Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ja szerintem is de vannak hibái kétségtelen de ha nem lenne akkor már nem is emberek csinálták volna...<#banplz>

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

ja ja ez igaz néha teljesen hibásan ad hit markot pl már fal mögött van de a lövés valahogy mégis eléri...
de én szeretem az mw2-õt és a bc2õt is bár bevallom nem sokat játszottam vele mert nincs meg nem értem minek baszogatni a másikat én mindkét játékot szeretem tehát egyiket sem lehúzni! konzolt nem veszek mert annak az árából tudom tuningolni a gépet annyira hogy lazán fusson az mw3 is amúgy én a bf3-at megvenném de ott az ajánlott rendszerkövetelménynél ott van 4 magos proci... tehát gépfejlesztés mind2 játék elõtt célszerû ami 50k alsó hangon

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

szabii98
AlterIWvel tökéletesen mûködik. Ebbõl is játszik hogy egy szar játékból egy jobb kategóriás, sõt megkockáztatom, minden idõk legjobb CoDját hozták össze.

I met God. She's black

Fpocok
vagy hazudsz, vagy alteriwzel, vagy konzolozol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
feltehetõen nem vagy elég jó játékos hogy feltûnjön hogy önhibádon kívül halsz meg és rontasz el szituációkat.

Igen? Akkor nekem miért nem laggol a 6os? Miért nem laggolt a BO? <#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

lolSL
hát vannak akik azt hiszik hogy a pinget is növelni kell a frag számláló mellett 😄

DarkSector
Errõl beszéltem LoL-nak, faszt nem figyeltek oda a másikra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ha szerinted a laggos játék egy jó játék, akkor nem vagy normális és/vagy teljesen igénytelen vagy.

lolSL
kevesebb laggal helyett kevesebb csalót akartam írni
cod nincs lag mentesen a waw óta semmilyen platformon 😞

DarkSector
Hidd el mindenki el fog játszani pc-n vele és jó is lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
így van
az mw2 is már egyértemûen konzolon volt jobb játék, õk kaptak meg minden pályacsomagot elõbb, nekik jól futott, kevesebb laggal. nem valószínû hogy ez a trend megváltozna. egy nagyon jó kis konzolos játék lesz az mw3, és kifizetõdõbb is azon játszani, mint évente megszenvedni a gép bõvítéssel egy cod miatt.

Fpocok
Ezt most nem rossz indulatból mondtam, gondolj csak bele...
A játék ki lesz herélve, nem lesz dedikált szerver. PCn mindenki szarrá laggolja magát. Ezért kell konzolra menni, mert jobb lesz nektek, nem fog annyira érzõdni a lagg, mert ugyanaz a hardver van.
Jobb lesz nekünk is, mert nem megy a pc eladások mellé, és talán még megérjük, hogy nem ad ki az activision több játékot PCre.. WIN WIN szituáció.

lolSL
mit kell itt baszogatni az embereket akik csak az mw3-ról beszélnek?

DarkSector
Ti meg tünés a BF3 topikba vagy a BF vs COD topikba, és ti is jobban jártok meg mi is.

Fpocok
Aki innen megvenné ezt PCre, az szerintem menjen át konzolra... lehetõleg PS3ra. Ti is jobban jártok és mi is.

Lehetne már november hogy kilehessen probálni milyen lesz.De ha úgy ítélem akkor TUTTI hogy elõfogom rendelni 😄

Ready Player One

DarkSector
Nem fogok magyarázni neked, ha nem érted akkor majd megtanulod.

lolSL
milyen stílus?

ide csak úgy írhatom hogy az MW3-t a kedves programozók fogyatékosoknak fejlesztik, de a BF3-t nem, mert gonoszak az EAdajsz fejlesztõi?

DarkSector
A stílus nem ide való.

lolSL
a motor nem változása nincs arányban az idõ elteltével növõ gépigényeknek PC-n :]

a jóöreg CS is pentium 133 gépen elindult anno, 333 már szinte tökéletes volt a betak idején

1.5 még 1600+ amd-vel geforce 2-vel fiksz 100 fps

és most dual core alatt akad az egér, füstben esik az fps az aktuális vga generációl low end kártyáin is 😄

és ez még nem a source.

Fpocok
Kb ugyanannyi, mint a BOnak. Motor nem változik, csak skineket cserélnek.

lolSL
ez egy mw3 hír, örömömre szolgál ide beírni, máshova nem is tartozna.

soo277
Még jó hogy tudsz olvasni!!Menj már át a BF3 as topikba azt magyarázz ott,ne itt verd a nyálad

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

lolSL
black ops + 25-50 ezer forint közti gépfejlesztés.

uikka
sziasztok
megtudná valaki mondani a körülbelüli várható gépigyényt?

Hallod ne szólogass be!

lolSL
felejtsétek már el hogy az infinity ward játéka.. x db random activision stúdió férceli össze, semmi köze a régi fejlesztõkhöz.

