7458
IZÉ
  • DarkSector
    Jja nekem a fiókban BONTATLANUL meg ez figyel:

Eddig a legtöbb példányban elkelt játék a világon.
  • pett3rson
    Az a Hardened Edition ami ott figyel az asztalon?
  • pett3rson
    nem bizony, ez már jó jel :) bár elég béna aki játszik, de azért jól elvan :) és gyűjti a pontokat.
  • DarkSector
    azért nem anyira kicsik a mappok.
  • pett3rson
    ezt amúgy lehet benéztem, de mintha ez új lenne :)

a másik, hogy single-ben nem volt vér, legalábbis nem sok, amikor lelőtt valakit a csávó csak elesett, semmi fröccsenés a fejből vagy ilyesmi...gondolom ez korhatáros dologgal függ össze. nem hiányzik nagyon, csak a konkurenciánál pl elég durva volt látni ahogy kinyírunk valakit és hátrafelé elszáll a feje :) párszor felszisszentem, hogy ez akár igazi is lehetett volna :)
  • pett3rson
    bocs, hogy igy egyesével rogatok:)

ezt már korábban is észrevettem, más a radaron az ellenség jelzése, ők is nyilak, csak ugye pirossal, jobban látható merre néz, így be lehet cserkészni hátulról is akár :)
  • pett3rson
    most egy új pályán mennek, ezt még nem láttuk a 16-ból :) Robert Bowling is várható és válaszol a twitteres kérdésekre.
  • DarkSector
    Dejo nincs embed code, és nem tudom benyomni ide.

Mindegy majd ha lesz beágyazhato streama, majd akkor...:D
    Azért kösz
  • Gabe18
    Működik.
  • pett3rson
    lehet nem stream, bár ha neten jön és élő videó, akkor az :) az IGN oldalán van, de linkelem, remélem működik is.

IGN Link
  • Gabe18
    Driver 1? Az jó is volt. Azt a sorozatot is elcseszték azóta...
  • DarkSector
    nahh ha ilyen stream-ek vannak azokat linkelhetitek...
  • TaRka0107
    Meggyőztél. Annyira nem vagyok fiatal. Tudom melyik az. Csak én a driver 1. részén nőttem fel inkább, nem BF-en. :D
  • pett3rson
    stream-en most megy a single és beszélgetnek különböző dolgokról.
  • DarkSector
    Vessetek véget ennek még ma este THX.
  • Gabe18
    BF1942-ben meg BF2-ben nem volt rombolás, aztán mégse CoD volt. Bár az életkorodat elnézve azokkal nem biztos hogy te játszottál anno.
    A BF nem a rombolás miatt más mint a CoD hanem mert 20x akkora pályán 5x annyi játékos van járművekkel, amitől az egész játékmenet merőben más. Az hogy rombolható a környezet, ez a BF-be is az utóbbi 3 részben jött be.
  • TaRka0107
    De ha a bf-ben nem lenne rombolás akkor meg cod lenne.:DDD Ott is csak a grafika másabb ennyi erővel. Új codban is lesznek új fegyverek meg perkek. Szóval nem lesz ugyanaz.
  • Gabe18
    Hát ha így lenne ahogy írod, az már lenne valami.
  • pett3rson
    az nagy pozitívum szerintem, hogy figyelembe vették a rajongók és hát ezáltal a legnagyobb tesztelő publikum kéréseit és aszerint is alakítottak a játékon - ami persze majd csak most derül ki, hogy sikerült-e? -, de legalább az illúziót megadták, hogy számit az amit mondunk és ami szar azt vegyék ki, ami pedig többek szerint hiányzott és jó volt azt rakják vissza.

Szerintem ehhez tartozik az új pontozási rendszer is, amit már említettem, és amiben a lényeg - szerintem és remélem -, hogy ha pontokat szerzel - pl zászlót rabolsz, domination-be pontot foglalsz, HQ-ba szintén a foglalás és ezek egyvelege - akkor sokkal jobban kitűnsz most már és nem a kill fog számitani. nem tudom érthető-e, de talán most már nem tdm lesz minden játékmód, hanem valóban azt csinálják az emberek amit kell és nem agyatlan hentelés lesz minden. az a tdm, menjenek oda, a másik csapat, mint pl Én, meg ahogy látom Te is, akik inkább a taktikusabb rész felé hajlunk, azok meg játszanak ezzel és végre élvezik a komoly meccseket :)
    Én ebben bízok, de majd meglátjuk mit sikerült megvalósítani ebből.
  • pett3rson
    nyilván akkor fog nagyobbat változni, ha van mire fejleszteni. mármint ez az Ő politikájuk, mert ugye BF most elég sokat fejlődött, legalábbis grafikában, többet nem vettem észre. ott pl nincs killstreak sem, mégsem fanyalognak, elég nekik a fegyverek fejlesztési lehetősége és az, hogy van tank :)
    más hasonló játékot nem nagyon tudnék mondani amit ekkora figyelem kísér és hozza is többé-kevésbé az általa felállított mértéket.

