7458
IZÉ
  • wollnerd #6890
    Végre kapható dobozosan a Collection 2 is! Igyekszem megvenni!
  • soo277
    Szegény topik meg lassan kihal!!pedig nem ezt érdemli
  • Büdös Bohóc
    mergenél nincs adatvesztés, ha értelmes a szoftver akkor dedikál neki egy külön mappát azon a meghajtón, amihez mergelsz. Osztás esetén lehetséges a probléma, lehet már adatot tartalmazó partíciót osztani, csak nem garantált az eredmény.
  • DarkSector
    jelen.
  • gömbgiliszta
    bo 2-t veszi majd valaki?
  • pett3rson
    Merge-nél nem törlődnek az adatok a hozzácsapott partícióról? Mivel C:-ről futnak a programok, szerintem C-hez lehet a D-t merge-elni - bár végülis mindegy -, de ilyenkor az adatokkal mi lesz?
    Mondjuk azt tudom, hogy ha van rajta üres rész, akkor nincs gond, akkor pakolgatja a dolgokat ide-oda, csak baromi sokáig tart.
  • czifra28
    Zsír minden megmaradt.:D
  • Büdös Bohóc
    "ha a D-ből lett az készítve" - akarom mondani, ha a D abból lett készítve
  • Büdös Bohóc
    C-ből nem fogsz tudni vágni, ha a D-ből lett az készítve. Mergelni kell először a D-t a C-vel és aztán vagdosni sorrendben, először mondjuk 2 meghajtónyit a C-ből és aztán a D-ből a maradékot.
  • wollnerd #6881
    Az a baj hogy a D: meghajtónak is 3/4 már foglalt, a 488 GB-ból. Tudom, beleférne még, de majd fogok 3. partíciót csinálni a Steam számára a C: partíció maradékából egy új merevlemezzel együtt. A Steamnek egy 70-80 GB-os elég) (de a terv még messze van....)
  • Büdös Bohóc
    Az, hogy jobb dolog a rendszerpartíciót annak hagyni, amire van: a rendszernek. Játéknak meg egy másikat. És igen, azért, amiért lent írták, hogy a steam a játékokat oda telepíti, ahol ő maga van.

Ha akarsz kicsit mókázni, akkor 5-10 perc alatt át tudod kézzel is rakni a steamet a D-re, csak regeditezni meg ilyesmi is kell, hogy működjön. A neten van sok tutorial, ha jól keresel googleön.
  • Antal99
    a multi mentéseid meg maradnak
    d-re telepítünk ,letöltünk az megmarad,ha újraveszed a rendszert(ennyi)
    (ahova telepíted a steam-et,csak oda teheted a megvett steam-es játékokat)
  • wollnerd #6878
    Későn döntöttem... már 1 éve telepítettem a Steamet a win install után.
    Mi még az előnye azon kívül hogy másik meghajtóra telepítjük?
  • pett3rson
    szerintem ez rossz döntés, de Te tudod...
  • wollnerd #6876
    Nekem a Steam a C:-n van...
  • pett3rson
    Mivel játékot nem - igy Steam-et sem - telepitünk rendszerre (C:), így kicsi az esélye, hogy letöröld, de ezt megfejelve a steam még törlés után is vissza tudja állítani a korábbi dolgait, mivel szerveren (felhőn) vannak tárolva az adataid. Ez a multira vonatkozik illetve arra amiket így tárol a steam.
    Az már egy másik kérdés, hogy ha Te letiltod ezt a menüben, akkor vajon mit csinál a steam? :)
    Állítólag még így is van mentés, csak ritkábban, ebben nem vagyok biztos.
  • soo277
    Tuti megmarad!!!!
  • Büdös Bohóc
    +1
  • wollnerd #6872
    Sztem az a mentésed szinkronizálva van a Steam Felhővel, így megmarad, bár nem tudom biztosan...
  • czifra28
    Ha ujrarakom és leformázom a gépem akkor előröl kell kezdenem a multit 1 szintröl vagy megmaradnak a cuccok ha visszaraktam?
  • Antal99
    szerintem meg túl színes ,mw3 valóságosabb
  • gömbgiliszta
    igen, valahogy színesebb...
  • wollnerd #6868
    MW2-ős 1 fokkal szebb....
  • gömbgiliszta
    terminal MW2 vs. MW3
  • gömbgiliszta
    azt észrevettétek, hogy kicsit más a terminál? úgy értem, hogy más színűek a falak itt-ott, amúgy szerkezeti változást én nem vettem észre...

valaki esetleg?
  • YMan
    !!!!!!!

