7458
IZÉ
-
#2218 (konzolos fos irányítás :D) -
#2217 Kedvencem, amikor oldalba kapja őket és félóráig lövi a lábukat. Nem ám felemelné a célzást, ááá... -
#2216 szerintem a programozót aki recoilt írt azt lelőtték és elásták az iw iroda kertjébe -
#2215 -
#2214 ez kész :DDDDDD fasza videó -
-
#2212 11 nap 6 ora 20 perc 00 másodperc! -
#2211 miko lesz már 8.-aaaaaaaaaaaaaa grrrrrrrrrrrr
-
Sforzan #2210 Gondolom a scriptek miatt elég macerás lenne már csak a 2 fős co-op is. Egyik játékos már meghaladta az adott pontot a másik meg még nem, stb.
De nem lesz specops szerű játékrész benne? Nem a survival hullámokban támad az ellen szerű cuccra gondolok, hanem amilyen az MW2-ben is volt. -
#2209 de -
#2208 Nem is baj. -
#2207 Sajna tényleg nem lesz:( Kár!
-
#2206 Mivel a távolságok nem változtak, így nem. Nem sokat. Hiába van mindenkinek 6464megás netje, a távolság akkor is ott van. -
#2205 p2p nem tud javulni, mivel mindig egy random választott netkapcsolat sebességétől függ. alapból az mw2 már olyan kevés adatforgalmat használ, hogy egy 56k-s modem szintjén használtunk quake-ben 12 éve olyan alacsony rateket mint az mw2 alapbeállítása, hogy ne akadjon ki a net miatt. és emiatt van hogy jobbra meg balra is mellélősz és beadja a fraget mert össze-vissza ugrál a hitbox csak nem látod mert a kliens a gépeden egybemossa a kapott adatok közti animációt. ez egyszerűen nem pontos, de ha meg rendes beállítások lennének mint egy dedikált server mellé illik, akkor pl egy sima magyar adsl hostnál már olyan lag lenne hogy mozogni nem tudna senki a pályán.
az elsődleges oka hogy ilyen kis szar pályák vannak meg 12 maxplayer minden mai játékban, hogy a fos amerikai netekkel otthon a gyerekeknek ne akadjon a multiplayer.
amúgy meg elkészült a game! -
pett3rson #2204 egyébként ez a p2p egy fikarcnyit sem javult az elmúlt 2 évben szerinted?
Én pont a beígért dedicated szerverek miatt rendeltem meg, okulva a mw2-ből. jó, tudom, hogy lesz ez az unranked verzió, ami az lesz, ..ehh, majd meglátjuk mi sül ki az egészből.
Mindenesetre reménykedem annyiban, hogy talán technikailag fejlődtünk annyit európa-szerte az elmúlt 2 év alatt, hogy jobb lesz a pingek alakulása... -
pett3rson #2203 Ők használják rá, nem mi találtuk ki, csak átvettük, mint ahogy mindenki a világon :) -
#2202 Mivan?
Matchmaking=A gép dob összes más emberekkel, még pályát sem fogsz tudni választani. Valaki lesz a host, p2p-ben megy az egész és kurva nagy lagg lesz. -
#2201 hová tűnt a HG egyébként? napok óta nem láttuk... -
strebacom #2200 Akkor meg mi a faxomat keresel itt... a BO nekem bejött, meg az MW2 is de szerintem az iszonyat gagyi volt az MW1-hez képest...no meg utánzat....mint te...noob... -
#2199 Nem játszottam, de nem is akarnék, a cod a második rész óta teljesen kimaradt, gondoltam kicsit az újdonság ereje lesz ezek után a sorozat. :) -
#2198 nem játszottál mw2-vel? ugyanaz lesz mw3-ban :D
egyébként olyan mint gta4-ben.. -
#2197 Ja, már értem. p2p egyébként kurvára nem azt jelenti, amire ti meg a cikkírók használják, nem értem ezt az egész fogalomzavart, tisztára bekavart azért nem értettem mi van. Matchmaking alatt azt értitek, mint gta iv-ben volt, hogy lehet csinálni public szervert (akár ranked) és akkor toldneki? Ha ki tudják takarítani a rohadt cheatereket akkor nem lesz gond.
Prince23: logikusan akkor nem, azért unranked a neve -
#2196 Unrankedban nem lesz fejlődés? -
#2195 PC details
annyi, hogy p2p matchmaking IS lesz és az lesz a ranked(ahol xp-t kapsz, fejlődsz)
dedikált = unranked
ezért van felháborodás. -
#2194 Csak Unrankedben lesz dedikált szerver :S -
strebacom #2193 neked legyen igazad!!! -
#2192 (ja és az idevágó wiki oldal 24-én lett frissítve és semmi ilyen offenzív infó, a dedi szerverek létét meg konfirmálta az activision már rég) -
#2191 másrészt én úgy néztem, hogy a fórumon amit linkeltek lent csak valami "senkiházi" (?) írta be forrás nélkül a hülyeségeit mint pl hogy p2p lesz meg ilyenek
az is fura, hogy ezt a fehér nagybetűs hozzászólást berakta a kérdéses ember, az utána következő meg már aszongya, hogy a rohadt cikkíró megvezetett mindenkit... de még mindig semmi forrást nem látok :-| -
#2190 kicsit most utánaolvastam a dolgoknak, de nagyon sok az infó és pár dolgot nem értek... akkor most ha tudod légyszi tisztázd már le nekem: eddig pontosan mi volt az álláspont és most mi ez a p2p dolog???? Nem vágom, azt hittem, hogy lesz lan mód, dedi szerver és (mint pl a gta ivben) hivatalos szerver(ek), amiken (keresztül) megy a játék és ott lesz ranking stb...? -
#2189 Mert kiderült a P2Pes baromság? -
#2188 mire fel vonják amúgy vissza? -
#2187 Tudtommal csak ilyen szaros horda mod lesz coopban. Az meg semmit nem ér. -
strebacom #2186 "...a neten mindenki anyázik és sorra mondják vissza az előrendeléseket... csak annyi a gond hogy ha ezzel nem játszom akkor mivel fogok? A spyware alapú Battlefield 3-mal? Az se sokkal jobb opció... :("
by:kribe(PH) -
#2185 Ok kezd idegesíteni, mert nem találom, haverral néztünk infókat a játékról és többek közt ő mutatta azt is, hogy elvileg lesz co-op campaign mód... :D és most az egyedüli infó amit látok az még egy májusi beírás, miszerint NEM lesz co-op campaign. Erre rákérdezek még -
#2184 spec ops, kampányt nem lehet coopban -
#2183 megkeresem -
#2182 honnan tudjam már hol olvastam, egy kurva hosszú lista volt valahol -
#2181 forrást lécci :D
ez nagyon jól hangzana -
#2180 Forrás? -
#2179 lesz coop és társai, egész single kampányt végig lehet majd vinni coopban