7458
IZÉ
  • Ryder62
    Ez a Cod 17. Itt már lesz új engine. Dx 13 támogatással tripla 3D-vel. Látod, dinamikus árnyékok, realtime tükröződés stb. Jah és a karakterednek lesz lába ha lenézel XD
  • gömbgiliszta
    ez mekkora már...
  • strebacom
  • DarkSector
  • strebacom
    Egy újabb videó:
  • DarkSector
    Jah most azt hittem hirtelen egy pálya vagy fegyver vagy nemtuom...:D
    Nem gondoltam hogy angolul értetted a kutyát. :P

Hát ez most csak egy videó egyenlőre majd biza lesz csak a demozgatásban nincs gondolom.
    Ha mondták hogy lesz akkor lesz.
  • lolSL
    finom az íze, olyan mint a csirke
  • strebacom
  • Prince23
    Kutya
  • DarkSector
    Mi az a dog?
  • strebacom
    Hát ez a videó nekem nem jön be, meg dog is lesz nem arról volt szó hogy nem!!
  • DarkSector
    Mindent x360-on demozgatnak :D
    Pc-n vedd hozzá hogy felbontás+élsimi.
  • lolSL
    off, de a rend kedvéért muszáj bevágni, hogy rendes játékosokkal is lehet demózni egy készülő játékot.

codokat sem értem miért jó bénázással bemutatni
    nehogy kedvet kapjanak a konzolosok az egérhez amivel lehet fejrelőni? :D
  • strebacom
    Hát ez a videó...hm, már megint konzol 800*600-ban......tiszta mw2, szerintem......
  • lolSL
    ez még a konzolosok közt is valami címeres nyomorék
    csak a földet nézi és csak lábra meg hasra lő a szerencsétlen :D
  • DarkSector
    Singleplayer-be tettem a videót.
  • lolSL
  • Prince23
    Elvileg itt az új videó

• strebacom
    Engine HÍR!
  • Prince23
    TheMilitaryGames MW 3 Survival Gameplay with Developer commentary - Coming SOON! Stay tuned
  • DarkSector
    Persze admin dönti el, de azért egy idő után amit irsz folyamat egy emelet ablakába csücsül háta mögött 2 clay-el az kemp.
  • Pretorian
    SD-ben taktikai megfontolásból szükség is van rá. De FFA-ban és TDM-ben tényleg kurva idegesítő. Ki dönti el mi a campelés? Mondjuk az a campelés, amikor visszanézem a killcamet, és a homokos gyerek már harmadszorra is ugyanonnan lő le, és közben nem változtat helyett. Flankelni meg nem tudom, mert olyan a pálya. Na ez a campelés. No sniper/ no camp szervereken valahogy én is mindig az élmezőnyben végeztem az összes eddigi CoD-ban, ne az döntse már el hogy milyen a statom hogy hányszor lő szájba valami gyökér camper. Mert sokszor.
  • DarkSector
    Kempelés az SD-n nálunk HC szerveren az ha kezdő mögötti házakban kempelsz.

Az ha befutsz Strike-on támadóba az egyik épület tetejére, és ott ülsz mindenki leszarja, mert hiába támadsz, a te időd megy nyugodtan bujkálhatsz.
    Az idő majd rákényszerít hogy támadj.
    Védőbe meg naná hogy megvárják míg lerakják a bombát.

