Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
Ma a bf sorozat egy kalap szart sem ér föleg a bc2 nem lesz ez másként a bf3 al

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Cris99
ácsiácsiácsi, én nem hoztam fel a bf-et
ezt zárjátok ki
én csak lehordom a codot, de nem állítom a bf-el szemben

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Nem akartam jönni a 64 playerrel, a repcsikkel, tankokkal, rombolhatósággal... nem a BF az egyetlen játék, amiben ezek benne vannak... csak hála (vagy nem?) a jelenlegi üzletpolitikának, át csábítják a konkurencia játékosait, BF topikban meg megy a sírás, hogy a hat éves codosok miatt lesz rossz játszani...

Hányszor láttál itt bárkit, aki általánosan a BFes társadalmat fikázta? Egyszer sem? Akkor ki is a gyerekes?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

vortel
Akkor leírnám én is a véleményem. Szerintem egész egyszerûen arról van szó, hogy a két játék teljesen más játékmenettel bír, és ez valakinek vagy bejön, és tud hozzá alkalmazkodni vagy nem. A COD multija viszonylag egyszerûbb, de sokkal pörgõsebb. Kisebbek a MAP-ek, szóval sokkal több a kill, nincsenek jármûvek, nem omlik a környezet, ergo egyszerûbb, kevesebb lehetõséget kínál a játék. A BF-ben ezzel szemben nagyobb a terep, jármûvekben lehet tolni, épületeket kell rombolni, ha a helyzet úgy kívánja, szóval több a lehetõség, és sokkal kevesebb a kill. És aki egyszer ebbe beleszokik, majd berakja valamelyik COD-ot multizni, azt fogja érezni hogy mindenki csak rohangál fejetlenül és minden 10. MP-ben meghal. Közben a játékosok (legalábbis magamból kiindulva) nem fejetlenül rohangálok, hanem mindig olyan helyre igyekszek ahol valamit segíthetek a csapatomnak, pl visszafoglalni egy területet, hatástalanítani egy bombát, vagy csak egyszerûen támogatni a csapattársakat. mivel kicsi a map, persze hogy úgy tûnik, hogy rohangálunk mint pók a falon, de a játékosok többsége tudatosan mozog a pályán. A BF nyugisabb de összetettebb játék, több idõ mire megközelíted a célpontot, mire összeáll a csapat egy-egy feladat elvégzésére. Ez az ÉN véleményem, persze lehet tévedek. viszont attól hogy én a COD-ot szeretem jobban (27 vok), elismerem hogy a BF is hatalmas játék, csak engem nem tudott megfogni. remélem senkit nem bántottam meg, nyugodtan írjátok le mit gondoltok.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Cris99
mert te azthiszed hogy az azért lesz jó mert szép a graf? vicces vagy 😊

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

szabii98
Hidd el hogy én is a BF3 és az MW3 között fogok választani, de nemtudom melyik legyen: Az egyik kedvenc folytatása(MW3) vagy egy teljesen új játék(BF3).

I met God. She's black

És ha feltûnik?<#fejvakaras>

Mi van, ha nem azért vesszük meg, mert hûde csilli villi a grafikája, hûde tele van új jármûvekkel, fegyverekkel, satöbbi, hanem azért vesszük meg, mert az elsõ kettõ is ott pihen a polcon, nem csalódtunk benne, és ezzel játszani akarunk?

P.S.:no offenese, BF3at is ugyan úgy megveszem 😊)

Cris99
Akkor tuti összekeversz valakivel!
Amúgy nagy mw2 rajongó voltam és black opsot is megvettem elõrendelésbe szóval én nem a levegõbe beszélek, örülök hogy megszabadultam az acctól mert egy förtelem a játék, tapasztalatpól fikázom egyszerûen elegem lett abból a sok nyomorék csicska gyerekbõl aki ott játszik!
Mw3 meg igenis egy mw2lesz nemértem hogy nem tûnik mindenkinek fel a retail videó alapján

a konzolosok is játékosok

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

vortel
Mert ez a fórum a 'Játékosok fóruma' kategóriában van, nem a 'Konzolosok Fórumában'.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

szabii98
Miért ne?

