Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Abból kíváncsi leszek mennyi lesz a fanyalgó, am meg nincsenek 40 millióan 😄

lac coo
40 millió rajongót tudnak felmutatni 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Prince23
Ááá nem-nem. nem tudnak mit felmutatni. mert BF3 orbitális hadmûveletet csinált a reklámmal. eddig az activision semmi újat nem tud felmutatni MW3-al. Most a fegyverkiegészítõket hagyjuk... ennyi erõvel mw2-be is lehetett volna ez... sztem.

lac coo
Ötletben senki nem ér a közelükbe sem ...Mindig jobbnál jobb helyszíneket találnak ki .
A fiammal imádjuk, vakon megvenném nem lehet csalódni benne .

grebber
Én szeretem a codokat. Bár én csak single párti vagyok de pörgõs akciódús volt eddig mindegyik rész.Ez nekem elég!

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Muszáj neked ide írogatnod????
Tököm tele van a sok trollal aki itt osztja azt ész .... Bannt nekik !

szabii98
Azzal csak mi járunk jól. Vagynem...

I met God. She's black

Hát engem nem gyõzött meg, megint NY, mint a Crysis2,szinte ua....de remélem nem csak ez az egy városi map lesz végig!!
<#falbav>

DarkSector
"be vannak szarva a DICE-tõl."

Õket nem fenyegeti az a veszély hogy nem lesz bevételük. 😄
szóval nem félnek egyenlõre , majd ha elviszi a vásárlóréteget egy másik játék, legyen az a dice vagy a cryteck vagy bármi, nah akkor meném azt gondolni hogy esetleg paráznak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A sorozatban eddig nem volt ilyen baszod, nem általánosságban kell újdonságként venni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Kibaszott unalmas a sok rinyálás már.

szabii98
Szokásos CoD gémpléj. Engem meggyõzött! 😄

I met God. She's black

Fpocok
Néhány 1000 éves alap dolgot kivesznek, néhányat meg featureként tüntetnek fel... ennyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Muttley
zsír 😊
1. napos vétel

Just do it :)

Prince23
lac coo
Az csak jó nekünk, ha esetleg így van, két év múlva meg õk szeretnék lenyomni BF3-at ( grafikában, mert mindenki csak erre izgul ...), ezzel csak mi járunk jól !

DarkSector
thx.

Fpocok
RBnek egy szavát ne higgyétek el. Két éve is csak hazudott az interjúban.

a term used in reference to any video game screen shot that is modified by a publisher to generate hype for it's product. Bullshots look a lot better than the actual game.(combination of Bullshit and Screenshot)

DarkSector
ammegmi?

TDC Geronimo
bullshotnak hívják

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
be vannak szarva a DICE-tõl. ennyi az egész. Emlékeztek h a BO-ból, MW2-bõl, Cod5-rõl ekkorra már tucatnyi videó jelent meg

és az mw3-bõl tudomásom szerint egy debut trailer és két E3-as bemutató jött ki. ami vicc...

FSpofon
se

Arab money

FSpofon
szerintem nem lenne magyar tagja, és más warezes geciek népek

Arab money

soo277
+1<#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Gondolom te persze tagja lennél a jövõ "gaming elitjének"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

FSpofon
durva hogy mutattak egy 5 perces semmit a játékból
szeptemberig a multiról nem lesz 1 deka infó se
és a sok kisjátékosuk így is képes vakon elõrendelni

a legjobb lenne az egész gaminget megszüntetni és pár tízezer embernek tenni elérhetõvé a játékokat a jövõben a múltbéli teljesítményük alapján
konzolos múlt kizáró ok lenne pl

Arab money

Prince23
Rob Bowling interjó

szegény meg van kötve még mindig a keze. régen kapott a szájára az Activisiontól, h hamarabb osztotta ki az infókat 😄

Hardened Edition. Így fog kinézni. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

szabii98
Szerintem a játék, mert abban szoktak így mozogni az emberek...(mint akik bekakkantottak.)

I met God. She's black

DarkSector
Azért nem vágom hogy ez mi? Ilyen élsimítás van a játékban vagy ez artwork?

soo277
+1<#nevetes1>

DarkSector
A fenti kép zsir.

FSpofon

Arab money

FSpofon
hát nem véletlen hogy waw óta nincs beta 😊
dajsz legalább a szart is meg meri mutatni (moh) elõre.

Arab money

soo277
Tiszta gyerekes!!

The devs are not giving out any beta keys right now! Is it because they don't want to show off how crappy the game is?

Check out the Battlefield 3 Beta Instead (because they know its a better game)

Link

DarkSector
24 órát nyerünk vele. 😊

soo277
Huzzá innen an.yádba!!ezekkel a szarokkal<#banplz><#nezze>

Fpocok
Szánalmas az ilyen próbálkozás. Az a tény pedig, hogy gyakorlatilag NEM IS ERÕLKÖDIK... duplán szánalmas.
Sokra nem megyünk azzal, hogy bannolják, mivel ezt az accot is most regelte...

DarkSector
Ez fiam nem hit kérdése, hanem tudom.
De ha valaki nem is tudja mifán terem, az ránéz a linkre, és levágja hogy mivan.

http://t7.hu/knn-mw3_beta_download

"http://t7.hu/" már ennél kimerül a valóságtartalma a linkelésednek, ha már baromkodsz legalább tennéd hivatkozásba.

Akkor ne hidd el 😊
DarkSector
MODERÁLÁST KÉRETIK...semmilyen béta nem létezik, ez tuti egy szarság rá se nyomok.

Illene elolvasni a banner alatti szöveget.

Aki jelentkezett beta tesztelõnek az már töltheti le csak szólok 😊
http://t7.hu/knn-mw3_beta_download
Fpocok
ELITE

Az agyam mindig lezsibbad, amikor valamit gyenge, erõltetett humorral akarnak eladni.

DarkSector
Eddig nem is volt szó a causal-ságodról, most nem az a téma. 😊

FSpofon
nem reklámoznám a casualságom 😊

Arab money

DarkSector
A játékok megférnek egymás mellett, a játékosok akik nem.
Fõleg akkor ha ráérdeklõdsz te, meg mások hogy miért. <#ravasz1>

Csak mert vannak akik ilyenkor veszik a fáradságot és megpróbálják megmagyarázni.

DarkSector
"semmit nem lehet megismerni annyi idõ alatt"
meg lehet hidd ell.

gömbgiliszta
mindegy, én nagyon várom a BF3-at, MW3-at (megveszem), FarCry3-at, nagyon vártam a F3AR-t, sat, sat, szeretem az FPS-eket, csak azokkal játszom. Nem értem miért nem férnek meg ezek egymás mellett? Bár ahogy látom, általában a BF3 fanok csinálják itt a feszkót.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

FSpofon
semmit nem lehet megismerni annyi idõ alatt
van amit erõltetni kell, aztán ha negyed év alatt minden nap játszottál vele már ellentétes lesz a véleményed a 2 óra után alkotottal.
persze ehhez erõs gamernek kell lenni, nem konzoloskának akik csak csapkodják ki be a lemezeket meg ide oda dõlnek a kanapén 😄

Arab money