7458
IZÉ
-
#6850 Na látod ebben 1et értek!! -
#6849 nem személyeskedtem,ez nem"neki" íródott,hanem mindenkinek aki annyira élvezi az életet,csak elfelejti,hogy más is a világon van.
én is voltam baromi kezdő,de ész nélkül nem mentem előre,mint a birkák
+ott van a specal ops/solo play ott belehet gyakorolni a pályákat
nyilván való,hogy sokaknak ott vannak a haverok,barátnő,stb. de lássuk be aki itt fórumozik,az napi szinten játszik,hát tessék rendesen csinálni
(MERT A VERESÉG SENKIT NEM GYÖNYÖRKÖDTET) -
Renátó1985 #6848 Szerintem neki is joga van jatszani barmit, te meg lehetnel kicsit tapitatosabb. -
#6847 csak annyit szeretnék megjegyezni,hogy itt senkit nem érdekel a k/d aránya,akkor mi a faszért nem épít kártyavárat,vagy ne adj isten játszik free for all-t???
a többi az csapatjáték és nagyon ellehet a SAJÁT csapatod játékát szarni,de hát itt semmi nem számít,csak"neked"legyen jó,bár ha valaki folyton élvezi a pl.: 4-17-es játékot azzal játszon csapatba ... -
#6846 szívesen -
SeseApa #6845 Nagyon köszi a segítséget!
A javasolt fórum alapján meg is oldottam.
Köszi Robotnyk! -
#6844 egy bizonyos körben mutatja,ha ellenség "közeledik" jó helyen használva az ellenfél tényleg csak annyit lát,hogy előre tudtad hol van(persze van ellene védelem) -
#6843 vhonnan olvastam... -
#6842 Honnan tudod, hogy lesz boltban Collection 3? -
#6841 De az mit csinál? Sosem jöttem rá... -
#6840 portable radar jó kis cucc(csak hát wh-s vagy tőle) -
Renátó1985 #6839 en is alig talalkozom igazi cheaterekkel, de olyan lobby szinte nincs is ahol ne cheaterezne valaki, engem is nem egyszer ez van :), amugy van az a perk amivel jelolni lehet az embereket olyan lesz tole a terkepen mint az advanced uav, sokan ebbe sem gondolnak bele
-
#6838 akkor vonzod őket,én meg taszítom
(kapcsold be a felvételt és tedd közszemlére) -
#6837 Nekem még nincsen Collection 2... Azt hittem hogy majd ez is lesz a boltokban, pl. 576...
Az tudom hogy a 3. dlc lesz majd a boltokban. -
#6836 vazze, 5 körből 3-ban volt cheater.. végig követ a falon át, majd amikor megjelenek, fejbelő... -
Renátó1985 #6835 vegyel fel steamen, ho jonnel jatszani velunk
-
#6834 van valami a hivatalos fórumokon is, hogy a játékod régiókódjának megfelelő verziót kell leszedni belőle, vagy valami ilyesmi, nézz körül ott, hátha segít. én nem tudom értelmezni mert nincs ps3am, és psnt sem használtam még soha.
egyik hasonló probléma -
SeseApa #6833 Üdv!
Nem tudom mi a here lehet a játékkal, de ps3-on nem tudok játszani.
Reggel frissített valalmit a játék, azóta nem tudok nyomulni még a standard mappokon sem. (pedig megvan mindkét DLC is)
Mindig azt írja ki, hogy kell valami letölthető tartalom, de már mindent letöltöttem és telepítettem vagy háromyszor mégsem jó.
Tegnap este még jó volt.