I met God. She's black

vortel
Üdv! Én konzolom tolom a COD-okat, attól még írhatok ide??

szabii98
Jajj észre se vettem hogy te vagy az. Te vér BFes. Kár hogy én is olvasom a BF3 topikot...aztmondták hogy gyere ide, te meg aztmondtad hogy soha ezek közé vagy valami ilyesmi. Utána keresek szívesen. No, a lényeg az hogy üdv itt. <#hehe>

I met God. She's black

Cris99
ki alázott? újra?

Miután három napig aláztak BF topikban, újra itt vagy? <#fejvakaras>

Cris99
Nincs? ember, most lett vége az alpha trialnak, van egy csomó új multi gameplay miegyéb, gamescomon jön a cq-s bemutató mindennel <#eljen>
Persze hogy kihalt ez a topic mert nincs mit mutassanak a játékról mert tökre ugyanaz lesz mint az mw2, ezért nincs mit újat mutogatni
de ha egy tök új pályán mutatnék egy mw2es gameplayt tuti elhinnétek hogy mw3 mert csak a pályák lesznek mások szvsz

Fpocok
Ez ismerõs. BOnál is ezt mondták, perk nem volt, de be volt építve alapból 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Na végre, nem lesz COMMANDO perk az MW3-ban.

oka: kiegyensúlyozottabb lesz a game 10000000000000%-kal.

DarkSector
azért irom hogy nem kell ide.
ha van valami kérdezzetek ha nincs akkor meg csönd.

nem az a faja hogy napi 123000 hsz legyen a semmirõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De hát épp ebben a pillanatban is flame megy. :S
DarkSector
Tudod a másiknál sincsen új csak a régieken csámcsognak a többi meg flame. NO igen EZ IDE VALÓBAN nem kell a flame-elés, így van ez rendjén.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ezen nem kell csodálkozni: Nincs semmi új anyag, amirõl lehetne beszélni. Másiknál meg van alpha trial...

Jaka923
El nem hiszem, hogy ez a topik igencsak ki van halva, míg a konkurensé pörög ezerrel.

szabii98
EMBEREK. NINCSEN HÁZIGAZDA.<#nezze>

I met God. She's black

Töröld a topikot, csak az ír ide, aki nem tud guglizni<#banplz>

De most komolyan, lehetne itt is valami F.A.Q., megjelenés idõpontja, stb. Oké, hogy fél perc kiguglizni, de a házigazdának se tart sokkal tovább...

Minek? Nem tudod használni a googlet?
Elõrendelõi árakat tudtok? Linkeket rakhatna ki a házigazda... 😛 😊

pl: 8500ért +990en a szállítási díj : össz 9490HUF

link
szabii98
Úgy érted hogy az MW2 multi karakterei jók lesznek-e MW3ba?O.o

I met God. She's black

Fpocok
"Azt nem tudom, hogy multiban van-e valami összekötés az MW2-vel? (szintek, medálok, stb.?)"

Mi?

redmonk
Na mi a pálya a game-mel? Néztem egy 12 perces videót róla. Egy-két dolog azért tetszett, meg nekem (lehet én vagyok az egyetlen 😉) bejön amúgy is a COD:MW széria. Tetszik ez, hogy így felbillenti ACOG Scopet a RedDot mögé például. Azt nem tudom, hogy multiban van-e valami összekötés az MW2-vel? (szintek, medálok, stb.?)

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

DarkSector
Itt nem.
Mert már bünti jár érte.

DarkSector
pontossan.

És szerinted dühöng ott valaki..mindenki itt csinálja baxa meg...
<#falbav>

soo277
,és ide tartozik (MÁR MEGINT) MW3 vs. BF3 dühöngõ

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
Hát az olyan itt nem ez történik, meg a valóságban sem.

