Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Összedobhatnék egy desinget, de csak ilyen nagyon alapfokút 😊 Neki is látok :p

szerk.:
Itt is van. Egyéb ötletek jöhetnek. Be kell jelentkezni SGre mielõtt megnyitod az oldalt!

I met God. She's black

jetblack
a zöld szerintem jobb <#vigyor5>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Drephis
számlálók
be lehetne tenni valamelyiket banner alá

help

szabii98
Valószínüleg -mint az eddigi részeknél- a sztori más lesz, de Cpt.Price lehet vissza tér, aki a háborúban is volt már 35 éves, és az MW2 2016ban játszodik(asszem) 😄DD

I met God. She's black

Drephis
órákkal az mw2 vége után kezdõdik a sztori, szóval kapcsolódik.

help

diszlexiás vagyok papír is van róla

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

Synchronous
A történet kapcsolódni fog a második részhez, vagy új sztoriba fogtak a fejlesztõk?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

szabii98
😊

I met God. She's black

DarkSector
<#eljen>
viszont utólag meg is veszem õket, nem mintha ez kifogás lenne, vagy bárkinek elszámolással tartoznék ezügyben.

PL vannak játékok amibõl 2 is van 1 példány xboxra 1 meg pc-re...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szabii98
szabii98
DarkSector a prowarezos 😄

I met God. She's black

Drephis
DarkSector
Volt csak késõn, ahogy elõttemszoló is irta.
Bár lehet pc-re nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Dehogy nem volt demo... félévvel a megjelenés után.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hamár Bobbyék nem adnak ki demót (legalábbis eddig codokból tudtommal nem volt😊), akkor megérdemlik, hogy kipróbáljam, fut-e. BOval is ez volt, és be is jött, (akkor még) nem ment el a gépemen<#vigyor2>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

DarkSector
Én szerintem is várj vele, én soha nem veszek 0day-es játékot pc-re, tudom piszkos lelkem van de elsõnek torrent, és ha lesz pénzem bevásárlok akcióssan, nem azért mert szar vagy lagg lenne (lagg vvan sok játékba induláskor, nem tart sokáig).

Hanem mert nincs rá lóvém bármennyire AAA vagy ZZZZ játékról van szó.
Nem tanácsolom a warez-t, csak saját tapasztalatomat írtam le, de nem tanácsolom hogy warezolj!!! 😊

DarkSector
Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad

😄

Egy kis ON: (bár elnézve az utolsó 100 hszt, inkább lesz off...)

Van aki már elõrendelte? Hol a legolcsóbb? Elõször 576ban akartam, mert ott a BF3 mellé adnak erre 1000ft kedvezményt, de ahogy nézegettem, lehet, hogy máshonnan olcsóbban megúsznám... elõrendelés meg nem fontos, elsõ napokban úgyis laggos minden, és a gép biztos, hogy elkészül addigra😊)

<#worship>

Fpocok
Akkor jössz majd RO2-zni? <#pias>

jetblack
Lehet már más kérdezte de nincs valami gépigény infó ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

[NST]Cifu
1.: Aki nem tud normális hangnemben és kultúrált formában fórumozni, azt kivágom a fenébe.
2.: Ha nem tetszik a játék, nem mész a topicjába.
3.: Van MW3 vs. BF3 topic. Van Konzol vs. PC topic. Ez itt nem arra szolgál.

+1.: Engem nem érdekel sem az MW3, sem a BF3, mindkettõ túl arcade az én izlésemnek. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

lolSL
gecire idegesítõ hogy itt valaki védi ezt a konzolos szart és mindenkit büntetget
tegye át a konzolosok fórumában ha annyira szereti
vagy vegye el feleségül

Piszkos  Fred
14 évestõl mást ne várj el
Mellesleg dear LordLoss, ha úgy játszol amilyen a helyesírásod, akkor kontrollerrel is simán alázna bárki

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Smithwarden
De "furcsa" stilusban irsz. <#zavart2> <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nem de most az a kontroller fúj mi az mire lehet használni billentyûzet + egér igen de az elkezdesz játszani és fél perc alatt az ujjaid összecsomózódna és mivel az ujjban 3 csont van és ez által a csomózódás lehetetlen így nyilván szilánkosra törik az ujjban ha ez valakinek megéri...
egy ilyen kis vacakkal játszani fel nem fogom
ez tényleg nem sértés csak a kontrollerre nézve esküszöm veszek egyet és szétlövöm felgyújtom és feloldok királyvízben (sósav salétromsav 3:1 arányú elegye)

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

szabii98
Támogatom!
+1 Darksectornak <#vigyor>

I met God. She's black

gömbgiliszta
Legyen már valaki HG!

