7458
IZÉ
  • gömbgiliszta
    face off 1v1-ben lehet ismerős ellen játszani?

valaki próbálta már esetleg?
  • DarkSector
    Jah oks, csak vannak akik esetleg azt hihetnék hogy havertol elhozzák a fájlokat és ennyi. :D
    Mert akkor is megjelenik a library-ban, csak nem engedi indítani, és akkor is ezt a hibaüzenetet adja ki, csak ezért kérdeztem.

:P
    Van egy halovány sejtelmem hogy itt valami gebasz lesz, de megpróbálhatsz reinstall-t.

Amúgy még esetleg előfordulhat régió eltérés is...
  • TaRka0107
    Miért ne lenne? Őő nem nagyon értem a kérdésed. Anélkül nem tudnék játszani steam-en keresztül.
  • DarkSector
    Van neked beirva cd-kulcs?
    Steam-be?
  • TaRka0107
    Steam-es. Haver letöltötte steamről (neki előbb volt meg a key) és tőle hoztam el. Annyira nem fontos még mondjuk, megyek addig black opsozni boxonXD

#6604: Sok mindenre jó az, de erre sajna nem:D
  • DarkSector
    Ha nem javul ujra kell telepitened.
    Eredeti dobozos? vagy pedig más úton beszerzett cumo?
  • DarkSector
    Aloe Vera. :P
  • TaRka0107
    Tegnap óta ez van:)

#6601: lehet azt kellene:DDD
  • Büdös Bohóc
    Patch letöltés közben szokott ilyet kiírni, nagy ritkán meg "csak úgy". Próbáld kicsit később, nálam is volt ilyen aztán rá fél órára már ment.
  • gosumofo
    írd át a neved egy activision játék hősére :D
  • TaRka0107
    Üdv!
    Ezzel mit tudnék csinálni, hogy elinduljon?
  • Büdös Bohóc
    Velős videó, mindig megszáll az "ihlet" a hardhat pályán :)

• wollnerd #6598
    Azta! Azok a robbanékony hordók! :D
  • gömbgiliszta
    faceoff 1v1 módban lehet friendslisten lévő cimbi ellen nyomulni, igaz?
  • Antal99
    köszi az infókat
  • exact6
    Már közeleg... :)

• exact6
    oké, mivel imgur-nél nem szeretik a direct-linkelgetést, beraktam az összeset egy albumba:

Modern Warfare 3 DLC képek
  • ozimak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Ebből nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fő, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék"
    Én a trailer alapján leszűrhető játékélmény összességére gondoltam!
    Nem csak a látvány hanem pl. a "szar effektek és boostok" alapján amiket ebben bemutattak,már jobbnak néz ki mint ezek. Gondolok itt olyan apróságokra mint a BF3-ból "lopott" késelés(nem egy egyszerű suhintás),újfajta killcam,videó alapján talán itt többet számít a csapatjáték,érdekes a játék vége is(animáció),és szerintem még mindig jobb egy bombázásos "killstreak" mint egy idióta campelést segítő perk... a látványról meg annyit,hogy (személyes vélemény) nekem jobban tetszik itt a megvilágítás pl. Nem olyan pasztellszinű(vagy hogy mondjam) mint a codok. Nekem összességében ezek miatt tetszik! Nem kizárólag azért mert "jól, vagy jobban néz ki"!
    Ezért írtam ezt:
    "Látszik mennyit ért meg itt egy átlagos fórumozó a másik mondandójából"
    Azt vetted le a mondandóból, amit szó szerint írtam.
    Mondjuk ezektől a bantu néger beszólásoktól kiráz a hideg :D "Ájm rilóding!" "áut of ammó!"
    Az meg,hogy szerinted is be fog halni a multija annyit,hogy:
    1. Nem tudhatjuk előre,ezen kár is vitatkozni.
    2. Nem biztos,hogy ez egy játék mércéje(nézzük meg a fos grafikás cs-t,ma is nagyon sokan játsszák,de ott az ellenpélda: Crysis... pedig mindkettő jó játék)
    Arra meg,hogy én próbálom terelni a szót ismét magamat tudom ismételni:
    "Ebből nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fő, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék, akárhogy erősködsz meg próbálod most itt terelni a szót"
    Arra,hogy szerintem nem lesz halott a multi,hogy sikerült kikövetkeztetned azt,hogy nekem az számít, hogy jobban nézzen ki? Ezt valahogy fullra nem értem :D Akárhogy erősködsz ezt nem fogod tudni értelmesen elmagyarázni nekem, meg szerintem senkinek sem :)
    A játékélmény miatt nem lesz halott a multi(legalábbis egy jó darabig)! Nem amiatt ahogy kinéz! De ezt már fentebb ecseteltem. Már az előző hsz-ben is arra akadtál rá,hogy:"Áhhá! Szóval szerinted azért jó egy játék mert jól néz ki!" Pedig én ilyet egy szóval sem írtam :D Vagy ha nem vettem észre akkor mutasd már meg légyszíves! :) Aki erősködik és próbálja terelni a szót az pont nem én vagyok :) Gyakorlatilag a második hszemben azt próbálom neked elmagyarázni,hogy félreértetted amit irtam:
    "Már most jobbnak néz ki mint az MW3 vagy a BO2.." és nem azt,hogy jobban néz ki és ezért nem lesz halott a multija! Játékélmény,változatosság,érdekességek a játékban,apró nüanszok amik élvezetessé teszik. No és a mapok! Na arra még mondjuk kiváncsi leszek! Mert a MW3-at is azért hagytam a picsába mert játszhatatlan, hentelős,szűk,birkaterelős szar mapokból áll.
    És itt be is fejeztem,több időt nem fogok rászánni arra,hogy megértessem veled mit próbáltam érzékeltetni azzal az egy mondattal!
  • gosumofo
    http://www.impulsedriven.com/mw3collection2

