Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
még szerencse, mert ha meglátom a buszon vki kezében az mw3-t akkor lehet úgy megütöm hogy két hétig nem fogja tudni megfogni az egerét sem. persze ez a konzoloskákra nem vonatkozik, õk csak kodojjanak, miattuk él a széria
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egyszerûen az mw2 és a black ops a pc gaming és a játékosok meggyalázása volt, ezek után TILOS codot venni
idén csak a bf3 legális
Ki a faszt érdekel hogy neked mi tetszik?
Más stílus, nem jobb vagy rosszabb ettõl csak más stílus.
Nehéz felfogni hogy nem izgat a jármûves túlerõ meg a geci kemp.
Ha úgy tetszik akkor igen nekem jobban fekszik az ha ember-ember, ez egy más stílus nem a BF a jó az csak nektek tetszik, szubjektív véleményetek van ennyi.
Nem haragszom rád.
Sok ember van úgy hogy szeret egy játékot, és képzeletbeni királyként erõszakolja másra, és aki nem avval szeret játszani az buta.
😄
engem nem tudsz megsérteni ezzel, mert hülyeség amiket írsz/írtok, csak rossz hallgatni a vergõdést.
Bocs nem sértegetni akarlak egyrészt megértelek...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval... akarsz csinálni egy olyan játékot, amit sokáig akarod, hogy használjanak. Mi kell ehhez? Versenyszerûen lehessen játszani. BC2 itt bukott meg... mentél egy wart, de semmi esélyed nem volt, hogy megnézd, hogy csal-e az ellenfél... és én amíg warozgattam... nem egyszer láttam olyan, hogy szarrá csalja magát.
Ezek után itt jön be az, hogy visszanézzed a meccset. Ez nagyon fontos.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nos... ebben kurvára tévedsz... khhm CS khhm khhm.
pc-n ezt is skillbõl kell csinálni, nem tudja minden láma a fragjeit youtubera spammelni mint a konzolosok az auto aimos 360ÿ-banforgó retard mozgással
Ez arra jó hogy trollkodjon az ember, és a más ember stílusát PRÓBÁLJA másra ráerõszakolni.
Nincs olyan hogy jobb játék.
Csak olyan van hogy a BF neked vagy másnak jobban tetszik, ettõl még a többi akinek nem tetsziok nem kevesebb tõletek, márha te is ebbe a csoportba tartozol.
Nem hogy a saját topikját használnák a sok szemetelésre meg "reklámra"
Akit érdekel hidd el magátol átmegy oda.
Fogadni mernék hogy visszafelé ilyen nincs mert a Cod szimpatizánsok nem trollkodnak feleslegessen a BF topikban mert éértelmetlen...csak zavarásra jó azt meg tiltja a szabályzat, szóval késõbb ez ígyis úgyis majd szankcionálbva lesz.
Nem vagyok fps fan meg MW fan se, de ha egy topikban legyenaz bármi a vitát szítani jönnek trollok, az engemis zavar, legyen szó BÁRMIRÕL...nem azért szólok mert itt mw kontra bf megy...engem HIDEGEN HAGY...az zavar hogy erõlködnek emberek....
Szóval nem haragszom senkire, de pls a nem idevaló dolgokat kéáretik a helyére tenni, és ezentúl nem itt zavarni a topikot.
Köszönöm.
Ha esetleg beletartozol, akkor nekedis szól ha nem értelemszerûen akkor nem rád vonatkozik.
Bocs hogy ezt kérem, de szabályzatban tiltva van, vita lesz csak belõle...(nem részemrõl, mert én értelmetlennek tartom a rivalizálást) de késõbb ha többen bejönnek csak a fesztivál lenne.
ezt mire értetted, a nagy bf képekre, meg videókra, vagy arra hogy az MW3-at csak gúnyoláskor említik meg?
Mert nem tudom eldönteni melyikre gondolod hogy ez így még oké...😊
😄
Nemba majd a törzshelyen beszélgetünk róla, vagy privátozgatunk. 😊
tehát minden idõk legjobb játéka lesz az mw3
még lehet hogy iwnet se lesz ! 😄
"No details on the PC version are known yet, but I will be open about them as we finish features. #transparency #MW3"
"I encourage you to wait and see what #MW3 on PC has to offer and make an informed decision on it."
ha már a Taigetoszból kimaradtak <#vigyor1>#vigyor1>
most még O.K. a helyzet
de a november 08-i hivatalos debütálás elõtt 2 hónappal
na, igazán akkor lesz dolga a leendõ házigazdinak 😊
jönnek majd az igen értelmes, magas IQ-val rendelkezõ elmebajnokok csõstül
cuppannak is érte a felkiáltójelek.. 😉
Darksector, köszi a bizalmat, de majd vki más
én nem vállalom
viszont én meg RÁD szavazok 😄 - legyél Te a hg (ha akarsz)
Just do it :)
Fõleg, hogy az is egy hatalmas konzolport lesz. MW3 legalább nem titkolja... szóval tiplozzetek.
Amúgy thx. 😊
De ha ígéretet tesz hogy a kinevezése után megszünik a sok szemét ami eddig ment, akkor ám legyen.
Vele mint emberrel nincs baj, csak nemtudom mekkorák lennének a rostán a lyukak, miket engedne be...és miket nem. 😄
+
Robert Bowling
The 1st ever Modern Warfare 3 gameplay trailer hits this Monday, May 23rd.