7458
IZÉ
  • Pretorian
    Azért, mert amíg így állnak hozzá az emberek, addig kapjuk majd az IW-engine-t az arcunkba a fos fizikájával, az egyre kopottab vizuális megjelenítéssel, és a nulla játékmenetbeli újítással. És amíg "csak" 2 millió példány elfogy az éppen aktuális CoD-ból addig ez így is marad, szóval mi tehetünk róla. És ez a folyamat valószínűleg már visszafordíthatatlan: a MW3 szinte biztos, hogy a Black Ops rekordját is megdönti, szóval ennek sosem lesz vége.
  • DarkSector
    Az hogy más játékot imádók lehrrogják nem feltétlen szar is.
    Akinek ez bejön és leszarja multiba a grafikát annak hidd el bőven jó.

Ez kb olyan mint a RE nekem mint RE fan!
    Régen volt sok Resident Evil, 0-1-2-3 meg sok mellékszál.
    Grafikában meg sokszor kameraállásban, játékmenetben, fizikában megegyeztek.
    DE MÉGIS AKARTAM EGY ÚJABB RÉSZT, MERT MINDIG MÁS TÖRTÉNET VOLT, MÁS HELYSZÍNEK MÁS ELLENSÉG.
    Ez így müködik, ha most nem érted mire gondolok ezután se fogod, ha még nem élted át. :)
  • Fpocok
    Ez most hogy jön ide? Lady Gaga egy nagyon tehetséges énekesnő.

DS: Szebb és ad valami újat is a játékosoknak. jetek meg stb.
  • DarkSector
    Ha bármely kodosnak más igénye támad akkor fogja magát nem is kell tovább vergődnie megy és megveszi a BF3 ennyi.

Nem nagyobb mert az általad megnevezett játék sem nagyobb semmiben, csak szép. :)
  • Pretorian
    De attól még hogy népszerű, nem feltétlenül lesz jó. Hidd el, hogy a pl. Lady Gaga sem azért ad el tízmilliós tételben lemezt, mert jó amit csinál.
    Egy nagy fostenger az egész, de ez kell a népnek, a nagy többségnek, akik nem tudják milyen az igazi zene, csak megveszik a lemezt mert látták a klipet az MTV-n, vagy hallottak egy zeneileg nulla dalt az albumról, és nekik ez elég.
  • DarkSector
    Tök normálissan kérdeztem tekintve hogy az 1000. vergődés ebben a témában és már 1500x le lett írva mi a helyzet, ha te most jöttél és eddig nem hallottad akkor sorry, csak unalmas már.

Igen kiemeltem azokat amik jók.
    A grafika meg azért ilyen hogy az általam kiemelt dolgok ne változzanak.
    Tudod a jól bevált receptet minek lecserélni a bizonytallanra??? :)
  • Fpocok
    Én megértem őket, hogy minden évben kifossák magukból. Rengeteg pénz. De sajnos így nem fog fejlődni semerre.
    Főleg, hogy most jön majd a BF3, jövőre már nagyobb igényük lesz a codosoknak is.
  • DarkSector
    Persze és a legjobb az lenne ha 3évente neked ingyen adnának 1 példányt is mindjárt.
    Hát naná, biztos pikk pakk ingyen összedobnak pályákat a kedvünkért.

OFF
    "volt egy bizonyos játék amihez van egy pálya ami önnmagában 3-4ezer ft volt, címet direkt nem írok most, szerintem mindenki tudja mire gondolok"
  • Pretorian
    Szerintem 1, vagy talán2, de ha jobban belegondolok, inkább a 3.
    De ha normálisan kérdezed, leírtam volna, hogy abból a pofátlanul nagy zsugából amit a CoD-sorozat hozott eddig, licenszelhettek volna egy komolyabb engine-t, vagy fejleszthettek volna saját motort, kettőt is, és nem ugyanazt a toldozott-foldozott IW Engine-t tolják a képünkbe a fos fizikával meg az elmaradott grafikával már vagy hmmm...ötödszörre. A perk-rendszert kivághatnák a kukába, és lehetne benne ladderes karakterfejlesztés, ami még reálisabb is a játékmenet szempontjából, mint az, hogy két meccs között kicserélgeted a perkeket, és amihez az előbb még értettél, ahhoz a következő meccsen már nem, viszont valamilyen csodálatos esemény folytán hirtelen megtanultál valami mást...amit aztán öt meccs után "elfelejtesz", és lecseréled egy másikra.
    Az optimalizálás is rendben van, az irányítás is (bár lean az mintha nem lett volna a kettőben), szóval pont azokat a dolgokat emelted ki, amikkel nincs probléma. A balansz viszont el lett kúrva pont a perkek, az akimbo, a lófasznyi méretű mapokon is engedélyezett gránát meg ba gl miatt, szal ezzel a résszel mintha nem foglalkoztak volna annyit.
    Most én nem akrok itt hangulatot kelteni, de van egy olyan, elég nagy nevű játék, amiben ezek a gyermekbetegségek nincsenek jelen. Hands down.
  • Gabe18
    A lényeg hogy nem kéne évente kiadni, minimális fejlődéssel, és mellé még lehúzni a játékosokról év közben DLC címen ~12 pályáért újabb ~10.000 forintot.
    Inkább jönne 3 évente, és akkor pakolnák bele ami addig összegyűlt. Akkor az úgy egyben ütős lehetne. De hát majd hülyék lesznek ha ezt is megveszik 20 millióan minden évben. Mondom ezt úgy hogy eddig én is megvettem, teszem hozzá azonnal, úgyhogy én se vagyok okosabb. Vagy eddig nem voltam.
    Ami az MW2-BO illetve az eddig látottak alapján a MW3 multi fejlődése/újdonsága lesz, az egy játékba simán belerakható lenne.
  • DarkSector
    Ez pofon egyszerű, minnél népszerűbb egy játék (főként multi játékoknál) annál drágább és annál jobban tartja az árát.
  • DarkSector
    Mondj példát.
  • Drang
    Az Activison tudtommal emelte nem rég az árát.
  • DarkSector
    Mondj példát mi lenne számodra kielégítő?
  • DarkSector
    Jah értem szerinted akkor mi lett volna az újdonság?
    Mondj példát.

