7458
IZÉ
-
#2052 Amibe ugye az extrákat szokás mutatni :) -
#2051 AZ mw2 jó,remélem csak olyan jó lesz -
#2049 Ezt mind láttad egy bevágott trailerben. -
#2048 jólbeszél -
#2047 Igen, sztori szempontból biztos über király lesz, még a black ops is ütött. és az mw 2 meg az mw is :)
de multiban nem igen fog ütni a MW 3, teljesen olyan lesz mintha az MW 2-höz kiadnának egy DLC MAP PACK 3-at. ha a multit nézzük.
Cod 4 - 3 kilstreak
Mw2 - testreszabható, több kilsstreakek
Mw3 - ld. mw2-t. (+ red dot mellé felpakolhatunk egy scopot is, meg lesz gépágyunk is na? :D)
asszem érthetően elmagyaráztam a fejlődést. Cod 4 és MW 2 között volt fejlődés. de itt mi fszom lesz, már bocsika :D a sztorit hagyjuk, azzal sztem mindenki egyetért, h pörgős lesz meg minden. cod szinvonalat hooza simán -
#2046 mert minek fizessek a SINGLEÉRT??? kijátszom pár óra alatt és ennyi
azért érdemes kiadni pénzt amiben látod hogy több100 netán több1000 órát fogsz beleölni, egy pár órás filmért nem perkálok -
#2045 MW is, egy videóban persze nem fog látszani csak ha majd játszik vele az ember. :) -
#2044 Te meg mi a francért reklámozod ennyire a warezt, ha single-ről van szó? :S -
#2043 Hagyjuk látom már hogy nem tudsz válaszolni ha kérdeznek.
Részemről vége a társalgásnak. -
#2042 Sztori szempontból igaz. de az AC 2 hatalmas mennyiségű updatet kapott, mint játékmenetileg, mint pedig felszerélesk tekintetében. és a hab a tortán két bazio nagy várossal megfűszerezve, ami ráadásul él.
de ez megint rossz példa volt, mert a BH mindenben felúlmulta elődjeit. na az MW 3 úgy néz ki nem fogja. Mw3 hozza a szokásos szintet. de nem tud már újítani. most attól hogy betettek pár kieget az nem újítás, a játékmenetet nem befolyásolja úgy sem, hisz DLC-nek is megfelelne az új tartalom, amit kapni fog mw 3 :S -
#2041 én ha fizetek akkor valami multijárét fizetek(ami tartós is), singe ha érdekel wrz -
#2040 CoD ugyanez. :) -
#2039 Ja, a sztori miatt megéri nagyon is. ugye eleve sztori orienált game :D a BH már multis is. azt meg pláne megérte -
#2037 Itt ha végre válaszolsz. -
#2036 és hol? -
#2035 Majd megmondom. -
#2034 Megvetted őket nem? :) -
#2033 mire akarsz kijukadni? -
#2032 AC-k kitolva. faja game am :) de hogy is jön ide? -
#2031 Nembaj, más fps?
Bioshock? Fear? Portal? Crysis? bármit? -
#2030 FPS műfajban mozgok -
#2029 EMBER. mondom nem cod!!!
Más játékot? -
#2028 mw2>bo
még mindíg jobb 5letek és "újítások" voltak abban, de szerencse hogy megszabadultam tőlük -
#2027 Most nem cod-ról beszéltem.
Hanem mondjuk megvetted-e az Assassin Creed 1-2-őt vagy a Bioshock 1-2-őt. Vagy franctudja. -
#2026 Hallod haver jut eszembe hogy állsz Assassin Creed-el? :) -
#2025 pályák, kieg fegyók mint egy dlc
igen 2x is megvettem anno mert a rohadt rendszer bannolt -
#2024 Nem, nemtudom. -
#2023 Játszottál a multival?
Mert igen pályák fegyverek kiegészítők, sok minden változik. -
#2022 Sztem te is nagyon jól tudod, mire érti.
remélem a pályák legalább egyediek lesznek -
#2021 Volt veled olyan hogy egy játékból 2 részt is megvettél? -
#2020 mee méé?? ÚÚJ PÁLYÁK!? nem csudálatos? vagy mi lesz más mw3ban? áruld már el :) -
#2019 "Persze:
singlet végtolod hard-on (tuti más érzés, gplay u.a.)"
Továbbmegyek mindegyik fps-ben a gplay u.a.
"MW3 Multi:
Call of DutyŸ: Modern WarfareŸ 2 Stimulus Pack
Call of DutyŸ: Modern WarfareŸ 2 Resurgence Pack
és kész is"
Elmondom neked hogy a 2 DLC-ben ezek a helyszínek és kiegészítők nincsenek benne.
Egyébb ötlet, mert ez nem válasz. -
#2018 arra ott a warez -
#2017 De csak a multiplayer részét tartom annak. rókabőr ennyi.
single megér mindent sztem. -
#2016 Persze:
singlet végtolod hard-on (tuti más érzés, gplay u.a.)
MW3 Multi:
Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Stimulus Pack
Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Resurgence Pack
és kész is
-
#2015 Ha elérhető lenne, de ha a single-t meg a multit, megoldod nekem az MW2-re nagyon hálás lenék.
Megcsinálod nekem? -
#2014 igen itt merül fel hogy minek veszi meg az ember ha elérhető mw2ben is ugyanaz a tartalom? nemde? -
#2013 Persze néhány dolog megmarad, de a valóságban sem változik egy laptop felnyitásának módja, az AK47 is ak47 marad végig, sőtt ha lőssz vele a hangja is ugyanolyan marad.
Nemtudom hogy ezt tudtad-e :) -
#2012 pedig én láttam, ahogy pont így nyitotta fel a predator laptopját, az UMP hangja mind mw2 stb stb... -
#2011 Fura se MW se MW2-ben nem láttam ezeket a dolgokat, biztos vak voltam, biztos csak nekem új amiket a videóban látok. :)