Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gömbgiliszta
face off 1v1-ben lehet ismerõs ellen játszani?

valaki próbálta már esetleg?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
Jah oks, csak vannak akik esetleg azt hihetnék hogy havertol elhozzák a fájlokat és ennyi. 😄
Mert akkor is megjelenik a library-ban, csak nem engedi indítani, és akkor is ezt a hibaüzenetet adja ki, csak ezért kérdeztem.

😛
Van egy halovány sejtelmem hogy itt valami gebasz lesz, de megpróbálhatsz reinstall-t.

Amúgy még esetleg elõfordulhat régió eltérés is...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Miért ne lenne? Õõ nem nagyon értem a kérdésed. Anélkül nem tudnék játszani steam-en keresztül.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Van neked beirva cd-kulcs?
Steam-be?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Steam-es. Haver letöltötte steamrõl (neki elõbb volt meg a key) és tõle hoztam el. Annyira nem fontos még mondjuk, megyek addig black opsozni boxonXD

#6604: Sok mindenre jó az, de erre sajna nem😄

DarkSector
Ha nem javul ujra kell telepitened.
Eredeti dobozos? vagy pedig más úton beszerzett cumo?

DarkSector
Aloe Vera. 😛

TaRka0107
Tegnap óta ez van😊

#6601: lehet azt kellene😄DD

Büdös Bohóc
Patch letöltés közben szokott ilyet kiírni, nagy ritkán meg "csak úgy". Próbáld kicsit késõbb, nálam is volt ilyen aztán rá fél órára már ment.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

írd át a neved egy activision játék hõsére 😄

TaRka0107
Üdv!
Ezzel mit tudnék csinálni, hogy elinduljon?

Büdös Bohóc
Velõs videó, mindig megszáll az "ihlet" a hardhat pályán 😊

wollnerd
Azta!<#wow1> Azok a robbanékony hordók! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gömbgiliszta
faceoff 1v1 módban lehet friendslisten lévõ cimbi ellen nyomulni, igaz?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Antal99
köszi az infókat

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

exact6
Már közeleg... 😊

exact6
oké, mivel imgur-nél nem szeretik a direct-linkelgetést, beraktam az összeset egy albumba:

Modern Warfare 3 DLC képek

ozimak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ebbõl nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fõ, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék"
Én a trailer alapján leszûrhetõ játékélmény összességére gondoltam!
Nem csak a látvány hanem pl. a "szar effektek és boostok" alapján amiket ebben bemutattak,már jobbnak néz ki mint ezek. Gondolok itt olyan apróságokra mint a BF3-ból "lopott" késelés(nem egy egyszerû suhintás),újfajta killcam,videó alapján talán itt többet számít a csapatjáték,érdekes a játék vége is(animáció),és szerintem még mindig jobb egy bombázásos "killstreak" mint egy idióta campelést segítõ perk... a látványról meg annyit,hogy (személyes vélemény) nekem jobban tetszik itt a megvilágítás pl. Nem olyan pasztellszinû(vagy hogy mondjam) mint a codok. Nekem összességében ezek miatt tetszik! Nem kizárólag azért mert "jól, vagy jobban néz ki"!
Ezért írtam ezt:
"Látszik mennyit ért meg itt egy átlagos fórumozó a másik mondandójából"
Azt vetted le a mondandóból, amit szó szerint írtam.
Mondjuk ezektõl a bantu néger beszólásoktól kiráz a hideg 😄 "Ájm rilóding!" "áut of ammó!" <#idiota><#csodalk>
Az meg,hogy szerinted is be fog halni a multija annyit,hogy:
1. Nem tudhatjuk elõre,ezen kár is vitatkozni.
2. Nem biztos,hogy ez egy játék mércéje(nézzük meg a fos grafikás cs-t,ma is nagyon sokan játsszák,de ott az ellenpélda: Crysis... pedig mindkettõ jó játék)
Arra meg,hogy én próbálom terelni a szót ismét magamat tudom ismételni:
"Ebbõl nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fõ, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék, akárhogy erõsködsz meg próbálod most itt terelni a szót"
Arra,hogy szerintem nem lesz halott a multi,hogy sikerült kikövetkeztetned azt,hogy nekem az számít, hogy jobban nézzen ki? Ezt valahogy fullra nem értem 😄 Akárhogy erõsködsz ezt nem fogod tudni értelmesen elmagyarázni nekem, meg szerintem senkinek sem 😊
A játékélmény miatt nem lesz halott a multi(legalábbis egy jó darabig)! Nem amiatt ahogy kinéz! De ezt már fentebb ecseteltem. Már az elõzõ hsz-ben is arra akadtál rá,hogy:"Áhhá! Szóval szerinted azért jó egy játék mert jól néz ki!" Pedig én ilyet egy szóval sem írtam 😄 Vagy ha nem vettem észre akkor mutasd már meg légyszíves! 😊 Aki erõsködik és próbálja terelni a szót az pont nem én vagyok 😊 Gyakorlatilag a második hszemben azt próbálom neked elmagyarázni,hogy félreértetted amit irtam:
"Már most jobbnak néz ki mint az MW3 vagy a BO2.." és nem azt,hogy jobban néz ki és ezért nem lesz halott a multija! Játékélmény,változatosság,érdekességek a játékban,apró nüanszok amik élvezetessé teszik. No és a mapok! Na arra még mondjuk kiváncsi leszek! Mert a MW3-at is azért hagytam a picsába mert játszhatatlan, hentelõs,szûk,birkaterelõs szar mapokból áll.
És itt be is fejeztem,több idõt nem fogok rászánni arra,hogy megértessem veled mit próbáltam érzékeltetni azzal az egy mondattal!
http://www.impulsedriven.com/mw3collection2