tudod, semmi sem kötelező, nem kell vele játszani ha nem tetszik :)
  • Gabe18
    Már miért beszélnénk BF-ről ha rombolható lenne a környezet? A BF nem a rombolható környezettől BF.
    A játékmódok alakítgatása is eddig csak visszafelé sült el. PL. az általam régen nagyon kedvelt HQ módot sikerült már egy teljesen játszhatatlan agyatlan henté tenni. Hát majd meglátjuk ebben milyen lesz...
  • TaRka0107
    Ha ettől eltér, akkor már nem lesz igazi cod. Elég sok mindent fejlesztettek benne tényleg, új killstreakek nagyon feldobják majd a cuccot, plusz két célzót tudsz rászerelni a fegyverre és játék közben azt váltogatni. Beméred az ellenfeleket kis helikopterrel. Ha már rombolható lenne a környezet akkor meg BF-ről beszélnénk. Jó lesz ez így ahogy lesz. Dobozosan dvd-vel biztos nem veszem meg, de a cd kulcsot igen. Az jóval olcsóbb.
  • Gabe18
    Nem tudom, engem nem boldogít hogy a más fejlődési rendszer keretében nem 500 embert kell megölni valamihez hanem 600-at.
    Én azt akarnám már látni hogy végre egy új szintre lép a játék, ami utoljára a CoD2->CoD4MW esetében volt meg. Azóta csak toldozás megy 2 évente full áron. Sőt évente, mert a WaW és BO is kénytelen volt mindent "átlopni", és kb. nulla egyedi ötletet belevinni, mert hát ugye úgy lesz sikeres tuti.
    De tisztában vagyok vele hogy erre legközelebb akkor lesz esély mikor az új konzol generáció kijön. Talán akkor kapunk valamit CoD néven ami újszerű lesz és érdekes.
  • TaRka0107
  • pett3rson
    ja, igen, a fegyverek másfajta fejlődési struktúrája és az unlockolás-i szisztéma is változott. szóval pár, jó pár új dolog ami másként lesz, egyébként meg nyomni kell a bal gombot, mint mindig :)
  • pett3rson
    most ugye viccelsz?

új pályák, van pár új fegyver, új killstreak-ek, új pontozási rendszer (a strike package-eket értem ezalatt, amikor nem csak az ölés lényeg, hanem mással is tudsz killstreaket csinálni, ami ráadásul nem fog nullázódni halálnál)
    meg még lehet van egyéb új dolog, mondjuk így hirtelen az új katonai felszerelések, az is más és részletesebb, persze ez már csak csilli-villi.
    nekem egyébként is a lényeg a pingen lesz, leszarom a többit, ha az megvan akkor újra visszajön a modern warfare feeling :)

egyébként sem értem a "fanyalgást", nem csak tőled, mástól sem. Ez COD és MW. milyen új dolgot vártál?? az már nem az előbb említett betűhalmaz lenne, ha ettől markánsan eltérnének, ami előbb-utóbb el is jön, de akkor már nem ez lesz a neve.
  • Gabe18
    De én magára az egész játékra gondoltam.
  • pett3rson
    meg a zászlórablás helyett zászlótartás van, de amúgy a többi játékmód marad. vagyis a franc tudja, lehet lesz ugyanúgy CTF, csak most már ez a zászlótartós dolog is :)
    amúgy nekem ez tetszik, de ha csak a régi dolgok lennének is jó lenne, csak már lenne jövő hét kedd :)
  • Gabe18
    Ahogy nézem ez az MW2 óta annyit fejlődött hogy ha lelősz valakit, akkor marad utána egy dögcédula szerű fél embernyi ikon, amit felvehetsz...
  • pett3rson
    a Pacific Time szerinti 12-4 PM az nálunk este 20.00-24.00 óra? vagy 0.00 mindegy. a lényeg, hogy mennyi az időeltolódás?
  • Drephis
  • pisztácia
    Ja, nem is láttam:S Köszi
  • pett3rson
    egyébként steam-en már bent van a játéklistában és tényleg irja azt az aktiválási dátumot, ami ugye 8-a. egyébként innen a digitális verziót lehetne megvenni - vagyis letölteni-, ugyi?
  • pett3rson
    bannerba már fent van. pont itt a szövegbox felett, balra.
  • pisztácia
    Van már hivatalos gépigény?
  • Drephis
    multi preview
  • Muttley
  • lolSL
  • lolSL
    alap ranked játékban nem lesz, de beállítható
    lehet majd nuke dlcvel a ranked is megkapja :)
  • Fpocok
    Nem azt mondta 204, hogy nem lesz nuke?