7458
IZÉ
  • Drephis
    az kéne még dlc, előbb a játékot kéne játszhatóvá tenni
  • Antal99
    VAN ITT ÉLET!!!
  • Antal99
    sziasztok dlc-vel játszik valaki.
    (tapasztalat?)
  • Puhos
    Nincs mit!:)
  • Antal99
    Puhos
    köszönöm a linket
  • Antal99
    na azért hozzátartozik az is,hogy 25 napi tiszta játékidővel nyugodtan mondhatom,hogy néha kb. 1 hét játék alatt sem találkozom csalóval(máskor naponta ~1-2-vel)
  • gosumofo
    ha CoD kell akkor a legjobb megoldás a 4-el játszani. használhatóbb, jobb részt már soha nem fognak csinálni pcn. mi nincs benne? idióta killstreakek meg perkek nincsenek, nem fogod 1 gombnyomásra nyúkkal megnyerni a világot, de az alap játékmenet meg ott van.

http://www.gametracker.com/search/cod4/HU/?&sort=c_numplayers&order=DESC&searchipp=50#search

jól bevált évek óta futó, TÖMÖTT magyar serverek, rendes adminokkal akik szűrik a csaló gecieket.
  • Puhos
    https://twitter.com/#!/BanCandy
  • Frank99
    sajnos nagyon is igazad van.
    a mw sériát megvettem, sőt ezt a gyereknek is.

most ő mondta, hogy nem kell neki eredetiben, a tetű csalók miatt soha többé.

innentől majd letöltöm.

majd rájönnek. de olyan kicsi a pc piac, hogy nem érdekli őket....
  • gosumofo
    az konzolos téma és boostereknek meg ilyeneknek nullázzák a statisztikáit
    "Feel free to message me any boosters you have"
    írtak oda pc-s jelentéseket is és nincs bannolva a profiljuk, ssemmi közük hozzá, csak ilyen népnyugtató kamu PR húzás.

a valóság az hogy pc-n csak az automatikus rendszer, a VAC van, ami csak sziklaszilárd bizonyíték esetén bannol, ha felismerte a gépén az épp futó csalást, nem pedig bemondásra, videókra, frag statokra stb alapozva

ha videokat veszel fel meg ilyenek azzal csak a saját idődet baszod el, megérdemli ezt egy csaló? ha nagyon zavar vki akkor kilépsz és másik játékba be. ezzel 1 perc megy el, nem órák, meg idegeskedés.
    (vagy játssz egy rendes PC játékkal, amit nem szarnak telibe a fejlesztői, van pár példa a steamen.)
    Kurvára nem a VACról volt szó. Lapozz vissza 1-2 hónapot, volt egy link egy reddites illetve twitteres topikra illetve accountra, aki Infinity Wardos ember és nála lehet jelenteni a tagokat banra...
  • gosumofo
    VAC does not ban based on reports.
  • Antal99
    valaki írta itt anno,hogy .... valakinek kell írni,videóval és ő elintézi.
    na ennek az illetőnek kellene a neve.

gosumofo, ezt honnan veszed?
  • foxxi
    Dehogynem lehet.
  • gosumofo
    PC-N NEM LEHET CSALÓKAT JELENTENI.
  • Antal99
    regisztráltam a twitteren.állítólag valahogy itt hatékonyabban lehet a csalókat jelenteni.
    nem tudja valaki,hogyan kell??
  • TaRka0107
    Range-et szoktam használni szinte mindegyikhez, mert ugye ezek messzire nem nagyon sebeznek.
  • simonl #6510
    Sziasztok, SUB fegyvereknél melyik a jobb és/vagy erősebb fegyver fejlesztés: a Kick, Range vagy a Stability ?

köszönöm...
  • pett3rson
    he?

a játékmódokról akarsz érdeklődni amik a bérelt szerókon felbukkannak? szerintem google vagy ilyesmi hamarabb megoldja a probléméd azon felül, hogy belépsz és játszol aztán egyszer rájössz. Nem túl bonyolultak azért.
  • Szabó Péter
    online hoz, a modok annak szabályait nem ismerem
  • Puhos
    Minek egy fps játékhoz leírás? Mit nem értesz benne?
  • Szabó Péter
    Hol találok magyar nyelvű leírást a játékhoz, vagy legalább játékmód leírást?