1.Fasza az irányíás akkor basszák el hogy újdonságnak számítson?
    2.Jó az optimalizálás, legyen 2x akkora gépigénye hogy feleannyi embernek fusson akadásmentessen?
    3.Vagy mi?
  • Fpocok
    Tartalomban sokkal kevesebbet nyújt, mint a konkurenciák, mégis sokkal sokkal drágább.
  • Drang
    bolti átvételkor 0 ft
    szállítási költség M.o-n 990 ft
  • strebacom
    Mondjuk én már berendeltem máshol, de itt jó az ár igaz csak 1500pénz, de az is számít....ja és mennyi a szállítási vagy egyéb költség!!
  • Drang
    10.500 az mikor 13.125?
  • Puhos
    13.125-Ft nem nagyon jutányos!!!
  • Drang
    Üdv!

Nem tudom volt-e már, de találtam egy elég jutányos előrendelői ajánlatot. Majd 2 ropival veri a többi boltot.
    COD: MW3 előrendelés
  • Gabe18
    ""Most hogy raknak bele pár új perket, meg indításnak bedob 10-12 új pályát, ez igazából már rettentő kevés."

Itt kezdődik a baj az emberek felfogásával, bedobnak 12 új pályát meg perkeket meg jópár új fegyót és ez kevés manapság.
    Mutass olyan játékot ahol nem ez megy, és megyek megveszem. :)
    "

Hát erről van szó. Hogy ma ez már elég. Mára ez lett az elfogadott. És ezt minden évben el lehet játszani, és az emberek megveszik mint full áras terméket.
    A DLC meg szerintem még mindig a videojáték ipar legnagyobb lehúzása. Nem minden esetben, de a legtöbbször.
  • redmonk
    Jó kérdés. Én nem tudom miért könnyebb felmenni ilyen topikokba és gyülölködni stb. mint keresni egy a saját igényeket kielégítő játékot.

A saját kérdésemre, csak annyit válaszolnék, hogy nálam meg már az van, hogy mi nem kellene bele és akkor mindenben tökéletes játékot kapnék. Nem mellesleg én türelemmel várom, hogy a Respawn Entertainment kiadjon valami FPS gamet.
  • Sforzan
    Nekem elég:) Egy "ápgrédelt" MW2 tökéletesen megfelel.
    A híreket, videókat nézve lesz benne annyi új dolog, ami a mai normákhoz igazodón új játékként értelmezhető.
    Már csak azt kell megfejteni, ami többször felvetésre került: ha valakit ennyire zavar ez a trend, akkor miért kell heteken keresztül azon szenvedni, hogy ez mennyire kib@szás szegény, a hányatott sorsú PCHCG tömegeknek?
  • redmonk
    Már nem azért de mi kellene nektek egy FPS játékba még? Most ne gyertek a BF járműveivel ilyesmi, mert az szinte más kategória.
  • Pretorian
    Hogyne láttam volna. Az hogy megint ugyanazt a cinematic-játékmenetet nyomatják, meg beraknak pár új perket, fegyvert, mapot, attachmentet, nem újdonság.
  • Pretorian
    Eh...izé...hát úgy 2009. augusztustól a megjelenésig kb. minden harmadik hír az MW2-vel foglalkozott az összes nagyobb játékportálon....botrányok, hírverés, Infamy trailer, nem lesz dedicated server, milyen perkek/achievmentek lesznek, stb.
    Az igaz hogy kevés az infó, meg kevesebb hatásvadász trailer/gameplay videó
    jelent meg eddig.
  • DarkSector
    Úgy utálom mikor a DLC-kkel jönnek hogy régen ez meg az volt.
    *A DLC nem kötelező!*
    MW2 megvan elvoltam vele nem vettem meg DLC-ket mert drágák és hú érdekesmód tudtam vele játszani DLC-k nélkülis...nemsemmi.

