7458
IZÉ
-
Renátó1985 #6930 lehet, hogy mar mondtak de a sigle playert elinditottad? indits egy normal jatekot meg egy spec opsot utana elvileg jo lesz -
#6929 Megpróbálom még egyszer. Egy olyan szerveren szoktam játszani, ahol választhatok néhány fegyverből. Mások viszont használhatnak saját fegyvert is. Azt mondta egy srác, hogy csináljak class-okat private match-ben, tiltsam le a perk-eket és akkor én is tolhatom sajáttal. Ez viszont így nem működik. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi. -
#6928 Valaki help Pls!
NEM enged a DLC ken nyomulni
úgy se ,hogy törlöm appcashe könyvtárat Steam-ba!!
ötlet
idegesítő már nagyon!!
-
simonl #6927 Indítsd újra a router -t.
Akkor OPEN lesz, jó esetben... -
#6926 pontosan nem tudom, de _OPEN-nek kéne lenni... -
#6925 A Your Nat type Strict mit takarna ?O_o -
#6924 Sziasztok!
Némelyik szerveren csak meghatározott fegyvereket lehet használni, mégis páran tudnak játszani más fegyverekkel is. Ezt hogyan lehet? Megmondaná valaki? köszi -
#6923 elkerülendő a keleti blokkból olcsón megvásárlást és máshol használást -
#6922 létezik simán, olasz ismerősöknél csak olasz hanggal, meg olasz felirattal jelent meg! -
pett3rson #6921 Ilyen tényleg van, hogy nem raknak bele csak "helyi" nyelvet, még az alapot, amilyen nyelven készült, azt sem??
Logikátlannak tartom, szerintem 2 lemezen simán elfér a 2 hangsáv. namindegy. -
#6920 nem kéne -
alfi95 #6919 köszi akkor ha valahonnan letöltöm és abbol kiveszem a nyelvi fájlt berakom nem fog a steam nyafogni? -
#6918 kemény 1 perc volt googleön kikeresni -
alfi95 #6917 hali! németben vettem a játékot és csak német nyelv van benne, hogyan tudnám angolra váltani? köszi a segitséget -
#6916 Gyereknek van box a de az istenért nem áll rá a kezem!!
csak a FIFA megy rajta nekem!! -
bigmano #6915 Nekem is megvan boxon én rühellem a célzást nekem valahogy az egér vált be ugyhogy ha fps akkor pc !
-
#6914 Nagy különbség van pc és xbox között!!! Egyszer volt 360-om és játszottam 1 hónapot mw2-vel és konkrétan uraltam a játékot. Akármit meglőttem sniperel!Nem nagy kihívás lelőni a sok kis 12 éves életképtelent :)))Az aim assist meg különösen rásegített mindenre :))) -
#6913 rohadt jók ezek a promó videók, ilyenkor mindig kedvek kapok lőni! -
#6912 Abba csak survival mapok lesznek meg 2 face!! -
#6911 Aha, a hiányzó mapok lesznek benne.
De miért 4 és nem 3? A Collection 3-ban lesz a Chaos Pack? -
Várjuk -
#6909 steamen állítólag igen, de lehet más helyeken is reportálni, ahol meg IW-s emberek figyelnek a posztokra és ők elvileg komolyabban veszik a dolgot -
bigmano #6908 Az a kisgyerek aki reportolva van steamen számíthat valami retorzióra?
Vagy csak feleslegesen tölti vele az ember az idejét? -
#6907 ez xbox videó(aim-al) -
#6906 Sokan aza baj ,hogy így tanulnak meg!!
Meg a végén bazzzzz XD -
Renátó1985 #6905 Valaki ismeri Backmamba-t Mw3-bol? Korabbi neve Stormtrooper -
bigmano #6904 üdv
yama79 a Steam nikknevem ezen keressetek.
Wollnerd már megvagy! -
bigmano #6903 Este megnézem akkor mert már melóban vagyok.
Természetesen felveszlek titeket este kb19.00-tól .
-
#6902 Én nem is talállak.
Vegyél fel te engem: Wollnerd[HUN] -
Renátó1985 #6901 csak egy yamaHunta nevu lengyel gyereket talaltam , begyel fel te engem legyszives alairasomban ott a nick -
bigmano #6900 Van egyébként magyar szerver ami ilyen csak QS dedikált vagy csak külföldi? -
bigmano #6899 Vegyél fel Steam-en és gyakorolunk. -
#6898 Én is szeretnék gyakorolni, de nem megy! A tipp videókat nem értem, mert hallássérült vok. -
bigmano #6897 Üdv
Quickscope gyakorlásához keresek társakat.
yamaHun nicknév.
Még annyit hogy engem is lecsítereznek a QS miatt pedig nem is csinálom profin..... még!
Szóval vegyetek fel hogy tudjunk gyakorolni köszi. -
#6896 Koszi bocsi de 2 hete vettem meg es munka mellett csak par orat volt idom jatszani -
#6895 theatre? -
#6894 Tudom huklye kerdes lesz de felteszem a recordolt videokat hogy tudom visszanezni ?O_O -
#6893 sajnos igen. -
#6892 IGAZAD VAN!
de azért ennyire nem súlyos a helyzet -
#6891 mindannyian 5-öt fogunk belőle venni, esküszöm bárki édesanyja életére....
a csalókkal nem lesz semmi?
SOHA többé nem fogom megvenni.... 2 db-al kevesebb...