Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk.:
Itt is van. Egyéb ötletek jöhetnek. Be kell jelentkezni SGre mielõtt megnyitod az oldalt!
I met God. She's black
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
be lehetne tenni valamelyiket banner alá
help
I met God. She's black
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
viszont utólag meg is veszem õket, nem mintha ez kifogás lenne, vagy bárkinek elszámolással tartoznék ezügyben.
PL vannak játékok amibõl 2 is van 1 példány xboxra 1 meg pc-re...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I met God. She's black
help
Bár lehet pc-re nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Hanem mert nincs rá lóvém bármennyire AAA vagy ZZZZ játékról van szó.
Nem tanácsolom a warez-t, csak saját tapasztalatomat írtam le, de nem tanácsolom hogy warezolj!!! 😊
😄
Van aki már elõrendelte? Hol a legolcsóbb? Elõször 576ban akartam, mert ott a BF3 mellé adnak erre 1000ft kedvezményt, de ahogy nézegettem, lehet, hogy máshonnan olcsóbban megúsznám... elõrendelés meg nem fontos, elsõ napokban úgyis laggos minden, és a gép biztos, hogy elkészül addigra😊)
<#worship>#worship>
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
2.: Ha nem tetszik a játék, nem mész a topicjába.
3.: Van MW3 vs. BF3 topic. Van Konzol vs. PC topic. Ez itt nem arra szolgál.
+1.: Engem nem érdekel sem az MW3, sem a BF3, mindkettõ túl arcade az én izlésemnek. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
tegye át a konzolosok fórumában ha annyira szereti
vagy vegye el feleségül
Mellesleg dear LordLoss, ha úgy játszol amilyen a helyesírásod, akkor kontrollerrel is simán alázna bárki
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
egy ilyen kis vacakkal játszani fel nem fogom
ez tényleg nem sértés csak a kontrollerre nézve esküszöm veszek egyet és szétlövöm felgyújtom és feloldok királyvízben (sósav salétromsav 3:1 arányú elegye)
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Ezeket is hanyagoljuk léccike.
Köszi. 😊
Senki sem hülye, mindegy MIVEL és mindegy HOL és MIN játszik.
Mi csak próbálunk titeket lebeszélni...
MÁR LETT NEM 1X SZÓLVA HOGY NEM KELL, mindenkinek szive joga mit választ. <#smile>#smile>
Ezt nem sértésnek szántam 😄<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Jó lenne, ha végre leakadnátok a témáról...
Ha valakinek nem tetszik valami, nem ír ide. Uff, én beszéltem...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szerintem az elõzõ 2 MW rész is nagyon jó volt, és megjelenés után pár hónappal ezt is meg fogom venni... a BF3al együtt<#vigyor2>#vigyor2>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Köszönöm.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