7458
IZÉ
-
#6770 Ha jól tudom,az arra van,ha pl. cheatelsz egy játékban és bant kapsz,akkor ott már nem a jól megszokott "jó hirben állva" lesz hanem valami ejnye bejnye Pl. "1 kihágás" vagy ilyesmi... -
#6769 PROFIL AZON BELÜL - Játékstatisztikák alatta Steam minősítés -
#6768 valaki legyen olyan jó és mondja meg ,mit jelent a "Steam minősítés"?
(nem azt,hogy mióta játszik valaki!!!) -
Sly21 #6767 Szia!
Frissítés idejére kapcsold ki a vírusírtót. Utánna jó lesz. -
csuripi #6766 Hali!
Nálam 7.0.1456 avast verzíó semmi hibát nem ír. -
#6765 Az meglehet hogy az egyik vinyód gyengébb mint a másik... -
ufodark #6764 Sziasztok!
Nekem az a problémám ,hogy akad a játék ha host vagyok. Pontosabban 2 vinyón is fent van a játék és az egyiken megy rendesen a másikon meg akad. Friss telepítés volt a másik vinyón is. Ha valaki tud erre megoldást azt nagyon szépen megköszönném!
üdv. -
Puhos #6763 Hali!
Két lehetőség:
1. kivételek közé teszed a Steam könyvtárat;
2. Avast helyet mást raksz fel (AVG, Avira, NOD32, stb...) -
#6762 Nekem nod 32!no problem!! -
Ticsy #6761 helló mindenki, ki tud segíteni, megjelent az új frissítés de 99% után az avast beriaszt a FileSystem_Steam.dll-t Win32:Malware-gen-nek riasztja és leáll. köszi előre is a segítségért -
fawcet #6760 moabos quick nem vágott sztem, végig lehetett olvasni hogy reportolni akarják -
#6759 ezek megrendezett videók,nem kicsit van összeválogatva némelyik. -
#6758 lehet csaló is....
de lehet profi is. -
#6757 nekem ez gyanús. csak első videót néztem meg, de pl. 2:10 környékén vettem észre, hogy MINDEN lövése talál, halál messzire is. quickscope-al. mert közelről ok, de bakker olyan távokat lő át célzás nélkül one shot killekkel, amit más célozva sem tud.
vagy ez létezik, hogy valaki ennyire érzi? én nem vagyok nagy sniperes, ezért nem tudom megítélni. -
#6756 pl.: http://eger.arukereso.hu/saitek/r-a-t-9-p45665661/
a lényeg a programozható gomb -
#6755 Utánanéztem, de a csak angol leírásokat találtam a trükkökhöz. (hallássérült vagyok, szal nem értem mit mondanak a pl. ebben a vidiben.)
Elkezdtem próbálni tanulni de nem megy könnyen... Ti a "Aim donw the sight"-et vagy a "Hold Aim donw the sight" parancsot használjátok?
Milyen 25000-es egér? 25000 FT-os? -
#6754 Quickdraw -
fawcet #6753 Milyen perkeket és fegyverkiegészítőket használnak hozzá?
Pl. stability vagy más megy a csipára? -
http://www.youtube.com/watch?v=m6E0aAHDBiM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aapNVz60clA&feature=related
QuickScoping a neve sokan tökélyre fejlesztették,sokaknak 25000-es egerük van hozzá -
#6751 Játszok az Overwath pályán, egyszercsak....
Mitől???
Más: Egyesek nagyon profin tudják használni a távcsöves fegyókat.... Nagyon gyorsan, MIELŐTT benéznek a távcsőbe (csak majdnem néznek bele) máris lelőtték az ellenséget...
Áruljátok már el, hogy csinálják??? -
#6750 tegnap fekete betűs nap volt,az biztos(még együtt is játszottunk egyben,csak más néven voltam) -
#6749 Sose értem hogy miért nem lehet ezt játékot is VAC ban-os rendszerrel ellátni mint a Counter Strike-t! -
#6748 hát, sajnos meg tudlak erősíteni. tegnap szinte mindenhol voltak, ahol én is jártam. régen ez egyáltalán nem volt jellemző, nálam legalábbis. -
#6747 haverral gondoltuk felmegyünk kicsit játszani és 4 lobbyból 4-ben volt csaló, sőt volt ahol az egész klán csalt. ilyen játszhatatlanná vált a játék? -
#6746 -
#6745 beteg!!!
3:10-től atya isten!! -
#6744 igen steam accountal -
#6743 Üdv!
Ha el akarom adni a steam-be beregisztrált MW3-at csak accountal tudom, ugye? -
#6742 Én nem is gondoltam hogy ingyenes lesz ez a repteres pálya! :D -
#6741 Yes ez az ja!!
Update 1: “MW2 map Terminal coming to MW3 free for everyone on PC August 17th,” Infinity Ward revealed on Twitter. -
#6740 Itt a hír! -
#6739 Én úgy olvastam valahol,hogy az lessz!! -
#6738 pc-re nem ingyenes lesz? -
#6737 A következő DLC-ben lesz benne elvileg. -
chris jericho #6736 Sziasztok! Azt hallottam h közkívánatra megcsinálják a Terminal pályát mw3-ba.
Meg tudnátok mondani h mikor lesz elérhető ps3-ra?
Köszi! -
#6735 Hát hogy most játszom az mw3al a sok black ops és cod2 után jó volt mit neh mondjak :D de akkor a bo a kedvenc :D de csalóval nem találkoztam :D -
#6734 betiltottak egy reklámot a britek -
#6733 Hogy kell a hackereket jelenteni?
Most találkoztam egy bazi nagy hackerrel aki egy Domination mecsben 5-6! MOAB-ot indított és maga elé vonzta jó néhány playert "összenyomva", mintha csak egy lenne ott, és lelőtte mind egyszerre!!!! Azt mondták a többiek ez egy "lobby hack" volt. -
Rangosh #6732 Köszönöm a válaszokat. Igen sajnos random dobja be a mapokat. Semmi baj nincs vele, csak mikor aktiváltam menntem volna az új pályákon pár kört így most meg várnom kell hátha... -
#6731 Nem lehet őket "külön" engedélyezni. Aktiválás után rögtön belekerülnek a letölthető tartalmak megnézése menüpontba. A Collection 2-nél fordul elő olyan bug, hogy nem érzékeli a játék, ezért az "appcache" mappát kell kitörölni a Steam főkönyvtárából. De a kolléga a Coll 1-et kérdi, azzal nincs ilyen gond.