7458
IZÉ
  • Rayden02
    Black Ops-oznak,hát beszarok!
  • balcsi70
    Sziasztok. Én még kezdő vagyok ebben a játékban,kb 5 pálya ,de most mind mondja az ürge hogy kapjam elő a javelint és lőjem szét a tankon.Igen ám de nincs ilyenem és keresgélem de semmi. Hol találok segítséget? :) köszönöm.
  • Rayden02
    Na most lesz valami csata féle,vagy mi?
  • Rayden02
    Na most egy nő pofázik,bárcsak érteném hogy mit is!
  • Rayden02
  • Fpocok
    Van egy csomó új videó.
    http://www.gametrailers.com/game/call-of-duty-modern-warfare/14839
    Meg lesz 1 millió dollár összdíjazású 4v4 bajnokság.
  • Cris99
    lebuktál homi xDDD
  • Rayden02
    Na baszki 6 felé elszált a tápom,hogy rohadna meg,most egy másik van helyette,amíg megcsinálja a bratyó ami bexart,a lényeg ami lényeg,hogy lemaradtam a live-ról!Pontosan mi is volt eddig?Valaki összefoglalhatná pár mondatban!THX!
  • BewK
    Uristen nem is ezt akartam... na akk linkbe
  • BewK
  • redmonk
    Én inkább azt szeretném, hogy a Respawn Entertainment (nem érdekel mikor) valami nagyon de nagyon ütőset dobjon össze.

Ami szar azzal úgysem foglalkozom, nincs kötelezve.
  • Jaka923
    Az MW2 + MW3-ra fejlesztésébe összesen nem öltek bele annyi pénzt, amennyit az MW3 marketingjébe áldoznak. Szívből kívánom, hogy bukjanak vele, bár ennek az esélye egyenlő a nullával :(
  • Fpocok
    Dota2ben is ilyen volt nemrég. Igaz, hogy nagy szar bugos volt a játék, többet állt a játék technikai problémák miatt, mint amíg tartott a meccs. Az sem számított, hogy volt olyan csapat, aki megunta a problémákat és inkább feladta... szóval ezek ellenére tartottak egy egymilkós bajnokságot egy szar bétával. :D Jó marketing.
  • shaddam
    Nem semmi hogy még meg se jelent a játék, de már kiírtak egy egymilliós versenyt, amit aztán gyorsan lezavarnak.Ráadásul a microsoft fizeti az egészet.
  • sherlock1
    Szánalmas. Ha nem költenének olyan rohadt sokat marketingre, akkor a kutya se venné ezt a szart.
  • Fpocok
    Na, a köcsög hazudósra nem vagyok kiváncsi.
  • Fpocok
    Millió dolláros verseny? wow
  • Fpocok
    Na, ez milyen kedves tőlük.
  • Fpocok
    Rólad néztem :D Aztán levadásztam a hálát előled :D
  • strebacom
    Tudom...
  • Fpocok
    8 perc és kezdődik
  • Fpocok
    Durva baszki, hogy az activision még a youtube oldalát is meghackeli . Persze aki hülye, az elhiszi ezt is.
  • Skynet
    Inkább ott kezdődött hogy az MW2-vel az eddigi részek legaljára süllyedtek színvonalban és a BO még rátett erre a színvonalcsökkenésre egy lapáttal.
    Pc-n az Mw2 és BO-nak már csak az ilyen gagyi "pro" playerek és a nagy fanok meg egy nagyadag cheater maradt,a régi nagy nevek klánok nomrális játékosok egytől egyig átpártoltak másik multiplayer címre vagy a COD régebbi részeit nyomják.
    Mw3 nem fog elhasalni mert ennek a rombabutított mutlinak nagy a sikere, de hogy pc-n a sikere kb ugyan annyi lesz mint az mw2-nek és a BO-nak (vagyis 2-3 hónap után a multijátékosok létszáma a béka segge alá csökken,színvonalban főleg) az könyvelhető...vegyétek.:)
  • Bugi Misi
    hehe Űrgamma XD
  • shaddam
    Kéretik 3:15-re tekerni, úgy tűnik az sg nem engedi az időzített videó beágyazását
  • shaddam

Nem hittem volna hogy egy magyar scifi ugrik be a frizbiaknáról
  • redmonk
    szó sincs arról, hogy a BF csinálja ki a COD-t...ott kezdődött el, hogy szétment az IW...nyílvánvaló tény...ezek után meg meglepődni nem kell
  • Bugi Misi
    visszatértek a cod 4 hez
  • McCartman
  • TDC Geronimo
    valami 600 like vs 2k dislike
  • McCartman
    mi volt a szavazatok aránya? nem néztem.
  • Prince23
    Ráadásul 60 euróért árulják :D tiszta szégyen
    a sokak által leszarozott black opstól is unalmasnak ígérkezik az mw3. bf3-at tk. meg nem kell megemlíteni, mert már nem méltó hozzá. :D

Lélektani előny a zsidó EA-nek. hehe
  • TDC Geronimo
    Nem a BF3 marketing csinálja ki, hanem ők saját magukat. Elég ránézni erre a videóra...
  • Fpocok
    Az emberek kezdik unni. Ez jó dolog.
  • Prince23
    Néztétek a szavazatokat, hogy mennyinek nem tetszik a world premire multi bemutató? lol

ilyen nem volt még a COD-ok történetében

BF3 marketing kicsinálta/kicsinálja, mondtam én nektek :)
  • Fpocok
  • redmonk
    visszaszámláló is látható az XP-hez
  • DarkSector
    Ha valakit érdekel most hétvége ingyen van Black Ops multi steam-en.
  • Prince23
    Ja. ez az e3-as demó amúgy
  • shaddam
    Volt már?