7458
IZÉ
-
#2263 ez nem link de már fenn van a clone dvd torrenten -
#2262 -
#2259 Sztem nem lesz rossz, én a multiban bízok. Nem olyan szép, viszont azért korszerű és nem lesz sztem erőforrászabáló. -
#2258 lol, az exet utólag lehet? :) fasza -
#2257 hiába töltik fel a dvdket, a steam dátum ellenőrzése miatt nem lehet november 8-a előtt letölteni a szükséges exe fileokat így feltörni se tudják. hasztalan bithalom. -
#2256 :S
amúgy meg megmondta már nem egyszer a hg, hogy NE RAKJATOK BE warez linket -
#2254 Nyugalom! -
Prof William #2253 Akkor olyan lehet mint az új MoHAA. Azt is fgélbehagytam mert olyan mértékben unalmas volt single hogy arra szó sincs. A MW sorozatban ilyet sosem tapasztaltam. Már az 1 is szortiban remek volt most meg hogy dúl a harmadik világháború még jobban. :)
Nem is értem miért nem lépik ezt meg többen. Sokkal hangulatosabb mint 572-re is terroristákat meg turbános kecskepásztorokat lődözni. Ez azért sokkal nagyszabásúbb. -
#2252 Jó gém lesz ez. -
#2251 ranked úgy -
HUN BECSEHELY #2250 Hali.Egy pici kérdés.A Szerverkeresö ugy lesz mint az MW2-ben? -
#2249 "Ih he says it, its gonna happen"
Szerintem meg a k*rva anyját! -
-
#2247 Hát igen, ez ám a teljesítmény, a 4 órás kampány is dögunalom :) -
#2246 no para, ez a játék gecijó lesz, érzem
már lassan évek óta "leszoktam" a szimpla lövöldözősökről, mert kezdett elveszni a kedv, de ez valahogy most meghozta -
#2245 tommygear is mondta, hogy mekkora unalom, amit már csak azért is csodálok, mert valami 4 óra összidő kb az egész kampány, azt hogy lehet megunni? XDDDD -
#2244 Nagyon jól fog esni az MW3 single kampánya, BF3-al most végeztem ilyen bugos, unalmas szart ritkán látni :(((( -
pett3rson #2243 ez közel sem igaz, max. ha nagyon jó játékosokkal vagy klántagokkal játszol...előbbi ritkán van, utóbbi nekem sosem volt, nem voltam klántag:) -
pett3rson #2242 nem azt mondtam, hogy BF nagyságú pályák legyenek, de azért egy hangyabokányival lehetnének nagyobbak. így kezdőről megint lépek kettőt, eldobom a gránátot és máris találok valakit aki belehal...mondjuk nekem nincs ilyen szerencsém, de az esetek 50%-ban Én így döglök meg :) -
#2241 PC kimarad a jóból -
#2240 squadban kell játszani és akkor mindig az akcióhoz kerülsz. -
#2239 Minek ennél nagyobb, BF3-ban is vagy autózgatok mire az akcióhoz érek, vagy ami gyakoribb, éppen semmi jármű nincs és gyaloglok két percet mire odaérek :)))) -
#2238 rombolható környezetet is ígértek
és új fegyver skineket kaptunk :) -
pett3rson #2237 ezek nem sokkal nagyobb térképek a korábbiakhoz képest, pedig ezt is ígérték... -
#2236 fele alapjáték, fele dlc? -
#2235 MW3 multi mapok nevei + minimap
(képek spoilerben)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2234 Légyszíves az ÖSSZES warezt SPOILERBE rejteni/írni.
Vagy kell egy OFF/Warez topik. Köszönöm! :) -
#2233 Amíg én HG vagyok addig itt nem kívánatos lesz a trollkodás, Nem szapuljuk egymást.
Konzol vs PC vita itt nem lesz.
Törölve lett a cinikus ellenszenves hozzászolásaid.
Nem hülyegyerekezünk mert valaki konzolon fps-ezik, illetve nem fosboxozunk, csak mert nem tudod elfogadni hogy van aki azon a platformon játszik.
Egér+bill tuti mindig pontosabb lesz de ettől még nem nézzük le a másik játékost.
Remélem érthető amit írtam.
Remélem nem kell többször leírnom. Köszönöm.
A játékról írj ne egymás szapulásáról, ők is ugyanolyan játékosok mint te. Persze ez mindenkire érvényes. -
#2232 MICSODA??? KIZÁRT! KONZOLRA NINCS WAREZ!
TE ISTENKÁROMLÓ :D -
Gabe18 #2231 Konzolra is kint lesz a warez vagy egy héttel a megjelenés előtt, ahogy szokott, nem aggódom.
Amúgy szvsz ezen felesleges vitázni mire kerül ki előbb. Aki meg akarja venni az úgyis megveszi, aki meg nem az úgyse. Lényegtelen hogy egy héttel előbb vagy utóbb tölti le a torrentről. -
strebacom #2230 MW3 Livestream 2011.Nov 1-én....idöpont ITT!!!! -
mester1987 #2229 Személy szerint én már ebben a játékban bízom semmi másban már, ha PC Gamezek szabadidőmben! -
mester1987 #2228 MEG SEM SZÓLALOK...ITT MÁR GONDOLOM MÁR BIZTOS MEGY A VESZEKEDÉS IS xDDD -
#2227 na csak nem a konzolosok warezolnak már megint .. -
#2226 -
#2225 jó amúgy az alap, hogy az auto aim általában/mindig nem headre megy :) csak kicsit ki akartam figurázni a dolgot -
pett3rson #2224 na most az vagy ki van kapcsolva vagy ebbe a játékba nincs is beépítve - már ha lehet ilyet-,mert ezekben a videókban headshotot nem nagyon látunk...inkább test és láblövést fél tárral :) -
#2223 Már volt ilyen projekt.
Hamar le is állították, mert túl ciki volt. -
pett3rson #2221 azt szívesen megnézném, ha egyszer összeengednének velük minket (kontroller vs PC-egér), hogy milyen eredmények születnének :) -
pett3rson #2219 jah, annyira irritáló az a látvány ahogy egy tárat kilő az ellenre, mert félóráig csak a célt keresgeti...
viszont a anti-rakéta killstreak (vagymi) jó ötlet. csak lehet mindig azt kell hordani a sok gl, meg raketta ellen.