7458
IZÉ
-
#6690 Hát Tuti kevesebben vannak hiszen mindenki inkább MW3-azik vagy legalábbis MW sorozatoznak, de játékosok arányában szerintem van annyi csiter ott is, nem feltétlen csak aim-al lehet csalinkázni.
Végtelen uav meg ilyenek. -
#6689 Megint sz@r a Steam... :@ -
#6688 Hát lehet de még nem volt olyan hogy aim-os lett volna szeron nekem de lehet hogy csak még nem futottam össze velük :D de a törtbe van rendesen :S :D -
#6687 Hát a gépigény meg a csalózós téma nem helytálló.
BO-ban is van dögivel csló, max ritkábban botlottál beléjük. :) -
#6686 Nah gyerekek mióta meg vettem a black ops-t nem játszok mw3al és egyre hallom hogy tele van csalóval a cod2,cod4,mw2,mw3.. mióta meg van a bo nem találkoztam csalóval és még is sokan szarozák oké hogy erős gép kell hozzá de nekem most akkor is ez a favorit! pl sokkal élvezhetőbb mint a mw3. Ez csak egy kis szerény vélemény! :D -
#6685 Az a jelentség egyre többször jelentkezett, A Shit+Tabbal megnéztem, ahova írtam, ott orosz betűk jelentek meg! Megnéztem a Winben a területi beállításoknál és.. Mit keres ott az orosz billentyűzetkiosztás?! :DDD (amelyet az bal Alt+Shift kombinációval lehet váltani.) Azt el is távolítottam.
Ejjj... Csak most jöttem rá! :D -
#6684 barátok nem azért vannak mert együtt játszanak,ilyenkor is csal vajon a köcsög? -
#6683 hát nyomattam ma egy 1v1 erre már az első akivel játszottam csíter volt.
ráadásul magyar.......Profilja
itt egy kép videó is van róla........
-
#6682 Köszönöm -
#6681 Na, azért tudsz te vmennyit angolul... -
#6680 Nagyon zsír jó játékot.
Osszál pár fejest helyettem is. :D -
#6679 megoldódott.az alábbi szöveg hivatalos helyről származott,töröltem appcache könyvtárat és csodák csodája egyből működött
azért nevetséges -
#6678 ha valaki lefordítaná hálás lennék -
#6677 ezt találtam:
If you are unable to access DLC 2 please try the following:
If you are having issues accessing the DLC 2 please do the following:
Exit Steam.
Navigate to your Steam directory (C:\Program Files\Steam\) and delete the AppCache folder.
Restart Steam and launch Call of Duty: Modern Warfare 3. -
simonl #6676 megnéztem a spec ops menűben: ott megvannak az új pályák.....
-
simonl #6675 Sziasztok, én megvettem nemrég az 1 számú DLC -t.
Problémám, hogy azóta újratelepítettem a gépem és a játék telepítése után - ennek már 4-5 napja nem adja be a DLC -hez járó pályákat.
Van ötlete valakinek?
Megköszönöm.
-
#6674 megjelent sajna -
#6673 hát el kell olvasni steam-en ahol rányomsz hogy meg akarod venni. -
#6672 pc-re a dlc-2 még nem jelent meg? -
#6671 Neked már megvan?
akkor ne vedd meg újra!
Pre-load azt jelenti hogy megveheted az adott tartalmat de még nem jelent meg és csak akkor indithatod el ha mér megjelent. -
#6670 azt írja a steam,hogy nekem meg van már csak ajándékba tudom megvenni
2. dlc lehet preloaded? ez mit jelent?
-
#6669 :) -
#6668 ja vagy RELOADED :D -
#6667 2. dlc lehet preloaded? -
#6666 dlc1 műkszik
dlc2 nem műkszik(email is jött róla)
ötlet?
-
#6665 nm, remélem sikerül és jókat nyomsz majd helyettem is.
Amúgy bocs ha kicsit erős voltam de minden adatot magyarul kér érthetően...de ha nem megy nem fogadja el szólj inkább. -
#6664 köszi -
#6663 Elbaszni nem tudod...
Minden a karin rajta van adat, kivéve:
lakcím-irányítószám-város-telefonszám. ezeket jóesetben fejből vágni kéne.... -
#6662 Ennél egyszerűbb dolgod nincs, mivel full magyar a steam.
