7458
IZÉ
  • DarkSector
    Igen ez a dobozképről van, csak ott a logo a faszi hasán van, itt meg külön. :)
  • Gabe18
    Jobb ez, úgyis ez vagy valami hasonló lesz a borítókép is.
  • DarkSector
    Megvárom azért hogy a többségnek is tetszik-e, de jah énis valahogy a szinekkel és a mozgó csikokkal kicsit idegennek éreztem. Ezt 2 perc alatt vágtam össze de nekem az ilyen játék logos stílusos kevés színekből álló bannerek tetszenek. :)
  • redmonk
    Nekem sokkal jobban bejön mint a régi akadozó izé :)
    Maradjon!
  • DarkSector
    Betettem egy új banner-t, ha nem tetszik, szóljatok visszateszem a régit, csak próbaképpen tettem be, hogy hátha tetszene nektek is valami hasonló :)

Ha nem tetszik irjatok és visszakerül a régi nemgond.
  • Puhos
    Na MW3-ra visszatérve, a Gameshop oldalán 10.500 Ft a játék, plusz van házhozszállítás ami ugye némi költséget von maga után! Ennek a költsége 990 Ft. Így összesen 11.490 Ft!!!
  • Puhos
    Gyökér!!! Takarodj innen!!!
  • Fpocok
    Dolog van DS :D
  • Puhos
    Hol?
  • Fpocok
    Nettó?
  • Kly
    "Call of Duty: Modern Warfare 3 PC - 10 500 Ft"
  • Puhos
    Na főokos tessék:
  • DarkSector
    Szokásos, majdnem megint vita lett a vége, de időbe abbahagytuk.
  • RYO21
    Bennevan a topik a top 10-ben. Mi történt? Van release?
  • KaBuTo666
    MW? vs BF ?
  • DarkSector
    Többi BF témát ide: MW vs BF

Most szóltam utoljára. és ez mindenkire vonatkozik, már nagyon sok emberkének itt elfogyott a türelme.
    Ha csak COD vs BF-ről tudtok irkálni annak van külön topik.

Köszönöm a figyelmet.
  • Pretorian
    Ott a pont.
  • Gabe18
    Hát a BO-ból szerencsére már kihagyták ezt a mini pálya megoldást.
    De most ettől függetlenül, a BF-nek ez a lényege amit a videó mutat? Mert szerintem nem.
    Az hogy beleerőszakolnak ilyen CoD szerű játékmódokat, levágott pályaszakaszokon, ez tényleg arra megy csak hogy "legyen benne ez is" hátha rákap a másik tábor jobban.
  • Bogdogege
    Téged lehet hogy nem de a többi codból kiábrándult srácokat ezekkel a "módokkal" csábítja a EA mivel a codot majmolja a régi bf meghalt.
  • Bogdogege
    Kötve hiszem szoktam BO-ni ott nagyobbak a pályák mint a videón.
  • DarkSector
    Nagyon thx de nem érdekel hogy a beta-ban mi lesz.
  • Gabe18
    A CoD Rust, meg Shipment pályáihoz képest, ez egy gigantikus beláthatatlan terület...
  • Bogdogege
    egy választ kérek ,nem fenyegetést
  • DarkSector
    Lásd nem vagyok szemét de a következő ilyen törlés lesz, az itteni emberek a tanúk rá hogy 1x figyelmeztettelek.
    ÉS EZ NEM SZEMÉLYESKEDÉS LESZ HA TÖRLÖK.
  • Bogdogege
    Itt aztán óriási pályán folyik a harc, járműből is töménytelen mennyiség van , lesznek ilyen szarságok a bf3-ba is.

szerinted a béta miért rush lesz a bf3-ba?
  • redmonk
    Ott a pont. Ahogyan te is írod, hogy az FPS kategória ellenére a pályák mérete és a járművek jelenléte miatt hatalmas kategórián belüli eltérés van a kettő között.

Hát igen, inkább a MOH-val kellene összehasonlítgatni, attól független, hogy az Activision és az EA milyen böszmeségeket beszél. Mert ez tény, hogy vannak nálunk hatalmas idióták.
  • DarkSector
    Én tudom, de unalmas hogy erre lyukad ki minden témabeszélgetés.
    A k..va életbe nem lehet felfogni hogy itt nincs helye BF3 rábeszélésnek, énis játszok mind2 cuccal, valszeg olcsón megveszem mindkettőt, de kurvára nem érdekel hogy modern mind2 ha egy kibaszott jármű jön ellenem a pályán akkor az nekem nem ugyanaz a kategória mint az az fps multi ahogy ember vs ember van.

és asszem minden cod játékos nevében írom ezt hogy ez annyira egy vízválasztó kategória, a járművel jelenléte ami miatt eszembe nem jutna otthagyni a cod-ot ha multiról van szó, lehet szar grafika, szar fizika, bármi.
    NE LEGYENEK NEKEM JÁRMŰVEL és ez más kategória.

