7458
IZÉ
  • wollnerd #6810
    Én igen!
    Remélem a map megérkezésére újra népszerűbb lesz... Némely órában kihaltabb az online mint máskor...
  • ozimak
    Nem voltam MW3-on már mióta kijött :) De azért az egy pályáért visszanézek az tuti! Remélem lesz "Terminal only" dedi szeró! :D Az összes alap mapot rühellem,jó lesz egy kicsit nosztalgiázni! :)
  • soo277
  • soo277
    Holnap TERMINAL map PC re!
    várjuk nagyon!!??!!??!!
  • newszepiking
    egyetértek.
    egyébként én úgy játszom, hogy a beírt szövegek 99%-át el sem olvasom.
    felesleges.
  • Renátó1985
    Par nap jatek utan csaloval egyel talalkoztam, talan ketto, de a masodiknal lehet, hogy csak nagyon jol jatszott a srac. Viszont egyfolytaban megy a siras rivas, hogy valaki csal. Engem is ketszer lecsaloztak, mert eppen volt egy jo menetem. Emiatt szerintem nem veszik komolyan amikor tenyleg csal valaki. Az viszont teljesen egyertelmuve valt szamomra, hogy ezzel a jatekkal jatszanak a legnagyobb bunkok a vilagon. Magyarral veletlen haromszor futottam ossze. Az egyiket lelottem es csak annyit irt: majom, a masik pedig a nevem miatt csak beirta, hogy cigo vagyok, persze miutan lelottem parszor, harmadik jo fej vele azota is jatszom. A jatek egyebkent tetszik. Szerencsere nincs olyan sok csalo, inkabb csak megsertodott jatekosok akik indulatbol csaloznak. Azert is rinyalnak, hogy milyen fegyverrel jatszol illetve ha vesztes csapatban jatszanak akkor siman beirjak, hogy noob team wins agy bad game, de ha gyoznek akkor too easy. Semmi sem jo. 10% ban azert lehet talalkozni normalis jatekosokkal.
    Ha valakinek lenne kedve jatszi vegyen fel steam nevem az alairasban, dlc- k megvannak.
    Udv
  • gömbgiliszta
    hát a steam-et megnyitod, van külön olyan, hogy képernyőmentések-online könyvtár.

de a gépeden is tárolódnak a képek, jpeg-ben.

D:\Program Files (x86)\Steam\userdata\26520407\750\remote\10290\screenshots\

nálam pl itt, gondolom nálad is hasonló helyen van, amelyik meghajtóra a steam-et telepítetted.

(eredeti a játék, gondolom...?!!!)
  • Puhos
    Megy már rendesen.
  • Puhos
    Sziasztok!

Ma szerettünk volna a cimbivel nyomni egy kis survivial-t de, az új mapoknál azt írja ki, hogy "new". Ugyanígy a spec-ops-nál is? Mi ez? Valamelyik nap még jó volt! A két dlc meg van vásárolva nekem is meg a havernak is.
  • Lbaxta
    Nem csinál screenshotot Az f12-vel vagy ha csinál akkor hova menti el ???

Ha belépek theater modba és f3-at nyomok akkor el kéne szürkülni a képernyőnek meg utána azt írja hogy choose slot de semmi slot nincsen bugos a Game vagy MI???????????
  • Lbaxta
    KÖSZI
  • gömbgiliszta
    játék közben sima f12-vel lehet képernyőmentést csinálni...
  • Lbaxta
    Nem tudjátok hogy mért nem enged screenshotot készíteni megnyomom:F3+save+continue és azt irja hogy válasszak egy slotot de nincs semmilyen slot ?????????
  • AkAfinucsi
    Köszönöm szépen mindenkinek! :))
    2:48nál egy spot konzolon!!

