Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg az egész játéktól...

DarkSector
Tölthetõ a játék:

Steam-be bejelentkezve a Library/Könyvtárban találjátok!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Már nem kéne mennie a Free Weekendnek? Egyelõre még nem lehet startolni.

Antal99
köszönöm a jó tanácsot

attól még,hányok az ingyenes csaló hétvégétõl

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Addig fel lehet tenni szépen valami mást, nem kell játszani a mazochistát <#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

TaRka0107
me too

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Antal99
hányok az ingyenes csaló hétvégétõl

cody1994
És itt van még egy hibás map igaz hogy box-ra meg ps-re de akkor is 😄

TaRka0107
WTF?

TaRka0107
Aha!

cody1994
véletlenül? le sz*rák az egészet ...

TaRka0107
Ez nem lesz ingyenes. Dupla xp-t meg véletlenül bent felejtették 😄DD

cody1994
de ps3-ra már jött olyan dlc amiért nem kellet fizetni (ha jól tudom) tehát meg kapták csak úgy pc-én meg semmi csak a dupla xp meg ez -.-

TaRka0107
Egy ideje csak azt írják, hogy lesz dlc, de nem mondják hogy mikor. Mindegy, mert úgy is fizetõs lesz a DLC.

cody1994
Nem értem minek ez az ingyen hétvége a helyet hogy kiadnák a dlc vagy valami mást ..... Nem értem minek szenvednek ilyenekkel -.- tele lesz az mw3 csalókal ....

DarkSector
Oks nem is rossznéven irtam, csak poénnak hogy kint van nagy betükkel, és lehet elveszik a sok infó közt, de nembaj jo ha megvan hsz-ban is 1x...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ja bocs, 100 éve voltam ebbe a topikba kb. csak ezt meglátva gondoltam berakom. Annyit néztem hogy hsz-be nem írta senki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
THX ...banner alatt. kint van már, reggel óta, remélem észreveszik.. 😄

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Sokan.
De ez most nem lényeg csak poénos mert aki tudja milyen egy alap Avatar, aminek eddig még soha nem csináltak ilyen normális arcot, legalábbis én még nem láttam. 😄

Ez csak poénként mutattam, hogy durva fanoknak 1150Ft-ért ilyet is kapni. XD

Büdös Bohóc
ja ok. EJNYE KI JÁTSZIK IKSZBOKSZON EFPÉEST

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
Jah igen, sorry azt elfelejtettem írni.

Büdös Bohóc
és mi a faszom az az avatar kellék már nem azért, ez hol van, xboxon? 😄DDD

DarkSector

Büdös Bohóc
és ez most mi

Muttley
frissen lõve faszbukkról <#nevetes1>

Just do it :)

DarkSector
<#nevetes1>

wollnerd
Ez undorító!<#wilting>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

DarkSector
Fanoknak avatar ruha dukál. 😛

Tegnap még nekem is dupla XP-t adott 😊

Antal99
KAOTIKUS dupla xp

ChaosTeam
Nem teljesen csak ottfelejtették, ugyanis bõven hétközben is még 200xp volt 1-1 ölés TDM-ben, a szokásos 100 helyett, szóval "nem csak ottfelejtették" a kiírást, hanem ezek szerint kikapcsolni is elfelejtették a dupla xp-t. Én ennek mondjuk csak örültem akkor 😊
TaRka0107
Nekem is van lagg, de nálam a menü nem laggol.

newszepiking
igen, az lehet, de attól még többünknél egyszerre jelentkezett, és a frissítéshez köthetõen.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

TaRka0107
Gunplay, az jó. Black opsba is volt, boxon is játszottam rajta mw3-ban. Minden ölésnél kapsz új fegyvert és 18.ig megy azt hiszem.
#6261: Szerintem a gépednél lesz a hiba, ha laggol a menüben is. Nem ping lagg van ott szerinte, hanem fps lagg.