"Most hogy raknak bele pár új perket, meg indításnak bedob 10-12 új pályát, ez igazából már rettentő kevés."

Itt kezdődik a baj az emberek felfogásával, bedobnak 12 új pályát meg perkeket meg jópár új fegyót és ez kevés manapság.
    Mutass olyan játékot ahol nem ez megy, és megyek megveszem. :)

#1571 mély tisztelettel megjegyzem hogy nem igazság van benne hanem full vergődés az egész.

(ezeket ne vegyétek a lelketekre, nem lecseszés akart lenni nem neked szól hanem álltalánossan)
  • Gabe18
    Mindenesetre van igazság a #1571-ben.
    Rendben a single tuti jó lesz annak aki eddig szerette, lesz egy izgalmas, látványos 6-8 óra.
    De a multi rész nagyon lehúzós. Most hogy raknak bele pár új perket, meg indításnak bedob 10-12 új pályát, ez igazából már rettentő kevés. A CoD4 óta csak toldozzák a multi részt minden igazi újítás nélkül. Ráadásul amit fejlesztenek legtöbb dolog, az is az agyatlan hent irányába viszi az egészet.
  • DarkSector
    Eladásra gondoltam.
    Pontossan ha nem lehetne multizni warezban pc-re is több fogyna.
    Mindegyiket nagyon sokan nyomják.
    Jó az optimalizálás, ez kell a legtöbb embernek, hogy normálissan tudjon játszani.

CoD4 war-nál sokan 250FPS-el nyomják, meg 125-el, a mai engine-ekkel ezt nem érnék el.
    Multiban aki nem csak nézelődni megy be az leszarja a grafikát, legyen aránylag szép de irányítható gyors ne legyen lagg legyen társaság és élvezze a játékot.

Ez emberfüggő.
    Van aki MMORPG-zik, egy rakász szar a játék de kurvasokan nyomják népszerű, csúnya és pénzért adnak sok cuccot hozzá amiket meg is vesznek.
    Vannak emberek akik ezt kinevetik, de van akik meg kurvajül eljátszanak vele. És szerintem ez a játékok lényege hogy beszippantson a játékmenet és élvezd és ne tudd abbahagyni mert megunod.

nem?
  • Gabe18
    Mi a siker? Anyagi siker tuti nem pc-n lesz.
    De a CoD 4 pc-n "mint játék" óriási siker volt. Iszonyat tömegek játszották még több évvel megjelenés után is.
    Most ha "nem kell megvenni" akkor ilyen szempontból siker lesz megint, mert boldog-boldogtalan letölti, lesz millió szerver, és ma már egy közepes gépen eldöcög.
  • DarkSector
    PC-n eddig se volt siker, KB 10. annyit adtak csak el mint X360 vagy PS3-ra.
    Igen ez a warez miatt van, mert megy warezba PC-n a multi, nem fizetnek érte.

Ez minden játékkal így van.
  • DarkSector
    "meg hát szerintem már láttunk mindent, amit a CoD-ból ki lehet hozni."
    Nem láttál mindent.
    Végignyomod majd a single-t is meglátod hogy nem láttál még mindent. Grafikailag nem lesz baromi nagy eltérés, de látványos akciódús filmszerű single megéri a 9-10orát.

A multi meg annak akinek eddig tetszett most is fog tetszeni, és lesznek új cuccok benne.

Ezekről is akkor lehet beszélni ha lesz info hogy milyen mappok lesznek, milyen fegyók, milyen perkek...stb.
  • Gabe18
    Hát ha valóban kiadják a szerverfájlokat, akkor majd megjelenéskor felpörög mikor ötszázmillióan szétwarezolják.
    Nem rossz terv, konzolon a boltokban lesz siker, pc-n meg a torrenteken...

Mondjuk ezt már én se veszem meg az tuti. Az előző 3 CoDot első nap vettem, ezt már nem... Mondanám hogy majd max ha olcsóbb lesz, de mivel a CoD sose lesz olcsó (vagy csak évek múlva) így nem mondom. Majd ha az új konzol generáció érkeztével az egész sorozatot megújítják, akkor esetleg újra vevő leszek rá.
  • DarkSector
    Pofon egyszerű, mivel ki sem jött még a játék, ezért max arról lehet beszélni ha valami infót csepegtetnek.
    MW2-ről se beszéltek többet.
    Persze sok százezer hsz itt is lehetne de ugy mint az mw2-nél itt is a 99%-a fröcsögés meg flém.
    Ez így pont jó. Fontos infók mindig linkelve vannak, ez a jó nem kell sok felesleget végigolvasni az embernek.
  • Prince23
  • Pretorian
    MW2 topig megjelenés előtt ennyi idővel már sok ezer hozzászólásnál tartott. Most nincs akkora hájp, meg hát szerintem már láttunk mindent, amit a CoD-ból ki lehet hozni.
  • Smithwarden
    Ja mert szinte kutyat nem erdekel egy rokabor COD DLC teljes jatek aron.
  • DarkSector
    Tök jó nyugi van a topikban.
  • strebacom
    ÖÖöööö!