7458
IZÉ
-
#6650 Call of Duty Online
Ingyenesen játszható mikrotranzakciós COD. Kár hogy nálunk nem lesz, pedig szívesen játszanék az MW1 és MW2 legjobb pályáin egy játékban. -
#6649 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hú... azt hiszem rossz helyen vagyok :) Mellesleg nem csak a pisztoly+kés létezik a sniperen,LMG-n, meg az RPG-n kivűl... apropó: az LMG miért gyáva? Mert,hogy RPG-vel lövöldözni ember ellen az gyönyörű,ez tény,nem is kommentálom tovább. A sniper természetesen campelhet,mivel az a fegyver nem mozgás közbeni tüzelésre van kitalálva(kivétel quickscope). De ha valaki LMG-vel megy az miért gyáva? Mert erős a fegyvere? Hát istenem... viszont pontatlan,és legalább szembe mer menni az ellenfelével. A BF3 megint teljesen más tészta,az a játék teljesen más mint a codok. Ott védeni,foglalni kell a zászlókat,megint csak benne van a campelés. De könyörgöm,COD-ban,TDM-ben vagy FFA-ban aki beül egy sarokba(vagy mindegy hova),és várja a szájába a sült galambot,mert nem mer szembemenni az ellenfelével az igenis egy GYÁVA SZAR! Ezt vallom mióta FPS játékokkal játszok multiban,és ezt fogom mindig is! Ezen nem változtat semmi.Soha nem leltem élvezetet abban amikor egy helyben próbáltam maradni akár csak 10 mp-re is. Mindig mentem lövöldözni,mert azért mentem föl játszani,hogy jól érezzem magam,nem azért,hogy egy helyben üljek és céllövöldét játszak.
Abban mi az élvezet? Mi a tudás???
Az,hogy kombinálsz perkeket és fegyvereket,kilövöd a csalókat egy természetesen nagyon okos és élvezetes dolog,de nem mindenre az a megoldás,hogy beülök valahova és bevárom a nálam jobb játékost,mert máshogy nem tudok rajta fogást találni.
"Attól mert nem tudod elviselni, hogy ilyen is létezik meg nincs akkora reakcióidőd, hogy kiszúrd őket max csak béna vagy."
Hidd el nekem,hogy sosem voltak sokáig ellenfeleim a camperek! Nem vagyok a camperek kedvence! Minden campert,azonnal kiszúrok magamnak és addig üldözöm amíg nem lép ki! Volt nem kevés ideig saját szerverünk,ott sem volt sokáig fennt camper,pedig nem volt beállitva semmilyen script az automata kirúgásra vagy ilyesmi. Egyszerűen csak a mi társaságunk azonnal rászállt az ilyenekre! Általában kicsit sem volt ellenfél nekünk egy camper... gyorsan feladták! Sajnos pontosan ezért is hagytam abba a codot,tele lett camperekkel. A pályák szarok,kicsik és túlzsúfoltak. Full hentelős szar lett az egész. Nem ér annyi idegeskedést ez a játék mint amennyi szórakozást nyújt! Sajnos pontosan az ilyen hozzáállás miatt mint a tietek! "Legalizáljuk a campelést!" "Ezer éves szakma a campelés." Ja... ezer éve basszák el mások játékát... Ezer éves szakma a betörő is,mégsem lesz soha elfogadott.
