Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
pajti
<#eljen> +1

shaddam
Pénzéhes kotickkal az elnöki székben nulla az esélye.PC-re majd úgyis hegeszt valaki egy csodálatos honosítást, hogy az angolul nem tudók(attack/follow szót nem ismerõk) se tévedhessenek el a csõben.A platformlista meg hiányos.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Szerintem nagyon kevés ember fogja kitölteni,de rajtam nem múlik elküldtem!

Next PC upgrade: 2022

Bocsánat, a linket elfelejtettem pontosan megszerkeszteni:

Modern Warfare 3 hivatalos magyarítás - felmérés

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Sziasztok!

Ha szeretnétek, hogy a Modern Warfare 3 teljesen magyar nyelven jelenjen meg a hazai boltokban, kattintsatok a lentebb található linkre:

http://www.bakeronline.hu/page.php?357

Ez felmérés, nem elõjegyzés a játék magyar nyelvû kiadására!

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Smithwarden
MW3 reklam poszter.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Ez mi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL

DarkSector
Nem.
Írni csak akkor szoktam ha nézek tv-t, vagy közben dolgom van a gépen.
Játszani úgy szeretek ha nekiülhetek NYUGODTAN minimum 2 orát, míg irkafirka mehet úgy is, hogy kimegyek csinálok valamit, vissza stb vagy épp beszélgetek valakivel és közben.

De nem vagyok egyedül ahogy látom. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Smithwarden
Fogadni mernek sokmindenben, hogy te DarkSector jobban szeretsz minel tobbet irkalni forumokba, mint jatszani... <#rolleyes>

DarkSector
Ne tegyen semmit, baromság ahogy van.
Ezek az életévek meg minden semmi köze a valósághoz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
tedd hozzá, h
ONLINE MULTI-ban

Just do it :)

DarkSector
Szarnak bele a fejlesztõk sajnos.
Ebben nem tudunk okossak lenni, mert nincs ésszerû okuk rá, de csinálják. 😊

Rage47
de most mi értelme van félkész játékokat PC-re kiadni? csak idegeskedést meg szenvedést okoz. akkor inkább ne adják ki ezeket a hulladékokat erre a platformra... úgysem fontos a bevétel szempontjából
bár sokan vettek biztosan 6 magos procit a BO után, szal mégiscsak megéri valahol 😊
DarkSector
Ne is írj ilyet, mert sok pc-s lehet megkövez ezért a kijelentésért... 😊
Nem én csak gondolom sokan sírnának utána, téged meg ha így lenne felkeresnének. XD

DarkSector
Az arányokkal van baj. Nem az hogy konzolokon nem warezolnak, ezt senki nem állította.

J i GS a W
A sztorival nincs bajom bár.... az se akkora eresztés mint aminek sokan beállítják...Multi az meg egyszerûen nevetséges a sniper 10bõl 7 szer beadja célzás nélkül a bo ilyen 14 éveseknek való játék komolyan mondom inkább felbaszom magamat a Modern Warfare 2-vel mint h azzal a szarral keljen játszanom.

Rage47
én az optimalizációra is kíváncsi leszek, mert Black Szarnál ilyet nem láthattunk 😊
ha egyáltalán kiadják PC-re, bár remélem nem fogják...
Prince23
Mire érted sztori vagy multi szempontjából? mer ha sztorira érted, akkor óriási baromságokat hordasz össze 😊

J i GS a W
Remélem nem lesz olyan szar mint a Black ops!!

shaddam
Csak azok a fránya számok.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nem mintha a konzolosok nem warezolnák le ugyanúgy azonnal az új játékokat.

DarkSector
Oks ezzel semmi gond az elején trehány lagg volt az MW2-ben, ezt én is mondtam hogy igaz.

Nem láttam hogy töröltek volna kommentet.

Fpocok
Az elõbb volt még itt egy komment... WTF?

Azért reagálok rá...
Lehet, hogy most már a jót választja ki, de amíg két hónapig toltam... nem.
És amiket felhoztam, azt arra hoztam fel, hogy miért cseszte el az IW. Tudom, hogy warezban van, de eredetiben nincs.

