7458
IZÉ
-
#1648 EA nem egyszer mondta, hogy le akarják győzni az ACT meg a codot. Nem egyszer. De ez tényleg a dühöngőbe tartozik. -
#1647 LOL. Mi az, hogy ők mondják meg. Ki állnak és na gyerekek ez az új játékunk mellyel mondjuk a COD ellen indulunk? Mindenki csak bebeszéli magának a sok maszlagot amit olvasnak.
#1646: Már nem azért, de ki a faszt érdekel bármely toplista?! Nyersz vele bármit is, hogy látod melyikből adtak el többet? Kurvára nem, az csak egy hír arról, hogy x,y cég hogy áll a játékával és ennyi. Nem kell mögé képzelni semmit sem.
#1648: Hát győzzék, legyen minden ország toplistáján előrébb a BF eladása, mint a COD-é. És akkor mi lesz? Attól én még ugyanúgy fogok COD-dal is játszani. -
#1646 Mi a közös bennük:
- KATONAI LÖVÖLDE CUCC
- FPS
- Egy IDŐSZAKBAN JELENIK MEG (na vajon miért)
- EA-nek a BF, Actinak a COD a legnagyobb katonai lövöldéje
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bakker
ötödrészt meg már világszinten erről mesélnek a készítók, fórumozók is (ld. pl itt, az sg-t xd). legendás hónap lesz a november, a két játék biztos fej-fej mellett fog haladni a különböző eladási toplistákon
-
#1645 Konkurensek. A célközönség azonos. Ezt nem mi mondjuk, hanem az EA meg ACT. Na most ha ők ezt csinálják, akkor ne jöjjön nekem egy gamer se azzal a dumával, hogy "jajj, ne hasonlítgassuk már össze őket.". -
#1644 Forza Motorsport - Battlefield
Need for Speed - COD
:D
-
#1643 Mert mi az istenért kellene összehasonlítani? Mond meg mi a közös a kettőben. Valamint azt is, hogy mi értelme van a hasonlítgatásnak.
#1642: Ez teljesen igaz, hogy egy kategóriában indul, merthogy nincs alkategória vagy egyéb megkülönböztetés. Ennyi erővel hasonlítgathatjuk, Brink-kel, Hard Reset-tel stb. stb. FPS-t az FPS-sel csak azért mert FPS. -
#1642 Végül is sok mindenben igazad van, de egy kategóriában indul a kettő a piacon. Van aki ezt veszi meg, van aki azt. Néhányan mindkettőt. És pont az előző postomban megfogalmazottak miatt esik egy skatulyába a kettő, még ha vannak is különbségek. -
#1641 OFF:
Ez most nem ide tartozik, de ha még egyszer valaki azt mondja, hogy ne hasonlítsuk össze, akkor esküszöm sikítok basszus. -
#1640 Háborús fps mindkettő, modern környezetben, modern fegyverekkel, mindkettő távol áll a szimulátortól (bár az egyik jóval távolabb, mint a másik), hasonló fegyverek, setting. Lényegi (és nem lényeges) játékmenetbeli különbség a járműhasználatban, és a karakterfejlesztésben van. Egyébként casual shooter mindkettő... -
#1639 Jézusom. Gyerekek azért ne keverjük már ide a BF-t és pláne ne próbáljuk meg összehasonlítani a két játékot. Totál más a két játékban az egész multis játékmenet, nem igaz? (pl. COD pörgős, minden sarkon találkozol valakivel ellenben a BF-el ami inkább egy menet taktikai részét közelíti meg, nem beszélve a segítségre álló járművekről). Nos a grafikára én azt mondom, hogy inkább fusson normálisan egy átlagos gépen is mint a csudaszép HDR képeket nézegessem. Az MW nagyont ütött, most ami nekem kéne, hogy a motorból préseljék ki amit lehet, valamint a multi legyen pöpec. Értem utóbbi alatt azt, hogy pl. a CS is milyen jól el van gránátvető, rpg meg lángszórók nélkül, nem igaz? Perkek igazából jók mert ütik egymást, illetve annyira azért nem szabad a variálási lehetőség. -
#1638 Hát most mit tegyek, néha nyomok egy kis mexikói kokaint, Heriberto Enrique Manso Bernal barátom küldi a FedEx-el.
Neked fontos a single. Nekem is, mert azért szeretem végignyomni a kampányt, ha élvezetes a játék. De a progi élettartamát a multi milyensége határozza meg. A "nem olyan fontos", és a "nem fontos" között van egy kis különbség. :) -
#1637 Az nem ez a kategória.
Szóvall nincs ellenfele.
Csak vannak akik ebben a tudatban élnek máig. -
#1636 Az a baj, hogy van, csak arról az offtopigban lehet vitázni, mert különben flém lesz belőle. :) -
#1635 sztem átmegy
kérdés, h viccelni akartál ezzel, h "a single nem olyan fontos, mint a multi."
v. be vóótááá stohl-ozva oszt má megisbááántad.. ;) -
#1634 Mivel nincs más hasonló játék hozzá képest minden évben, ez azt jelenti, hogy balanszolt? -
#1633 OFF
Alan Wake néven szoktam mostanában.
[Hc] Hardcore SD szerón szoktam lopni a napot esténként, majd ott összefuthatunk. :)
193.138.125.86:28963 -
#1632 "A játékmenet és a graf...két olyan terület, aminek elég élesen el kéne különülnie egymástól."
Gyakorlati lehetetlenség amit írsz.
"Oké, legyen szar grafikája és fizikája a CoD-nak...de akkor legyen olyan szinten kibalanszolt multija, hogy még a szomszéd tíz ujját is megnyaljam utána."
