7458
IZÉ
-
#2431 plusz a konzolok eladásai nagyobb arányban vannak olyan országban, ahol nem warezolnak annyit + a konzolokat jellemzően olyanok veszik meg, akiknek van pénzük is bőven; akinek nincs az vetet muterral gépet, vagy konzolt vesz ÉS ő lesz a warezosok egyike. Itthon pl kurvasok chipelt boxról hallottam, nincs egy haverom se, akinek olyan boxja van, amin CSAK eredeti játékot tolna (sőt, ennek az ellenkezője igaz). -
#2430 Igen mert paráznak a gépbanntól. -
Gabe18 #2429 Az eladási arányok nem ezt bizonyítják. -
#2428 nem annyit
mivel konzolon még van húzóereje az originek míg pc-n semmi. -
#2427 Jo a kifogás oka az megkérdőjelezhető, de nekem az volt vicces hogy úgy lett irva a cikk meg ugy hőbölögnek mintha az alapjátékból hiányozna valami, holott nem is a Modern Warfare 3-ról van szó ahogy a címben is irják hanem az Elit-ről...sok barom idiota ír cikket de azt se tudja miről. -
#2426 Magasról leszarom a codot, de a PC platformot már megint úgy állítják be, hogy az a sátán. Állítom legalább annyit warezolnak konzolon is, mint pcn. -
#2425 Ráadásul 3 nappal a megjelenés előtt. Pofátlanság a köbön. De hát ACT már csak ilyen. -
#2424 Szerintem is lehúzás a fizetős része, de akkor is, milyen már, hogy van egy játék, amit EZZEL reklámoznak és akkor azért mert a platform insecure, később jön. Most néztem fel logra, láttam pont most kijött egy új tört boxos verzió... de azért a PC az insecure. Anyjukat.
(ne feledd, van ingyenes része is) -
#2423 Vagy hogy más is értse ez olyan mintha lenne egy Portal 2 játék, csak bejelentenék hogy az extra mellékszolgáltatás később lesz hozzá mint pl a Portal 2-nél a steam trófeák, hát ki nem szarja le?
Ez az Elite a játékosok kb 30%-át érdekli talán, azoknak is az 5% fog érte fizetni akik klánt nyomnak. -
#2422 végén drágábban kapjátok meg, mint a magyar import árut vevők (576 shop és cd galaxis) :D -
#2421 De kit érdekel az Elire? szerinted engem izgat? :P
Nekem a sima gém kell nem a buzeráns dijjak -
#2420 Ne nézz hülyének, tudok angolul. Látom miről van szó.
Akkor is egy vicc ilyenre hivatkozni. -
szaba75 #2419
Félkészen kerül a boltokba a PC-s új Call of Duty
Még egy nagy nevet írhatunk fel azok listájára, amelyek részben vagy egészében késve érkeznek meg PC-re.
Nem elég, hogy a Call of Duty legújabb részével, a Modern Warfare 3-mal elstartoló online platform, az „Elite” részben fizetős lesz, de a most nyilvánosságra hozott információ szerint kiadásakor nem is lesz elérhető a három nagy platform közül arra, amelynek a sorozat a létezését köszönheti: PC-re.
Chacko Sonny, a Beachhead Studio fejese úgy nyilatkozott Dan Amrich-nek, az Activision közösségi güyekért felelős emberének, hogy nem elég, hogy a szolgáltatás nem az első napon indul, de jelenleg lila gőzük nincs róla, hogy egyáltalán mikor fog a PC-s változat elindulni.
„Most is ugyanannyira elköteleztük magunkat a PC mellett, mint eddig” – olvasható a nyilatkozatban, „de minden eddiginél fontosabb lett a biztonságos környezet megteremtése. Ez pedig nagy munka. Több időre van szükségünk, így az Elite nem lesz elérhető az első napon PC-re. Lóhalálában dolgozunk, de addig nem adjuk ki, amíg a PC-s játékosok nem élvezhetik annyira, mint ahogyan azt eredetileg akartuk.”
Sonny szerint a probléma gyökere az, hogy a PC, mint platform, nem biztonságos. Nincs központi, statisztikákat tároló, megbízható forrás (ez mondjuk inkább az Activision sara) és így könnyen lehet csalni a statisztikákkal. A kiadó pedig nem szeretne csalókat jutalmazni az esetleges díjakkal. (Igaz, korábban azt mondták, hogy a díjazott versenyekre kizárólag konzolról lehet majd bekapcsolódni.) Kár, hogy a Call of Duty játékosok döntő többsége épp a (teljes értékű) többjátékos mód miatt venné meg a játékot!
