7458
IZÉ
-
#2178 HOgy lehet hogy ekkora eltérések vannak az árban egyes webshopokat tekintve!
Van valami magyar nyelvű oldal ahol vannak infók hogy lesz e Co-op és társai? -
#2177 én leginkább jelenteném az oldalt valami hivatalos szervnek, mert képtelenség, hogy ilyen mennyiségben nem átbaszás (elolvastam, hogy "elvileg" hogyan szerzi be olcsón a szoftvereket, de kizárt, hogy ennyit tud ilyen áron, giftekkel stb megoldva...) -
Puhos #2176 - nincsen lan (na ez speciel a legkevésbé sem izgat)"
A linkelt oldalon pedig ez van:
Will Modern Warfare 3 on PC have LAN support?
Yes!
Modern Warfare 3 PC-n LAN támogatása lesz?
Igen! -
#2175 Fejlődni csak matchmakingen lehet, AMI P2P LESZ! -
#2174 kíváncsi vagyok ez meg honnan veszi a dolgokat
- ranked dedi nincs, jah, de fejlődni csak rankeden lehet, ami a hivatalos szervereken fog menni és nem p2p kapcsolat megy :-|
- nincs lan? Én az egyik reportos videóban fél füllel mintha pont azt hallottam volna, hogy ebbe már raknak (tanulva az előd hibáiból) -
strebacom #2173 Ezt olvastátok már!!
"- nincs COD Elite PCre (ez azt is jelenti hogy a DLCket meg kell majd venni ahelyett hogy ingyen jönnének az Elite előfizetés mellé, és 3 DLC-vel számítva drágább lesz mint az)
- nincs maxfps, fov, meg úgy egyáltalán bármi beállítási lehetőség
- nincsenek ranked dedi szerverek, ha fejlődni akarsz, csak a p2p kapcsolat (mw2 stílusú lobbyk és matchmaking) lehetséges
- nincsen lan (na ez speciel a legkevésbé sem izgat)"
by:Kribe (PH)
-
#2172 Csak saját felelősségre!!! -
strebacom #2171 Ez jó ár??
-
pett3rson #2170 hmm, megtévesztett a vállvonogatós bigyód :) máskor ilyen kacsintósat rakjál inkább vagy ilyet -
Sforzan #2169 De hát arra ott lesznek a szerverek... Minden olyan játékos, aki rühelli az MW2 típusú matchmaking rendszert, akik régóta azért imádkoznak, hogy végre legyenek szerverek, mert ott lehet igazi klánokat szervezni, meg ami ezzel jár, megkapják a lehetőséget erre. Istenem hányszor olvastam, hogy mennyire feleslegesek és mennyire "casual" barát megoldások a perkek, a killstreakek, stb. Egyszer kitolják P2P-n az utolsó szintig, aztán többet felé se kell nézni. Lehet küldeni a saját szerveren, ahol (még egyszer) a hírek szerint mindent úgy alakíthatnak, ami kicsi szívük vágya. -
strebacom #2168 Tényleg!! De kérdezz utánna emailben hogy tuti ennyi az ára,mert addig nem rak ki semmit!!!
Máshol is volt ennyi és már emelték a napokban!!!
-
#2167 ööö...csak vicceltem, ironizáltam, hogy nem tudom mi az...mintha olyan pro lennék, aki még nem halt 3x egymás után ölés nélkül...
de kedves vagy, hogy elmagyaráztad...
más.
Dark, a platinumshopban 10500 a játék, ingyen futárral. kirakhatnád a bannerba pirossal. -
pett3rson #2166 Amint a neve is mutatja, "halálsorozat" :) ha már hülyén akarom magyarítani. Ha játszottál MW2-vel akkor már tudod mi és használtad is, még ha nem is vetted észre. Ha egyhuzamban x alkalommal meghalsz, akkor kapsz pár dolgot amivel megtörheted az átkot és ölhetsz. A listát megtalálod a linkelt oldalon, azért raktam be :)
Amolyan könnyítsünk a szerencsétleneken, ne menjen el a kedvük a játéktól féle dolog, értelme semmi szerintem, de ez mindegy is :)
Nem mondom, hogy nem szokott lenni nekem is rossz-szériám, de akkor se ilyen szarokat adjunk már nekik, mint Last Stand meg Martyrdom...bár egy elsődleges fegyver sem jobb..szóval nem kéne az egész úgy ahogy van..de hát nem Én vagyok a készítő :(
Élethűséghez közelít, csak totál megöli a játékélményt sokszor. -
pett3rson #2165 lentebb linkelték már a manust, nem Zimmer úr az, de a Ő sem kivetni való, jó filmekhez adta a nevét illetve a zenéjét :) -
#2164 a deathstreak az különben mire való? én még sosem használtam, azt sem tudom, hogy kell... -
#2163 reméljük! :) -
pett3rson #2162 Valaki magyarázzza már meg, hgoy ha arról volt szó, hogy nem lesz Last Stand meg a martyrdom, akkor Deathstresk-be minek rakják be mégis??
remélem kamu dolgokat ír ez az oldal, mert ha nem akkkor megint egy hazugság folyt ki az IW-sek száján...
