7458
IZÉ
-
#6527 az kéne még dlc, előbb a játékot kéne játszhatóvá tenni -
#6526 VAN ITT ÉLET!!! -
#6525 sziasztok dlc-vel játszik valaki.
(tapasztalat?) -
Puhos #6524 Nincs mit!:) -
#6523 Puhos
köszönöm a linket -
#6522 na azért hozzátartozik az is,hogy 25 napi tiszta játékidővel nyugodtan mondhatom,hogy néha kb. 1 hét játék alatt sem találkozom csalóval(máskor naponta ~1-2-vel) -
gosumofo #6521 ha CoD kell akkor a legjobb megoldás a 4-el játszani. használhatóbb, jobb részt már soha nem fognak csinálni pcn. mi nincs benne? idióta killstreakek meg perkek nincsenek, nem fogod 1 gombnyomásra nyúkkal megnyerni a világot, de az alap játékmenet meg ott van.
http://www.gametracker.com/search/cod4/HU/?&sort=c_numplayers&order=DESC&searchipp=50#search
jól bevált évek óta futó, TÖMÖTT magyar serverek, rendes adminokkal akik szűrik a csaló gecieket. -
Puhos #6520 https://twitter.com/#!/BanCandy -
#6519 sajnos nagyon is igazad van.
a mw sériát megvettem, sőt ezt a gyereknek is.
most ő mondta, hogy nem kell neki eredetiben, a tetű csalók miatt soha többé.
innentől majd letöltöm.
majd rájönnek. de olyan kicsi a pc piac, hogy nem érdekli őket.... -
gosumofo #6518 az konzolos téma és boostereknek meg ilyeneknek nullázzák a statisztikáit
"Feel free to message me any boosters you have"
írtak oda pc-s jelentéseket is és nincs bannolva a profiljuk, ssemmi közük hozzá, csak ilyen népnyugtató kamu PR húzás.
a valóság az hogy pc-n csak az automatikus rendszer, a VAC van, ami csak sziklaszilárd bizonyíték esetén bannol, ha felismerte a gépén az épp futó csalást, nem pedig bemondásra, videókra, frag statokra stb alapozva
ha videokat veszel fel meg ilyenek azzal csak a saját idődet baszod el, megérdemli ezt egy csaló? ha nagyon zavar vki akkor kilépsz és másik játékba be. ezzel 1 perc megy el, nem órák, meg idegeskedés.
(vagy játssz egy rendes PC játékkal, amit nem szarnak telibe a fejlesztői, van pár példa a steamen.) -
nú #6517 Kurvára nem a VACról volt szó. Lapozz vissza 1-2 hónapot, volt egy link egy reddites illetve twitteres topikra illetve accountra, aki Infinity Wardos ember és nála lehet jelenteni a tagokat banra... -
gosumofo #6516 VAC does not ban based on reports. -
#6515 valaki írta itt anno,hogy .... valakinek kell írni,videóval és ő elintézi.
na ennek az illetőnek kellene a neve.
gosumofo, ezt honnan veszed? -
foxxi #6514 Dehogynem lehet. -
gosumofo #6513 PC-N NEM LEHET CSALÓKAT JELENTENI. -
#6512 regisztráltam a twitteren.állítólag valahogy itt hatékonyabban lehet a csalókat jelenteni.
nem tudja valaki,hogyan kell?? -
#6511 Range-et szoktam használni szinte mindegyikhez, mert ugye ezek messzire nem nagyon sebeznek. -
simonl #6510 Sziasztok, SUB fegyvereknél melyik a jobb és/vagy erősebb fegyver fejlesztés: a Kick, Range vagy a Stability ?
köszönöm... -
pett3rson #6509 he?
a játékmódokról akarsz érdeklődni amik a bérelt szerókon felbukkannak? szerintem google vagy ilyesmi hamarabb megoldja a probléméd azon felül, hogy belépsz és játszol aztán egyszer rájössz. Nem túl bonyolultak azért. -
#6508 online hoz, a modok annak szabályait nem ismerem -
Puhos #6507 Minek egy fps játékhoz leírás? Mit nem értesz benne? -
#6506 Hol találok magyar nyelvű leírást a játékhoz, vagy legalább játékmód leírást?
Köszi -
#6505 nem találok még magyar csoportot sem:((((((((( -
#6504 köszönöm -
gosumofo #6503 nincsenek serverek
csatlakozz valami magyar steam groupba es ott kereshetsz embert -
#6502 Melyik szerveren tudok free-for-all ba menni magyarok ellen?
Kösz
-
#6501 -
gosumofo #6500 PC Patch 1.13
Fix for mismatching files error between DLC and Non-DLC owners -
#6499 valami történt
1.8.423 -
#6498 kijött valami patch? letöltött valamit -
SeseApa #6497 Döglött a steam? Nem tudok csatlakozni. -
Puhos #6496 Miért halott? Én tegnap is meg tegnapelőtt is játszottam a haverokkal együtt, és sosem kellett sokat várni a lobbyra! -
gosumofo #6495 azt is írhattad volna hogy halott a játék, és menjen cod4ezni ha magyarokat akar. -
Puhos #6494 Szia!
A Banner alatt kék színnel ki van írva hogy "Modern Warfare 3 szerverek". Na arra kattints rá, utána jobb oldalon felül van olyan hogy "Located In" arra klikk. Ezek után kiválasztod Hungary majd a "Go"-ra nyomsz. Megvannak az ip. címek. -
#6493 Hali!
Hol találok magyar szervereket? Magyarokkal szeretnék játszani!
Nagyon hálás lennék, ha valaki kisegítene!
...igen, nem vagyok helyzet magaslatán... -
koocos #6492 Realitást vársz egy árkád FPStől? Red Orchestra 2 neked való lenne ;) -
#6491 Shotgunnál a range ami jobb mint a damage, néztem róla videót, egy srác tesztelte.
Kick pl. csak a scar-nál meg acr-nél ér valamit. MP7 amúgy sem ráng. CM901 meg AK47-nél olyan mintha rajta se lenne. -
Sly21 #6490 Ohh, bocsáss meg.
Ez igaz, optimálizatlan a BO, de sokkal jobb a játékélménye.
A szerveres megoldásuk sem jön be, jobb az MW3 IW netes módszere több szempontból is, de mindent elrontanak a játékélményükkel. Tehát ....
-
Sly21 #6489 Ezt rosszul értelmezed. Minden megvan az MW3-ban ami a BO-ban, sőt még több is. DE!
MW3-ban:-hitbox szar
-qs (nem reális) BO-ban nincs gyor vállhozemelés csipánál
-MW3-ban akimbóval a világ végéről lelőnek, BO-ban nem
-MW3-ban a fegyverre rárakod a kick kiegészítőt akkor meg
sem rándul a fegyver, akár az egész tárat kilőheted
-az sem volt jó ötlet hogy bármilyen balfasz el tud érni
killsteket tök minegy hányszor hal meg
-shotgun túl erős ha rárakod a damage nővelő kiegészítőt
és a range is túl nagy
Az egész csak a russról szól.
-
#6488 hogy miért jobb a Black Ops?
mert amikor megjelent,mindenki szidta mint a bokrot,egy katasztrófának nevezte:(
+hab a tortán,hogy ismerjétek el,olyan optimalizálatlan gépigénye volt,hogy még a bátrabb vásárlókat is eltántorította
(nekem meg külön heroltom van a II. világháborús fegyverektől)
légy szíves ne itt fosozd az mw3-at,Black Ops fórumba dícsérd azt a gamet(így fer)