7458
IZÉ
-
#6610 face off 1v1-ben lehet ismerős ellen játszani?
valaki próbálta már esetleg? -
#6609 Jah oks, csak vannak akik esetleg azt hihetnék hogy havertol elhozzák a fájlokat és ennyi. :D
Mert akkor is megjelenik a library-ban, csak nem engedi indítani, és akkor is ezt a hibaüzenetet adja ki, csak ezért kérdeztem.
:P
Van egy halovány sejtelmem hogy itt valami gebasz lesz, de megpróbálhatsz reinstall-t.
Amúgy még esetleg előfordulhat régió eltérés is... -
#6608 Miért ne lenne? Őő nem nagyon értem a kérdésed. Anélkül nem tudnék játszani steam-en keresztül. -
#6607 Van neked beirva cd-kulcs?
Steam-be? -
#6606 Steam-es. Haver letöltötte steamről (neki előbb volt meg a key) és tőle hoztam el. Annyira nem fontos még mondjuk, megyek addig black opsozni boxonXD
#6604: Sok mindenre jó az, de erre sajna nem:D -
#6605 Ha nem javul ujra kell telepitened.
Eredeti dobozos? vagy pedig más úton beszerzett cumo? -
#6604 Aloe Vera. :P -
#6603 Tegnap óta ez van:)
#6601: lehet azt kellene:DDD -
#6602 Patch letöltés közben szokott ilyet kiírni, nagy ritkán meg "csak úgy". Próbáld kicsit később, nálam is volt ilyen aztán rá fél órára már ment. -
gosumofo #6601 írd át a neved egy activision játék hősére :D -
#6600 Üdv!
Ezzel mit tudnék csinálni, hogy elinduljon?
-
#6599 Velős videó, mindig megszáll az "ihlet" a hardhat pályán :)
-
#6598 Azta! Azok a robbanékony hordók! :D -
#6597 faceoff 1v1 módban lehet friendslisten lévő cimbi ellen nyomulni, igaz? -
#6596 köszi az infókat -
#6595 Már közeleg... :)
-
#6594 oké, mivel imgur-nél nem szeretik a direct-linkelgetést, beraktam az összeset egy albumba:
Modern Warfare 3 DLC képek -
#6591 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ebből nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fő, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék"
Én a trailer alapján leszűrhető játékélmény összességére gondoltam!
Nem csak a látvány hanem pl. a "szar effektek és boostok" alapján amiket ebben bemutattak,már jobbnak néz ki mint ezek. Gondolok itt olyan apróságokra mint a BF3-ból "lopott" késelés(nem egy egyszerű suhintás),újfajta killcam,videó alapján talán itt többet számít a csapatjáték,érdekes a játék vége is(animáció),és szerintem még mindig jobb egy bombázásos "killstreak" mint egy idióta campelést segítő perk... a látványról meg annyit,hogy (személyes vélemény) nekem jobban tetszik itt a megvilágítás pl. Nem olyan pasztellszinű(vagy hogy mondjam) mint a codok. Nekem összességében ezek miatt tetszik! Nem kizárólag azért mert "jól, vagy jobban néz ki"!
Ezért írtam ezt:
"Látszik mennyit ért meg itt egy átlagos fórumozó a másik mondandójából"
Azt vetted le a mondandóból, amit szó szerint írtam.
Mondjuk ezektől a bantu néger beszólásoktól kiráz a hideg :D "Ájm rilóding!" "áut of ammó!"
Az meg,hogy szerinted is be fog halni a multija annyit,hogy:
1. Nem tudhatjuk előre,ezen kár is vitatkozni.
2. Nem biztos,hogy ez egy játék mércéje(nézzük meg a fos grafikás cs-t,ma is nagyon sokan játsszák,de ott az ellenpélda: Crysis... pedig mindkettő jó játék)
Arra meg,hogy én próbálom terelni a szót ismét magamat tudom ismételni:
"Ebből nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fő, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék, akárhogy erősködsz meg próbálod most itt terelni a szót"
Arra,hogy szerintem nem lesz halott a multi,hogy sikerült kikövetkeztetned azt,hogy nekem az számít, hogy jobban nézzen ki? Ezt valahogy fullra nem értem :D Akárhogy erősködsz ezt nem fogod tudni értelmesen elmagyarázni nekem, meg szerintem senkinek sem :)
A játékélmény miatt nem lesz halott a multi(legalábbis egy jó darabig)! Nem amiatt ahogy kinéz! De ezt már fentebb ecseteltem. Már az előző hsz-ben is arra akadtál rá,hogy:"Áhhá! Szóval szerinted azért jó egy játék mert jól néz ki!" Pedig én ilyet egy szóval sem írtam :D Vagy ha nem vettem észre akkor mutasd már meg légyszíves! :) Aki erősködik és próbálja terelni a szót az pont nem én vagyok :) Gyakorlatilag a második hszemben azt próbálom neked elmagyarázni,hogy félreértetted amit irtam:
"Már most jobbnak néz ki mint az MW3 vagy a BO2.." és nem azt,hogy jobban néz ki és ezért nem lesz halott a multija! Játékélmény,változatosság,érdekességek a játékban,apró nüanszok amik élvezetessé teszik. No és a mapok! Na arra még mondjuk kiváncsi leszek! Mert a MW3-at is azért hagytam a picsába mert játszhatatlan, hentelős,szűk,birkaterelős szar mapokból áll.
