Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aham, thx a választ, azért reménykedem 😊

FSpofon
nem, fizetõsek a megjelenés után az új pályák és nincs pályaszerkesztõ, mindenki azzal és úgy játszik ahogy kiadták.*

Arab money

ebben lesz WW2 multi mod? mondjuk COD 1-es mapokkal?

FSpofon
CS egyenként még mindig sokkal népszerûbb az összes codnál együttvéve, ázsiában meg a random free2play játékok is, nem véletlen hogy oda is terveznek egy codot.
Nem halott itt semmi, csak más a piac, mások az igények, így is bõven megtérülhetnek a fejlesztések. A kis indie projectek meg egyszerûen virágoznak, most pl. a Terrariából elsõ nap eladtak 200 ezret, 4 ember csinálta.. Itt tényleg csak a minõségen múlik, hogy mi lesz sikeres.
Ha csak a nagy számokat néznénk, akkor konzolon is felvethetnénk hogy mi sikeres, hiszen a codhoz képest mindenbõl 5x kevesebbet adnak el a legjobb esetben, online ott is van 1-2 játék évente amivel sokan játszanak, aztán halál.

Az agyonreklámozott új codok azért halottak PC-n, mert egyszerûen nincs közössége, mw2 tönkretette ezzel a p2p megoldással, black ops meg azzal hogy nem jobb játék mint pl a cod4. Hiába lézeng a public servereken több ezer ember, több mint korábban, nem tudsz felmenni irc-re és találni 4-et magad mellé egy komoly meccsre, az igazi codosok mind a régi részeknél maradtak, itt csak alkalmi hobbijátékosok vannak, sikerült megalkotni a PC-s konzolos közösséget az utóbbi 2 évben.. Az hogy te, mint egy full random tps játékos vagy a cod magyar védõszentje teljesen jól illusztrálja ezt.

Arab money

A második demózott küldiben, az elején egy kocsiban ébredünk, bekaptunk egy rpgt. Amikor tápászkodunk fel... feltûnt bárkinek? látszik a lábunk!! 7 részt kellett kiadni ehhez? <#mf1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

WoW<#banplz>

jetblack
BF se sokkal jobb meg a többi FPS az a baj mivel a konzolosokhoz igazodnak a cégek

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
PC-n minden halott ez nem újdonság. De a CoD multikban lézeng a legtöbb ember.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Skynet
Egy újab COD topik ami a játék megjelenésétõl számított 1-2 hónapig aktívan fog élni aztán marad az 1-2 elvakult fanatikus akik bevédik hogy mekkora jó a porrá rommá butított új COD..😊
Semmit sem fog pozitív irányba változni az elmúlt 2 COD részhez képest...Sõt állítom mégtöbb óvodásokat segítõ perk és mégkönnyeb célzás lesz benne nehogy vérpistiék sírvafakadjanak...
Már csak az MW2 és a Black Ops videókon röhögcsélek néha amiket "pro" gyerekek csináltak,és hüdenagy tudásnak vélik amikor egyértelmûen látszik hogy totál célt tévesztenek csipával mégis headshot,rárepülnek helivel spawnra és csinálnak egy 80as killstreak-et stbstb...Szánalom...Ez lett a COD-ból..Nem csoda hogy pc-n halott..
jetblack
A drágalátos BF sorozatodra azt tudom mondani 1 mondatban. A mai játékokat a grafika miatt szeretik legtöbben de én speciel emlékszem amikor kijött a Duke Nukem és Quake kijöttek 97 tájékán akkor még volt a játékoknak feelingje nem úgy mint ma.....

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

10tõl bf3<#idiota>

Csak nintendo szarságok, az érdekes dolgok éjfél után lesznek.

Lesz ma is valami E3on, amit érdemes nézni?

gömbgiliszta
" Mint egy MW2 dlc, semmi újítás. Max annyi hogy a fegyveren egy 3X Magnifier 😄 Bár lehet a régibe is volt... "

bár lehet, hogy a régiben is volt, mi? magyarán fingod sincs, hogy volt-e benne, de azért be kell ugatni?!

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Ez nagyon jó, elképzelem magam a szobában, mikor különbözö figurákat csinálok a Kinect-el....hát a család biztos beszarna a röhögéstöl.....
<#papakacsint><#hehe><#hehe>

Hát ez a videó, már megint New York, a szar Crysis2-t is eladtam, mert egyszerüen nem birom a falak között.....