Smithwarden

DarkSector
"MW2ben nincsenek szerverek. A warezos MW2ben vannak szerverek, de annak semmi köze az IWhez.
Kb másfél hónapig játszottam és ahogy múlt az idõ, egyre jobban laggolt. Fizikailag képtelenség, hogy jó legyen az MW2... ha valakinek szar a nete, akkor nincs az az isten, hogy játszható legyen a játék."

Warez-ben igen, de mindig a legjobbat válassza ki, szóval ha sok 10kb-os ember kerül össze akkor jah szar ügy, hálisten nem találkozok sok ilyennel, hála annak hogy mára már fasza sávszéllel rendelkeznek az emberek.

"Ezekben nincsenek olyanok, hogy csinálsz x killt, lehívsz egy légitámadást, aztán meg egy choppergunnert, és amikor eléred a 25öt, game over. Nem véletlen vették ki a BOból... ahogy azt is, hogy nem lehet összekötni õket." nem mert nem lehet , ezért cserébe azonnal elérhetõek.

"Gondolom nem olvasgattad az IW topikot... én anno olvasgattam és nem egy, nem kettõ... több tucat embernek volt ilyen gondja. Random elveszik."

Olvastam meg mostanában is, csak ritkább esetekben volt, akkor is USER balfaszság, mert a steam-el balfaszkodtak...
De mint írtam ha valóban volt ilyen, amirõl nem tudok, akkor ezzel egyetértek low dolog...

Fpocok
"MW2-ben vannak már szerverek, de lobby-nál, vagyis p2p-nél is csak az elején voltak laggolások, mostanában nem találkoztam vele."

MW2ben nincsenek szerverek. A warezos MW2ben vannak szerverek, de annak semmi köze az IWhez.
Kb másfél hónapig játszottam és ahogy múlt az idõ, egyre jobban laggolt. Fizikailag képtelenség, hogy jó legyen az MW2... ha valakinek szar a nete, akkor nincs az az isten, hogy játszható legyen a játék.

"Battlefield-nél meg a jármûvek, és a sniperek csinálják ugyanaez, ha most csak a 2 játékot tekintjük elsõsorban, de bármit megemlíthetnék...Crysis 2-õt is pl."

Ezekben nincsenek olyanok, hogy csinálsz x killt, lehívsz egy légitámadást, aztán meg egy choppergunnert, és amikor eléred a 25öt, game over. Nem véletlen vették ki a BOból... ahogy azt is, hogy nem lehet összekötni õket.

"Ez nemtudom hogy lehet, nálam ilyen nem volt még hogy elveszik a mentés, szerintem USER balfaszság inkább az oka, de ebben ha ez igaz és a rendszer okozza vagy okozta, akkor egyetértek ez így valóban fos dolog."

Gondolom nem olvasgattad az IW topikot... én anno olvasgattam és nem egy, nem kettõ... több tucat embernek volt ilyen gondja. Random elveszik.

DarkSector
"PCn nincs lobby jobb esetben. Szerverek vannak, ahova be lehet lépni.
P2P-t nem lehet stabilizálni... a távolság miatt mindig lehet lagg."

Ez oké, bár:
MW2-ben vannak már szerverek, de lobby-nál, vagyis p2p-nél is csak az elején voltak laggolások, mostanában nem találkoztam vele.

"Killstreakek túl erõsek. Killstreakeket össze lehet kötni... ez pl kempeléshez vezet. Egy jó streak miatt akár egy perc alatt összejöhet nuke ra, amitõl vége lesz a játéknak."

Battlefield-nél meg a jármûvek, és a sniperek csinálják ugyanaez, ha most csak a 2 játékot tekintjük elsõsorban, de bármit megemlíthetnék...Crysis 2-õt is pl.

"Cloud egy nagy rakás szar. Nem menti el a játékot, van, hogy magától eltûnik minden..."

Ez nemtudom hogy lehet, nálam ilyen nem volt még hogy elveszik a mentés, szerintem USER balfaszság inkább az oka, de ebben ha ez igaz és a rendszer okozza vagy okozta, akkor egyetértek ez így valóban fos dolog.

Fpocok
PCn nincs lobby jobb esetben. Szerverek vannak, ahova be lehet lépni.
P2P-t nem lehet stabilizálni... a távolság miatt mindig lehet lagg.
Killstreakek túl erõsek. Killstreakeket össze lehet kötni... ez pl kempeléshez vezet. Egy jó streak miatt akár egy perc alatt összejöhet nuke ra, amitõl vége lesz a játéknak.
Cloud egy nagy rakás szar. Nem menti el a játékot, van, hogy magától eltûnik minden...