DarkSector
Igen de ne irkálj ilyeneket, mert ebbõl van a vita mikor ezt elkezdik reagálni.
Jót írsz, de sajnos jobb egymásnak privátba, nem szabad nyiltan emlegetni.

Jah és én nem vagyok cod-os meg bf-es, de megvagyok énis veletek együtt úgy hogy ne fricskázzak.

+1

Jaka923
Hát ez az. Össze lehet hasonlítani a 2 játék rajongótáborát. A CoD-osok szépen elvannak a saját topikjukban, nem törõdnek, foglalkoznak a konkurens játékkal. Ezzel szemben a BF elfogultak nem csinálnak mást, mint fikázzák a CoD-ot. Ráadásul szerintük a CoD játékosok átlagéletkora 12 körül van, holott ebbõl a viselkedésbõl kiindulva inkább õk tûnnek annyinak, szellemileg.

Érdekes. Ez olyan amikor a faszra a kotont húzzák rá!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
Eleve nem volt benne. -.-

Az új teli táraat nem a régire húzzák rá.

Muttley
+1 <#eljen>

Just do it :)

Érdeked videó. Most tûnt fel, hogy amikor az új tárat rakja a fegyverbe, akkor a régi már nincs is ott, olyan mintha a lõszerrel együtt az is "elfogyna"!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
az valóban nem jo ha nem mûködik, de azokat a saját topikjukban kell lebeszélni.

Fpocok
Engem nagyon nem érdekel a grafika. Sõt! Szerintem jobb egy gyengébb graf, de mellette jó, stabil teljesítmény... az viszont, hogy 30 évvel ezelõtti teknikát alkamaznak multihoz (ami mellesleg többszörösn bizonyított, hogy nem mûködik), az megbocsáthatatlan.

DarkSector
Jó szerintem elõször foglalkozzanak a fejlesztéssel szerintem, inkább most forditsanak több idõt a gémre mint késõbb a javításoknál, peccseknél. 😊

Semmi értelme videókban levetíteni 5-6 hónap alatt az egész single story-t, mert spoiler. 😊

Prince23
De akkor is kéne videó belõle. Minden AAA-játékról adnak ki. BO-t is mennyire bereklámozták, MW2-rõl nem is beszélve.

DarkSector
Félre értettél, mw3-nak nem kell már újat mutatni, a sorozat már ezzel a motorral ezzel a csapattal kihozta a maxot, a Dice az új motorját kell hogy mutogassa, hogy vegyék jobban.

MW3-nak nem kell reklám, lehet szeretni, meg nem szeretni, de neki reklámra nincs szüksége.
Ez nem fanosság, ez így van.

Nem tartom a 2 játékot és eddig se tartottam ellenségnek, mert 2 külön stílus.

lac coo
BF3- nál még több fanyalgó lesz, erre mérget veszek ! 😊
Amúgy szellemi termékek közül egyedül az Avatar film hozott többet, mint a Black Ops !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szabii98
Neked valami bajod van.
ÚRISTEN. Mi a rák baja van a BFeseknek a CODal? Semmi rossz nincs benne. Komolyan mondom, Divat lett utálni a CoDot. Csupán azért, mert az über-brutál BalfaszFieldesek a CoD ellen vannak. És most nem a BFet szídom, hanem a hülye játékosait. Vannak páran akik értelmesek, de a nagyja az codutáló. Azért mert kisgyerekek is játszák? És akkor mi van bazdmeg? Fáj tõle a szíved? Esküszöm olyanok vagytok mint az amerikaiak a második vhban. Uszítjátok a népet, mert valami ellen vagytok. Az ilyet élve elkellene temetni. Akinek tetszik a CoD, az játszik vele, akinek nem, az megy és keres más játékot.
Itt a vége...

/FSpofonnak ment/

I met God. She's black