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
Légyszíves visszamenõleg sem sértegetni, te most ugyanazt csináltad leszóltad hogy ha valaki megveszi konzolra az hülye.
Ezeket is hanyagoljuk léccike.
Köszi. 😊

Senki sem hülye, mindegy MIVEL és mindegy HOL és MIN játszik.

DarkSector
Hangsúlyoznám, hol a probléma.

Mi csak próbálunk titeket lebeszélni...

MÁR LETT NEM 1X SZÓLVA HOGY NEM KELL, mindenkinek szive joga mit választ. <#smile>

[NST]Cifu
Ha write only módban mûködtök szóljatok, és élbõl kapja mindenki az egy hónap kitiltást...

az mw2 multia igenis jó és nem fogyok 60k-t költeni egy ps3-ra és áttérni ilyen fos konzolos irányításra csak billentyûzet és egér aki mást használ hülye
Ezt nem sértésnek szántam 😄<#banplz><#banplz>

Warez<#banplz>

szabii98
Az MW2 multija( AlterIW ) igenis jó.

I met God. She's black

hadd döntse már el mindenki maga hogy neki mi tetszik és mi nem

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

[NST]Cifu
Ha 2 perccel késõbb írsz be, már két büntipontot ért volna minimum ez...

Jó lenne, ha végre leakadnátok a témáról...

[NST]Cifu
Ezúton figyelmeztetek mindenkit, hogy innentõl kezdve ha benézek, és egymás provokálása megy, vagy trollkodás, esetleg flém, akkor alapból 2, maximum 5 büntiponttal jutalmazom azt. Provokálás, trollkodás és flém az, amit én annak tartok.

Ha valakinek nem tetszik valami, nem ír ide. Uff, én beszéltem...

Fpocok
Hülye vagy ha azt hiszed trollkodom. Bár ha szerinted az MW2 multija jó pcn, akkor amúgy is hülye vagy. Sokat nem számít akkor...

Játszottam vele és tudom milyen szar... SEMMILYEN<#idiota>

Szerintem az elõzõ 2 MW rész is nagyon jó volt, és megjelenés után pár hónappal ezt is meg fogom venni... a BF3al együtt<#vigyor2>

Fpocok
Mi csak próbálunk titeket lebeszélni: Aki játszott az MW2vel PCn, az tudja milyen szar... Ha most itt sem lesz dedi, akkor megint szar lesz... ne dõljetek be neki második alkalommal.

de azért kicsit felháborító hogy csak mert õk nem szeretik a mw2-õt vagy mi több akár a cod-ot sem, ezért ide jönnek szarozni ...

[NST]Cifu
Megtennétek, hogy egymás helyett a topic témájával foglalkoznátok?
Köszönöm.

ki is nézem a kis szarkeverõbõl amúgy

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

jetblack
Ezzel vitáznék nekem láthatod milyen gépem van és 4 füstben is megvan a fix 100FPS

szabii98
lolSL az titokban CoD rajongó napmintnap azon kockul <#idiota>

I met God. She's black

lolSL
épp az a baj hogy játszottunk.. és tudjuk milyen volt egy jó cod régen

vagy egy szarszemétszar alak vagyok... esetleg nagyon nagy makker<#idiota>

fogafjuk soha nem játszottak cod-al vagy nagyon szarok benne és irigylik a jóktól

szabii98
Szokásos...nincs BF hír akkor jönni kell ide ... 😄

I met God. She's black

Van valami újdonság vagy csak a szokásos fos döl a falból??

Fpocok
Azért van a baszogatás... mert olyan, mint a dohányzás: Ha csak magatokra lenne következménnyel, akkor senkit nem érdekelne. Csak sajnos mindkét esetben másokkal is kibasztok.