Tud valaki segíteni? köszi -
#6832 Kill Confirmed szerintem is nagyon adja:P
Mondjuk én 4 éve játszottam utoljára coddal, szóval az mv3 majdnem egy ismeretlen játék számomra:P -
Renátó1985 #6831 Ne torodjel soha mi all a statodban az a lenyeg, hogy te elvezzed a jatekot. Nekem sosem volt +-osz a k/d most epp azon uzdok , hogy meglegyen, de nem izgat, hogy masnak milyen. A Drop zone-t nem ismerem, de a HQ-nak az a lenyege, hogy a palyan egy veletlenszeru ponton megjelenik a fohadiszalas ami fel perc utan online, innetol lehet foglalni, ha sikerult elfoglalni folymatosan pontot kap a birtoklo csapat egeszszen addig amig a tamado fel meg nem semmisiti. Visszafoglalni nem lehet. A vedoknek ilyenkor nincs respawn amig meg nem semmisult a HQ. Kb ennyi lenne ez ismetlodik 400 pontig a jatekban. Mw2-ben favorit volt nem ertem most miert nem jatszak. Amugy most nekem is kill confirmed a kedvenc fel is vettelek, majd jatszhatnank. Van nehany jo arc akikkel nyomjuk par napja mikrofonozunk is kozben jokat rohogunk ilyesmi. -
#6830 Igen. :) A második a Kill Confirmed. Láthatjátok hogy milyen sokat halok meg... Én soha nem codoztam a COD MW3 előtt. És még igen lassan tudok fejlődni egy igen jó játékossá mint Ti. Én nem tudok egyszerre több dologra figyelni. Nem tudok mindig jól fedezékbe állni és lőni abból. Nem tudok mindig figyelni taktikákra, stratégiákra is..
Ki akartam próbálni a Headquaters játékmódot, de azt soha nem játsszák. Nem baj, ott van a helyette a Drop Zone. Különbség a kettő között? -
#6829 :)))) -
Renátó1985 #6828 a K/D alapjan arra tippelnek, hogy Domination-t jatszol gyakrabban :) -
#6827 Super az új map(terminal)
most zuztam rajta 2kör SD-t fasza volt nOSZTALGIÁZNI 1ET!! -
#6826 Én ma próbáltam ki először az Inferced játékmódot! :D És igen érdekes.
Ezzel a játékmóddal fogom megnövelni a győzelem rátámat. xD
-
#6825 :D Az nem kagyló, hanem töltény :)) Nagyobb sebzése lesz a fegyónak! -
#6824 Lenne egy kérdésem: A Shotgunoknál a damage kiegészítő mit takar? "Shells do more damage"---> Ezt nem értem. Szó szerint milyen "kagylóról" lenne szó?! Látszólag eddig nem vettem észre a különbséget.... -
#6823 ver.:1.9.441
új mappa terminal
MŰKÖDIK -
#6822 nálam töltődik a cuccos -
#6821 csak segítségként írtam,ennyi energiával lefordíthattad volna
egyébként a lényeg így is úgy is érthető -
#6820 ezt a webes fordítást ne erőltesd, főleg ha ekkora faszságok vannak benne. -
#6819 Infinity Ward
július 24.
MW2 map Terminal coming to PS3 August 16th for Elite Premium, August 17th for everyone on Call of Duty: MW3.
MW2 Térkép terminál érkező PS3 Augusztus 16th Elite jövedelemtámogatás, augusztus 17, mindenki a Call of Duty: MW3. (Fordítva a Bing által.) -
#6818 Szerintem TUTI!! -
Renátó1985 #6817 Sehol nem talalok hivatalos nfot a map mai erkezeserol. Tuti lesz ilyen? Nem akadekoskodok csak kerdem.
-
#6816 Vajon mikor lehet már letölteni??? -
#6815 Valahol olvastam 1ik nap ,hogy lesz Rust,meg Shipment!(ingyenes)
majd meglátjuk -
YMan #6814 én meg szoktam nézni a killcamot és EGYÉRTEMŰEN wallhackel a legtöbb csaló... még nem is lát, de a falon keresztül követ... 1-2 lelőhetetlent is láttam már. -
#6813 én is várom, szerettem a terminált...(jöhetne még a highrise + a skidrow)
-
#6812 Na akkor nem sokáig fogok nosztalgiázni asszem -
#6811 faxa lesz, amikor a repcsi falán át szétlőnek a csíterek..