itt olcsóbb a dlc mint steamen

Büdös Bohóc
Peace meg minden, de amit mondtál az 2 dolgot takar. Hogy egyrészt nem hiszed, hogy pár hét után halott lenne a multija. Másrészt meg utána írtad, hogy jobban néz ki, mint az MW3 és a BO2, mintegy megerõsítésnek arra a véleményedre, hogy nem lesz halott a multi. Ebbõl nem lehet mást levonni, mint hogy neked az a fõ, hogy jobban nézzen ki és máris jobb lesz a játék, akárhogy erõsködsz meg próbálod most itt terelni a szót. 😄

ozimak
Látszik mennyit ért meg itt egy átlagos fórumozó a másik mondandójából<#rolleyes> Azt nem mondtam,hogy azért tetszik mert "jól néz ki" várj idézek saját magamtól mert látom te félreolvastál valamit:"jobbnak néz ki" Nem ugyan az! Másik fele meg mellesleg mondhattam volna azt is hogy jobban néz ki,mert csak a hülye nem látja,hogy sokkal szebb grafikája van mint bármelyik codnak... És egyvalamiben egyet értünk:
"Mellékesen szvsz azok miatt a szar effektek és boostok miatt full szar"
Viszont valamivel fel kell dobni az amúgy gyorsan megunható gamet 😉
És ezt is úgy mondtam,hogy már most jobban néz ki mint az MW3 és a BO2! Nem véletlenül idéztem ezt a kettõt! Ez a széria is tele van sok "szar effektek és boostok"-al... én csak összehasonlítottam ezzel a szériával ami a topik témája is ugyebár 😊 csak hogy ne legyen full off topik 😊
Peace!
Büdös Bohóc
ja igen mert ha egy játék jól néz ki, mindjárt élvezetes is ugye? Mellékesen szvsz azok miatt a szar effektek és boostok miatt full szar és az animációk is

TaRka0107
Akkor oké, még nem indítottam 😄DD

Antal99
most játszottam a 2v2 móddal új pályán

én nem fizettem semmit

Antal99
játék indításnál egy kicsit letölt azt kész

1.9.433

ha elindítod már ott kéne lennie

TaRka0107
Ingyenes két mapról lenne szó. Képre kattintva a fizetõs jön be.

wollnerd
Remélem ez is lesz dobozosan az 576-ban.
#6580: A képre kell kattintani.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TaRka0107
Honnan lehet letölteni? Gondolom steamrõl, de ott nem találom.

lehet sorba állni a kasszánál és fizetni a 2v2 módért! 😄DD

Antal99
erosion+aground

kaptunk két mappot ingyen???

Azért hogy ne ezzel a szar fps-el játszak!
miért kell mindenképp egy új szar fpst megvenni?

Antal99
na ebbe én nem bonyolódom bele veled.
úgyis igazad lenne a végén

Csatlakozom! FC3!!! COD kuka!!!!
Nem biztos, az idei játék vételem vagy FC3, vagy MOH Warfighter,de COD semmiképpen.

lehet, de népszerû nem lesz
nem a jövõbe kell látni, hanem a múltba, csak ugyanaz fog megismétlõdni

Ha így a jövõbe látsz, írd már le nekünk a nyertes lottó számokat.
COD-nál csak jobb lehet.

az marha jó dolog, ne kelljen az egeret mozgatni se 😄

pontosan ugyanúgy néz ki, perkek, killstreakek, tipikus cod fosklón
csak még gagyi is lesz, konzolon majd szaladgálnak benne a hülyegyerekek egy ideig
pcn meg alapból senki se fogja megvenni, singlet lewarezolják és lesz 50 ember a p2pfos multiban

ha rendes pc FPS játék kell, akkor augusztusban CS:GO!

ozimak
Ennek? Kötve hiszem... <#rolleyes> Már most jobbnak néz ki mint az MW3 vagy a BO2...
Antal99
azért van benne pár jó dolog+ak 47 nem rángat

2 hét után halott lesz a multija

http://www.youtube.com/watch?v=4-jo-AX_7V4

Már kevesebb mint 3 hónap!!!
Kitartás!!!!!
DarkSector
Értem én de bf témát kizártuk innen, még ha az indíttatásod netán jószándékkal is lenne kikövezve. 😊
De a lényeg nem a bf3 vidik linkelése volt. 😊

bf3 1 szar, szerinted miért ide linkeltem? mert ezzel a játékkal van 1 szinten, nyugodtan játszhat vele bárki innen

DarkSector
Jah És nem a többiek elõtt való cseszegetés vagy lejáratás miatt, én sem haragszom ha te sem, nincs veled amúgy semmi bajom ha nem ugrasz nekem.
Csak gondoltam ha már a Max Payne topikban kapok tõled most már rákérdezek 1x.
Szóval nem hargból irtam ezt neked hogy sértegesselek.

Élni és ÉLNI HAGYNI.

Antal99
<#eljen>

TaRka0107
<#eljen>

DarkSector
De nem errõl van szó.
Te a MP3-ban leirtam 1-2 mondjuk azt negatívumot a játékról, amiket én nem geciségbõl írtam.
Erre te nekem jössz hogy mekkora paraszt vagyok.

És közben hiányzik belõled az önkritika, hogy te itt meg a többi cod-nál erõlteted a bf3 reklámot meg hogy miért szar a cod egyfolytában.

Érted a párhuzamot? 😊

Ezért mertem megkérdezni hogy vajon van-e benned önkritika? 😛
Ne érts félre nem zavar ha itt vagy nem kitúrni akarlak, de nincs egyensúlyban a dolog ha te mûveled ezt a kemény stílust és közben majd nekem írsz legközelebb hogy véletlen eszembe jutott egy ötlet egy játékkal kapcsolatban.. Amitõl szerintem faszább lett volna.