Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
help
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Next PC upgrade: 2022
Modern Warfare 3 hivatalos magyarítás - felmérés
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Ha szeretnétek, hogy a Modern Warfare 3 teljesen magyar nyelven jelenjen meg a hazai boltokban, kattintsatok a lentebb található linkre:
http://www.bakeronline.hu/page.php?357
Ez felmérés, nem elõjegyzés a játék magyar nyelvû kiadására!
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Írni csak akkor szoktam ha nézek tv-t, vagy közben dolgom van a gépen.
Játszani úgy szeretek ha nekiülhetek NYUGODTAN minimum 2 orát, míg irkafirka mehet úgy is, hogy kimegyek csinálok valamit, vissza stb vagy épp beszélgetek valakivel és közben.
De nem vagyok egyedül ahogy látom. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ezek az életévek meg minden semmi köze a valósághoz. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ebben nem tudunk okossak lenni, mert nincs ésszerû okuk rá, de csinálják. 😊
bár sokan vettek biztosan 6 magos procit a BO után, szal mégiscsak megéri valahol 😊
Nem én csak gondolom sokan sírnának utána, téged meg ha így lenne felkeresnének. XD
ha egyáltalán kiadják PC-re, bár remélem nem fogják...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nem láttam hogy töröltek volna kommentet.
Azért reagálok rá...
Lehet, hogy most már a jót választja ki, de amíg két hónapig toltam... nem.
És amiket felhoztam, azt arra hoztam fel, hogy miért cseszte el az IW. Tudom, hogy warezban van, de eredetiben nincs.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kb másfél hónapig játszottam és ahogy múlt az idõ, egyre jobban laggolt. Fizikailag képtelenség, hogy jó legyen az MW2... ha valakinek szar a nete, akkor nincs az az isten, hogy játszható legyen a játék."
Warez-ben igen, de mindig a legjobbat válassza ki, szóval ha sok 10kb-os ember kerül össze akkor jah szar ügy, hálisten nem találkozok sok ilyennel, hála annak hogy mára már fasza sávszéllel rendelkeznek az emberek.
"Ezekben nincsenek olyanok, hogy csinálsz x killt, lehívsz egy légitámadást, aztán meg egy choppergunnert, és amikor eléred a 25öt, game over. Nem véletlen vették ki a BOból... ahogy azt is, hogy nem lehet összekötni õket." nem mert nem lehet , ezért cserébe azonnal elérhetõek.
"Gondolom nem olvasgattad az IW topikot... én anno olvasgattam és nem egy, nem kettõ... több tucat embernek volt ilyen gondja. Random elveszik."
Olvastam meg mostanában is, csak ritkább esetekben volt, akkor is USER balfaszság, mert a steam-el balfaszkodtak...
De mint írtam ha valóban volt ilyen, amirõl nem tudok, akkor ezzel egyetértek low dolog...
MW2ben nincsenek szerverek. A warezos MW2ben vannak szerverek, de annak semmi köze az IWhez.
Kb másfél hónapig játszottam és ahogy múlt az idõ, egyre jobban laggolt. Fizikailag képtelenség, hogy jó legyen az MW2... ha valakinek szar a nete, akkor nincs az az isten, hogy játszható legyen a játék.
"Battlefield-nél meg a jármûvek, és a sniperek csinálják ugyanaez, ha most csak a 2 játékot tekintjük elsõsorban, de bármit megemlíthetnék...Crysis 2-õt is pl."
Ezekben nincsenek olyanok, hogy csinálsz x killt, lehívsz egy légitámadást, aztán meg egy choppergunnert, és amikor eléred a 25öt, game over. Nem véletlen vették ki a BOból... ahogy azt is, hogy nem lehet összekötni õket.
"Ez nemtudom hogy lehet, nálam ilyen nem volt még hogy elveszik a mentés, szerintem USER balfaszság inkább az oka, de ebben ha ez igaz és a rendszer okozza vagy okozta, akkor egyetértek ez így valóban fos dolog."
Gondolom nem olvasgattad az IW topikot... én anno olvasgattam és nem egy, nem kettõ... több tucat embernek volt ilyen gondja. Random elveszik.
P2P-t nem lehet stabilizálni... a távolság miatt mindig lehet lagg."
Ez oké, bár:
MW2-ben vannak már szerverek, de lobby-nál, vagyis p2p-nél is csak az elején voltak laggolások, mostanában nem találkoztam vele.
"Killstreakek túl erõsek. Killstreakeket össze lehet kötni... ez pl kempeléshez vezet. Egy jó streak miatt akár egy perc alatt összejöhet nuke ra, amitõl vége lesz a játéknak."
Battlefield-nél meg a jármûvek, és a sniperek csinálják ugyanaez, ha most csak a 2 játékot tekintjük elsõsorban, de bármit megemlíthetnék...Crysis 2-õt is pl.
"Cloud egy nagy rakás szar. Nem menti el a játékot, van, hogy magától eltûnik minden..."
Ez nemtudom hogy lehet, nálam ilyen nem volt még hogy elveszik a mentés, szerintem USER balfaszság inkább az oka, de ebben ha ez igaz és a rendszer okozza vagy okozta, akkor egyetértek ez így valóban fos dolog.
P2P-t nem lehet stabilizálni... a távolság miatt mindig lehet lagg.
Killstreakek túl erõsek. Killstreakeket össze lehet kötni... ez pl kempeléshez vezet. Egy jó streak miatt akár egy perc alatt összejöhet nuke ra, amitõl vége lesz a játéknak.
Cloud egy nagy rakás szar. Nem menti el a játékot, van, hogy magától eltûnik minden...
P2P jah ez nem mindig jó, de már stabilizálták az MW2-nél.
A többi 2-õt nem vágom mi akar lenni.
Vagy a nem tudás eredményeképpen létrejött jellemzés max.
"A cod általában "fejjel a falnak" játékmód valamint az individualizmus jellemzi."
Aki keményen SD-zik, kérdezd meg hányszor mennek rusholva "fejjel a falnak". 😄
A SD, Demolition stb, azok is csapatmunkával menne, szóval ezt hagyjuk a csapatmelós különbségeket, mert van mindkettõben, csak emberektõl függ, a BF se csapatmunkákból állnak ezt tudom mert megvan és játszottam vele, ha az emberek egyénekként mennek a szerverre, megba...atod a csapatmunkát. 😊
Az MW is így van, ha beszélgettek közbe haverokkal megint más a helyzet.
pedig maradhattak volna hiszen bevételben mindent felülmúlt
Nincs semmi bajom a Ravennel amúgy, hiszen megalkották Batman után az eddigi legjobb képregényen alapuló akciójátékot, a Wolvit.
és a Sledgehammerrõl nem is beszélve, állítólag IW csak másodhegedûs a staffnál😞((((((