-
#2418 Olvasd el a gyökér Elite-ről van szó, csak valaki bolhából csinál megint elefántot. -
#2417 :P -
#2416 VÓTMÁ!
Insecure mi? Vicces ilyeneket mondani, amikor boxon már végigvitték régen a játékot lol -
szaba75 #2415 http://www.technet.hu/game/20111104/felkeszen_kerul_a_boltokba_a_pc-s_uj_call_of_duty/
-
#2414 Call of Duty: Elite Delayed For PC - Insecure Platform
Strategy Informer let us know that Activision's new Call of Duty: Elite service has been delayed for the PC. The multiplayer service set to launch with Modern Warfare 3 will be slow going to the PC because the platform is "insecure", according to Beachhead Studio boss Chacko Sonny. Call of Duty: Elite will launch on the PC "when it's ready".
-
#2413 Ezen nem csodálkozom.
Szar a forint! -
#2412 pont most hívtak a boltból, hogy az euró árfolyama miatt 1000-rel drágább a cucc... -
pett3rson #2411 félreértések elkerülése végett, nov.8-a, 0 óra 1 perctől lehet megvenni a játékot :) az aktiválás viszont lehet csúszni fog nálunk, arra kíváncsi leszek. -
pett3rson #2410 nah gyerekek, az "erős" forintunk miatt drágulni fog a játék, nekem már írt a gameshop, hogy 11900 Ft lesz a PC-s verzió. a cucc már egyébként itt van, hétfőn éjféltől fogják is árulni, mint ahogy pár másik cég, media markt pl, meg az aldiban valami, azt nem tudom pontosan, csak hallottam. az árak meg szóródnak, de rendesen, lehet akár 15e ig is elmennek majd, brutál mi folyik a piacon... -
#2409 semmi, mert nem fogsz tudni addig vele játszani, míg a dátumellenőrzés nem megy át -
mester1987 #2408
-
#2407 -
Prof William #2406 Hirtelen csöngenek. amikor knyitod az ajtót Soap és McTravis fog az ajtóban állni és némi verés után elveszik a játékot. Ezt követően percekeb belül egy harminc kilotonnás takitkai atomfegyver fog felrobbanni a házad közelében. -
Cefre #2405 Hello nekem elküldték véletlenül a játékot hamarabb mi történik ha felrakom ? -
bbmt #2402 Van olyan aki vásárolt már a Virtualgame Shop-ból? Mennyire megbízható? Valahogy viszketek ha nincs fizikai adathordozón is nálam a játék.... :) -
#2401 -
pett3rson #2400 maximum az eladókhoz, de hozzánk szerintem nem. Ha mégis akkor max a single menne, de még lehet az sem az aktiválás nélkül, ami ugye steam szerint még mindig 8-a. -
#2399 nem lehetne, hogy esetleg meg is oszd a forrásodat? Mert így benyögve eléggé hihetetlen -
Lbaxta #2398 ha jól olvastam most ,akkor 2 nappal hamarabbjön! -
#2397 fasza a graf... -
#2396 red dot sniperen :D
-
Khaosz5 #2395 Kicsit emeletem a Proci feszkón. Már mennyit fejből nem tudom. Azt hiszem beállítottam fix 19-es szorzót és toltam a herzen. Meg kell néznem mert vagy egy éve nem bootoltam a biosba.
Ja meg felraktam egy böszme hűtőt. Alig fért be a gépbe. Scythe Mugen2-t.
-
#2394 Aki végigvitte már milyen hosszú lett a game? -
pett3rson #2393 hogy húztad 3,8-ra a procidat? ugyanez a konfigom van :) -
#2392 Untig elég.
Amúgy fent a menüpontoknál ballra oda is van írva. :P -
Khaosz5 #2391 Sziasztok.
Mi a MW3 gépigényei?
Én a következő gépen tolnám: I5 750 3,8Ghz-re húzva. 4 Giga ram. Videókártya GTX 275
A monitorom Full Hd. Az a kérdésem, hogy ezen elemegy Full Hd-ben ezzel a graf kártyával? Persze nem akarok minden beállítást High-ra tenni. -
Lbaxta #2390 social experience