Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99
"Az elsõ Modern Warfare óta finoman reszelgetett technológia még mindíg képes látványos megoldásokat varázsolni a képernyõre, de korlátai miatt valós idejû rombolást és annak modellezését szokás szerint szkriptekkel helyettesíti." GS
Ennyi...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Pedig az jó lenne... kb ugyanaz az agyhalott csoport a célközönsége mindkettõnek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gömbgiliszta
szörnyû

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Az a lényeg, hogy ezzel még több casual játékost szereznek maguknak.

FSpofon
hát ennyi erõvel a való világ alatt is hirdethetnek 😊

Arab money

2-3 millióan nézik azt a showt 😊

FSpofon
ha facebook/codra kiírnak valamit azt többen látják mint egy éjfél utáni tv mûsort..

Arab money

Na marketing rész már meg van oldva... http://www.gamestar.hu/modern-warfare-3-az-nbc-n.html

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

DarkSector
Igen én ezekhez nem értek mint te, nem vagyok troll, nem vagyok rasszista, nem agyok cs kocka....ez tény.
Bocs ha nem vagyok olyan alacsony szinten mint te még tanulnom kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
ezt senki se vitatja, szar ország szar diplomái
csak legalább értek még valamihez, mert az kevés az élethez hogy a faszláma codosok 98%-át szarrá tudom lõni cs-ben 😄
az a baj hogy te még ezt se tudod az kisiskolás kisbizonyítványod mellett felmutatni 😞
de ne szomorkodj még megölelhetsz embereket az utcán õk lehetszeretnek codosként is 😄D

Arab money

DarkSector
ne aggódj van elég origim.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát igen manapság szart sem jelent a diploma erre itt a példa.

FSpofon
pont beleérnek a bf dobozok is a képbe

nálad meg codos gamestar címlapok mert játékot még életedben nem vettél 😄

Arab money

FSpofon
lefényképezzem a diplomálat a falról? aztán te is az érettségidet és jowl összehasonlítjuk az értelmiségünket 😄

Arab money

DarkSector
Csakhogy te is az vagy értelmi szinten.
Akkor most a saját halálodat kívánod? Vagy mi?

FSpofon
õ sem nem szerette a selejtet

Arab money

DarkSector
Hogy jön ide hitler ha már kérdezed?

FSpofon
hitler megölte volna a codosokat is 😊

Arab money

DarkSector
Még rasszista is vagy.

FSpofon
jah tegnap este is moszkva téren cigányok orrába fültisztító pálcikákat dugtunk fel majdnem végig 😄 rohadt kötekedõs népség
szerencséjük hogy õk legalább nem szeretik az mw3-t.

Arab money

gömbgiliszta
apu-apu?! ennek a bácsinak miért van 3 felkiáltójel a neve után??

csúnyán viselkedett??

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

FSpofon
iwnet viszont biztosan lesz.

Arab money

nyuny01
Konkrétumokat nem árultak el,de nem tartják kizártnak! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Lesznek dedikált szerverek?
Gratulálok, még meg sem jelent a game, már leáldozott a topicnak... succesful troll is succesfull<#idiota>

DarkSector
Úgy csinál szegény mintha amnéziás lenne.

DarkSector
Emlékezz miért kaptál figyelmeztetést. És akkor rájössz az igazságra.
Nem provokált senki, csak telefostad a topikot a buzi flémeléseiddel.

Szóval 2-õnk közül max te mehetnél el innen, mert bebizonyítottad hogy csak szarni jössz ide.

FSpofon
miért? téged érdekel az mw3, tehát ezzel provokálsz engem
vagy ha nem érdekel akkor mit irogatsz ide?

Arab money

Mondtam hagyjad...már kezditek megint.....
<#falbav>

DarkSector
"õk provokálnak engem"

már hazudsz.

Akkor meg wazze te hagyjad már abba, és nem fogom irni mint a sok buzi hogy "légyszi"...........
Te hány éves vagy????
......ezt inkább nem irom, mert biztos kibaxnának érte.....
Mert nem birná a szemed a szemüvegen át....
<#kacsint>

FSpofon
õk provokálnak engem amikor felmerül bennük hogy egy rossz játékkal akarnak játszani, és nem akarnak tenni az ilyen beteg gondolatok ellen

Arab money

No már te is kezded te farok mennyit csaltál benne, mi faxért válaszoltok a provokációira, miért nem mégy az óvodába és játszol a kockákkal te kocka, hát nem leírtam hogy hagyjátok már abba, te....nooob...

Már felhúztatok de nagyon...... ne haragudj... nem rád vagyokmmérges, de direkt provokál benneteket... eeez nem tünik fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#wave>

nyuny01
Had döntsem már el hogy mit vállalok be és mit nem!Ja és elhiheted többet játszottam Call of Duty-val mint mondjuk te!Mást inkább nem írok mert nem süllyedek le a te szintedre...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

DarkSector
ismered a betûket?

Cris99
Igen?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

No hagyjad már.....
<#ejnye1>

DarkSector
nem rendelést írtam, de koocos-nak igaza van nem éri meg lejjebb mennem.

Jövök, nézem 26 hsz, mondom van valami hir, oszt semmi csak sok buzi óvodás telefossa a topikot mint Karinthy az annya szobáját....
Pöcsök játszátok már le vazze én segitek szétrúgni egy két segget...
<#hehe><#hehe>

Dark, ezúton kérlek, ne süllyedj le a szintjükre. Ki vannak rá éhezve, ebben lelik örömüket, hogy az agyad húzzák. Az ilyeneket ignorálni kell itt is, és RL is, hogy aztán magányosan egy sötét sarokban sírva haljanak éhen...

FSpofon
én? még csak elõ se rendeltem

Arab money

DarkSector
Te még akkor is bf3-ról beszélsz ha nem arról beszélsz, szóval húzzál a dühöngõbe.
sicc innen.

DarkSector
BF3 is csak grafban más mint a kód , mégis éjjel-nappal arra vered faszod.

FSpofon
senki nem beszélt a bf3-ról.

Arab money

Muttley
menjetek máááááááá az mw3 vs. bf3 dühöngõbeeee
😊
de máááá
ki vagytok égve srááácok
nem tetszik az MW? menjetek SimSezni
olyan meglepõ tényleg: egy lövöldözõs játékba menni kell, tõõõteni és lûûûûûni
fúúú, de unalmas 😊
na, söprés dühöngõbe, fikamatyik 😛

Just do it :)

Fpocok
Hát... nem pvpztem soha, szóval nem tudom. Azt tudom, hogy az ACTIVISION számomra teljesen elcseszte a WoWot... 3 év után abba kellett hagynom, mert nagyon nagyon nem tetszett az irány.

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon
hát wow az addig létezett amig a resit nem tették bele..

SC2 meg tényleg nagy megmentõ, csoda hogy amerikában lenyomta a halot meg a codot, de ütném az activisiont azért hogy direkt ölik a játékot a lanmentességgel.

Arab money

Cris99
Attól ez még egy konzolshit lesz, ahogy az összes cod mostanság...
Microsoft sajtótájékoztatón egybõl ezt tolták be...
Azmeg szánalmas hogy mw2 és ez között annyi a különmbés hogy más pályákon játszasz!
MW2+DLC-k = MW3
Menü, fegyverhang, kiírások stb. ugyanaz!
Talán lecserélték a vector textúráit aztán megvan oldva az új fegyver!