7458
IZÉ
-
#1408 Black Ops-oznak,hát beszarok! -
balcsi70 #1407 Sziasztok. Én még kezdő vagyok ebben a játékban,kb 5 pálya ,de most mind mondja az ürge hogy kapjam elő a javelint és lőjem szét a tankon.Igen ám de nincs ilyenem és keresgélem de semmi. Hol találok segítséget? :) köszönöm. -
#1406 Na most lesz valami csata féle,vagy mi? -
#1405 Na most egy nő pofázik,bárcsak érteném hogy mit is! -
#1404 -
#1403 Van egy csomó új videó.
http://www.gametrailers.com/game/call-of-duty-modern-warfare/14839
Meg lesz 1 millió dollár összdíjazású 4v4 bajnokság. -
#1402 lebuktál homi xDDD -
#1401 Na baszki 6 felé elszált a tápom,hogy rohadna meg,most egy másik van helyette,amíg megcsinálja a bratyó ami bexart,a lényeg ami lényeg,hogy lemaradtam a live-ról!Pontosan mi is volt eddig?Valaki összefoglalhatná pár mondatban!THX! -
BewK #1400 Uristen nem is ezt akartam... na akk linkbe -
BewK #1399 -
#1398 Én inkább azt szeretném, hogy a Respawn Entertainment (nem érdekel mikor) valami nagyon de nagyon ütőset dobjon össze.
Ami szar azzal úgysem foglalkozom, nincs kötelezve. -
#1397 Az MW2 + MW3-ra fejlesztésébe összesen nem öltek bele annyi pénzt, amennyit az MW3 marketingjébe áldoznak. Szívből kívánom, hogy bukjanak vele, bár ennek az esélye egyenlő a nullával :( -
#1396 Dota2ben is ilyen volt nemrég. Igaz, hogy nagy szar bugos volt a játék, többet állt a játék technikai problémák miatt, mint amíg tartott a meccs. Az sem számított, hogy volt olyan csapat, aki megunta a problémákat és inkább feladta... szóval ezek ellenére tartottak egy egymilkós bajnokságot egy szar bétával. :D Jó marketing. -
#1395 Nem semmi hogy még meg se jelent a játék, de már kiírtak egy egymilliós versenyt, amit aztán gyorsan lezavarnak.Ráadásul a microsoft fizeti az egészet. -
#1394 Szánalmas. Ha nem költenének olyan rohadt sokat marketingre, akkor a kutya se venné ezt a szart. -
#1393 Na, a köcsög hazudósra nem vagyok kiváncsi. -
#1392 Millió dolláros verseny? wow -
#1391 Na, ez milyen kedves tőlük. -
#1390 Rólad néztem :D Aztán levadásztam a hálát előled :D -
strebacom #1389 Tudom... -
#1388 8 perc és kezdődik -
#1387 Durva baszki, hogy az activision még a youtube oldalát is meghackeli . Persze aki hülye, az elhiszi ezt is. -
#1386 Inkább ott kezdődött hogy az MW2-vel az eddigi részek legaljára süllyedtek színvonalban és a BO még rátett erre a színvonalcsökkenésre egy lapáttal.
Pc-n az Mw2 és BO-nak már csak az ilyen gagyi "pro" playerek és a nagy fanok meg egy nagyadag cheater maradt,a régi nagy nevek klánok nomrális játékosok egytől egyig átpártoltak másik multiplayer címre vagy a COD régebbi részeit nyomják.
Mw3 nem fog elhasalni mert ennek a rombabutított mutlinak nagy a sikere, de hogy pc-n a sikere kb ugyan annyi lesz mint az mw2-nek és a BO-nak (vagyis 2-3 hónap után a multijátékosok létszáma a béka segge alá csökken,színvonalban főleg) az könyvelhető...vegyétek.:) -
#1385 hehe Űrgamma XD -
#1384 Kéretik 3:15-re tekerni, úgy tűnik az sg nem engedi az időzített videó beágyazását -
Nem hittem volna hogy egy magyar scifi ugrik be a frizbiaknáról -
#1382 szó sincs arról, hogy a BF csinálja ki a COD-t...ott kezdődött el, hogy szétment az IW...nyílvánvaló tény...ezek után meg meglepődni nem kell -
#1381 visszatértek a cod 4 hez -
McCartman #1380 -
#1379 valami 600 like vs 2k dislike -
McCartman #1378 mi volt a szavazatok aránya? nem néztem. -
#1377 Ráadásul 60 euróért árulják :D tiszta szégyen
a sokak által leszarozott black opstól is unalmasnak ígérkezik az mw3. bf3-at tk. meg nem kell megemlíteni, mert már nem méltó hozzá. :D
Lélektani előny a zsidó EA-nek. hehe -
#1376 Nem a BF3 marketing csinálja ki, hanem ők saját magukat. Elég ránézni erre a videóra... -
#1375 Az emberek kezdik unni. Ez jó dolog. -
#1374 Néztétek a szavazatokat, hogy mennyinek nem tetszik a world premire multi bemutató? lol
ilyen nem volt még a COD-ok történetében
BF3 marketing kicsinálta/kicsinálja, mondtam én nektek :) -
#1373 -
#1372 visszaszámláló is látható az XP-hez -
#1371 Ha valakit érdekel most hétvége ingyen van Black Ops multi steam-en. -
#1370 Ja. ez az e3-as demó amúgy -
#1369 Volt már?