Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked ez miért fáj? Nem tetszik, nem nézed, nem trollkodsz.

DarkSector
Bioshock?
Hol van a bioshock? hány ember is multizik vele?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem én nem állítok semmit.
én azt állítom hogy nekem tetszik és hogy nekem az irányitás a mulétiban megmarad és ennek happy-zek.

Énnekem az szur szemet hogy mások jönnek ide, és MÁSOKRA erõszakolnak álltaluk kedvelt játékot, amit itt szart se érdekel, de egyfolytában csak szarják a hülyeséget.

Miért nem mennek át az adott játék topikjába?

Ha ezt szarnak vélik miért pazarolnak idõt?
Ez a trollkodás. ez a baj, nem az hogy nekik nem tetsziok az MW3...

nem is kell hogy tetszen, csak akik kiváncsiak még mindig erre a szarra, azokat hagyják nyugton.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HeadHunter86
Naaa ne mond hogy nem lehet újat mutatni. Bioshock újat mutat, Bf3 újat mutat. Kis kreativitással lehet, de itt nagy 0 van. Na megyek a másik topicba mert jön a BF3...

DarkSector
FPS-ben már nem tudnak újat mutatni, mégis mw-knél egy érzése van az embernek hogy nah ezt is le akarom nyomni, még ha klissékbõl is áll, amit a crysis2 már leadott egyszer.

Amúgy ennek van egy zsír közkedvelt multija is, ez csak egy körítés.

Rage47
nem érdekel a bf3
unalmas lesz a cod :| és nem értem, más hogyan nem veszi észre, hogy sokadjára tolják ugyanazt az arcába, és mégis megveszi
tiszta mcdonalds, mindig ugyanazt kapod
bár veled nem érdemes vitázni, se beszélni, úgyhogy húzok innen
HeadHunter86
Az én kommentjeimnek mindnek volt köze az MW3-hoz, igaz nem túl pozitív, mivel túl sok jót nem lehet elmondani 2011-ben errõl a gameplayrõl.

Szerintem csak te állítód még az Mw3-ról hogy hú de jó lesz, meg hú de megéri. Ha neked ez jó régen rossz, azért készül még mindig mert ilyenek miatt van rá igény, és nem is vártok el a játéktól többet. Õk meg kiadják ugyanazt, a paraszt úgy is megveszi. Csak azt ne mond hogy nincs igazam.

A CoD sorozat mindig errõl szólt.... Amúgy a gameplay videó faszának tûnik, de egyetlen eredeti jelenet nincs benne.

DarkSector
Te ebbõl látszik hogy sok barom jár ide.

Az Activision pont hogy elismerte hogy szép a BF3 és nem is akarnak versenyezni látványban, mert nincs idejük új motort rakni már a játék alá, és hogy grafikában nem versenyeznek...de annyira vak vagy látom hogy az borzalom. Még fikcionálsz is megnem történt dolgokról...grat.

DarkSector
Pedig a trollkodás megy itt, de lehet nem sokáig.

Ha titetek a bf3 jobban érdekel miért nem ott fröcsögtök?

Jah mert akkor már nem érdekes a dolog?

Ki a fasz mondta hogy szebb lesz mint a Forostbite 2 ami egy új engine?
senki?

de sokan még mindig itt fröcsögnek és trollkodnak, nyitottam a szarságnak külön topikot oda lehet menni trollkodni.

HeadHunter86
Ki emlékszik arra amikor kijött a Frostbite 2 motor videó, Activision rögtön azzal jött hogy zsír új motor hajtja majd az MW3-mat, erre még mindig ugyanaz a motor. De nem is ez a lényeg, hanem hogy még mindig ugyanaz az egész felépítése a játéknak, semmi újdonság extra. Rohadt unalmas script hegyek 4 órában. + egy ugyanolyan multi rész.
Ez 12k-ért, sõt még a sávszélért is kevés.

Rage47
<#levele>
DarkSector
Hagyd a sok troll idejön csak hogy visszaigazolást nyerjen hogy az õ bf3-a jobb mert ha nem jön ide szart dobálni, akkor már nem is érdekes a bf3.

Rage47
akkor is kéne a codba vmi újítás, mert MW óta ugyanaz
nem zavar senkit, csak engem?
Rayden02
Legalább már az a csúnya vérszörp hatás le lett cserélve!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

HeadHunter86
Nem hát, sok vérpistike kell aki COD multin nevelkedett. Ennyi kell a sikeres COD-hoz, fiatal pistike meg van dögivel aki erre verheti.