itt olcsóbb a dlc mint steamen
  • Büdös Bohóc
    Peace meg minden, de amit mondtál az 2 dolgot takar. Hogy egyrészt nem hiszed, hogy pár hét után halott lenne a multija. Másrészt meg utána írtad, hogy jobban néz ki, mint az MW3 és a BO2, mintegy megerősítésnek arra a véleményedre, hogy nem lesz halott a multi. Ebből nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fő, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék, akárhogy erősködsz meg próbálod most itt terelni a szót. :D
  • ozimak
    Látszik mennyit ért meg itt egy átlagos fórumozó a másik mondandójából Azt nem mondtam,hogy azért tetszik mert "jól néz ki" várj idézek saját magamtól mert látom te félreolvastál valamit:"jobbnak néz ki" Nem ugyan az! Másik fele meg mellesleg mondhattam volna azt is hogy jobban néz ki,mert csak a hülye nem látja,hogy sokkal szebb grafikája van mint bármelyik codnak... És egyvalamiben egyet értünk:
    "Mellékesen szvsz azok miatt a szar effektek és boostok miatt full szar"
    Viszont valamivel fel kell dobni az amúgy gyorsan megunható gamet ;)
    És ezt is úgy mondtam,hogy már most jobban néz ki mint az MW3 és a BO2! Nem véletlenül idéztem ezt a kettőt! Ez a széria is tele van sok "szar effektek és boostok"-al... én csak összehasonlítottam ezzel a szériával ami a topik témája is ugyebár :) csak hogy ne legyen full off topik :)
    Peace!
  • Büdös Bohóc
    ja igen mert ha egy játék jól néz ki, mindjárt élvezetes is ugye? Mellékesen szvsz azok miatt a szar effektek és boostok miatt full szar és az animációk is
  • TaRka0107
    Akkor oké, még nem indítottam :DDD
  • Antal99
    most játszottam a 2v2 móddal új pályán

én nem fizettem semmit
  • Antal99
    játék indításnál egy kicsit letölt azt kész

1.9.433
  • gosumofo
    ha elindítod már ott kéne lennie
  • TaRka0107
    Ingyenes két mapról lenne szó. Képre kattintva a fizetős jön be.
  • wollnerd #6581
    Remélem ez is lesz dobozosan az 576-ban.
    #6580: A képre kell kattintani.
  • TaRka0107
    Honnan lehet letölteni? Gondolom steamről, de ott nem találom.
  • gosumofo

lehet sorba állni a kasszánál és fizetni a 2v2 módért! :DDD
  • Antal99
    erosion+aground

kaptunk két mappot ingyen???
  • Sly21
    Azért hogy ne ezzel a szar fps-el játszak!
  • gosumofo
    miért kell mindenképp egy új szar fpst megvenni?
  • Antal99
    na ebbe én nem bonyolódom bele veled.
    úgyis igazad lenne a végén
  • Sly21
    Csatlakozom! FC3!!! COD kuka!!!!
  • csuripi
    Nem biztos, az idei játék vételem vagy FC3, vagy MOH Warfighter,de COD semmiképpen.
  • gosumofo
    lehet, de népszerű nem lesz
    nem a jövőbe kell látni, hanem a múltba, csak ugyanaz fog megismétlődni
  • csuripi
    Ha így a jövőbe látsz, írd már le nekünk a nyertes lottó számokat.
    COD-nál csak jobb lehet.
  • gosumofo
    az marha jó dolog, ne kelljen az egeret mozgatni se :D
  • gosumofo
    pontosan ugyanúgy néz ki, perkek, killstreakek, tipikus cod fosklón
    csak még gagyi is lesz, konzolon majd szaladgálnak benne a hülyegyerekek egy ideig
    pcn meg alapból senki se fogja megvenni, singlet lewarezolják és lesz 50 ember a p2pfos multiban

ha rendes pc FPS játék kell, akkor augusztusban CS:GO!