7458
IZÉ
-
#1769 Beta már van: inditsd el a MW2-őt....
Bocs a hülye poénért. :) -
#1768 sztem olyan lesz, h
single és/ vagy multi gameplay-eket fogunk látni
október 1. hetét követően 7 napos szórásban :)
ha nem lenne igazam, sry ;) -
#1767 Eddig nem hinném, ha lesz kitesszük banner alá. -
#1766 Felejtős, főleg PC-re. -
pett3rson #1765 Vajon itt is lesz beta, mint bf-nél? -
#1764 jaja -
#1763 Azt írtam, hogy a matchmaking rendszer jobb lesz, mint az mw2ben. Ez konzolra vonatkozik.
Lehet ping alapján keresni, illetve ez lesz az alap.
Jobb lesz a cheatvédelem.
MW2nél picivel lesz nagyobb a gépigény.
Mod support/tools még lehet. (Kétlem) -
#1762 Nem. Csak azt mondta, hogy neki tetszett a cod4hez készített. -
#1761 Lesz Star Wars mód? :) -
#1760 There will be dedicated servers in addition to an improved version of Modern Warfare 2's matchmaking system.
The server browser will be ping based.
Some vague work has been done to prevent rampant cheating. Also, post launch, a dedicated team will be tasked with monitoring cheating (and, presumably, doing something about it).
The minimum system requirements will be slightly higher than Modern Warfare 2, but no further details were given.
Mod support is still up in the air.
Also, Bowling really liked the Galactic Warfare Mod for Call of Duty 4. -
pett3rson #1759 személy szerint a ZAVVI-ról rendeltem, mert kaptam egy : "régen jártál már nálunk ezért kapsz 10% kedvezményt a kövi vásárlásnál" kupont :) így, a postaköltséggel együtt várhatóan 10e nem sokkal fogja meghaladni, mert ez az ár még csökkenhet (ezt garantálták is, hogy ha csökken akkor nekem is annyi lesz az ára, az előrendelések során felmerült legalacsonyabb árat fogják nézni), na meg függ a csomag feladása napján számolt font értékével, szóval a magyar gazdaságnak talpra kell állnia, vagy legalább sarokra :) -
strebacom #1758 Köszi!!
-
#1757 Én értettem.
Hát igen van ahol a posta bassza el az olcsóságot.
Ezért utána kell járni.
Hát igen ez a korrektség kellene mindenhol kis szarod dvd-knél hogy ingyen posta...!
GRAT a játékhoz. -
#1756 Nem ugyanaz.Az ogc beszállítója a gameshop.Az ügyfelekkel is ők foglalkoznak. -
strebacom #1755 Nos irtam az OGC webshopnak és érdekes, de az OGC és a Game Shop ugyanaz a cég..mivel a Game Shop irt vissza, pedig az OGC email cimére kültem....no a szállítás 990FT.....
De én berendeltem de a ITT ,mert nincs szállítási költség és igy 10.900FT összesen!! Az OGC-n meg 11490Ft szállítással együtt...
Hűű de szépen levezettem,IGAZ!
-
#1754 aham, értem. kösz -
#1753 készen van, csak elfelejtettem átirni, ha rányomsz már megvan a leirás és müködőképes is, lehet nem használjátk majd, de attól még jo cumo. :P
csak vigyázni kell ha sokszor nyomsz entert, olyan mint kint a külső sg chat, vagy msn hogy írsz, és enternél már nyomja is kommentbe. :)
bár úgy szerettem volna, hogy lenne egy + csat ablak, olyan kéne mint ami kint van sg chat csak ide be kellene, mikor csak chatelni akar valaki a játékkal kapcsolatban, majd ha megjelenik meccseket leszervezni pl meg ilyeneket, de nem tudom hogy tudnám átalakitani a kinti chat ablakot magamnak ide be...:D
Pedig faintos lenne. :) -
#1752 mi az a "chat mód" ? illetve mi lesz, ha kész lesz? -
#1751 Most merje valaki azt mondani hogy nem elég a sok linknek a hely... XD
Legördülő menü megvan ahogy megjelenik a gém és lesznek tartalmak már lesz is neki hely..... -
#1750 Jah de ahogy fogalmaztál, alakul mert itt-ott pici alakitások még lesznek de most már egy olyan állapotba sikerült hoznom ami meáll 2 lábon. :) -
#1749 Na alakul a topik. Grat Dark! -
#1748 THX és kösz a segítséget is, a bannscript is benntvan már. :) -
#1747 Fasza lett. -
#1746 Talán mert rászenteltem pár percet hogy beigazítsam XD
meg kitaláljam kb mai srácoknak ilyen monitora van 1680x1050 vagy 1920x1080 és kb ezekre probáltam belőni, kisebb felbontssal is elmegy, csak egy 1680x1050-es átlagmonitorral a legjobb.
Többiek mondták hogy túl sok helyet foglal a banner, én meg kedvelem ha szép nagy, ezért ma kicsit állítottam a méreteken egy aranyközépuatat keresve. :P
nyugi láttam énis olyan topikokat ahol csak úgy egyebassza legyen valami szines folt alapon beszartak egy képet.
Én se vagyok kurvanagy dizájner, nem stárolom magam, de igyekszem izlésessen megválasztani a színeket, méreteket és elhelyezkedést.
Remélem nagy vonalakban sikerült is. :) -
#1745 Végre egy háttérkép, ahol nem csak be van hányva , hanem úgy van kialakítva hogy nem takarja ki totál a témát ! :DDD -
#1744 Hey all! Fassza lesz a gém. -
#1743 +1 -
#1742 fasza lett -
#1741 Nah mára befejeztem, elég sok dolgot változtattam ma, remélem nem fog ütközni nagyon az izlésetekkel, ha igen a szokásos módon csak írjátok meg nyugodtan.
Probaképpen kitettem logot a hsz fejlécébe, ha valakit izgat a dolog, majd természetessen kitehető bárkinek vagy egyébb más dolog.
Mára egyszer ennyi. Megyek pihenni. :) -
strebacom #1740 ITT mennyi a szállítási költség,mert nem találom sehol az oldalon??
Köszi!! -
#1739 Fasza ez is. :) -
#1738 pl. , de van még csomó... -
#1737 Linkeld majd be pls melyik az. Youtube-ról. :) -
#1736 én a játék(mw2) hangjától/zenéjétől teljesen odáig vagyok meg vissza. nagyon eltalálták, a zenéjét pl. Hans Zimmer szerezte. állat, hogy a multiban legalább 3 nyelven osztják, (angol, orosz, meg gondolom arab)
a játék soudtrack-jét le is töltöttem... -
Prof William #1735 Ez tetszik nekem nagyon MW2-3 -ban hogy végre nem kell németeket lőni 552-re meg nem kell ilyen izzadságszagú konfliktusok keretében tálibokat lőni meg olyan ellenféllel harcolni minek kb semmi esélye a hadseregünk ellen hanem egy igazi modern VILÁGHÁBORÚT kapunk. Hatalmas grat nekik hogy ilyen irányba vitték el a sorozatot. -
strebacom #1734 A szállitási költség??Nem találom hol van?? -
#1733 Banner alatt nézte már valaki a trailert? milyen világvége hangulat meg fasza zene is van alátéve. :) -
#1732 -
#1731 #1677
-
#1730 Aki előrendelésen gondolkozna.
"Csöppet" olcsó a banneres boltok javához képest.