BoneDragon
Hát igen... az igazán IGÉNYES embereknek az is elég ami a videóba volt.<#banplz>

Szerintem cod régóta a jól megoldott multival és a hangulatos, moziszerû singlevel hódított, nem kell alá frostbite motor, hogy fogyjon 😊)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

HeadHunter86
Sok lesz ez a gameplay már, lassan vége a játéknak. Lelövik a 3 órás single 1/3-át xDD

HeadHunter86
Nem kell ide Mw3, Bf3 dühönhõ, ez úgy fos ahogy van. Szégyen hogy ezért még mindig fizetnek egyesek, támogatják ugyanazt a koncepciót, nem más csak marketing az egész COD. Semmi új játékelem vagy valami, 5 éve kb ugyanazok még a modellek is.

Taktika? ez cod😊) Mellesleg természetesen need, ha nem gazdagszok meg, akkor kénytelen leszek erre meg BF3ra Ps3at venni<#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

FSpofon
és a predatort is átnevezték reaperre!!
van itt újítás dögivel 😄D

Arab money

BoneDragon
Mi ez a szar? Rambo 10001? Megy elõre 1000 ellenség és semmi sérülés... Ehhez a játékhoz aztán kell majd taktika..😄

Prince23
Két kieg van a fegyón 😄

red dot + Scope 😄

HeadHunter86
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html

Gyönyörködjetek XD
Battlefield 3-ra maradjatok, hogy valami jót is lássatok.

HeadHunter86
Ez mi ez te. Kb. új pályák + MW = MW3 még a fegyók és a hangok is ugyanazok. Meg a csónak is, ezt akarjáj 100x-ra is eladni. LOL.

BF3 szarrá veri ezt, amit eddig mutattak. Vicc ez a game 12k-ért. VICC.

grebber
Gametrailersen élõbe!

Next PC upgrade: 2022

Ez már inkább egy interaktív film, mint játék.

hol?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

DarkSector
Megy demo!!!!

Bence94
Ó tényleg...
Játékosok:

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

FSpofon
Mibõl gondolod hogy befejezik? 2 év múlva jön mw4.

Arab money

Bence94
Véleményemet elmondtam.Ennek ellenére kíváncsian várom, hogyan fejezik be a sztorit mert fordulatos volt az elõdben...

DarkSector
Saját véleményed számunkra szent és sérthetetlen.
akkor, go BF3 topik.

Bence94
Ez egy rakás szar!!!! Mintha csak az mw 2-nek a kiegészítõjét nézném most.2-nél még azt mondtanm hogy jó lesz meg minden de ez ? Unalmas egysíkú etvasz<#levele><#levele><#levele>
Persze biztos lesz benne élvezhetõ meg jó rész az sp-ben de...
Játékmenten kéne változtatni grafikán audio részen mindenen!
Bf 3 mindenbe porba dönti<#eljen>

DarkSector
21:00-kor újra demozgatnak, valszeg most új részt láthatunk gondolom. 😊

DarkSector
Akkor januárba vedd meg az MW3-at és akkor lehet az év játéka a mortal. 😛

Rage47
mi?
TDC Geronimo
rail shooter lesz az új rész?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Muttley
szokás szerint nagy flash lesz, de
eddig még mindig Mortal nálam év játéka cím legfõbb esélyese
😉

Just do it :)

DarkSector

FSpofon
1.5 óra múlva EA konferenciát ajánlom figyelmedbe. Fõleg ha a Respawn játéka is elõkerül, de azzal még lehet várni kell egy évet 😊

Arab money

Rage47
hát úgy érzem még a singlet sem fogom megnézni, ez már halál unalmas
Fpocok
Semmi... ismétlés... fenn van minden.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Elsõnek féltem hogy az MW engine-jével csak mese ez a nagy város, meg a nagy repcsis harcok, de látom nem az, és így elsõre brutálisan néz ki a látvány, ahhoz képest hogy tudjuk nem egy vadonatúj engine.

DarkSector
Engem a single-vel MW-knél mindig megvesznek, mert annyira jól van megrendezve, mint egy film.
A multit meg majd megnézem, mert arról nem láttam semmit, de látom az irányitás maradt a régi ennek örülök...

Muttley
ha lesz benne
min 20 küldetésbõl álló OFFline splitscreen co-op
engem/ minket megvettek 😄

DarkSector
Íme egy szar 5-6 éves foltozott quake motor....

Muttley
ne tedd 😊
hidd el, h csak megszokás kérdése