7458
IZÉ
-
#6970 ami késik....:) -
Renátó1985 #6969 egyebkent egy igazan alul ertekelt masik jatek amiben viszont nagyon elveztem ezt a fajta jatekelmenyt ami neked bejon az a ghost recon future soldier
nem tudom pc-n mennyire megy a multi en megjeleneskor jatszottam xboxon es nagyon jo volt, igaz az nem fps hanem tps, de ajanlom figyelmedbe -
#6968 Ha megnézed a bábukat:) akkor láthatod, hogy nem is guggolva mennek, hanem hajolva és ha megállsz, akkor térdelnek. És szerintem jobb fedezéktől fedezékig menni és úgy lövöldözni. De mindenkinek más jön be. -
Renátó1985 #6967 ilyet meg en sem lattam -
Renátó1985 #6966 hat.... probalj meg folyamatosan gugolva jarni, meglatjuk mennyire lesz realis :D
viccet felre teve, neked jobban tetszik egyeni velemeny, hogy jobban elvezheto... en szemely szerint keptelen vagyok gugolva jatszani nekem az lasssu -
#6965 Én már máshol nem is játszom, csak ugyanazon a tactical szerveren. Össze sem lehet hasonlítani a futkározós, ugrálós szerverekkel. Sokkal élvezhetőbb és reálisabb mint a többi. Oda meg kell a saját fegyver. -
#6964 Én ilyet még nem láttam -
#6963 tdm,hozzáérek valakihez és én is a pályán kívül vagyok a többiekkel.
Játékhiba,de csak nálam? -
Renátó1985 #6962 az egyik nem egy face off volt? mert van egy ahol meg lehet lepni egy care package-el -
#6961 OK ÉRTEM!
más
már két pályán jártam úgy,hogy az egész csapat a pályán kívül(térképen is)szerencsétlenkedik,csak nálam van ez??? -
#6960 Köszi..kipróbálom.... -
pett3rson #6959 mert azokon nincs annyi csaló. jobb helyeken egy sem az állandó admin miatt... -
#6958 minek ennyit variálni a szerverekkel? -
#6957 És lehet, hogy a privat match-nél le kell tiltani a perk-eket, de ebben nem vagyok biztos. Próbáld ki! -
#6956 Private mach-nél állítsd be a fegyvereket. De ahol én játszom ott az sem mindegy, hogy milyen perk-eket állítasz be. Nem mindegyiket engedi a szerver. És én is csak az utolsó 2 class-t tudom használni. -
#6955 Sziasztok, segitséget kérnék, az miértvan(lehet), hogy ha felmegyek egy szeróra és a fegyók választásánál nem tudok saj fegyót választani......viszont ugyan ezen a szerveren a barátom tud a lakolt fegyókból is választani(a sajátjaira gondolok) és ez mostanában többször is elő fordul!
Kérlek segítsetek..köszönöm szépen....
-Ja és ha irok hogy miért nem elérhető a saját fegyók azt írják,hogy elérhetők nálam van a hiba..mi??
-
#6954 Nem mertél feljönni?:)
-
#6953 akkor éjszaka!!!:)
-
#6952 én mindenkit figyelek :) (azt szerencsés estben lelövöm őket) -
#6951 Szoktam lenni éjszaka. tb*y néven. Majd én is figyelek:) -
#6950 "cromagnoni" néven.
sajna csak éjjel 11 után játszom, úgyhogy a banda nem nagyon megy, de ha megmondod milyen néven vagy, majd figyelek ha összefutunk.
:) -
#6949 Valaki tud valami jo dominationos szervert vagy kill confirmedest ? -
#6948 Csinálhatnánk egy guggolós, lövöldözős csapatot és akkor tudnánk warozgatni más osonós, gyilkolászós clanokkal:)
Izgalmasabb mint a public hent. -
#6947 Milyen néven?
-
#6946 igen, rendszeresen. -
#6945 Szoktál rajta játszani? -
#6944 igen, és nagyon jó!! -
#6943 És TK szerver. -
#6942 40-1 TACTICAL CROUCH
Ez egy HC TDM szerver. Sokszor várni kell, hogy fel tudj lépni és szinte mindig van admin. -
#6941 Neve? (vagy IP-je?) -
#6940 Én találtam egy bazi jó szervert. Folyamatosan vátogatják a mapokat, nincsen rohangálás és ugrálás, csak guggolva lehet mozogni. Nem is akarok máshol játszani. -
fawcet #6939 Adjanak hozzá még 3-4 mw2-es map-okat, akkor megoldódik a probléma. -
#6938 Támogatom!
A fasz tele van már a Terminal al! -
#6937 oké a terminál,meg minden,de hogy minden 2. map az legyen,kicsit túlzás -
#6936 thx :) -
#6935 "azért leírhattad volna, hogy hogyan..." Jól látod, leírhattam volna, de mivel úgy láttam, hogy itt senkit sem érdekel, hát nem tettem.
"Értelmes hozzáállás nem mondom..." Mivel senki nem reagált semmit, arra gondoltam, hogy nem is érdekel senkit. Ebben mi nem értelmes?
Ettől függetlenül, csak mert ilyen kedvesen kérted, leírom.
Úgy kell csinálni, ahogyan már írtam, csak akkor próbaként az első 3 class-ot állítottam csak be és azokat a szerveren nem tudtam megnyitni. Beállítottam az utolsó 2-t is és azokkal már tudtam játszani. -
#6934 Most azért, mert nem tudták rá a választ és nem írtak neked semmit ezt vonod le belőle? 7-8 hsz után? Értelmes hozzáállás nem mondom... (ja és persze most se írtad volna le, köszi) -
#6933 Úgy látom itt senkit nem érdekel a dolog:) -
#6932 azért leírhattad volna, hogy hogyan... -
#6931 megoldottam...