Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
de én szeretem az mw2-õt és a bc2õt is bár bevallom nem sokat játszottam vele mert nincs meg nem értem minek baszogatni a másikat én mindkét játékot szeretem tehát egyiket sem lehúzni! konzolt nem veszek mert annak az árából tudom tuningolni a gépet annyira hogy lazán fusson az mw3 is amúgy én a bf3-at megvenném de ott az ajánlott rendszerkövetelménynél ott van 4 magos proci... tehát gépfejlesztés mind2 játék elõtt célszerû ami 50k alsó hangon
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
I met God. She's black
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
cod nincs lag mentesen a waw óta semmilyen platformon 😞
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az mw2 is már egyértemûen konzolon volt jobb játék, õk kaptak meg minden pályacsomagot elõbb, nekik jól futott, kevesebb laggal. nem valószínû hogy ez a trend megváltozna. egy nagyon jó kis konzolos játék lesz az mw3, és kifizetõdõbb is azon játszani, mint évente megszenvedni a gép bõvítéssel egy cod miatt.
A játék ki lesz herélve, nem lesz dedikált szerver. PCn mindenki szarrá laggolja magát. Ezért kell konzolra menni, mert jobb lesz nektek, nem fog annyira érzõdni a lagg, mert ugyanaz a hardver van.
Jobb lesz nekünk is, mert nem megy a pc eladások mellé, és talán még megérjük, hogy nem ad ki az activision több játékot PCre.. WIN WIN szituáció.
Ready Player One
ide csak úgy írhatom hogy az MW3-t a kedves programozók fogyatékosoknak fejlesztik, de a BF3-t nem, mert gonoszak az EAdajsz fejlesztõi?
a jóöreg CS is pentium 133 gépen elindult anno, 333 már szinte tökéletes volt a betak idején
1.5 még 1600+ amd-vel geforce 2-vel fiksz 100 fps
és most dual core alatt akad az egér, füstben esik az fps az aktuális vga generációl low end kártyáin is 😄
és ez még nem a source.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
remélem a sznáááááájpör küldetéseket sem felejtik ki 😊
Just do it :)
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Te nem birnád itt sokáig szerintem, mert irritál a logo is nem? 😊
Kizárt dolog hogy rád szavazzanak. Bocs ha gecinek tûnök, de ez olyan mintha nem történne semmi, mert ha te magad ezt a stílust mutatod, akkor mi a garancia hogy JOGOKKAL a kezedben házigazdaként te ezt nem folytatod tovább, abban a tudatban hogy magadat kellene moderálnod, és senki nem szólhat semmit?
KB 6 nevet kapásból tudnék mondani akik itt normálissan kommenteltek és esélye sincs hogy 1 voksot kapj tõlük.
Sorry de ezt elbuktad, nem haragszom ha ezekután normálissak lesztek nem szolok, de hogy hg-ák legyetek az ki van csukva.
De nem is kellene HG mert jópár nehézfelfogású emberke, nem irok neveket, már megértette, és eddig úgy néz ki hogy meg is fogadta a jó tanácsot, hogy van BF vs COD topik, és gondolom megértette, hogy nincs értelme irogatni, vagy megunták hálisten.
Én azt mondom ti is megunjátok majd, lehet 2-3 figyelmeztetéssel de megunjátok.
1. nem vagyok codos, hanem idegesít a szar dumátok már kurvára.
2. nincs olyan hogy felsõbrendû, ez egy SZUBJEKTÍV nézõpont.
Hogy mondjak egy példát, szerintem low-ság a wow, más meg isteníti, ugyanígy fordítva.
Szóval feleslegessen kommenteltek ilyen szar dumákat.
Már az idegesítõ hogy 100000x meg lettetek kérve hogy hagyjátok abba. nem kell meggyõzni senkit, a sok grafbuzi hidd el magátol is át fog menni a bf3 topikba.
Engem pl attól hogy itt az MW3-ról akarok hallani infókat CSAK az nem azt jelenti hogy más stílussal nem játszom.
amikor én ezt megláttam és elszörnyedtem, akkor kértem a steam supportot, hogy töröljék az accountomról ezt a konzolos szart, így nem kéne magamat bannolnom, de kösz hogy aggódsz.
a hozzád hasonló codosok úgyis átférgülnek majd a bf táborba ha látják hogy melyik az egyértelmûen felsõbb rendú játék. majd jól ellesznek a rush servereken ahol operésön metrózgathatnak kedvükre, az igazi BF-tõl úgyis távol maradnak mert nem tudnak érteni hozzá. haha