Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
én már kezdem unni ezt a csökkent értelmi képességû szélsõséges gondolkodást, h
vagy MW3
vagy BF3
ja, és megtartották a CoD nevet 😉 ez párszázerrel növeli eladott pldszámot 😛
1 napon fognak kijönni és elkerülhetetlen az egymáshoz hasonlítgatás, de miért kell 1iket v másikat emiatt sz.rozni
én mind2t meg fogom venni
az MW sorozat single részét évek óta képtelen megverni, de még csak befogni is bármi is, ha hollywoodi heroikus hangulatról van szó
a BF-nek pedig a multi a nagy erõssége
azaz mind2 jó vmiben és jól megférnek egymás mellett
bár kb. sejtem, h Morcos Ödönkék képtelenek értelmezni, amit írtam 😉

#358 <#eljen><#eljen>

Just do it :)

DarkSector
Nem bírnák el, de iit konkrétann a pc-s verzióról tárgyallunk, ha akarnák...és SZÜKSÉGÉT látnák a multiban, akkor rég megdobhatnák, a Crysis 2 is dx11-es holott sokak szerint konzolport.

BF3-ban is ez lesz majd, de azt majd a saját topikjában akkor ha megjelenik ki lesz tárgyalva úgy érzem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
371 + DX11? pfff. 😊

Jah eddigis a DX11 az sokat számított, fõleg a Crysis 2-nél...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Irányítás a lényeg jól bevált a motorjuk, énse cserélném le/basznám el még eddig tökéletessen megteszi a látvány majd ha elavult lesz akkor lehet váltanak.

DarkSector
Nem kijelzõfüggõ.
Remélem vágtátok hogy csak poénkodtam, mert nem izgat a rivalizálás, mert szerintem eleve nem versenytársak eladásokat kivéve.

Prince23
Xbox meg ps nem bírná el az új grafikus motort. sztem náluk keresd a bajt 😊

HeadHunter86
Mekkorát hazudtak, mikor kijött az elsõ BF3 trailer összehazudtak mindent, hogy ilyen új motor, olyan szép effektek. Erre kijönnek az X éves motorukkal megint.
Nekem amúgy bejön a trailer alapján a hangulat, elég epic lesz, de ennyi év után már nem hoz annyira lázba, az agyonszkriptelt COD, BF3-ba többet látok mint az MW3-ban. A multiról meg ne is beszéljünk, mert szerintem az új pályákon kívül olyan lesz mint az MW2. Max megint beleraknak egy két gyerekjátékot, mint a 2-ben a távirányítós autót. Marketing menni fog, a játékot meg majd veszik, de remélem most már kevesebben és rájönnek az emberek hogy mekkora lehúzás ez az Activision részérõl.

Fpocok
Trailer készítésben mindig jól voltak. Pl a második résznél az ENIMENes trailer... az brutál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Miért nem újítanak grafót? Legalább a DX11 et bele kellene tenni.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Rage47
hát ez elég semmilyen... mintha láttam volna már valahol.. 😄
Smithwarden
A hangulatra es a filmszeru feelingre szallnak ra egyre jobban mint az elozo reszekben is, ami fontos es jo is, csak mostmar jo lenne ha ezt nem ezzel a regi motorral csinalnak meg, ami sok helyen kodos, elmosott, elnagyolt es olyan ket dimenzios erzete van. <#unalmas>
Multiban ha lesznek nagy mapok, azok erdekelnek meg talan engem is, de nagyon kellene mar az engine valtas.
Sztem van penzuk egy ujat irni/iratni. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

FSpofon
Nem képes megújulni a sorozat, úgy érzem ha jövõre(?) elkészül az eredeti cod fejlesztõk új játéka, akkor arra a sorsa jut majd a cod mint anno a medal of honor. Mint tudjuk a történelem ismétli önmagát, és ez nem csak az MW részekre igaz 😊.

Arab money

Amig LCD displayen jatszol vele igazabol tokmindegy, a tobbi belemagyarazas.

DarkSector
<#eljen><#eljen><#eljen>

Régi motorhoz képest szép!

grebber
Jó kis csata lesz itt BF3-al 😄

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Nem szeretem codot de... Elég jó hangulatú a trailer szó se róla.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rayden02
Ide:
<#bohoc><#taps>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fpocok
A zinternetre 😄

DarkSector
Hova is erkezik?

