszem... Már most jobbnak néz ki mint az MW3 vagy a BO2...
  • Antal99
    azért van benne pár jó dolog+ak 47 nem rángat
  • gosumofo
    2 hét után halott lesz a multija
  • Sly21
    http://www.youtube.com/watch?v=4-jo-AX_7V4

Már kevesebb mint 3 hónap!!!
    Kitartás!!!!!
  • DarkSector
    Értem én de bf témát kizártuk innen, még ha az indíttatásod netán jószándékkal is lenne kikövezve. :)
    De a lényeg nem a bf3 vidik linkelése volt. :)
  • gosumofo
    bf3 1 szar, szerinted miért ide linkeltem? mert ezzel a játékkal van 1 szinten, nyugodtan játszhat vele bárki innen
  • DarkSector
    Jah És nem a többiek előtt való cseszegetés vagy lejáratás miatt, én sem haragszom ha te sem, nincs veled amúgy semmi bajom ha nem ugrasz nekem.
    Csak gondoltam ha már a Max Payne topikban kapok tőled most már rákérdezek 1x.
    Szóval nem hargból irtam ezt neked hogy sértegesselek.

Élni és ÉLNI HAGYNI.
  • Antal99
  • TaRka0107
  • DarkSector
    De nem erről van szó.
    Te a MP3-ban leirtam 1-2 mondjuk azt negatívumot a játékról, amiket én nem geciségből írtam.
    Erre te nekem jössz hogy mekkora paraszt vagyok.

És közben hiányzik belőled az önkritika, hogy te itt meg a többi cod-nál erőlteted a bf3 reklámot meg hogy miért szar a cod egyfolytában.

Érted a párhuzamot? :)

Ezért mertem megkérdezni hogy vajon van-e benned önkritika? :P
    Ne érts félre nem zavar ha itt vagy nem kitúrni akarlak, de nincs egyensúlyban a dolog ha te műveled ezt a kemény stílust és közben majd nekem írsz legközelebb hogy véletlen eszembe jutott egy ötlet egy játékkal kapcsolatban.. Amitől szerintem faszább lett volna.
  • pett3rson
    :DDD ekkora baromságot is régen hallottam már. jól indult a reggelem, köszi :)
  • gosumofo
    cod1-el játszottam és azóta minden évben ugyanazt adják ki más néven úgyhogy kívülről fújom
  • DarkSector
    Sokszor csodálkozom azon hogy te mi a szarért vagy cod topikban...pláne hogy osztod a tanácsokat?
  • wollnerd #6555
    Ok. Csak kíváncsi voltam hogy dupla xp-nek a 2 szerese lett-e így..
    Amúgy nem vok még olyan jó játékos...
  • Cyberdevil
    Miután elérted a 80-t, minden prestige szinten, kapsz 1 tokent. Alapból ugye indulsz 1-el. Nem árt jól meggondolni mire költöd. Én speciel olyan perkre vagy fegyverre amit elég magas szinten kapnék meg. A dupla xp-re később költenék talán, mivel rengeteg dupla xp hétvége van, meg amúgy is rohadt gyorsan fejlődik az ember.
  • gosumofo
    köv prestige után ugyanígy
  • wollnerd #6552
    ugyanígy mint az xp-t? Egy kicsit bővebben...
  • gosumofo
    ugyanígy
  • wollnerd #6550
    Prestige tokeneket mikkel lehet szerezni? Mikor beléptem a Prestige módba, az egyetlen tokennel dupla XP-t vettem. De most hogy lehet többet szerezni?
  • wollnerd #6549
    Eddig még csak 2 alkalommal játszottam a dlc mappokkal, és eddig nem vettem észre hibákat, bugokat. Még a következő mappokon voltam:
    Liberation, Piazza, Overwatch (qrva jó) és Black Box. A Black Ice-n és Negotiator-on nem.
  • Elektron814
    Itt egy gameplay :

• Antal99
    dlc működik rendedsen?
  • gosumofo
    látom megtévesztett a video neve!
  • ozimak
  • Fpocok
    Rossz topik, lehet törölni.
  • wollnerd #6542
    576-bőlvettem a letöltőkódot.
  • TaRka0107
    Lehet egyről beszélünk, mert hardverapróról vettem az mw3-at, de forintban voltak kiírva az árak nála.
  • J i GS a W
    Nekem nagyon hiányzik a hc Demo remélem a köv. dlc-be belekerül.
    10 dolcsiért hardveraprón tudok fószert, aki megbízható, átutalással ill. paypallal fogadja a cuccot (paypalnál drágábban tud csak adni kódot)
  • TaRka0107
    Mennyiért vetted? Vagy steamről?
  • wollnerd #6537
    Tegnap kaptam a kódot a Collection 1-hez és az OVERWATCH pálya kegyetlen jó!!! Azon elsőre is többet öltem mint eddig! 13-at öltem a Domination módban!
  • Antal99
    aha köszi
  • Cyberdevil
    Igen, van 1 is. :D Link
    Bár azt nem tudom h PC-n is elérhető-e már.. :S
    Mivel boxon tolom, ezért simán MS pontért.
  • Antal99
    kösz

Content collection 2 Nem vagyok képbe van 1 is?

mennyiért,hol vetted a 2-őt?(akár privátba)
  • Cyberdevil
    Content collection 2 van meg csak, de az nekem nagyon bejött. Infected módban bizonyos időpontokban lassan/nehezen talál embereket, de nem vészes. A 3 új multi pálya viszont iszonyat jó. Foundation és Sanctuary kellemesen nagy, ha netán mesterlövészkedni akarsz(én már nagyon vártam ilyen pályákra). Oasis pedig Domination-ben kifejezetten pörgős. A többi módot/special ops-t nem próbáltam még eddig. Nem bántam meg hogy megvettem, eléggé untam az alap pályákat már. :S
  • gaerdosz
    KÖSSZ!!:))
  • ozimak
    Nincs beállítva rá billentyű. Az options-ben állits be rá billentyűt!
  • gaerdosz
    Hali!lécci vki mondja meg h mittok csinálni h működjenek a killstreakjaim mert mindig azt írja h:UNBOUND
  • Antal99
    köszönöm a válaszokat

de ez mw3 fórum és én mw3-al szeretek játszani
  • gosumofo
    #6521 ha élet kell :)