Ez van nálunk a szerveren.
  • Gabe18
    És mi számít "Campelésnek" neked? És mi számít valaki másnak? Ezt mi dönti el?
    Egy SD meccsen a védő oldal miért kellene fel-alá rohangáljon csak hogy kedvére agyon lőhesse bárki? Egy HQ meccsen a csapat ha nagy nehezen megszerezte a HQ-t, miért kellene nekik ész nélkül elcsatangolni?
    Ezt a nagy "Camp" sirámaitokat csak FFA-ba, meg TDM-be írom alá, sehol máshol. A többi játékmódban vagy az a feladata hogy védekezzen,azt meg nem lehet jól ha össze-vissza csatangol valaki, vagy támadnia kell, akkor meg ha beül egy helyre és nem mozdul, az meg legyen az ő baja (meg a csapatáé, de majd legközelebb nem veszik be maguk közé).
  • DarkSector
    Duma-duma-duma. :P
  • Cumshot
    Áh, most csak azért nem megyek hogy szétszedjek mindenkit, aztán óvodások lenoobozzanak, a végén meg ki legyek dobva :D
  • DarkSector
    Kezdőkemp még nem szabad többi mind igen.
  • shaddam
    És mi szabad a szerveren?
  • DarkSector
    CoD4-ben régóta van ilyen....:D

Szerverfüggő.
    Csak azért nem szabad ilyet mert SD-n a kezdőkemp a tilos, mivel bombát védesz kempelhetsz.

Mod és szerverfüggő.
  • DarkSector
    Szerverfüggő.
  • Puhos
    Ez nem lenne rossz megoldás. De valamit jó lenne "kitalálni" a kempelés ellen!
  • mmovar
    viszont a lefokozás jó lenne. pl mint cod4-ben ha 15mp-tovább tartózkodsz egy szektorban akkor elkezd visszaszámolni és kick. viszont nem kéne kick meg ban meg ilyen. simán írhatná 5,4,3,2,1, minusz 1 level. aztán 3mp 2 level, 3mp 3 level. és az adott mapon k/d reset... :D ezt azért bírnám
  • Puhos
    Elég érdekes amit írsz "3 campelés után ban"! Komolyabb dolgokért sem bannolnak, nehogy majd a kempelésért!
  • DarkSector
    Persze lehet itt is kempelni, csak VAN KILLCAM, és KÖNNYEBB KISZÚRNI KILLCAM NÉLKÜL IS A KEMPELŐKET.

Gyere CoD4-be és kempelj:

[Hc] Team |SD| tilos: md,gl,ls,jugger by clans.hu
    Szerver IP 193.138.125.86:28963
  • gömbgiliszta
    én most ezt komolyan kérdezem, milyen újításokat akartok ugyanannak a játéknak a következő részébe??

én pl. egyáltalán nem akarom, hogy nagyban változzon a játék, nekem nagyon bejön az mw2, és nagyon várom ezt is.

"kérem példákkal demonstrálja mire gondol kolléga", inkább te fejtsd már ki bővebben, hogy mire gondolsz.

• Cumshot
    Kicsit visszaolvastam a topikban. Ha már a buzikemp hiánya lett kiemelve, mint az egyik legnagyobb előnye a CoD szériának:
    CoD 2 óta játszom online, elég jó is vagyok. 10-ből 7-szer vagy camper, vagy sniper lő le. Ez így volt a CoD 2-ben, a 4-ben, és az MW2-ben.
    Amíg nem lesz dedikált weapon restriction beállítás, vagy nem robban fel a köcsög camper ha másfél percnél több időt tölt el ugyanazon a helyen, addig ez így fog menni. A camperek meg mindig szarnak rá ha lecamperezed őket, nekik mindegy hogy, csak jó legyen a statjuk. Éppen ezért kéne valami olyan dolgot bevezetni, ami az egész csapatot nem (vagy csak minimális mértékben), a campert viszont komolyan bünteti. Pl. 3 campelés után ban, és az összes, azon a meccsen szerzett killt elveszi tőled a rendszer, lehetne benne lefokozás is. Sniper használatot meg korlátozni kéne bizonyos mapokra.
  • mester1987
    ne dügöngjetek, kérlek titeket!
  • Drephis
    haha, most látom steam oldalamon :D
  • DarkSector
    Vagy nem ...:D
  • Pretorian
    Semmit sem érsz vele, nincs hozzá törés + ez nem az a topik.