7458
IZÉ
-
#2092 Ez a Cod 17. Itt már lesz új engine. Dx 13 támogatással tripla 3D-vel. Látod, dinamikus árnyékok, realtime tükröződés stb. Jah és a karakterednek lesz lába ha lenézel XD -
#2091 ez mekkora már... -
strebacom #2090 -
#2089 -
strebacom #2088 Egy újabb videó:
-
#2087 Jah most azt hittem hirtelen egy pálya vagy fegyver vagy nemtuom...:D
Nem gondoltam hogy angolul értetted a kutyát. :P
Hát ez most csak egy videó egyenlőre majd biza lesz csak a demozgatásban nincs gondolom.
Ha mondták hogy lesz akkor lesz. -
#2086 finom az íze, olyan mint a csirke -
strebacom #2085 -
#2084 Kutya -
#2083 Mi az a dog? -
strebacom #2082 Hát ez a videó nekem nem jön be, meg dog is lesz nem arról volt szó hogy nem!!
-
#2081 Mindent x360-on demozgatnak :D
Pc-n vedd hozzá hogy felbontás+élsimi. -
#2080 off, de a rend kedvéért muszáj bevágni, hogy rendes játékosokkal is lehet demózni egy készülő játékot.
codokat sem értem miért jó bénázással bemutatni
nehogy kedvet kapjanak a konzolosok az egérhez amivel lehet fejrelőni? :D -
strebacom #2079 Hát ez a videó...hm, már megint konzol 800*600-ban......tiszta mw2, szerintem......
-
#2078 ez még a konzolosok közt is valami címeres nyomorék
csak a földet nézi és csak lábra meg hasra lő a szerencsétlen :D -
#2077 Singleplayer-be tettem a videót. -
#2076 -
#2075 Elvileg itt az új videó
-
strebacom #2074 Engine HÍR!
-
#2073 TheMilitaryGames MW 3 Survival Gameplay with Developer commentary - Coming SOON! Stay tuned -
#2072 Persze admin dönti el, de azért egy idő után amit irsz folyamat egy emelet ablakába csücsül háta mögött 2 clay-el az kemp. -
#2071 SD-ben taktikai megfontolásból szükség is van rá. De FFA-ban és TDM-ben tényleg kurva idegesítő. Ki dönti el mi a campelés? Mondjuk az a campelés, amikor visszanézem a killcamet, és a homokos gyerek már harmadszorra is ugyanonnan lő le, és közben nem változtat helyett. Flankelni meg nem tudom, mert olyan a pálya. Na ez a campelés. No sniper/ no camp szervereken valahogy én is mindig az élmezőnyben végeztem az összes eddigi CoD-ban, ne az döntse már el hogy milyen a statom hogy hányszor lő szájba valami gyökér camper. Mert sokszor. -
#2070 Kempelés az SD-n nálunk HC szerveren az ha kezdő mögötti házakban kempelsz.
Az ha befutsz Strike-on támadóba az egyik épület tetejére, és ott ülsz mindenki leszarja, mert hiába támadsz, a te időd megy nyugodtan bujkálhatsz.
Az idő majd rákényszerít hogy támadj.
Védőbe meg naná hogy megvárják míg lerakják a bombát.
Ez van nálunk a szerveren. -
Gabe18 #2069 És mi számít "Campelésnek" neked? És mi számít valaki másnak? Ezt mi dönti el?
Egy SD meccsen a védő oldal miért kellene fel-alá rohangáljon csak hogy kedvére agyon lőhesse bárki? Egy HQ meccsen a csapat ha nagy nehezen megszerezte a HQ-t, miért kellene nekik ész nélkül elcsatangolni?
Ezt a nagy "Camp" sirámaitokat csak FFA-ba, meg TDM-be írom alá, sehol máshol. A többi játékmódban vagy az a feladata hogy védekezzen,azt meg nem lehet jól ha össze-vissza csatangol valaki, vagy támadnia kell, akkor meg ha beül egy helyre és nem mozdul, az meg legyen az ő baja (meg a csapatáé, de majd legközelebb nem veszik be maguk közé). -
#2068 Duma-duma-duma. :P -
#2067 Áh, most csak azért nem megyek hogy szétszedjek mindenkit, aztán óvodások lenoobozzanak, a végén meg ki legyek dobva :D -
#2066 Kezdőkemp még nem szabad többi mind igen. -
#2065 És mi szabad a szerveren? -
#2064 CoD4-ben régóta van ilyen....:D
Szerverfüggő.
Csak azért nem szabad ilyet mert SD-n a kezdőkemp a tilos, mivel bombát védesz kempelhetsz.
Mod és szerverfüggő. -
#2063 Szerverfüggő. -
Puhos #2062 Ez nem lenne rossz megoldás. De valamit jó lenne "kitalálni" a kempelés ellen! -
#2061 viszont a lefokozás jó lenne. pl mint cod4-ben ha 15mp-tovább tartózkodsz egy szektorban akkor elkezd visszaszámolni és kick. viszont nem kéne kick meg ban meg ilyen. simán írhatná 5,4,3,2,1, minusz 1 level. aztán 3mp 2 level, 3mp 3 level. és az adott mapon k/d reset... :D ezt azért bírnám -
Puhos #2060 Elég érdekes amit írsz "3 campelés után ban"! Komolyabb dolgokért sem bannolnak, nehogy majd a kempelésért! -
#2059 Persze lehet itt is kempelni, csak VAN KILLCAM, és KÖNNYEBB KISZÚRNI KILLCAM NÉLKÜL IS A KEMPELŐKET.
Gyere CoD4-be és kempelj:
[Hc] Team |SD| tilos: md,gl,ls,jugger by clans.hu
Szerver IP 193.138.125.86:28963 -
#2058 én most ezt komolyan kérdezem, milyen újításokat akartok ugyanannak a játéknak a következő részébe??
én pl. egyáltalán nem akarom, hogy nagyban változzon a játék, nekem nagyon bejön az mw2, és nagyon várom ezt is.
"kérem példákkal demonstrálja mire gondol kolléga", inkább te fejtsd már ki bővebben, hogy mire gondolsz.
-
#2057 Kicsit visszaolvastam a topikban. Ha már a buzikemp hiánya lett kiemelve, mint az egyik legnagyobb előnye a CoD szériának:
CoD 2 óta játszom online, elég jó is vagyok. 10-ből 7-szer vagy camper, vagy sniper lő le. Ez így volt a CoD 2-ben, a 4-ben, és az MW2-ben.
Amíg nem lesz dedikált weapon restriction beállítás, vagy nem robban fel a köcsög camper ha másfél percnél több időt tölt el ugyanazon a helyen, addig ez így fog menni. A camperek meg mindig szarnak rá ha lecamperezed őket, nekik mindegy hogy, csak jó legyen a statjuk. Éppen ezért kéne valami olyan dolgot bevezetni, ami az egész csapatot nem (vagy csak minimális mértékben), a campert viszont komolyan bünteti. Pl. 3 campelés után ban, és az összes, azon a meccsen szerzett killt elveszi tőled a rendszer, lehetne benne lefokozás is. Sniper használatot meg korlátozni kéne bizonyos mapokra.
-
mester1987 #2056 ne dügöngjetek, kérlek titeket! -
#2055 haha, most látom steam oldalamon :D
-
#2054 Vagy nem ...:D -
#2053 Semmit sem érsz vele, nincs hozzá törés + ez nem az a topik.