7458
IZÉ
-
Prof William #1929 Ha ez háború így megy tovább akkor a MW4-ben már kőbaltákkal fogunk harcolni. :)
Csak legyen minél nagyszabásúbb és inkább a hadszínterekre koncentráljon ez a játák akkor nagyon jó lesz. Persze Soap + Price is jó arc de azért remélem túlzásban lesznek a WW3 pályák. -
#1928 Mindegy akkor nem MW4 majd lehet új sorozat indul csak én gondoltam azt hogy nem vágják le az aranytojást tojó tyúkot.
Mert valljuk be a páratlan számú CoD-ok közelsem ekkora nagy játékok mint az MW-MW2-MW3 -
#1927 Nem úgy van, h ez a befejező epizód és utána engine váltás? Sz.tem nem lesz már MW4. -
#1926 Az a vonatos rész beszarás.
Látszik mennyivel faszább lesz és tovább vitték a látványt az uccsó cod-hoz képest, amit lehet szerintem itt megmutatnak, mivel az MW4 már egy újabb engine-re fog készülni, itt ennek az engine-nek a díszes búcsúját előkészítik, megmutatnak mindent amit kell, lehet hogy nyugott szívvel tudjanak váltani majd. Animációk is jobbnak tűnnek.
Irányításra remélem az új engine is legalább ilyen fasza lesz! -
#1925 sirály! -
#1924 Vótmá?
Vigyázat eléggé SPOILERES!!!
-
strebacom #1923 Húú de sok van még hátra... -
#1922 Amiket adtam txt-be privibe ha egy az egyben becopy-zod egy HG ablakba, ezt a skint-menüt kapod az adott topikra.
Használd egészséggel! -
#1921 Lehetséges. -
Prof William #1920 Mellesleg az új trailerben ott 1.04-5 -nél amikor a csapatszállítók repülnek, mi az nagy híd a távolban? Annyira emlékeztet egy hídra aminek mutatták az építését a Discoveryn ( valszeg az is ) de nem jöttem rá mi lehet az.
Amúgy ha így folytatódik háború akkor a MW4 -ben már kőbaltákkal fogjuk csépelni egymást. Esetleg azt a részt már MW: Fallout -nak fogják hívni. :) -
#1919 de lehet csak papirozni kell és több év is eltelik egy este :) -
#1918 pedig az időt nem lehet eltekerni max ha elalsol 30 napot. -
Prof William #1917 Ahh még mindig 30 nap! Ez a trailer nagyon váróssá tette. -
pett3rson #1916 most kezdtem egy ilyen tanfolyamot és már felismerem a kódokat :) csak érdekelt, hogy Te mit használsz itt. -
#1915 Van vegyes, HTML kodok, meg script fájlokat is betettem, sokan sokat segítettek hogy minden olyan most ahogy nagyjából elterveztem.
Sok dolgot lenéztem netről és átirtam kombináltam hogy nekem jobban tetszen.
Ha valami érdekel segíthetek amit eddig összeszedtem. -
pett3rson #1914 off:
mivel szerkeszted az oldalt? az sg ad részleges hozzáférést vagy vmilyen programozással csinálod? javascript, más?
on: -
#1913 Kicsit átrendezem a videókat.:D -
mester1987 #1912 igen arra írtam -
#1911 jah azt irtam MW2-ő szaggat nekem. -
mester1987 #1910 fura hogy a 2. rész is szaggatott egy ilyen kártyán, bár ha GT lenne... -
#1909 8800GTS 320MB -
mester1987 #1908 hátha van 3 Gb ramod az elég egy kétmagoson is, de milyen kártyád van attól függ... -
#1907 :)
Csak az a baj hogy nekem az MW2 is akadozott akkor ez hogy fog. -
mester1987 #1906 lényeg, hogy megint egy fordulatos 3. rész veheti hamarosan kezdetét a trailer-ből látván is -
#1905 Muttley nyitotta meg. :)
De a nevében is mondhatom hogy szívessen. -
mester1987 #1904 pont most akartam ezt linkelni azzal a szöveggel, hogy köszönjük DarkSector-nak aki megnyitotta topikot -
#1903 +1De ne politizáljunk!! -
#1902 de azért basszus milyen király zene/hang van már ebben is?!
engem kilóra megvesznek ezzel... nagyon várom már! -
Prof William #1901 Makarov viszont a háttérből tevékenykedik. A háborúnak is csak a kiváltó okát szolgáltatta a kirobbanásért már az orosz vezérkar a felelős.
Már eléggé meg volt tervezve az egész. A lezuhant műhold ellopása az amcsi kódrendszer feltörése... Már régen készültek rá. Makarow csak meggyújtotta a kanócot.
Ha megölik Makarovot akkor megölnek egy palit akiről a világ 99%-a semmit sem tud. Ha mondjuk valami orosz vezérkari arcot nyínának ki annak nagyobb hatása lenne a háborúra. -
kanduhr #1900 Ő csak egy román bábú. -
#1899 orban must die! -
kanduhr #1898 A világháborúnak nem valószínű, hogy vége lesz, hiába kapják el, de egy karizmatikus vezető kiiktatása hatással lehet mindenre. Ahogy a valóságban is:) -
Prof William #1897 Ez rohadt jó kis trailer volt. A III. Világháború még sosem nézett ki ilyen menőnek. A MV2 egy nagyon jós kis trendet indított el azzal hogy a sok tálib-afrika stb után bevállaltak egy ilyen világméretű konfliktust.
Remélem a III. Világháborús pályák lesznek többségben az ilyen "Find Makarow" meg "elmegyünk afrikába" stílusú pályákhoz képest. Én HÁBORÚT akarok majd látni. :)
Mellesleg mi értelme van még Makarow keresésének? Ha őt elkapják/megölik akkor a szembenáló felek majd azt mondják hogy "Hoppá elnézést" és felfüggesztik a világégést?
Amúgy meg nicsn MW nuke nélkül szóval reméllem ebben a részben is elég meggyőző atomrobbanásan lehet részünk. :) -
pett3rson #1896 engem is az fogott meg negativumként, de a hangulat az még mindig odabasz :) -
#1895 Betettem a videókhoz. :) -
#1894 -
#1893 tudsz olyat, aki azt hitte, h uncsi lesz a single player??
ahahahahahahaha :DD
-
Gabe18 #1892 Hát a grafika helyenként már igen kopottas, de a hangulata az üt. A single biztos jó lesz. -
#1891 Aki a STEAMen veszi meg kurvadrágán, az kap ingyen egy MW, azaz CoD4 példányt is. -
#1890 Mindenesetre ez tényleg ütött, nem úgy mint amikor legutóbb a Multiplayer trailert kiadták :D