Ha kérdezni hogy mi a neved, akkor oda ne anyád nevét írd, hanem azt ami a személyigazolványodon vagy bankkártyádon van.
Lejárati dátumot se a tesco-s parizerről nézd le, hanem minden rá van írva a bankkarira.
A bankártya típusa is...(Visa, MasterCard)
Télleg nem egyértelmű???
EGYEDÜL AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKAT LEGELSŐNEK VÁLTSD MAGYARORSZÁGRA Max ez ami gondot okozhat, a többi csak bemásolós dolog, már ha van bankkártyád...ha nincs akkor olymindegy. -
#6661 bocs elrontottam a spoilert -
#6660 régebben az mw2-nél így vettem a 2 dlc-t(csak már elfelejtettem)
megtenné valaki,hogy elmagyarázza hova mit kell írni a steamnál,ha vásárolnékSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IDE ÍRD AMIT SPOILER-BE AKASZ!
Fizetési mód
Kérjük, válassz fizetési módot
PayPal
Számlázási információk
KeresztnévVezetéknév
Város
Számlázási cím
Állam
Válassz államot
Számlázási cím 2. sora
Irányítószám
Ország
Telefonszám
Amerikai Egyesült Államok
Jelenleg a fent kiválasztott országban élek
Fizetési adataim megjegyzése a következő fizetés megkönnyítésére
Leadás előtt még egyszer átnézheted majd a rendelésed. -
#6659 STEAMEN féláras a dlc #2. -
pett3rson #6658 ja, Steam-en vettem, elfelejtettem odaírni :( -
pett3rson #6657 miért érdekes, hogy van-e ott is? kevesebb, mint 2000 Ft most. Én vettem egy Black Ops-osat :) lehet egyszer játszok csak vele, de az a zombis pálya érdekel. -
#6656 vajon 576-ban is? -
Ulthane #6655 Féláron az összes DLC! -
pett3rson #6654 ezzel csak az a baj, hogy camper és camper között is van különbség és nem egyformák azok a halmazok amikről Te, Én vagy Ők beszélnek. Én nagyjából értem, hogy mit szeretnél elmondani, meg hogy nálad mi veri ki a biztositékot, de ez egy kicsi része csak a Big Problem-nek..mégpedig annak, hogy szarnak a fejünkre és nincs normális support. Nincsen olyan aki kitiltaná a rohadék csalókat a játékból!!
Egy camper ezek után már nem érdekel, mert Ő legalább nem látja, hogy Én merről jövök, egyszer kiszed, na igen, de aztán jövök a másik oldalról és kinyírom, MW3-ban szerencsére ilyenek a pályák, nehéz olyan pontot találni ahonnan nehéz Téged kiszedni. Egy terület levédését is lehet camperkedésnek hivni, van aki ezt is rossz szemmel nézi, legyen neki is igaza, valahol biztos van, de engem személy szerint nem érdekel ki mit mond. Játszok, ahogy akarok, nem csalok, a többi meg le van szarva...peace... -
#6653 Ezer éves téma a kemperkedés és csak az szokott rinyálni miatta, AKI NEM TUD VESZÍTENI. Én se szoktam kemperkedni, megyek, mint a hülye, néha felkúr 1-2 kemper, de hát Istenem, ha sikerült megszopatnia, hát megszopatott. CoD MW3 alatt (a DLC pályákat leszámítva) alig lehet kempelős helyeket találni úgy, hogy ne szopja be másodjára az illető, szóval nem értem miért pont itt megy a rinya. BF3-ban sokkal durvább kempelések mennek. Ott meg pár grafikai fícsör miatt nehezebb (felvillanó scope a távolból stb) és külön örömmel tölt el, mikor valaki bemért a távcsövesével én meg észre tudtam venni és kilőni. Nem értem miért kell rinyálni állandóan emiatt. Ha nem tetszik akkor öld meg őket, de nem kell ide naponta a hittérítő duma. -
simonl #6652 Szívemből szóltál....az utolsó betűig.
Egyszer sörözzünk együtt:) -
YMan #6651 Teljesen jó amit leírtál, nem szereted a campereket tettél ellenük, ennyi.