7458
IZÉ
-
#1969 -
mester1987 #1968 Egy kis segítség: a bannerben a driverek opció alatt 2x van a DX11 -
mester1987 #1967 Azért kíváncsi leszek, hogy lesz megoldva az Elite + a Steam + a crackkel, remélem nem lesz annyi görcsölés, mint tavalyelőtt hirtelen a steam-mel -
kanduhr #1966 Single playerben már nem mindegy, hogyan néz ki. A látvány ott is fontos tényező, bár nem annyira, mint amilyennek egyesek szerint a BF3 miatt kellene lennie (nem akarok flame-t, írhattam volna más multi FPS-t is, de a legtöbben úgyis hozzá hasonlítják). Vagyis, akkora a pörgés, és olyan szinten pumpálja az adrenalint, hogy nem normális az az ember, aki fenn akad mondjuk a gyenge fizikán.
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de nálam a CoD olyan, hogy biztosra tudom melyik játék új részét kell betolnom évente, hogy ugyanazt a pörgést élvezzem, egy-két újítással megfűszerezve. Nem kötelező senkinek se megvenni.
Ez a hsz nem csak neked szól, hanem másoknak is. -
#1965 Milyen minimális gépigény? :)
Jó 2 éve is lehetett venni erős cuccokat csak sokba kerül. -
pett3rson #1964 éppen a minap, mikor beraktátok a minimális gépigényt akartam írni, hogy tulajdonképpen az alapkonfig kialakulóban van, kezdjük elérni a mai eszközök fizikai korlátait. Már régóta ugyanazokat a minimális eszközöket sorolják fel a játékoknál, az enyém is már van vagy 2 éves konfig és még vígan elfut rajta a Black ops is max beállítással és döccenés nélkül, pedig az gépigényes cucc volt anno. -
#1963 Most próbáltam az Onlive-ot, ha lagg meg egyébb stream hibák megszünnének, akkor ez a PC-seknek megoldás lenne a hardverújjítás ellen...Persze kérdés hogy fogják-e hagyni hogy kitökélesedjen. -
pett3rson #1962 a játékokat nem nekünk csinálják, hanem a hardver-gyártóknak...
a másik, hogy ami nekünk drága alkatrész, az kint külföldön nem annyira az :) potom pénzből össze lehet dobni egy gépet, nem beszélve a konzolokról. szerinted miért fogynak annyira az xbox és ps féle verziók a pc-kel szemben? kurva olcsó és nem kell rajta állítani semmit, berakod és játszol, nincs telepítés, állítgatás stb. megvan a hátránya is, de most nem ez a lényeg. mindig is vezettek az eladási arányban a konzol-verziók pc-hez képest, ha több platformos volt egy játék. -
#1961 van értelme csak multiban egy kisebb gépigényes játék sokkal jobban fut, nincs nagy lagg, mert kisebb az adatközlés.
Silgle már más.
A szebb játékokban a szervereket nagyon fel kell készíteni hogy stabil legyen míg egy cs-hez elég egy-két szervergép. -
KaBuTo666 #1960 Mi arról nem tehetünk, hogy commodore 64es számítógéped van. -
#1959 és azon mit lehet élvezni? nem is értem akkor mit lázadoznak itt páran, hogy régi motort használ a game. tök felesleges is szebb újabb ha lebutítjátok. -
#1958 Multiba nekemis. -
kanduhr #1957 Nekem az első dolgom úgyis az lesz, hogy csontra leveszem a grafikát:) -
eLiXir #1956 Év játéka! -
#1955 -
#1954 Hát ez eléggé csúnya így a videók után. ez nem egy cod 4 modos map? -
-
#1952 -
#1951 Bannerban van egy chatboxba
nézzétek meg léccike hogy olvasható -e vagy legyen 2 részletben? -
#1950 Megcsinálom. -
#1949 Nah kb ez a lényeg sok marhaság. :) -
#1948 azért a dupla xp a klánnak elég ütős dolog, és a klán szintekért még ki tudja mi jár.. jobb perkek pl vagy akármi lehet. -
#1947 hát ha van hozzá kedved meg időd akkor légyszi. sőt akár bannerba is mehetne -
#1946 Nekem olymindegy, csak nem értem miért parázol, ezek olyan extrák amit a büdös életbe nem fogsz használni.
Clan dolgok, ha klánokat akarsz vinni.
Meg DLC elérés, amiket amugyis külön megvehetsz majd HA akarsz.
Te döntesz, de ez felesleges para.
Ma nem tiszta hogy ez mit jelent, leírhatom részletessen nehogy az gátoljon meg hogy nem érthető a szitu. -
#1945 na de azért nagyon sok minden kivan véve a free-ből. hát azt hiszem átgondolom én ezt. nem azért veszek meg egy játékot több K-ért, hogy utána még fizessek egy rakat lovét. -
#1944 Jah, az lehet. -
#1943 egyben is lehet fizetni, gondolom lesz 1, 3, 6, 12 hónapos lehetőség és így a legolcsóbb. -
#1942 Hát itt egy összeget ír. -
#1941 Opcionális.
Ha nem akarod nem fizetsz a + szolgáltatásokért. -
#1940 nem egybe kell fizetni, havidíjas lesz -
#1939 mi ez a free meg premium? Ezt jó lenne kibeszélni. mert ha megveszem a game-t 10k-ért és még fizessek 50$ valami szarért akkor már vissza is vonom az előrendelést. meg majd a dlc-k is hülyék ezek? hány bőrt akarnak lehúzni rólunk? -
#1938 -
#1937 Hmmm. Elég bénának nézz ki. A Black Ops pl x1950-et kért minimumba, meg 2 gb-t vista/win 7 alá. Ez max az ajánlott lehet de még abban is kételkedek. -
#1936 Nem hiszem, mert következő generációra gyúrnak az Activision-nál állítólag.
Nemtudom majd kiderül. :P -
#1935 2013-ban még sehol nem lesz newgen
úgyhogy még jönni fog a jelenlegi platformra
a Modern Warfare 4 -
#1934 Mint egy magyar politikus baszki. Úgy kerüli a kérdéseket... a kedvencem a "miért nincs béta" válasz volt. -
#1933 Miért lenne sok? :P -
#1932 Aszt hiszem hogy az ajánlott,de sokan írják hogy a 4 giga ramot túl soknak tartják!
Am egy másik vidi:
-
#1931 Ez mi a minimum vagy az ajánlott?
Mert ha a minimum akkor nembiztos hogy örülök neki. :) -
#1930 Egy meg nem erősített gépigény:
Processor - Pentium Core2Duo E5500 2.8GHz or AMD Phenom II X2 550 equivalent.
Graphics Card: Nvidia GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series with at least 512MB video memory.
RAM: 4 GB for Vista/7 , 3GB for XP.
Hard Disk Space - 12 GB
DirectX - 9 or better.
Operating System: Windows 7, XP or Vista.
Keyboard & Mouse.
Broadband Internet Connection for game updates.