7458
IZÉ
-
#1368 Ha jól számolom akkor nálunk este nyolckor fog kezdődni? -
#1367 köszi az infot...szerintem én tuti nézni fogom -
#1366 FaiL,akkor jól írtam az előbb! -
#1365 Péntek az másodika. -
#1364 Bocs nem,szeptember 3-n,azaz pénteken! -
#1363 Szeptember 2-án élőben ezen az oldalon közvetítik az XP-t!
http://www.livestream.com/callofdutyxp -
#1362 én csak kényszerből vagyok most azon... -
#1361 Np:)
Sokszor visszasírom az Xp-t, de már kell a DX11. Meg ugye BF3 se megy majd rajta -
#1360 köszi szépen
azt hiszem megtaláltam mi az ideális...amúgy ezen a szaron csak xp-m van.
de gamere 800dpi 1000reports/second van beállítva asztalon meg 1200dpi-t használok... köszi a segítséget. -
#1359 Win-ben a gyorsítást teljesen lődd ki. Már win7-re is van progi ami szinte teljesen kiiktatja a gyorsítást. Szerintem, ha nem akarod programozgatni a gombokat akkor ne használd az egér "driver"-jét. Az egér érzékenységet meg win-ben tedd a középső értékre(ezen van alapból is). Az érzékenységet mindig a játékban állítsd be! DPI-t 1000 fölött ne nagyon használj, mert pontatlan lesz. A legjobb 400-800 között. -
#1358 apám micsoda poén...leborulok előtted (értsd: szánalmas vagy) -
#1357 Állítsd be azt is, hogy +500skill-t is adjon, valamelyik gombbal lehet. Ez phfontosh. -
#1356 na így adtam meg, hogy 3 fokozatú dpi váltás (800,1200,1800). alul a reports/second 1000-re állítva. ennyi? máshoz ne nyúljak? gyorsítás stb? -
#1355 Igen a buzogányok egyből arra gondolnak... sensi=Sensitivity,érzékenység
strebacom:Ha nem értesz hozzá minek mondasz baromságokat... -
#1354 jesszus...amúgy 5600dpi max. 5 fokozatot tudok beállítani meg ilyenek. -
strebacom #1353 Ugyan az mint az "ütsi" buzinyelven igy mondják hogy szenzor(érzékelö)....
-
#1352 sensi? az mi a bánat? -
SinkoRoli #1351 YEEEEEEEEEEEEEEE -
#1350 Casual gamere simán jó az:)Bár szerintem RPG-re találták ki inkább.
redmonk:500-1000HZ, 800DPI meg amilyen sensid van azt cs. -
#1349 hát már mért nem lenne jó? :D
nekem csak valami pöpec beállítás kellene... -
strebacom #1348 Tökéletesen megteszi azt is...
-
#1347 nekem meg sima infrás egér -
strebacom #1346 Nekem ilyen van !
Akkor már ez nem is lesz jó ??
-
#1345 ja meg egy szír gamer beállítás sen ártana...de majd kialakul -
#1344 na megjött a Logitech G500, már csak a game-t kell megvárni aztán hadd szóljon -
#1343 én szarok bele milyen lesz...COD azt kész, nekem tetszik annyira, hogy nyomuljak vele. -
#1342 már volt -
#1341 Ha még nem lett volna. Most már megveszitek? :D
-
#1340 Tehát gyakorlatilag semmit nem lehet tudni, de mindenki biztos benne, hogy nem éri meg megvenni ? :DDDD
Hogy van ez ? :))) -
#1339 nem rossz, nem azért, csak mit keres itt? -
#1338 Nekem az a bajom ezzel a játékkal, hogy gyakorlatilag semmit nem tudunk. BO nál ilyenkor már be volt jelentve szinte minden, szerver, theater mode, customization... ebben lesz theater, vagy az mw névhez híven ez is visszafelé fog fejlődni? -
#1337 "nekem igazából a BO-is jobban bejön egyenlőre" minél jön be jobban?
annál a pár perc youtube videónál? hát grat.
amúgy az meg egyelőre... -
Puhos #1336 Ezek szerint valami köze is van az mw3-hoz, ha idelinkelted? -
#1335 az faxa a sok átfogalmazás miatt csak vissza-vissza töröltem és jó megaszontam :) -
#1334 zene -
#1333 hát én semmi újdonságot nem találok benne... én mindig cod-os voltam de szerintem ennek a vételét most tényleg nem hamarkodom el a vásárlását. jó lesz az majd karácsonykor vagy tavasszal. most kipróbálom a konkurencia játékát elsőnek inkább. max eladom az accot azt megveszem a codot. Kár amúgy érte, hogy nem fejlesztenek komolyabbat. mind1 talán még jövőre. nekem igazából a BO-is jobban bejön egyenlőre. aztán reménykedem még abban, hogy rejtegetnek valami finomságot aminek a promoját elhúzzák amíg lehet. -
#1332 ezmiez? -
#1331 -
strebacom #1330 A haver irta mailben:megveszed az MW3-at, én még gondolgodom,de megveszem,az mw3-at majd és te elörendelted, jó lesz a BF3 is az is megveszed.....én igen...lehet, van sör nálad???"
Buzi gyerek.....hehe ja megrendeltem , ééén hagynám kiii -
#1329 Nekem továbbra is bejövős a CoD, igaz lehetne mit javítani meg kár, hogy nem a real IW készíti de attól még tetszik.