Alien
A menüben a múltkori Double XP weekend óta egyszerûen "ott felejtették" a double xp feliratot. Innen is látszik, hogy mennyire törõdnek a PC változattal 😞 Most ezen a hétvégén valóban megint dupla xp volt, azért mert PS3-ra kijött a Collection 1 DLC pack (tehát a nem Elite elõfizetõknek). PC-s DLC-vel kapcsolatban a legutóbbi hír hétvégén jelent meg: "MW3 DLC on PC still in QA. We will let you know when we have more info." QA az valószínûleg a Quality Assurance lesz, vagyis Minõségellenõrzés / minõségbiztosítás. Ha azon átmegy, akkor utána lesz végre dátum 😊 Nem tudom, hogy mennyire tudjátok, de konzolon a Community Playlistnél a Drop Zone óta betettek még két módot. (Infected és FFA Gunplay) Ez utóbbit nagyon remélem, hogy egyszer mi is megkapjuk. (pl ha megjelenik a DLC 😊 Infected-et egyébként private match-ben vagy dedikált szerveren most is kilehet próbálni, de engem fõleg a másik érdekelne az FFA Gunplay. Annak az a lényege, hogy 4 mód váltakozik a playlisten (Gun Game két féle fegyver kiosztással , One in the chamber és All or Nothing) Idõnként van, hogy szoktunk játszani private macth-ben van in the chambert és gun game-t , de jó lenne ha fejlõdösre is betennék nekünk is.
Itt találhattok leírást az FFA Gunplay módról.

newszepiking
újra a lag.
szerintetek mi okozhatja, hogy valakinél jelentkezik-valakinél nem? ha kiderül, hátha lesz megoldás is.
a netben nem igazán lehet különbség szerintem, elõtte is, utána is ugyanolyan a netem.
a gépben lenne a hiba, esetleg frissítsek nvidia drivert? lehet szerintetek ehez köze?

bocs hogy ezen rágózok, de nálam annyira kemény a lag, hogy kidobhatom a játékot ha ez így marad.

ja, és a döbbenet az, hogy nem kell játékban lennem ahoz, hogy akadjon, ha a fõmenüben lassan körözök az egérrel, ott is el-el akad a kurzor.
beszarok.
ötlet?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

TaRka0107
De úgy hogy ezen a hétvégén, azért csodálkozom én is.

Antal99
ez a dupla xp-s dolog engem is érdekelne,ki is van írva a menüben,szinte mindig.

TaRka0107
klán! Szóljá be...😊

Sziasztok!
Ritkán szoktam manapság játszani, de most észrevettem, hogy dupla xp-ket kapok... ez most hogy van? Minden hétvégén? Havonta? Mert utoljára ilyet kb 1 hónapja tapasztaltam, de akkor be is volt jelentve😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Büdös Bohóc
clán :-|

TaRka0107
Csináltam egy clánt haverral. Aki akar csatlakozhat. Néha warozgatnánk más team ellen, tényleg csak néha, meg partyznánk😄

TaRka0107
Köszi szépen mindenkinek!

Antal99
nekem is tetszett,köszi,hogy felraktad

Jó játék, jó zene<#eljen>

TaRka0107
Amikor agyatlanul megyek, az akkor van, ha nagyon álmos vagyok, vagy semmi kedvem játszani, de akkor abba is hagyom😄 Mindig noobozom az fmg akimbósokat. Bár én nem is tudnék menni fmg-vel, kurva sok golyó kell az ellenfélbe, persze ha már kettõ van a kezünkbe akkor lehet hogy nem annyira tûnik fel.

összejön az, hidd el. igazából nagyon jó úton haladsz, nem FMG-vel csinálod, hogy minél hamarabb meglegyen, hanem assault-al és nem rohansz, hanem taktikusan, ésszel játszol. nekem szimpatikus ez, engem sokszor kap el a gépszíj és csak agyatlanul megyek 😊

The Matrix has you...

TaRka0107
Tényleg, mert két reapert nem tud adni😄

nem-nem, jól csináltad, mert ha éppen megint 3 embert ölsz vele, akkor a reaper odavan. már ha jól számoltam, de a lényeg, hogy Én is így csináltam volna. a sorrend mindegy, pont ezért vezették be ezt a rendszert, azt használod ami tetszik.

The Matrix has you...