Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtenné valaki,hogy elmagyarázza hova mit kell írni a steamnál,ha vásárolnék
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fizetési mód
Kérjük, válassz fizetési módot
PayPal
Számlázási információk
KeresztnévVezetéknév
Város
Számlázási cím
Állam
Válassz államot
Számlázási cím 2. sora
Irányítószám
Ország
Telefonszám
Amerikai Egyesült Államok
Jelenleg a fent kiválasztott országban élek
Fizetési adataim megjegyzése a következõ fizetés megkönnyítésére
Leadás elõtt még egyszer átnézheted majd a rendelésed.
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
The Matrix has you...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Egy camper ezek után már nem érdekel, mert Õ legalább nem látja, hogy Én merrõl jövök, egyszer kiszed, na igen, de aztán jövök a másik oldalról és kinyírom, MW3-ban szerencsére ilyenek a pályák, nehéz olyan pontot találni ahonnan nehéz Téged kiszedni. Egy terület levédését is lehet camperkedésnek hivni, van aki ezt is rossz szemmel nézi, legyen neki is igaza, valahol biztos van, de engem személy szerint nem érdekel ki mit mond. Játszok, ahogy akarok, nem csalok, a többi meg le van szarva...peace...
The Matrix has you...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Egyszer sörözzünk együtt😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ingyenesen játszható mikrotranzakciós COD. Kár hogy nálunk nem lesz, pedig szívesen játszanék az MW1 és MW2 legjobb pályáin egy játékban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abban mi az élvezet? Mi a tudás???
Az,hogy kombinálsz perkeket és fegyvereket,kilövöd a csalókat egy természetesen nagyon okos és élvezetes dolog,de nem mindenre az a megoldás,hogy beülök valahova és bevárom a nálam jobb játékost,mert máshogy nem tudok rajta fogást találni.
"Attól mert nem tudod elviselni, hogy ilyen is létezik meg nincs akkora reakcióidõd, hogy kiszúrd õket max csak béna vagy."
Hidd el nekem,hogy sosem voltak sokáig ellenfeleim a camperek! Nem vagyok a camperek kedvence! Minden campert,azonnal kiszúrok magamnak és addig üldözöm amíg nem lép ki! Volt nem kevés ideig saját szerverünk,ott sem volt sokáig fennt camper,pedig nem volt beállitva semmilyen script az automata kirúgásra vagy ilyesmi. Egyszerûen csak a mi társaságunk azonnal rászállt az ilyenekre! Általában kicsit sem volt ellenfél nekünk egy camper... gyorsan feladták! <#violent>#violent> Sajnos pontosan ezért is hagytam abba a codot,tele lett camperekkel. A pályák szarok,kicsik és túlzsúfoltak. Full hentelõs szar lett az egész. Nem ér annyi idegeskedést ez a játék mint amennyi szórakozást nyújt! Sajnos pontosan az ilyen hozzáállás miatt mint a tietek! "Legalizáljuk a campelést!" "Ezer éves szakma a campelés." Ja... ezer éve basszák el mások játékát... Ezer éves szakma a betörõ is,mégsem lesz soha elfogadott.
Aki meg akarja magyarázni nekem,hogy igenis én vagyok a béna fasz mert nem tudom elfogadni a campelést,meg miért nem veszem õket észre,meg "nincs akkora reakcióidõm",stb.,stb... azt már el is könyveltem magamban. Sosem fogom magamat egy camper "tudásához" mérni! Aki nem mer kiállni az ellenfele ellen harcolni hanem megbújik valahol és várja,hogy a sors, a fegyvere elé tegye a killt! Nem kérem! Igenis az a FÉRFI aki szembe mer nézni a hibáival/bénaságával/ügyetlenségével/szerencsétlenségével és elég bátor ahhoz,hogy felvegye a kesztyût! Mindig is így tanultam meg minden egyes játékot játszani,és nem mozizva a sarokból! Ha egy camper le tud lõni,akkor az nem az én bénaságom,hanem az õ szemétsége! Miért? Azért mert tudja,hogy én vagyok annyira fair,hogy megyek és harcolok! És õ ezt használja ki! Aki azért megy föl játszani,hogy a normális játékosok jóhiszemûségét,játékszeretetét,fairségét kihasználja az nálam kb. egy szinten van a cheaterekkel! Ha ezt elolvastátok akkor csak egy picit gondolkozzatok el azon amit írtam és kérlek ne vegyétek a fáradságot a válaszírással mert befejeztem a beszélgetést...
és pontosan ilyenkor tud bosszantani.
EZT TI IS TUDJÁTOK
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de idöközben win ujra tel megoldotta
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
(már mindenki tudatában van annak,hogy ezzel nem szabad játszani,csak a cod4-el)
Ahogy a cod4-ben nem ér semmit és csak egy összevágott videó az egész itt is az lesz.
Én máig nem értem mikor nyomnak fragmovie-kat és be vannak vágva a sokszor elõre megrendezett lövések...
De mivel szabad országban élünk és van akit ez érdekel.
Ne kergessük el. Köszönöm. 😊
Persze ellenben a te véleményed ugyanúgy helyénvaló, de kicsit finomabban. 😄
#6628:
De most komolyan.
Telepítsd újra...
Bár szerintem ez inkább warez verzió...mert ott szokott ilyen hiba lenni, vagy ha belenyúlkálnak az eredeti fájlokba.
Ez a hiba fogad 1 folytában,
tegnap este semmi gond nem volt még!!
valaki ötlet Help pls<#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszönöm

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Kérlek benneteket, ha van olyan felvételetek, ahol campereket kaptok el, és azt szívesen viszont látnátok egy a témához kapcsolódó fragmovie-ban, ne habozzatok, küldjétek el nekem! Lehet PS3, Xbox360, PC, Wii, bármi! 😊 Mindegy milyen formátum, lehet akár kamerával felvett is. A videókat küldhetitek mailben ([email protected]), vagy akár valamilyen tárhelyre feltöltve. Kérem írjátok meg mellé a játékbeli neveteket, a klán tagetekkel együtt. Ez majd meg fog jelenni a videóban is! Köszönöm!
bõvebb infó: facebook.com/mw3hun
The Matrix has you...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Lehet haverod wh-val együtt adta és nem tudsz róla...😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Jó gémelést! 😊