Aki meg akarja magyarázni nekem,hogy igenis én vagyok a béna fasz mert nem tudom elfogadni a campelést,meg miért nem veszem őket észre,meg "nincs akkora reakcióidőm",stb.,stb... azt már el is könyveltem magamban. Sosem fogom magamat egy camper "tudásához" mérni! Aki nem mer kiállni az ellenfele ellen harcolni hanem megbújik valahol és várja,hogy a sors, a fegyvere elé tegye a killt! Nem kérem! Igenis az a FÉRFI aki szembe mer nézni a hibáival/bénaságával/ügyetlenségével/szerencsétlenségével és elég bátor ahhoz,hogy felvegye a kesztyűt! Mindig is így tanultam meg minden egyes játékot játszani,és nem mozizva a sarokból! Ha egy camper le tud lőni,akkor az nem az én bénaságom,hanem az ő szemétsége! Miért? Azért mert tudja,hogy én vagyok annyira fair,hogy megyek és harcolok! És ő ezt használja ki! Aki azért megy föl játszani,hogy a normális játékosok jóhiszeműségét,játékszeretetét,fairségét kihasználja az nálam kb. egy szinten van a cheaterekkel! Ha ezt elolvastátok akkor csak egy picit gondolkozzatok el azon amit írtam és kérlek ne vegyétek a fáradságot a válaszírással mert befejeztem a beszélgetést... -
YMan #6648 az új játékmódok között van az a hajós pálya... ott pl. én attól kapok hülyét hogy mások sokkal hamarabb kiszurnak mint én őket és kapom a fejembe a bummot... mégis inkább motivál ez hogy kifogjak a többieken és kombinálom a skilleket, cuccokat hogy a bénaságom ellenére fogást találjak. Még az is sikerélmény amikor valaki WH-zik és úgy meg tudom ölni többször. -
#6647 Volt már olyan game, ahol nagy pályán 4-en voltunk. Mindenki camperkedett és néha arrébb vonult. Legjobb bf3 játék volt amióta csak megvan a játék. Attól mert nem tudod elviselni, hogy ilyen is létezik meg nincs akkora reakcióidőd, hogy kiszúrd őket max csak béna vagy. Legtöbbször nem lehet kiszúrni egy campert ok, de sokszor előbb észreveszed. -
YMan #6646 Ennyi erővel gyáva az összes sniper, rpg-s, lmgs TILTSÁKBE és csak az a férfi aki egy usp-vel meg késsel megy. Én szeretek camper ellen játszani, és NÉHA én is camperkedem de úgy ahogy a 6644-ben leírja, egy kill után máshova rejtőzöm. -
#6645 ritkán van 2x ugyanott,de ugyanúgy egy sarokban kuksolva várja,hogy elmenj előtte -
#6644 attól még hogy valaki cemper,attól még mozog,változtatja a helyét
és pontosan ilyenkor tud bosszantani.
EZT TI IS TUDJÁTOK -
#6643 -
#6642 Azért nehogy kitaláljuk,hogy a camperkedés az egy "taktika"... szerintem inkább gyáva szar... és ha már bénaságnál tartunk akkor ahhoz nem kell sok skill,hogy valaki a sarokban ülve le tudjon lőni valakit,aki elfut előtte... de ez már ezer éves téma. Gondolj bele milyen fasza lenne a játék ha 8vs8 camper felmenne egy lobbyba. Taktika... "ügyes camper" hát ilyet se hallottam még soha senkitől Ne haragudj,hogy ezt mondom,de szerintem nagyon kevesen vagytok,akik így gondoljátok. Mitől lehet ügyes egy camper amúgy? :D Ügyesen nem lóg ki a keze a sarokból? Vagy ügyesen meg se mozdul 10 percig? Milyen istenverte ügyesség kell ahhoz,hogy egy helyben tudj ülni,és le tudd lőni aki elmegy előtted/melletted??? 100 emberből 98 utálja a campereket! Az a maradék kettő meg te vagy, meg egy camper... -
YMan #6641 Annyira bírom az ilyet... a camper egy taktika, van rá ellenszer. Az akimbo, rpg és a többi sokat szidott dolog is egy játék szabályokat nem sértő lehetőség amivel élnek. Legyél férfi és szedd le ezeket, de ne noobozzál le senkit emiatt. Soha semmi bajom nem volt ezekkel, sőtt egy ügyes camper tök jó kihívás volt. Az én szememben azok a noobok akik nooboznak, mert vélhetően igen frusztrált kis béna majmok :))
-
busman1 #6640 na persze
-
#6639 kis stréber :P -
#6638 Aha minden semmi nem warez a gépemen!! -
#6637 Mármint a játékokra értetted? Vagy a vírusirtód meg minden eredeti? -
#6636 buyer's remorse -
#6635 Hali!
#6632:ment a pjusz -
#6634 Amit az asztalon látsz(ikont)az mind eredeti!
de idöközben win ujra tel megoldotta -
#6633 ha mindenkinek a cod 4-et ajánlgatják akkor,mit keresnek ennél a fórumnál?