Köszi
  • Szabó Péter
    nem találok még magyar csoportot sem:(((((((((
  • Szabó Péter
    köszönöm
  • gosumofo
    nincsenek serverek
    csatlakozz valami magyar steam groupba es ott kereshetsz embert
  • Szabó Péter
    Melyik szerveren tudok free-for-all ba menni magyarok ellen?

Kösz
  • Drephis
  • gosumofo
    PC Patch 1.13

Fix for mismatching files error between DLC and Non-DLC owners
  • Antal99
    valami történt
    1.8.423
  • Drephis
    kijött valami patch? letöltött valamit
  • SeseApa
    Döglött a steam? Nem tudok csatlakozni.
  • Puhos
    Miért halott? Én tegnap is meg tegnapelőtt is játszottam a haverokkal együtt, és sosem kellett sokat várni a lobbyra!
  • gosumofo
    azt is írhattad volna hogy halott a játék, és menjen cod4ezni ha magyarokat akar.
  • Puhos
    Szia!

A Banner alatt kék színnel ki van írva hogy "Modern Warfare 3 szerverek". Na arra kattints rá, utána jobb oldalon felül van olyan hogy "Located In" arra klikk. Ezek után kiválasztod Hungary majd a "Go"-ra nyomsz. Megvannak az ip. címek.
  • Szabó Péter
    Hali!

Hol találok magyar szervereket? Magyarokkal szeretnék játszani!

Nagyon hálás lennék, ha valaki kisegítene!

...igen, nem vagyok helyzet magaslatán...
  • koocos
    Realitást vársz egy árkád FPStől? Red Orchestra 2 neked való lenne ;)
  • TaRka0107
    Shotgunnál a range ami jobb mint a damage, néztem róla videót, egy srác tesztelte.
    Kick pl. csak a scar-nál meg acr-nél ér valamit. MP7 amúgy sem ráng. CM901 meg AK47-nél olyan mintha rajta se lenne.
  • Sly21
    Ohh, bocsáss meg.
    Ez igaz, optimálizatlan a BO, de sokkal jobb a játékélménye.
    A szerveres megoldásuk sem jön be, jobb az MW3 IW netes módszere több szempontból is, de mindent elrontanak a játékélményükkel. Tehát ....
  • Sly21
    Ezt rosszul értelmezed. Minden megvan az MW3-ban ami a BO-ban, sőt még több is. DE!
    MW3-ban:-hitbox szar
    -qs (nem reális) BO-ban nincs gyor vállhozemelés csipánál
    -MW3-ban akimbóval a világ végéről lelőnek, BO-ban nem
    -MW3-ban a fegyverre rárakod a kick kiegészítőt akkor meg
    sem rándul a fegyver, akár az egész tárat kilőheted
    -az sem volt jó ötlet hogy bármilyen balfasz el tud érni
    killsteket tök minegy hányszor hal meg
    -shotgun túl erős ha rárakod a damage nővelő kiegészítőt
    és a range is túl nagy
    Az egész csak a russról szól.
  • Antal99
    hogy miért jobb a Black Ops?
    mert amikor megjelent,mindenki szidta mint a bokrot,egy katasztrófának nevezte:(
    +hab a tortán,hogy ismerjétek el,olyan optimalizálatlan gépigénye volt,hogy még a bátrabb vásárlókat is eltántorította

(nekem meg külön heroltom van a II. világháborús fegyverektől)

légy szíves ne itt fosozd az mw3-at,Black Ops fórumba dícsérd azt a gamet(így fer)