To celebrate the release of Terminal for everyone, Infinity Ward has turned on Double Weapon XP across all platforms. The event is scheduled to last through the weekend and into next week – as Candice Capen exclaims “enjoy your #MW3 gold week.”
  • pett3rson
    Legfőbb különbség, hogy HQ-ban van killstreak-ed, Drop Zone-ban pedig kapjátok a különböző cuccokat és attól függően milyen ügyes vagy tudod őket megszerezni. Ezt úgy értem, hogy ha a másik szemfülesebb - vagy Téged addigra lelőnek - akkor hiába Te kapod, nem tudod felvenni a ládákat.

Mindkettő eléggé csapatjátékra van kihegyezve, mert "területet" támadol illetve védel, a helyzettől függ. Szóval jó, ha összedolgozik a csapat, mert egyébként elég csúnya verés alakul ki benne :) Ezért jó, ha többen léptek be, mert akkor legalább 2-3 ember tudja mit kell csinálni, az már jó arány.
    Drop Zone arra is jó, ha valamilyen tömeges challenge-et csinálsz, például dupla kill rakétával, claymore-al, gránáttal.
    Igazából ízlések és pofonok, mi haverokkal nagyon sokat nyomtuk a Drop Zone-t, csak a killstreak miatt nekem kicsit kevésbé tetszett, mivel pont azokat gyűjtöttem és ott nem úgy számolja sajnos. Van amit igen, de sokat nem.
  • ozimak
    Ezért lehetett...
  • Antal99
    én nem játszom szervereken
    nincs gyorsabb 30-as szint,csak dupla fegyver xp,tokenért veheted
  • YMan
    tegnap játszottam és fura jelenséget tapasztaltam. Prestige 5re nyomtam, és elkezdtem csak ump45-el játszani. Előtte elvittem az aranyig, most meg baromi hamar felment délutánig a 30as szintre, pedig nem játszottam sokat... folyamatosan a korábbinál gyorsabban fejlődött, nem az van hogy volt egy hacked szerver ami felcsapta 30as szintre... van valami ilyemi hogy ha már egyszer volt arany akkor gyorsabban megy fel a szint?
  • Antal99
    köszi

tehát az utolsó 2 hétre vonatkozik
  • wollnerd #6859
    Már megvan.
  • wollnerd #6858
    Hogy nézted meg? o.O
  • Renátó1985
    neked is 10-es
  • wollnerd #6856
    Ez hol van pontosan? Szeretném megnézni a sajátomat. xD
  • robotnyk
    az nem a reportolásnál van, hanem minden profiloldalon, 0-10ig értékeli, attól függ hány órát basztál el az elmúlt két hétben steames játékokra. :>

táblázat
  • Renátó1985
    na ezt en is szeretnem tudni nekem ez 7-es volt aztan most 10-es lett
  • Antal99
    """Steam minősítés: 5.8

Játékidő: 18.7 óra az elmúlt 2 hétben

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer
    18.7 óra / 398.6 óra"""

amikor repoltolni akarsz valakit,ott van ez kiírva.nem tudom mit jelent a
    :Steam minősítés: 5.8

segítsen aki tudja pls
  • Antal99
    ok
  • Renátó1985
    Egyebkent a Tdm-en kivul nem nagyon baj ha kezdo is van a csapatban meg a kc-ben lehet problema, de ott meg nem 100%, hogy ossze lesz szedve a dogtag. Dominationban meg egyenesen rossz olyanokkal jatszani akik feltik a D/D aranyt mert az a jatekmod gyilkos ilyen szempontbol. HQ-t meg csak csapattal erdemes jatszani ctf-et is a csapatodat meg ossze tudod valogatni neten baratokbol. De igen megertem a te szepontofdat is, bar en ha random team-el jatszok csapatjatekot akkor fel vagyok ra keszulve, hogy esetleg csak egyeni sikerekben lesz resz es akkor annak orulok ;)