(már mindenki tudatában van annak,hogy ezzel nem szabad játszani,csak a cod4-el) -
#6632 Lelkes játékos, hadd csináljanak fragmovie-kat.
Ahogy a cod4-ben nem ér semmit és csak egy összevágott videó az egész itt is az lesz.
Én máig nem értem mikor nyomnak fragmovie-kat és be vannak vágva a sokszor előre megrendezett lövések...
De mivel szabad országban élünk és van akit ez érdekel.
Ne kergessük el. Köszönöm. :)
Persze ellenben a te véleményed ugyanúgy helyénvaló, de kicsit finomabban. :D -
#6631 Tejó ég,inkább menj COD4-ezni ott még nem nevetség tárgya a frag és egyéb "pro"-nak viccelt videók készítése mint itt MW3-ban....:) -
#6630 Szép a háttér. :)
#6628:
De most komolyan.
Telepítsd újra...
Bár szerintem ez inkább warez verzió...mert ott szokott ilyen hiba lenni, vagy ha belenyúlkálnak az eredeti fájlokba. -
#6629 szerinted ebből mit lehetne leszűrni? ... -
#6628 Hy
Ez a hiba fogad 1 folytában,
tegnap este semmi gond nem volt még!!
valaki ötlet Help pls
Köszönöm
-
#6627 -
IllegalFreq #6626 KedveKedves harcostársak! Úgy gondoltam eljött az ideje, hogy készítsek egy Modern Warfare 3 fragmovie-t, olyat, amiben campereket intézünk el! A minap két fickó feküdt az Erosion pályán és fel se tűnt nekik hogy körbe is lehet menni...csúnyán bevégezték! És ez adta az ötletet! :)
Kérlek benneteket, ha van olyan felvételetek, ahol campereket kaptok el, és azt szívesen viszont látnátok egy a témához kapcsolódó fragmovie-ban, ne habozzatok, küldjétek el nekem! Lehet PS3, Xbox360, PC, Wii, bármi! :) Mindegy milyen formátum, lehet akár kamerával felvett is. A videókat küldhetitek mailben ([email protected]), vagy akár valamilyen tárhelyre feltöltve. Kérem írjátok meg mellé a játékbeli neveteket, a klán tagetekkel együtt. Ez majd meg fog jelenni a videóban is! Köszönöm!
[HUN]illegalfreq
bővebb infó: facebook.com/mw3hun -
gosumofo #6625 tf2.. pont a héten jön hozzá a 300. ingyenes frissítés: új pályával, játékmóddal, fegyverekkel.. -
#6624 Hát igen lagg is, de nálam kevés volt az fps, lehetett látni. -
pett3rson #6623 szerintem meg csak laggol az egész. ugyan mostanában nem játszottam vele, még a legújabb patch sincs fent, csak pont tegnap beszélgettem egy régebbi klántársammal aki már visszatért a TF2-höz inkább, annyira szar lett a játék...neki elhiszem :) -
gosumofo #6622 bónusz: WII MOAB
-
gosumofo #6621 pár gyors MOAB
-
#6620 Azt se tudja hogy kell használni:) Lehet az új mapokon ilyen csak, azokat próbáltam. -
#6619 Tudom nem mondtam hogy csalsz csak irtam hogy ezekkel lehet baj. :D
Lehet haverod wh-val együtt adta és nem tudsz róla...:D -
#6618 Én vagyok az Tarka baszod, azért annyira ismersz hogy nem csalok. Configom bírja, szerintem valami vírus lehet, majd újrarakom a gépet is:) -
#6617 Grafika? Nem bírja a konfigod? vagy virus? vagy wallhack is tud okozni ping-elést és szaggatásokat. -
#6616 Kösz, bár szaggat az egész, nem tudom mi van vele:) -
#6615 Oks az a lényeg.
Jó gémelést! :) -
#6614 Tisztában vagyok vele, azért írtam úgy. Így el is indult. -
#6613 ha megint elhozod valakitől az nem újratelepítés. :) -
#6612 Már elmentem a fájlokért, szóval "újrarakom":) -
#6611 nekem is írta már ezt,aztán mondjuk jó lett(1-2 perc)