Amivel versenyeztettni kellene az a Medal of Honor.

És ezt a büdös életbe nem fogják megérteni ezért hanyagoljuk is a témát.
    Nem lenne baj erről beszélni ha 1x is látná az ember hogy valaki odafigyel arra mit ír a másik.
    De nem. :)
  • Prince23
    Az is egy nagy hülye, aki nem veszi észre hogy a Battlefield 3 és az MW 3 modernkori háborús FPS játék. Részemről is ennyi.

én szeretem a cod-ot és a bf-et is. Mi van ebbe? csak tényeket mondunk, amit észrekéne vegyetek, nem pedig elvakultan ragaszkodni egy DLC-hez :D
  • DarkSector
    RE vs COD téma legyen inkább.
  • redmonk
    Tényleg?! CS-ben is harcolunk terroristák ellen és terroristaként, még sem hangzik el mint példa. Rakjunk mondjuk XX. századi barikádokat Brink pályáira is meg legyen ilyen barnás a környezet aztán egyből háború feelingre fog épülni.

#1658: Úgy van. Amúgy a camper megoldja a kis COD mapokon is a kemperkedést :D
  • DarkSector
    Járművek vannak benne!!!És a nagy pályák hátránya a buzikemp!!

Téma lezárva!

Értette mindenki hogy ki mit szeretne, most lehet témát váltani vagy ezt folytatni máshol (COD vs BF).
  • redmonk
    Kezdetek óta szeretem a COD szériát így van. Tisztában vagyok a hátrányaival is viszont 1. nem tudok ellene mit tenni 2. kompromisszum képes vagyok.
    Ugyanúgy itt figyel a polcon a BC2 is. Annak is van hátránya, nem gond. Tökéletes úgy sincs és nem is lesz. Amiben a kettőt össze lehet hasonlítani az az amit a FPS kategória takar (értem ez alatt, hogy melyikben milyen a fegyverropogás stb amit te is felsoroltál). Minden más csak ok-okozati tényező. BF-ben jóval nagyobb pályák szoktak lenni amiből következnek a járművek példáúl. Nyílván, hogy vannak hasonlóságok de csak azért nem fogok az egyiktől elszakadni mert a másik előrébb van toplistán vagy adott cég mennyire fikázza.
    Így van arcade a cucc és az arcade-hoz képest a BF realisztikusabb.
  • DarkSector
    Annyira nagy eltérés mint egy járműves játékot egy nemjárművessel összeméérni.
    Aki ezt nem tudja felfogni az egy idióta, és elnézést mindenkitől de ezt nem megérteni az szellemi képességcsökkenés jele.
  • DarkSector
    Van aki a NFS-et szereti, mert gyors adrenalin pumpáló játékmenet van, hiába nem valós a fizika.
    Ezt írom énis.
  • Pretorian
    És háborús témájú, multira kihegyezett fps mindkettő? :)
  • Prince23
    Na ez nagy hülyeség volt hogy felhoztad a GTA 4-et :D

BD3 és MW 3 között oltári sok a közöspont. kivéve a látványt ugye :D
  • DarkSector
    Sikítólj! :)
  • Gabe18
    A közös bennük annyi hogy FPS mind a kettő. Ezzel kb vége is.
    Az egyik egy kis területen játszódó, gyors, pörgős, arcade stílusú játék, kevés (12-18) játékossal.
    A másik nagy területen játszódó, járműveket felvonultató, sok játékost szerepeltető (32-64) program.
    Ez kb olyan mintha a focit, meg a kézilabdát akarnád összehasonlítani, mert mindkettő sport. Az csak, más a pálya, a létszám, az eszköz...
  • DarkSector
    Pontossan a járművek, és a játékmenet, irányítá, ez az amiben eltérnek és ez VÍZVÁLASZÓ egy játékosnál.

A MW és GTA4 is modern környezetben fegyverekkel mégsem hasonlitgatom össze
  • Prince23
    Ja és TE egyértelműen az "árkádfos" lövöldözős játéknak vagy a híve - most ezt nem rosszból mondom, hisz gondolj csak bele: MW-vel Én is szoktam játszani. Meg ugye két típusa van a gamernek, van aki picit reálisabban szeretne elmélyedni ezekben a katonai környezetben (pl. környezet rombolhatóság, fegyver ropogás hangja, stb - na ez ami COD-nak gyenge, de nem rossz neki sem a fegyók ropogása, de környezetbe, háborús feelingbe egyértelműen fel-le alázza majd a BF) nincs ebben semmi jó, semmi rossz se. Írásodból lejön, hogy MW fan vagy. De azért nem ártana a tényeket is megnézni a két játék között. nem pedig azt hajtogatni, h semmi közös nincs a két fps-ben :D mert az marhára nagy hülyeség. Ja és ugyebár egyik game sem szimulátor. még ez is közös benne. csak hát a mw az full árkád :D de bf llegalább nem full árkád.