DarkSector
Lobby tudtommal van minden játékban, annélkül elég nehézkes lenne játszani.
P2P jah ez nem mindig jó, de már stabilizálták az MW2-nél.

A többi 2-õt nem vágom mi akar lenni.

Fpocok
Lobby rendszer, P2P pcn, gamebreaking killstreaks, brokne cloud system.

DarkSector
Vagy végülis lehet esztelenül menni mint egy Unreal-ban, csak bukás lesz a vége.

DarkSector
Igen ez a fanoktól egy téveszme maximum.
Vagy a nem tudás eredményeképpen létrejött jellemzés max.

"A cod általában "fejjel a falnak" játékmód valamint az individualizmus jellemzi."

Aki keményen SD-zik, kérdezd meg hányszor mennek rusholva "fejjel a falnak". 😄

DarkSector
Van 10-12 játékmód, az hogy az alapértelmezett a FFA vagy TDM, ettõl még van sok más.
A SD, Demolition stb, azok is csapatmunkával menne, szóval ezt hagyjuk a csapatmelós különbségeket, mert van mindkettõben, csak emberektõl függ, a BF se csapatmunkákból állnak ezt tudom mert megvan és játszottam vele, ha az emberek egyénekként mennek a szerverre, megba...atod a csapatmunkát. 😊

Az MW is így van, ha beszélgettek közbe haverokkal megint más a helyzet.

DarkSector
Szerintem MW2-MW-BO...de ez magánvélemény.

Prince23
Miért is csodálkozol? 😄 Most ez alatt ne azt értsd, hogy leszaroztam nyíltan a COD-okat. COD4 óta mindegyik rész meg van. Csak vannak bizonyos határok. BF-el akkor megyek játszani, ha csapatmunkára vágyom (lõszer utánpótlás, medic, stb) meg ott valahogy teljesen másképpen játszanak az egyének, mint codnál. Ott sokszor RAJTAD múlik a csapattárs halála vagy éppen megmentése. A cod általában "fejjel a falnak" játékmód valamint az individualizmus jellemzi.

lolSL
de kik az iw emberei? blur, guitar hero meg ilyen bezárt fejlesztõktõl átcsoportosított arcok lehetnek kb

DarkSector
Ti szemetekben leírta magát.

DarkSector
Ezt majd meglátjuk...én sem örülök, de az IW emberei is részt vettek a fejlesztésben, azt írták.

lolSL
"mindent felülmúlt"

Prince23
Eddig a Black Ops a legsikeresebb multiplatform játék. IW MW2-je le van körözve

DarkSector
Én sem úgy megyek ha TDM-ezek...szóval rajtad csodálkozom, pedig te ismered a cod-ot meg a játékmodokat is. 😊

lolSL
hát nem örömükben tették ilyenné, nem véletlen hogy utána borult ki a bili
pedig maradhattak volna hiszen bevételben mindent felülmúlt

Prince23
A lobby rendszerrel? vagy h nincs kihajolgatás 😄

mer az egy-két dolog.

lolSL
Fpocok
IW már leírta magát, amikor kiadta mw2-t.

Prince23
Ja meg nekem rohadtul bassza a csõrömet, hogy IW mellet inkább a Raven játéka lesz az új MW 😞

Nincs semmi bajom a Ravennel amúgy, hiszen megalkották Batman után az eddigi legjobb képregényen alapuló akciójátékot, a Wolvit.

és a Sledgehammerrõl nem is beszélve, állítólag IW csak másodhegedûs a staffnál😞((((((

Prince23
Hát pedig a BF franchise beért embereknek ajánlott. Komolyabb minden. Nincs olyan az ember eszébe: "már pedig én ELSÕ AKAROK LENNI". BF-ben nagyívben leszarom az elsõséget, míg COD-ban már azon morfondírozok, hogy kéne második vagy elsõ legyek mindig, minden körülmények között 😄

DarkSector
Mivel szubjektív vélemények, engem meg mást annyira nem hat meg, van akik szerint BF-esek noob-ok, szóval egyik fülemen/fülünkön ki, másikon be...ez nem tény, csak a ti véleményetek, én tiszteletben tartom ettõl független. <#puszi>