• MeoH #6796
    Szep QS. Grt, szeretnek en igy jatszani :)
  • Antal99
    előtte már3-5x lelőtte onnan,így tudta hol van.
    de lehet csak simán camper hely
  • gömbgiliszta
    2.48-nál, bocs
  • gömbgiliszta
    végignéztem ezt is, mint a többi videódat, először is grat a vágónak, gondolom nem egyszerű egy ilyet csinálni, jópár óra meló lehet...

másodszor én hajlandó vagyok elhinni, hogy valaki ennyire jól játszhat, meg persz sok-sok óra játékból ki lehet venni egy csomó "mákos" lövést és egymás után tenni, de 2.43-nál highrise-on azt hogy a pékbe láttad?
  • pett3rson
    csak ennyire jól játszik és persze rohadt nagy mákja volt, hogy sorba jöttek az ellenfelek :)

de ezért hívják "montázs-nak", legjobb pillanatok összeállítása.
  • Renátó1985
    ilyen tenyleg van vagy ez valami csalas?
  • AkAfinucsi

#2 :)
  • Antal99
    ma még nem taliztam csalival
    (egyébként,utóbbi időben többen lettek)
  • gömbgiliszta
    mi történt a játékkal? kb. 1 hét óta folyamatosan csaló csaló hátán, mindenhol. ingyenes lett valami csalás, vagy mi? régebben elvétve találkoztam velük, most meg valami hihetetlen, hogy mennyien vannak.
  • YMan
    Nekem is Cybor Rat van mégse használok semmilyen programozott dolgot... A csalóktól hülyét kapok, én is folyamatosan ebbe futok bele a napokban :( Jól elbasszák az egészet pedig nálam ez a játék a top1 jó ideje :(((((((((((((
  • Fpocok
    Nekem orosz kulcs van. Nem onnan vettem, de működik.
  • Renátó1985
    sziasztok
    vett mar valaki ilyen orosz cd kulcsot? rendben van ?
    innen vennem, most csak 10 font
    katt

latom sokat panaszkodtok a csalok miatt, talan nem is erdemes megvenni?
  • Frank99
    nekem ui. volt korábban...

sajnos hosszú hetek óta nem játszottunk a gyerekkel, pont az ilyenek miatt. és pont ezért a büdös életben többet nem fogom megvenni, NEM 2, hanem egy példányban sem.
    ha egyáltalán lesz PC, akkor majd warez.
  • DarkSector
    Persze a nem Elite-eseknek...:D
  • Fpocok
    IF üzeni, hogy szóljatok a szüleiteknek, hogy kell még pénz
  • soo277
    +1
    Atya ég!!ez a mocsok minek játszik!
  • Antal99
    1 geci felbosszant egy csomó játékost(steam is elmehet... anyába)
  • cody1994
    Elég durva ezért is nem játszok már vele :S
  • wollnerd #6778
    Frag? Nem figyeltem a pontjait....
  • Büdös Bohóc
    hány fragje lett a végén? :D
  • gömbgiliszta
    atyaég, ez mi már?
  • wollnerd #6775
    Itt is van a videó!! "Koladrink'" volt. A 1:00-nél és a 11:45 látható a bazi nagy hack!

Hol lehet jelenteni a hackereket?
  • wollnerd #6774
    Most találkoztam egy k*rva nagy hackerrel!!!
    És van bizonyítékom!! 15-25 perc múlva fent lesz a Youtube-on!!!
  • pett3rson
    az a mielőtt belenéznek sem teljesen igaz, mert a killcam bugos. egyébként azt is érdemes megnézni, hogy ez most konzolról felvett vagy PC, mert nem egyforma ebben a kettő. Konzolon sokkal könnyebben megcsinálják. Persze sok gyakorlással ez is megtanulható, ahogy már irták, egy jó egér programozható gombokkal és máris 50%-al jobb vagy :)
    személy szerint egy időben Én is gyakoroltam, de annyira nem tetszett. a Hardscope jobban bejött, az igazi csipázás :) mielőtt kérdezel ez az amikor sokáig nézel a célkeresztbe. beszűkült látással nehezebb azért..szerintem. de kinek ez kinek az tetszik. nekem inkább a rambózás, de ha csipa akkor max hardscope.
  • ufodark
    Az a gond ,hogy ssd -n is akad! Egy 160gb sima 7200-on is. Egy 1,5tb 7200-n meg nem.
  • Antal99
    nem ott,hanem a játékon belül 0-10 közötti érték(shift+tab)