Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki próbálta már esetleg?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Mert akkor is megjelenik a library-ban, csak nem engedi indítani, és akkor is ezt a hibaüzenetet adja ki, csak ezért kérdeztem.
😛
Van egy halovány sejtelmem hogy itt valami gebasz lesz, de megpróbálhatsz reinstall-t.
Amúgy még esetleg elõfordulhat régió eltérés is...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Steam-be?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#6604: Sok mindenre jó az, de erre sajna nem😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Eredeti dobozos? vagy pedig más úton beszerzett cumo?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Modern Warfare 3 DLC képek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a trailer alapján leszûrhetõ játékélmény összességére gondoltam!
Nem csak a látvány hanem pl. a "szar effektek és boostok" alapján amiket ebben bemutattak,már jobbnak néz ki mint ezek. Gondolok itt olyan apróságokra mint a BF3-ból "lopott" késelés(nem egy egyszerû suhintás),újfajta killcam,videó alapján talán itt többet számít a csapatjáték,érdekes a játék vége is(animáció),és szerintem még mindig jobb egy bombázásos "killstreak" mint egy idióta campelést segítõ perk... a látványról meg annyit,hogy (személyes vélemény) nekem jobban tetszik itt a megvilágítás pl. Nem olyan pasztellszinû(vagy hogy mondjam) mint a codok. Nekem összességében ezek miatt tetszik! Nem kizárólag azért mert "jól, vagy jobban néz ki"!
Ezért írtam ezt:
"Látszik mennyit ért meg itt egy átlagos fórumozó a másik mondandójából"
Azt vetted le a mondandóból, amit szó szerint írtam.
Mondjuk ezektõl a bantu néger beszólásoktól kiráz a hideg 😄 "Ájm rilóding!" "áut of ammó!" <#idiota>#idiota><#csodalk>#csodalk>
Az meg,hogy szerinted is be fog halni a multija annyit,hogy:
1. Nem tudhatjuk elõre,ezen kár is vitatkozni.
2. Nem biztos,hogy ez egy játék mércéje(nézzük meg a fos grafikás cs-t,ma is nagyon sokan játsszák,de ott az ellenpélda: Crysis... pedig mindkettõ jó játék)
Arra meg,hogy én próbálom terelni a szót ismét magamat tudom ismételni:
"Ebbõl nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fõ, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék, akárhogy erõsködsz meg próbálod most itt terelni a szót"
Arra,hogy szerintem nem lesz halott a multi,hogy sikerült kikövetkeztetned azt,hogy nekem az számít, hogy jobban nézzen ki? Ezt valahogy fullra nem értem 😄 Akárhogy erõsködsz ezt nem fogod tudni értelmesen elmagyarázni nekem, meg szerintem senkinek sem 😊
A játékélmény miatt nem lesz halott a multi(legalábbis egy jó darabig)! Nem amiatt ahogy kinéz! De ezt már fentebb ecseteltem. Már az elõzõ hsz-ben is arra akadtál rá,hogy:"Áhhá! Szóval szerinted azért jó egy játék mert jól néz ki!" Pedig én ilyet egy szóval sem írtam 😄 Vagy ha nem vettem észre akkor mutasd már meg légyszíves! 😊 Aki erõsködik és próbálja terelni a szót az pont nem én vagyok 😊 Gyakorlatilag a második hszemben azt próbálom neked elmagyarázni,hogy félreértetted amit irtam:
"Már most jobbnak néz ki mint az MW3 vagy a BO2.." és nem azt,hogy jobban néz ki és ezért nem lesz halott a multija! Játékélmény,változatosság,érdekességek a játékban,apró nüanszok amik élvezetessé teszik. No és a mapok! Na arra még mondjuk kiváncsi leszek! Mert a MW3-at is azért hagytam a picsába mert játszhatatlan, hentelõs,szûk,birkaterelõs szar mapokból áll.
És itt be is fejeztem,több idõt nem fogok rászánni arra,hogy megértessem veled mit próbáltam érzékeltetni azzal az egy mondattal!
itt olcsóbb a dlc mint steamen
"Mellékesen szvsz azok miatt a szar effektek és boostok miatt full szar"
Viszont valamivel fel kell dobni az amúgy gyorsan megunható gamet 😉
És ezt is úgy mondtam,hogy már most jobban néz ki mint az MW3 és a BO2! Nem véletlenül idéztem ezt a kettõt! Ez a széria is tele van sok "szar effektek és boostok"-al... én csak összehasonlítottam ezzel a szériával ami a topik témája is ugyebár 😊 csak hogy ne legyen full off topik 😊
Peace!
én nem fizettem semmit
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
1.9.433
#6580: A képre kell kattintani.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
kaptunk két mappot ingyen???
úgyis igazad lenne a végén
nem a jövõbe kell látni, hanem a múltba, csak ugyanaz fog megismétlõdni
COD-nál csak jobb lehet.
csak még gagyi is lesz, konzolon majd szaladgálnak benne a hülyegyerekek egy ideig
pcn meg alapból senki se fogja megvenni, singlet lewarezolják és lesz 50 ember a p2pfos multiban
ha rendes pc FPS játék kell, akkor augusztusban CS:GO!
Már kevesebb mint 3 hónap!!!
Kitartás!!!!!
De a lényeg nem a bf3 vidik linkelése volt. 😊
Csak gondoltam ha már a Max Payne topikban kapok tõled most már rákérdezek 1x.
Szóval nem hargból irtam ezt neked hogy sértegesselek.
Élni és ÉLNI HAGYNI.
Te a MP3-ban leirtam 1-2 mondjuk azt negatívumot a játékról, amiket én nem geciségbõl írtam.
Erre te nekem jössz hogy mekkora paraszt vagyok.
És közben hiányzik belõled az önkritika, hogy te itt meg a többi cod-nál erõlteted a bf3 reklámot meg hogy miért szar a cod egyfolytában.
Érted a párhuzamot? 😊
Ezért mertem megkérdezni hogy vajon van-e benned önkritika? 😛
Ne érts félre nem zavar ha itt vagy nem kitúrni akarlak, de nincs egyensúlyban a dolog ha te mûveled ezt a kemény stílust és közben majd nekem írsz legközelebb hogy véletlen eszembe jutott egy ötlet egy játékkal kapcsolatban.. Amitõl szerintem faszább lett volna.