7458
IZÉ
-
#1729 igen volt már ez a hír -
S8DJ #1728 Magyarországon forgattak reklám filmet -
#1727 Jah azért írtam, nembaj ha szóltál pont ezt mondtam ha valami más tetszik szóljatok nyugodtan.
Minden véleményt meghalgatok szívessen és majd összehozzuk valahogy. :) -
#1726 Hát jah meglátjuk, a linkekkel majd megpróbálok játszadozni kicsit összébbterelni ha lehet, mert ha ettől mégtöbb link lesz akkor igaz hogy berakhatunk kisebb fejlécet, de akkor elveszik az a kis csik a linkek közt. :)
Fenetudja azért mondtam a képeket elmentem és alakalom adtán berakom ha úgy áll a dolog. -
#1725 ok, nem akadékoskodok, nem akarom én, hogy lecseréld, csak úgy mondtam...
peace -
#1724 zsíííír ez is :)
főleg, ha majd sok-sok link lesz
és nem akarjuk, h túl nagy helyet foglaljon fejléc -
#1723 igen csak a fasziból le van vágva valamennyi meg kétirányban oldalt is az ami miatt kicsit tartózkodtam.
Ettől még jól néz ki az is. :)
Pl ha az ő képét betettem volna, a kép szélére feliratot se tudtamm volna mivel a szürkés-feketés foltok miatt nehezen lett volna olvasható. :) -
#1722 nekem mondjuk Hellsing kartács műve jobban tetszik.
-
strebacom #1721 Nagyon jóó!!!!!!!!!!!!
-
KaBuTo666 #1720 :) -
#1719 :) -
#1718 ez a csávó tiszta Gordon Freeman -
pett3rson #1717 jó ez a banner, grat dark :) -
#1716 Igyekszem. :) -
strebacom #1715 Remélem ILYEN nem lesz az Mw3-ban, most érek haza a munkából mondom tolom éjfélig és lelövök néhány köcsögöt erre!!!
-
strebacom #1714 Húú ez tényleg nagyon faxa volt!!
-
strebacom #1713 No alakul a totyik, szép, és még szebb....örülnék annak, ha többen utánna néznétek, hogy hol mennyi a játék és lenne lista hogy hol olcsóbb!!
Köszi!!
DarkSector friend, you're the best! -
#1712 deehogy is :)
jó lett
éééés egy kis hangulat(retro): a kedvenc singlepályám
-
#1711 Ennek örülök akartam is irni privit hogy nem baj-e hogy csere volt. :) -
#1710 +1 -
#1709 thx -
#1708 Jó ez a Banner!! -
#1707 Ez amúgy tegnap unalomból csináltam, nem végleges csak annak a jele hogy én kb hogy képzelem el a topikot hogy kicsit otthoniasabb legyen.
Bárkinek a véleményét elfogadom, ha van ötlete, bármi jöhet majd.
Persze mint a banner-nél is a mérethez ragaszkodni fogok amig nem szavazzátok ki többséggel.
Az ezelőtti dizájn le lett mentve bármikot szavazással vissza tudom állítani ha majd a többség visszakívánja a régit. :P -
#1706 Igen, ez szép faintos, de most szándékossan bazinagy a banner, eddig úgy kellett kiharcolnom a modiknál hogy ne kis csík legyen a banner ha csináltam magamnak topikot, most hogy én teszem be a képet gondoltam kiélem a vágyaimat szakítva a megszokott méretekkel. :P
Remélem nem sértelek meg de kis csíkot most nem szeretnék amíg nem gondolják úgy az itt lévő emberek többsége hogy nekik kissebb banner kell, ha kisebb banner-t ohajtanak azesetben a tiédet tesszük majd be. :)
Amúgy köszönöm a felajánlást azért.
-
#1705 Fasza a logot thx hogy kijavítottad, de a kép arányát meg kellene tartani ha nem gond, ha ugyanezt meg tudnád csinálni, hogy csak a logot meg a dátumot változtatod meg és a többi maradna akkora és olyan arányú amilyen most akkor kiteszem.
THX addigis. :) -
#1704 THX haver ez még nem végleges. :) -
#1703 George Michael nem homokos? Akkor miért van férfinak öltözve? És hogyhogy bnem dildó van a kezében M4 helyett? Hö? Mondjuk látok valami anál vibrátort a bal oldalán... -
#1702 george michael... -
#1701 esetleg ha ez tetszik, pár hónapja csináltam.
-
#1700 Egész jó lett a topik dizájnja. -
Hellsing47 #1699 Egy kicsit 'beletúrtam' a bannerba, remélem nem gáz bro
kijavítottam a logót, meg nagyon minimálisan változtattam rajta, ha így jobban tetszik esetleg, akkor cseréld
-
#1698 Grat a házigazdinak és sok sikert! elfér majd -
#1697 oksa thx. jah mert a téma karbantartása nem mutat minden adatot...:S :P -
#1696 értem én...az ilyen beállításokhoz egy .css fájlt kell írni de majd azt odaadom amiben látni fogsz mindent, azt átírod ahogy szeretnéd (színek, stb) feltöltöd egy honlapra a fájlt (arra adok egy tps címet ami az enyém de csak az apb topik .css fájl van fent, nyugodtan lehet használni és a téma karbantartása ablakba kell majd egy sort írni, hogy betöltse azt.) -
#1695 Mármint a felső mondatot a te topikodra írtam. :) -
#1694 THX megprobálok még valamit, de szavadon foglak ha kell segítség, amúgy faszán néz ki, persze 1-2 dolog szép de zavaró tud lenni.
Amúgy ezt hogy itt szarakodok nektek csinálom unalomból, nekem nem fontos csak kicsit elvan ezzel is az ember. :) -
#1693 én az All Points Bulletin topikot csináltam. Csekkold le olyanban tudok segíteni.
Köszi az információt, remélem majd a játékban azért sokatokkal találkozom. Esetleg egy klán is létrejöhet. -
#1692 megvan már. :P -
#1691 Jah 11.8.11 a megjelenés nézd a linket amit beraktam zölden...:D
Te milyen kodot kell betennem hogy ha a háttérnek akarok egy képet?
Magyarul van egy mintám és be akarom tenni háttérbe végtelenitve.
De nem megy valamiért. :)
Lejjebb rakoma zárójelest. -
#1690 Mi is a pontos dátum a megjelenésre? Remélem addigra meg lesz a gépem :-)
a zárójeles részt sortöréssel rakd lejjebb sztem ;)