7458
IZÉ
  • Bugi Misi
    igen volt már ez a hír
  • S8DJ
    Magyarországon forgattak reklám filmet
  • DarkSector
    Jah azért írtam, nembaj ha szóltál pont ezt mondtam ha valami más tetszik szóljatok nyugodtan.
    Minden véleményt meghalgatok szívessen és majd összehozzuk valahogy. :)
  • DarkSector
    Hát jah meglátjuk, a linkekkel majd megpróbálok játszadozni kicsit összébbterelni ha lehet, mert ha ettől mégtöbb link lesz akkor igaz hogy berakhatunk kisebb fejlécet, de akkor elveszik az a kis csik a linkek közt. :)
    Fenetudja azért mondtam a képeket elmentem és alakalom adtán berakom ha úgy áll a dolog.
  • gömbgiliszta
    ok, nem akadékoskodok, nem akarom én, hogy lecseréld, csak úgy mondtam...

peace
  • Muttley
    zsíííír ez is :)
    főleg, ha majd sok-sok link lesz
    és nem akarjuk, h túl nagy helyet foglaljon fejléc
  • DarkSector
    igen csak a fasziból le van vágva valamennyi meg kétirányban oldalt is az ami miatt kicsit tartózkodtam.
    Ettől még jól néz ki az is. :)

Pl ha az ő képét betettem volna, a kép szélére feliratot se tudtamm volna mivel a szürkés-feketés foltok miatt nehezen lett volna olvasható. :)
  • gömbgiliszta
    nekem mondjuk Hellsing kartács műve jobban tetszik.

• strebacom
    Nagyon jóó!!!!!!!!!!!!
  • KaBuTo666
    :)
  • DarkSector
    :)
  • gömbgiliszta
    ez a csávó tiszta Gordon Freeman
  • pett3rson
    jó ez a banner, grat dark :)
  • DarkSector
    Igyekszem. :)
  • strebacom
    Remélem ILYEN nem lesz az Mw3-ban, most érek haza a munkából mondom tolom éjfélig és lelövök néhány köcsögöt erre!!!
  • strebacom
    Húú ez tényleg nagyon faxa volt!!
  • strebacom
    No alakul a totyik, szép, és még szebb....örülnék annak, ha többen utánna néznétek, hogy hol mennyi a játék és lenne lista hogy hol olcsóbb!!
    Köszi!!

DarkSector friend, you're the best!
  • Muttley
    deehogy is :)
    jó lett

éééés egy kis hangulat(retro): a kedvenc singlepályám

• DarkSector
    Ennek örülök akartam is irni privit hogy nem baj-e hogy csere volt. :)
  • Muttley
    +1
  • DarkSector
    thx
  • soo277
    Jó ez a Banner!!
  • DarkSector
    Ez amúgy tegnap unalomból csináltam, nem végleges csak annak a jele hogy én kb hogy képzelem el a topikot hogy kicsit otthoniasabb legyen.
    Bárkinek a véleményét elfogadom, ha van ötlete, bármi jöhet majd.
    Persze mint a banner-nél is a mérethez ragaszkodni fogok amig nem szavazzátok ki többséggel.

Az ezelőtti dizájn le lett mentve bármikot szavazással vissza tudom állítani ha majd a többség visszakívánja a régit. :P
  • DarkSector
    Igen, ez szép faintos, de most szándékossan bazinagy a banner, eddig úgy kellett kiharcolnom a modiknál hogy ne kis csík legyen a banner ha csináltam magamnak topikot, most hogy én teszem be a képet gondoltam kiélem a vágyaimat szakítva a megszokott méretekkel. :P

Remélem nem sértelek meg de kis csíkot most nem szeretnék amíg nem gondolják úgy az itt lévő emberek többsége hogy nekik kissebb banner kell, ha kisebb banner-t ohajtanak azesetben a tiédet tesszük majd be. :)

Amúgy köszönöm a felajánlást azért.
  • DarkSector
    Fasza a logot thx hogy kijavítottad, de a kép arányát meg kellene tartani ha nem gond, ha ugyanezt meg tudnád csinálni, hogy csak a logot meg a dátumot változtatod meg és a többi maradna akkora és olyan arányú amilyen most akkor kiteszem.

THX addigis. :)
  • DarkSector
    THX haver ez még nem végleges. :)
  • Cumshot
    George Michael nem homokos? Akkor miért van férfinak öltözve? És hogyhogy bnem dildó van a kezében M4 helyett? Hö? Mondjuk látok valami anál vibrátort a bal oldalán...
  • RatBaG #1702
    george michael...
  • Drephis
    esetleg ha ez tetszik, pár hónapja csináltam.
  • Prince23
    Egész jó lett a topik dizájnja.
  • Hellsing47
    Egy kicsit 'beletúrtam' a bannerba, remélem nem gáz bro
    kijavítottam a logót, meg nagyon minimálisan változtattam rajta, ha így jobban tetszik esetleg, akkor cseréld

• szabii98
    Grat a házigazdinak és sok sikert! elfér majd
  • DarkSector
    oksa thx. jah mert a téma karbantartása nem mutat minden adatot...:S :P
  • redmonk
    értem én...az ilyen beállításokhoz egy .css fájlt kell írni de majd azt odaadom amiben látni fogsz mindent, azt átírod ahogy szeretnéd (színek, stb) feltöltöd egy honlapra a fájlt (arra adok egy tps címet ami az enyém de csak az apb topik .css fájl van fent, nyugodtan lehet használni és a téma karbantartása ablakba kell majd egy sort írni, hogy betöltse azt.)
  • DarkSector
    Mármint a felső mondatot a te topikodra írtam. :)
  • DarkSector
    THX megprobálok még valamit, de szavadon foglak ha kell segítség, amúgy faszán néz ki, persze 1-2 dolog szép de zavaró tud lenni.

Amúgy ezt hogy itt szarakodok nektek csinálom unalomból, nekem nem fontos csak kicsit elvan ezzel is az ember. :)
  • redmonk
    én az All Points Bulletin topikot csináltam. Csekkold le olyanban tudok segíteni.

Köszi az információt, remélem majd a játékban azért sokatokkal találkozom. Esetleg egy klán is létrejöhet.
  • DarkSector
    megvan már. :P
  • DarkSector
    Jah 11.8.11 a megjelenés nézd a linket amit beraktam zölden...:D
    Te milyen kodot kell betennem hogy ha a háttérnek akarok egy képet?
    Magyarul van egy mintám és be akarom tenni háttérbe végtelenitve.
    De nem megy valamiért. :)

Lejjebb rakoma zárójelest.
  • redmonk
    Mi is a pontos dátum a megjelenésre? Remélem addigra meg lesz a gépem :-)

a zárójeles részt sortöréssel rakd lejjebb sztem ;)