Olyan is. Mivel nincs más a palettán, ami ebben a kategóriában ellenfele lehet. -
#1631 Állok elébe :) Cr33p vagy H34dKr33pz néven szoktam fent lenni. -
#1630 +1 -
#1629 A játékmenet és a graf...két olyan terület, aminek elég élesen el kéne különülnie egymástól. Oké, legyen szar grafikája és fizikája a CoD-nak...de akkor legyen olyan szinten kibalanszolt multija, hogy még a szomszéd tíz ujját is megnyaljam utána. -
Gabe18 #1628 Nem hinném hogy ezt így össze lehet hasonlítani. Egész más tudás kell egy CoD-hoz, vagy egy ARMA-hoz, vagy egy BF-hez.
-
#1627 Gyere fel cod4-be szerora mutasd meg mennyire könnyű skillesnek lenni vagy war-ra promodba. :) -
#1626 Az a baj, hogy nem jön át, hogy ez most Mardel-vigyor lóf4sznyi intelligenciával, vagy egyetértő kacaj. :D -
#1625 Ez igaz, még akkor is, ha igazából nem skillesek. Illetve bocsánat: skillesek, de ebben a játékban nem túlságosan nehéz annak lenni. Emlékszem még a CoD2-re 2005-ből, amikor majdnem 30 fraget gyűjtöttem be campelés nélkül, mielőtt először kilőttek. Felmegyek egy BF2 vagy egy ArmA-szerverre, és hatszor lőnek szájba, mielőtt megmozdulok. Akkor most....skilles vagyok? Nehéz kérdés... -
#1624 Pontossan erről van szó, a cod nem valósághű, mert nem egy szimulátor de egy játéknak nem ez a lényege.
Akkor senki nem WoW-ozna, senki nem Crysis-ozna, Senki nem multizna RPG-kel.
Ezek játékok! -
#1623 #1602: nyugtával a napot
#1604: Lady Gaga story
#1612: ahahahahaha -
#1622 Mert ez egy hasonlat volt a megszokott dolgokra hogy értsd miért nem érdekli a grafika az embereket, akik szeretnek ezzel a sorozattal játszani.
Ennyi. :) -
#1621 Nem kötelező megvenni, van akinek a játék a lényeg van akinek a grafika.
Szabad emberek vagyunk választhatunk hálisten. :) -
#1620 A CoD azért sikeres, mert akik játszanak vele...szóval olyan érzést kapnak a játéktól, hogy milyen jók, milyen skillesek. Bár a többi játék is ezt csinálja, de a CoD ebben nagyon jó. Az őket nem érdekelte eddig, hogy semmit nem fejlesztenek rajta, amíg megkapják ezt a hamis érzést. -
#1619 Egy szinte csak multira épülő játéknál, mint a CoD...hogy lehetne lényegtelen? :D
-
Gabe18 #1618 Tisztában vagyok vele hogy nem lesz vagy csak elvétve.
Ezzel együtt ahogy előttem is írták, amíg nyomják ezt az éves megjelenést, addig marad a sokéves grafika, gagyi fizika, minimális játékmenetbeli újdonságok. Az MW3-ba a videók alapján van olyan összeesés animáció, ami már a CoD4-ben is benne volt. Akinek ez kell, az vegye meg harmadszor is. Nekem elég volt az előzőek.
Egy év alatt nem lehet ma már egy új minőségi játékot összerakni. És ezen láthatóan az se segít hogy két fejlesztőre osztották már. -
#1617 Úgy, hogy a rágógumi pop-foskultúra elengedhetetlen kelléke lett, akárcsak a CoD. Már filmekben is a CoD-ról beszélnek. Vicc. A hasonlatot meg ha nem érted, akkor...olvasd el még egyszer a postot. ;) -
KaBuTo666 #1616 Akkor csend és béke honol itt ettől perctől kezdve! ;D
ték. -
#1615 Direkt tereltem a szót RE-re, nem lesz itt faló. :)
Mert megint kezd terelődni a téma rossz irányba. -
#1614 És ez min változtat?
Ez csak egy példa, multi vagy single az most lényegtelen. -
KaBuTo666 #1613 Trója ostrom alatt? -
#1612 Más műfaj. A CoD esetében a single nem olyan fontos, mint a multi. Valljuk be, oda jutottunk, hogy a Call of Duty a világ egyik legnépszerűbb online játéka, és ez már a negyedik rész óta így van. A single-t a legtöbb ember végigtolja egyszer-kétszer-háromszor, nem is ott kell újítani. Hanem a multiban. A RE-sorozat pedig emlékeim szerint inkább a szóló játékra fókuszál, persze az 5-ben van az a kamu co-op, de nem igazi multiplayer játék. Más műfaj a két sorozat. -
#1611 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BC2+Vietnam.
Mit gondolsz lesz olyan játék mostanában amihez nem lesznek fizetős mappok? Naív gondolkodás már megbocsáss. -
#1610 Mit ad?
Jet?
Grafikát irtam már.
MW-be az igaz hogy Jet nem lesz mivel nincsenek járművek (aki szereti annak pont ezért kedves a cod). -
Gabe18 #1609 Te miről beszélsz néha én nem tudom...
Amógy nem, nem kellene nekik összedobni. A CoD4-hez naponta csináltak pályákat ingyen. Csak aztán rájöttek mennyivel jobb nekik DLC-ként 4000-ért 4 pályával kiszúrni a játékosok szemét 3 havonta, minthogy ezt a lehetőséget meghagyják.