<#idiota><#falbav>

Muttley
vagy vmi ilyesmi? 😊

Just do it :)

single része jó féle lesz, megéri egyszer kihúzni...azaz torrentrõ tõtõõõmm!!!44
Muttley

nem unjátok még ezt a "semmi újdonság" dumát?
valóban ugyanaz a hatása, mint az MW1-2-nek
ééééééééés?
mit vártatok mégis?
óvszert kelljen húzogatni robbanó kaktuszokra? csávókám egyen mesesajtot mustárral?
ha van jó ötletetek, lehet mondani, oszt'mááá küldjük is be a fejlesztõknek 😉

Just do it :)

alph4
Mint egy MW2 dlc, semmi újítás. Max annyi hogy a fegyveren egy 3X Magnifier 😄 Bár lehet a régibe is volt...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

szabii98
engem pl az fogott meg a BOban...😄 de biztos azért mert kis 13 éves vérpistike vagyok xd

I met God. She's black

Rayden02
<#eljen>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
Nah úgy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szabii98
Am amiért a CoD sikeresebb lesz: testreszabható karakter(fegyvere, ruhája, stb)...😄

I met God. She's black

Lucifair
inkább low néhány effekttel.

DarkSector
Te meg az MW2-õt, és olyan mintha medium graffal BF3-aznál.

Rage47
rakd be a MW2-t és olyan, mintha MW3-aznál😄
nem maradsz le semmirõl
Rayden02
Ha valaki lemaradt volna róla!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

szabii98
az Tirexi.

I met God. She's black

DarkSector
Jah bocs félreértelmeztem.
Jah ismerek egy párat. 😊

De tps-en nõttem fel, szóval annyira nem vagyok médium az fps-ekben.

DarkSector
Az nemszámít, van a magyaroknak bivaj pc-re pénz.

FSpofon
nem, a cs-re mondtam egy hasonlóan jó játékot. még te is ismersz ilyeneket.

Arab money

Rayden02
Jah,de legalább elfut a gépemen!<#idiota><#eplus2>

DarkSector
Tudom tudom szar quake 3 engine...

FSpofon
q3

Arab money

szabii98
had ne kelljen mondanom errõl semmit 😄DD
Moh+BC2 keverék. Nemistudom xDD

I met God. She's black

DarkSector
Kösz nem baj ha itthagyod csak menj át a másik topikba.

Amúgy visszajöhetsz, nem kell ezt kiközösítésnek venned, csak ha normálissan tudsz komunikálni, és hanyagolod a bf3 agymosásunkat.

Amúgy minden jót. cs. 😊

FSpofon
Megyek is, csak ezt itthagyom:

😄

Arab money

DarkSector
Nem baj ha a véleményt mond, de lehetõleg csak 1x vagy 2x, és ne egyfolytában a sok fanboy szarságot, ami max a körülötte lévõ lila ködöt mutatja.

Ráadásul kedvessen megkértem sokszor hogy van egy erre a célra kitalált topik.

Csak abba nem tud kivel megbeszélni a hülyeségeit, mert csak bf trollok járnak be.

Hát ideje lenne, ne itt verje a nyálát...

DarkSector
Bannaer alatt a kék szövegre katt.

FSpofon
Vannak, csak nem lehet a kör végéig mögöttük bujkálni, mint a codban 😊

Arab money

DarkSector
Jah bf-ben nincsenek is dobozok.

User fail.

FSpofon
Csak megszokás kérdése, és te is átélhetsz ilyen epic pillanatokat
A codban meg bújkálhatsz dobozok mögött 😊

Arab money

DarkSector
Bc2

- lagg
- szar iráányítás
- szar hitbox

és ez a véglegesben is volt.

FSpofon
TE kapod ugyanazt a szart. Emlékszem még a kommentjeidre már a bc2 beta idején hogy sírtál hogy nem tudsz senkit lelõni 😄DD

Arab money

DarkSector
Nekem semmi bajom a BF-ekkel, én is néha játszom velük, csak a játékosok irritálóak mint pl te.
Mert a sok erõlködéssel az ember agyára mennek.

Nekem ugyanugy a gépemen lesz akkor majd a bf3 is, de nem fogok többet játszani vele csak mert fb2 motorral lövöldözök agyatlanul.

majd megnézem milyen az irányítás ha jó akkor játszok azzal is. De te egy videó alapján engem ne oktass.

DarkSector
Nincs kint segítened. Te vagy homály, mert azt hiszed érdekel bárkit amit írsz és hogy te vagy a tisztánlátó, mert az arcodba küldenek egy 3 perces bf gameplay-t nagy robbanásokkal, holott ugyanazt a szart kapod csak 150-200 ezres gépen és szebb engine-el.

Majd akkor szólj ha ott nem embereket kell ölni, hanem logikai feladványokat megoldani.

DarkSector
Ki mondta hogy nem tetszik?
lol
nem fura hogy nem viccbõl vagyok itt meg trollkodni mint te pl.

igen engem érdekel, csak azt mondtam HOGY NEM a kedvencem...én TPS fan vagyok, de ha fps multizok akkor legtöbbet cod-al, és igen ebbõl a szemszögbõl érdekel.

eddig sem hazudtam.

FSpofon
Látod te is beismered hogy rosszul gondolkodsz, és tetszik még a cod. Az agyaddal van probléma, beteg vagy. Aki már kigyógyult ebbõl, az próbál segíteni, próbáld kicsit kedvesebben fogadni ezt tõlük, a te érdeked.

Arab money