És itt be is fejeztem,több időt nem fogok rászánni arra,hogy megértessem veled mit próbáltam érzékeltetni azzal az egy mondattal! -
gosumofo #6590 http://www.impulsedriven.com/mw3collection2
itt olcsóbb a dlc mint steamen -
#6589 Peace meg minden, de amit mondtál az 2 dolgot takar. Hogy egyrészt nem hiszed, hogy pár hét után halott lenne a multija. Másrészt meg utána írtad, hogy jobban néz ki, mint az MW3 és a BO2, mintegy megerősítésnek arra a véleményedre, hogy nem lesz halott a multi. Ebből nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fő, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék, akárhogy erősködsz meg próbálod most itt terelni a szót. :D -
#6588 Látszik mennyit ért meg itt egy átlagos fórumozó a másik mondandójából Azt nem mondtam,hogy azért tetszik mert "jól néz ki" várj idézek saját magamtól mert látom te félreolvastál valamit:"jobbnak néz ki" Nem ugyan az! Másik fele meg mellesleg mondhattam volna azt is hogy jobban néz ki,mert csak a hülye nem látja,hogy sokkal szebb grafikája van mint bármelyik codnak... És egyvalamiben egyet értünk:
"Mellékesen szvsz azok miatt a szar effektek és boostok miatt full szar"
Viszont valamivel fel kell dobni az amúgy gyorsan megunható gamet ;)
És ezt is úgy mondtam,hogy már most jobban néz ki mint az MW3 és a BO2! Nem véletlenül idéztem ezt a kettőt! Ez a széria is tele van sok "szar effektek és boostok"-al... én csak összehasonlítottam ezzel a szériával ami a topik témája is ugyebár :) csak hogy ne legyen full off topik :)
Peace!
-
#6587 ja igen mert ha egy játék jól néz ki, mindjárt élvezetes is ugye? Mellékesen szvsz azok miatt a szar effektek és boostok miatt full szar és az animációk is -
#6586 Akkor oké, még nem indítottam :DDD -
#6585 most játszottam a 2v2 móddal új pályán
én nem fizettem semmit -
#6584 játék indításnál egy kicsit letölt azt kész
1.9.433 -
gosumofo #6583 ha elindítod már ott kéne lennie -
#6582 Ingyenes két mapról lenne szó. Képre kattintva a fizetős jön be. -
#6581 Remélem ez is lesz dobozosan az 576-ban.
#6580: A képre kell kattintani. -
#6580 Honnan lehet letölteni? Gondolom steamről, de ott nem találom. -
gosumofo #6579
lehet sorba állni a kasszánál és fizetni a 2v2 módért! :DDD -
#6578 erosion+aground
kaptunk két mappot ingyen??? -
Sly21 #6577 Azért hogy ne ezzel a szar fps-el játszak! -
gosumofo #6576 miért kell mindenképp egy új szar fpst megvenni? -
#6575 na ebbe én nem bonyolódom bele veled.
úgyis igazad lenne a végén -
Sly21 #6574 Csatlakozom! FC3!!! COD kuka!!!! -
csuripi #6573 Nem biztos, az idei játék vételem vagy FC3, vagy MOH Warfighter,de COD semmiképpen. -
gosumofo #6572 lehet, de népszerű nem lesz
nem a jövőbe kell látni, hanem a múltba, csak ugyanaz fog megismétlődni -
csuripi #6571 Ha így a jövőbe látsz, írd már le nekünk a nyertes lottó számokat.
COD-nál csak jobb lehet. -
gosumofo #6570 az marha jó dolog, ne kelljen az egeret mozgatni se :D -
gosumofo #6569 pontosan ugyanúgy néz ki, perkek, killstreakek, tipikus cod fosklón
csak még gagyi is lesz, konzolon majd szaladgálnak benne a hülyegyerekek egy ideig
pcn meg alapból senki se fogja megvenni, singlet lewarezolják és lesz 50 ember a p2pfos multiban
ha rendes pc FPS játék kell, akkor augusztusban CS:GO!