7458
IZÉ
-
#2303 csak elite előfizetőknek.. -
#2302 -
#2301 COD Sorozat -
#2300 lesz nuke privátban
vidit gondolom úgyis törlik nemsokára, de azért belinkelem vid -
Gabe18 #2299 Gondolom a CoD 2 topikba, és nem ide 2x 10 hozzászóláson belül... -
Petiii94 #2298 Helo.SZiasztok.Tudom ,hogy nem ide tartozik,de nem tudom hova írhatnám már.A call of Duty 2-ő valamiért nem fut normálisan a gépemen.A valószínű oknak a windows 7 op rendszert gondolom.A prbléma ,hogy amikor belépek a játékba akkor a multinál tök sötét,fekete a képernyő és semmit nem látni csak azt ,hogy lelőnek... Valaki esetleg tud segíteni? Nincs valaami progi ami ezt orvosolná?Az XP service pack az 3-as...Előre is köszi :D -
#2297 -
#2296 -
mester1987 #2295 vagy nagyon ritkák játszók számára is közepes fokozat legalább -
mester1987 #2294 minimum harcedzett (3. szint, amúgy meg 5 óra az oltási kevés ) -
#2293 -
66zio #2292 Helló ha valaki akar nyerni MW3-mat pcre írja me emailcímét pm ben és küldök rá meghívót. (az oldalon 10 kérdésre kell választ adni pl mikor adták ki a cod2-t meg h hívj meg két embert az oldalra ezért mondom h pm ben küldjétek az emailokat ) a válaszolók között kisorsolnak egy eredeti bontatlan mw3-at -
Petiii94 #2291 Helo.SZiasztok.Tudom ,hogy nem ide tartozik,de nem tudom hova írhatnám már.A call of Duty 2-ő valamiért nem fut normálisan a gépemen.A valószínű oknak a windows 7 op rendszert gondolom.A prbléma ,hogy amikor belépek a játékba akkor a multinál tök sötét,fekete a képernyő és semmit nem látni csak azt ,hogy lelőnek... Valaki esetleg tud segíteni? Nincs valaami progi ami ezt orvosolná?Előre is köszi :D -
empie #2290 Nem saját oldal.Csak gondoltam szólok,hogy találtunk egy ilyet. És nem orosz meg ilyen keleti cucc. Korrekt megbízható Angol. És szimplán jó szándék vezérelve írtam be. De sorry,ha megzavarta valakinek a nyugalmát. És,hogy a többi topicba hol megy azt nem tudom. Én csak BF3nál linkeltem egyszer,hogy itt lehet venni nem orosz BF3at. És az alapján gondolom megbízhatónak,hogy eddig (szám szerint 7db)játékot vettem tőlük és mindent időben korrektül megküldték. Plusz jó bár barátom is vásárolt itt és ők is megkapták. Ezért mertem ide írni! -
#2289 csak nem a saját oldalad? mintha több topicba spammelnék ezt a linket a napokban..
mi alapján megbízhatóak? mit árulnak? ha orosz key akkor kicsit sok érte a 10k.. -
empie #2288
http://virtualgame.shop.hu/
Esetleg a topicba kirakhatnátok,hogy eddig itt láttam a legolcsóbban és eddigi vásárlásaim alapján megbízhatónak tűnnek. Egyre több mindent veszünk itt és eddig nem volt gond. -
#2287 Aki easy-n nyomja meg is érdemli az 5 orát. -
#2286 peace...
-
Gabe18 #2285 Easy-n (vagy mi itt a legkönnyebb fokozat) az eddigi részeket is végig lehetett vinni 5 óra alatt. De talán még kevesebb alatt is.
A single miatt én nem aggódom, az jó lesz annak akinek az előzők tetszettek. Akinek meg nem, annak nyilván ez sem fog. -
#2284 ne borulj már ki egy szomorú smiley miatt ennyire -
#2283 aha, szóval ha 20 órás egy játék akkor tuti jó?! LOL
mw2-nél én kifejezetten örültem, hogy nem nyújtották el, minden perce üt, úgy jó ahogy van... -
#2282 Pedig köztudodtan nem single player a game már pár éve! -
#2281 Az nemgáz ha a véleménye nem jó a játékról csak az volt régen gond mikor a BF reklámkampányt nyomatta mellette.
Ehhez joga van......persze mindenkinek.
Csak ne legyen vita. -
#2280 mi az hogy engem mit érdekel? a legfontosabb info egy single player játékról a hossza -
#2279 most őszintén, téged ez mit érdekel? ha annyira zavar a játék, annyira lenézed, utálod, cikized, mi a picsának jársz egyáltalán ide?
-
#2278 konzolon akik végigtolták sok bénázással/halállal 5 óra alatt végeztek :( -
#2277 nm -
pett3rson #2276 kösz, hogy kivetted a vidit. -
pett3rson #2275 Én is megveszem, de úgy vagyok vele, hogy ha még megjelenés előtt kijön egy játszható warez, akkor a single-t végigjátszom "gyorsan", így amikor megjön az eredeti akkor mehetek multizni, az úgyis jobban érdekel..legalábbis engem. az mw2-őt is 3-szor játszottam végig, a specops-os dolgokat is kimaxoltam, szóval úgyis játszok többször is a single-vel később, akkor miért ne nyomnám le már warez állapotban? -
#2274 Ezt majd mások eldöntik. :) -
#2273 hát én meg nem fogom és nem is akarom megnézni előtte -
#2272 ez olyan mintha ,a drága pénzért játszok nem írhatnának warezra,főleg megjelenés előtt. -
#2271 én is megdogom venni,de attól még szeretném a single-t kipróbálni(főleg megjelenés előtt)
amíg nem jelent meg addig felesleges külön warezba irányítani bárkit -
#2270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rekordöntés már úgysem lesz
MW2 -ről 14 nappal (!) a megjelenés előtt ment a gameplay postolás -
#2269 Te jó ég. Megnéztem ezt a két videót... INkább nem írok semmit. -
pett3rson #2268 Darksector, szerintem most már kivehetnéd ezt a nagy videót a bannerből. -
#2267 Most akartam linkelni. Mehet be bannerba, hogy ne itt offoljon mindenki! -
#2266 warez topic -
#2265 még -
kanduhr #2264 Tökmindegy, mert nem lehet telepíteni.