-
#2161 ja, mw2-nek is jó trailerei voltak
-
#2160 eminem trailer mikor lesz már? -
#2159 Engemet a Redemption trailerrel vettek "meg". Az jobban ütött volna launchnak, sokkal hangulatosabb is volt, menőbb is ráadásul. és hosszabb is. isisis
Ez volt anno a MW 2 Launch
-
#2158 ő lesz -
pett3rson #2157 apropó, megint Hans Zimmer lesz a zene-felelős? az nagyon sokat dobna rajta. -
pett3rson #2156 megvolt a fílingje, az szentigaz :) nekem eddig az a legjobb rész, single szempontból. launch-ot holnap megnézem megint, mert nem emlékszem rája :) de lehetséges, hogy igazad van, bár ez sem rossz azért, hangulatilag felhozza az embert :) -
#2155 Nem hiszem hogy ettől jobb lett volna, mutasd meg meikre gondolsz, lehet nem láttam anno.
Hát nem nagyon...2 hét és megjelenik...
Szerintem eddig ez a legjobb videó amit mutattak cod játékról.
Nagyon sok akciójelenet van összevágva. Szerintem. -
#2154 MW2-nek sokkal jobb launch trailerje volt. szerintem.
meg nem túl korai még launchozni? -
#2153 ez igaz csak azt nem az infinity csinálta. az IW nem szokott szarul optimalizálni. max a fegyok kiegyensúlyozásával vannak/voltak gondok. -
#2152 Bocs hogy a nagy vidit betettem, de gondoltam egy kis reklám a megjelenés előtt jól jön, nem mintha rászorulna a játék eladásokat nézve. :P
Ha valakit zavar a vidi az szóljon. Amúgy nem lesz örökre kitéve csak a megjelenés miatt. -
#2151 Ez a játék arról szól, hogy szintezz, unlockolj mindent. Ezért kátszik az ember. Na most ez által rá van kényszerítve a P2P re, ami SEMMIREN ME JÖ, max 4-5 fős, kislétszámú játékra. -
kanduhr #2150 Ez fasza, csak p2p-én semmilyen közösség se tud kialakulni. -
strebacom #2149 Kérdések és válaszok!
-
Sforzan #2148 Szerintem félreértettél. Nem ez az egyetlen, ami érdekel az MW-ben, de ez egyike azoknak a dolgoknak, ami kiemeli a többi játék közül. Ha elveszed a prestige és challange rendszert, kiszórod a perk és nevezékbárhogy-streak rendszert, minden egyediségét elveszti.
A P2P meg ízlés kérdése. Nem tökéletes (távolról sem), de a magamfajta játékosnak megfelel. Mindig tudok játszani azzal a játékmóddal, amire ép kedvem szottyan, és nem 2-3 map ismétlődik folyamatosan.
-
#2147 Működik a P2P csak nem ilyen típusú játéknál. A Race Driver Grid-nél jól működött amíg le nem kapcsolták néhány hónapja. -
#2146 Valamilyen szinten szomorú dolog, hogy te ennek örülsz. Csak a játék arra van kihegyezve, hogy szintet lépj, unlockolj dolgokat. És az emberek 99%-a tuti ezt fogja csinálni, EHHEZ VISZONT A SZAROS P2P-T FOGJA HASZNÁLNI, AMI AZ MW2 ÓTA ÚJRA KIDERÜLT, HOGY NEM MŰKÖDIK! -
#2145 Hát ez a gépigény dolog sztem majd megjelenéskor fog igazán kiderülni, tudtommal a BO-nak is ez volt megadva, és finoman szólva se fedte a valós gépigényt... -
#2144 Lesz server browser, mint a BO-nak ami volt. csak nyilván nem úgy fog kinézni, ahogy ott. -
#2143 nem tudjátok véletlenül hogy a pcs verzióban lesz ingame server browser ? -
#2142 a DLC-k látom egyre drágábbak... -
Sforzan #2141 De. Dedikált szerveren és Public Game-en nincs XP, tehát nincs szintlépés, fegyver unlock stb. Arra próbáltam utalni, hogy szerintem így próbálják kivédeni, hogy van egy szervered és két-három napot rászánva x-ed magaddal kilockolod az összes challenge-t és maxra pörgeted a prestige és level értéket.
Én ennek spec örülök, mert számomra ezek voltak mindig is az MW széria azon részei, ami pluszt jelentettek a több hasonszőrű játékkal szemben. -
#2140 már nem emlékszem, hogy a BO-nál, vagy mw2-nél volt, hogy a megjélenés előtt 1 nappal felhívtak (platinumshop), hogy 1000-rel drágábban tudják adni a játékot, mert ők is így kapják (drágábban). kell vagy nem? köszi... -
gosumofo #2139 Ha jól értem, akkor lesz IWNET és a ranked meccsek ott lesznek. Viszont lesznek dedikált serverek, ahol úgy állítod be ahogy akarod.
Jó ez így, aki noob pub játékos megy majd iwnetre lagolni és nézni a felvillanó XP feliratokat, aki meg komolyan gondolja (már ha olyan jó lesz a játék), az meg dedi serverre cod2 stílusban, ahol nincs vacakolás, minden feloldva (és overpower cuccok egyben letiltva). Kinek hiányzik ez az unlockos rendszer?