Gamer365.hu:

">> Ha valaki hajlandó beáldozni az éjszakáját: holnap, magyar idõ szerint hajnali három magasságában érkezik az elsõ Call of Duty: Modern Warfare 3 gameplay trailer."

Na, csodát látunk vagy semmit...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
XD nem élvezkedek többet mert nem szeretek úgy írni véleményezni hogy ha a másik nem tud rá reagálni...nem leszek genya.

De ezt a poént nem hagyhattam ki...😄 Bocs lolSL! 😊

Addig élvezd míg lehet, mert a ban nem tart örökké...😄DD
DarkSector
A COD széria ugye jobb mint a BF?

Hallgatás beleegyezés. XD

DarkSector
Én veled vagyok, de a világ ellened... 😛

soo277
Beteg vagy ember!!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

lolSL
a világ problémája a cod, nem az enyém

DarkSector
Biztos normális tag, csak kár hogy a saját dolgait erõlteti másra. 😊

lolSL
itt csak a topic marad abba nélkülem érdeklõdés hiányában

Muttley

hagyjad máááá 😊
ha nincs közönsége, majd abbahagyja

Just do it :)

soo277
+1

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Most meg nyalod a "valagunkat"<#banplz><#banplz><#banplz><#mf1>

lolSL
ha vki meg akarja ütni most londonban van nincs messze

lolSL
We haven't gone into detail on the engine yet but we've moved beyond the MW2 engine and added a lot of cool stuff for #MW3.

na ehhez már az i5 sem lesz elég.

Fpocok

Prince23
HC-n, PC-n megnézném mit produkálna az ürge :S

shaddam
Beszarom.A végén kiderül hogy a cod álmaim játéka és nem is tudtam róla.
Remélem a szenzort már nem tudod rászerelni a fegyverre...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL

shaddam
Tudom honnan volt ismerõs az a kemény katona a második képen.Az alienben volt colonial marine.Mozgás..izé szívverésszenzor már úgyis van a játékban.Ha lehet a fegyver aljára lángszórót ragasztószalagozni lehet megveszem<#banplz>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
nem gond

DarkSector

DarkSector
Jó de manapság azt a szintet a játékokban már szimulációnak szokták nevezni, nem mondtam hogy ettõl valós vezetési élményt kapnak...😊

Bogdogege
"Akinek kell jármû is, szimulációzni akar, az értelemszerûen BF-ben találhatja meg azt ami neki kell"

Azért ez kicsit erõs <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

lolSL
sok mindenre el lehet költeni a pénzt, de egyik sem jobb mint a CS 12 éve 😊

DarkSector
Errõl van szó 2 maguk mûfajában.

Amúgy az idióták valóban wh-val agyatlan hentelnek a cod-ban (szóval agyatlan hent az megy minden fps-ben, ez hozzáállás kérdése, ), de a jobban (mint én is) eleve taktikussan megyek/megyünk és ha jó vagy elõre ki tudod találni kb ki hogy viselkedik nagy valószínüséggel, mit fog reagálni és merre menni, ha team kell akkor SD WAR. Szóval egyben bennevan minden.

Akinek kell jármû is, szimulációzni akar, az értelemszerûen BF-ben találhatja meg azt ami neki kell, aki High-Tech-et akar, az Crysis2-be tép...

Ez így normális, nekem is megvan Cod, BF, Crysis meg meg lesz (a 2. rész)

mijki
Nekem van BF-em és Cod-om is. Megvan a BF2, BF BC2+Vietnam, meg a CoD2, CoD 4 és CoD6.

Ha taktikára vágyom, akkor BF2, ha rombolgatásra, akk BC2(másra úgyse jó xD), ha meg agyatlan hent-re, mindenféle kicicomázott fegyóval akk CoD 6.

De szerintem az MW3 és a BF 3 is nagyot fog aratni, a saját mûfajában.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DarkSector
Nem parancs volt.
Minden ember magának parancsol, nincs olyan hogy muszáj, csak olyan van hogy ajánlott.

ez csak egy tanács részemrõl. hogy a továbbiakban nyomod-e ezt a flémelést rád van bízva.

lolSL
tényleg bf-be kéne jönnöd ha így szeretsz parancsokat osztogatni (hint: commander) :>

DarkSector
Flém off szerintem...THX

BF3 a legfaszább játék csak már hagyjuk a témát.

lolSL
dehogy jönnek át
mindig népszerûbbek voltak az egyre szarabb codok az elõzõeknél

DarkSector
XD