7458
IZÉ
-
pett3rson #6730 Mintha valaki azt is írta volna korábban, hogy engedélyezni kell a DLC-ket valahol a beállításoknál és akkor besorolja az új pályákat is. -
#6729 gyors teszt: 4 whiskey kóla, 4 cent whiskey tisztán, 2 sör és 16:13-as arány a játékban. Vagy nagyon tudok valamit, vagy ennyire szar ez a jkáték? XDdddd -
#6728 Véletlenszerűen fogja bedobálni őket szavazásra. -
Rangosh #6727 Hali! Megvettem a DLC1-et. De sehol mem találom a pályákat.. Privátban ottvannak, de ha szokásos módon szeretném nyomni akkor csak a szokásos mapokat adja be. Lehet hogy véletlenszerüen fogja majd játék során beadni? vagy hogy lehet valahogyan állítani hogy csak azon szeretnék majd játszani.
-
#6726 Thx
-
#6725 de ha gondod van írjál,ha tudok segítek -
#6724 én team deatmach-al szoktan játszani nekem semmi gondom nem volt.
egyébként a törölt könyvtár újra "generálódik"csak kevesebb adat van benne(egyenlőre)(a "törlés hivatalos steam oldalról van,az nem gond)
a dlc-ket kitudod kapcsolni,online képernyőnél alul(vagy F1)
a hardcore free-for-all nekem 102 játékost mutat(először próbálj népszerűbb módot)
meg most már más is segíthetne,vannak itt hozzáértőbbek. -
#6723 Amiota kitöröltem,csal dlc re enged be!
-
#6722 Hy még abban esetleg tudnál segíteni,az új mapok mennek frankon de a régiek meg nem!!ez mitől lehet? -
#6721 Semmi gond!
Köszi a segitséget!!jó játékot! -
#6720 nálam sem működött,csak a törlés után -
#6719 bocs a ziziért cserébe segítek:
ezt találtam:
If you are unable to access DLC 2 please try the following:
If you are having issues accessing the DLC 2 please do the following:
Exit Steam.
Navigate to your Steam directory (C:\Program Files\Steam\) and delete the AppCache folder.
Restart Steam and launch Call of Duty: Modern Warfare 3. -
#6718 Akkor miért azt írtad, hogy "Megvettem a DLC ket a játékhoz!"? -
#6717 Mondjuk a 2es dlc van meg!az miatt nem lehet!(az 1es nincs meg) -
#6716 Ugyan az! -
#6715 egyszer indítsd el a single playert steamből, és abból válts a multiplayerre -
#6714 Hy all
Megvettem a DLC ket a játékhoz!
Az mitöl van hogy nem enged rajtuk játszani?
állandóan Steram storra csatlakozik!
köszi csá -
#6713 töltöm az oldalról a 2.2.1-est a leírás szerint"videót fogok vele felvenni"
ez lehetett a probléma. köszi -
#6712 enyém 2.0.0-ás
-
#6711 köszi
az enyémből hiányzik a "Video capture" fül,orvosolom,ha még egy ver. számot írnál -
-
#6709 kösz a lehetőséget,ha megírod megköszönöm(de nem vagyok egy nagy csapatjátékos,mert az eddigi együtt játszásokból,csak baj lett) -
#6708 na, örülök hogy tetszik, nekem is nagyon bejön (persze nem állandóan).
egyébként ahova én járok, ott rendszeresen van admin, és kivágja azt, aki renitens.
este ha játszom, majd megírom a nevét a szervernek, ahol én szoktam nyomni, aztán egyszer együtt is mehetnénk, bár teszem hozzá, én csak este 11 után érek rá. -
#6707 NA KIPRÓBÁLTAM
tetszik(tán így eredményesebb is vagyok)
azért az jobb lenne,ha nem is lehetne futni,nem pedig csak nem szabadna -
#6706 ha a játék saját keresőjét használod, ott is találsz. -
#6705 3crouch mindhárom üres,többi lapra hiába kattintok semmi nem történik(gt progit letöltöttem regiztem,működik)
azért köszi -
#6704 nem is. felmész itt a lap tetejére, és a Modern Warfare 3 szerverekre rányomva, rögtön az első oldal alján találsz vagy 3-at, aminek a nevében benne van, hogy "CROUCH". -
#6703 este írok -
#6702 nálam csak capturét tud az msi afterburn,használom videókari hőfok figyelésre stb.,de hol lehet vele mozgót játékból felvenni? -
#6701 MSI Afterburner ha olyat akarsz ami a legkevésbé eszi a gépet! -
#6700 Action! -
#6699 ajánljatok légyszi valami progit amivel a játékot tudom rögzíteni
(wegame-t használtam de már nem működik,ha letöltöm újra akkor se)
fraps nem jó,akad+hang sincs,valami más kellene
köszönöm,ha segítetek
-
#6698 privátba írnál 1(pár) ilyet
nem találok -
#6697 Köszi -
#6696 menj te battlefieldezni, én utálom.
nem realizmust akarok különben, hanem egy kis lassítást két rohanás között.
egyébként meg az ilyenkor alkalmazandó helyes kifejezés:
"szerintem faszság"
:) -
#6695 játék menüjében nem "play", hanem "servers", és a szerver nevét nézve könnyen találsz ilyent. -
#6694 ha ez a vágyad menj battlefieldezni, én is ha kis realizmust akarok oda megyek, amúgy meg atompörgés rulz -
#6693 faszság :D -
#6692 hogy lehet ezeken játszani? -
#6691 szokott valaki "only crouch" szervereken játszani?
néha annyira jó, hogyha legalább mesterségesen lelassítjuk ezt az iszonyatos pörgést.
a játékidőm felét ezeken játszom.