DarkSector
<#eljen>

mindkettõ jó játék más-más atmoszférával alig van hasonlóság szinte csak a fegyverek minek versengeni? A bf3 nagyon jó lesz épp mint az infiniti ward következõ nagyágyúja az mw3.

Muttley
újra lesz OFFline splitscreen <#taps>
remélem a sznáááááájpör küldetéseket sem felejtik ki 😊

Just do it :)

Prince23
Már a COD 4 idején a világháború küszöbén "álltunk" :S

szabii98

auuuu xDD

I met God. She's black

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Drephis
OSCAR MIKE

help

lolSL
adblock megoldotta

DarkSector
Csak vicc lehetett. 😊
Te nem birnád itt sokáig szerintem, mert irritál a logo is nem? 😊

lolSL
vicc volt, ne izzadj már le 😄

DarkSector
Kizárt hogy olyan legyen aki AKÁR 1x is vitát szít itt a normális kommentelõk között.
Kizárt dolog hogy rád szavazzanak. Bocs ha gecinek tûnök, de ez olyan mintha nem történne semmi, mert ha te magad ezt a stílust mutatod, akkor mi a garancia hogy JOGOKKAL a kezedben házigazdaként te ezt nem folytatod tovább, abban a tudatban hogy magadat kellene moderálnod, és senki nem szólhat semmit?

KB 6 nevet kapásból tudnék mondani akik itt normálissan kommenteltek és esélye sincs hogy 1 voksot kapj tõlük.
Sorry de ezt elbuktad, nem haragszom ha ezekután normálissak lesztek nem szolok, de hogy hg-ák legyetek az ki van csukva.

De nem is kellene HG mert jópár nehézfelfogású emberke, nem irok neveket, már megértette, és eddig úgy néz ki hogy meg is fogadta a jó tanácsot, hogy van BF vs COD topik, és gondolom megértette, hogy nincs értelme irogatni, vagy megunták hálisten.
Én azt mondom ti is megunjátok majd, lehet 2-3 figyelmeztetéssel de megunjátok.

lolSL
igazából ajánljuk fel levélben orbannak, õ az egyetlen igazi vezetõ a mai világban!

Szerintem nekem kellene lenni. Mert én itt senkivel sem vagyok haragba és mindenkivel egyetértek. <#ejnye1><#ejnye1>
lolSL
leszek inkább én, ha visszanézzük látszik hogy tõlem származik szinte minden érdemi információ a játékkal kapcsolatban, és teljesen képben vagyok a témában.

Akkor SL úgy fog itt élni mint pedofil a börtönben. XDDD
szabii98
válalld.

I met God. She's black

DarkSector
Én nem akartam vállalni, de ha ez így megy tovább, és nem vállalja el valaki, akkor vagy elvállalom én vagy bezáratjuk a topikot egy idõre.

szabii98
Elférne ide egy hg.

I met God. She's black

DarkSector
"a hozzád hasonló codosok úgyis átférgülnek majd a bf táborba ha látják hogy melyik az egyértelmûen felsõbb rendú játék."

1. nem vagyok codos, hanem idegesít a szar dumátok már kurvára.
2. nincs olyan hogy felsõbrendû, ez egy SZUBJEKTÍV nézõpont.

Hogy mondjak egy példát, szerintem low-ság a wow, más meg isteníti, ugyanígy fordítva.
Szóval feleslegessen kommenteltek ilyen szar dumákat.
Már az idegesítõ hogy 100000x meg lettetek kérve hogy hagyjátok abba. nem kell meggyõzni senkit, a sok grafbuzi hidd el magátol is át fog menni a bf3 topikba.

Engem pl attól hogy itt az MW3-ról akarok hallani infókat CSAK az nem azt jelenti hogy más stílussal nem játszom.

lolSL
az adja a ""hangulatot"", hogy iszonyatosan könnyû benne ""jónak"" lenni, mert mindenki rossz játékos, és a játék maga rájátszik arra, hogy ""jó"" lehess, minden mellékörbelövésbõl is frag lesz, aztán nyomhatod a csoppert mint egy kis hülyegyerek akinek a foga se nõtt még ki és röködnek a hullák jobbra balra..

amikor én ezt megláttam és elszörnyedtem, akkor kértem a steam supportot, hogy töröljék az accountomról ezt a konzolos szart, így nem kéne magamat bannolnom, de kösz hogy aggódsz.

a hozzád hasonló codosok úgyis átférgülnek majd a bf táborba ha látják hogy melyik az egyértelmûen felsõbb rendú játék. majd jól ellesznek a rush servereken ahol operésön metrózgathatnak kedvükre, az igazi BF-tõl úgyis távol maradnak mert nem tudnak érteni hozzá. haha

DarkSector
Ezekután a hülye trollkodással el lehet fáradni meg vitakeltõ kommentel a 2 másik topikba, és ott folytatni.