7458
IZÉ
  • Prof William
    Szerintem hozni fogja a szintet. Engem éppen hogy a single érdekel. Ha hozza a 2 rész hangulatát és még meg is fejeli hiszen dúl a III. Világháború akkor nekem tetszeni fog.
  • Prince23
    Nincs nagy túlhajtás az MW 3 körül. Emlékszem az MW 2-t és BO-t mindeni fülig dicsérte. és azok már október 31-től játszhatóak voltak! ezt meg senki sem. nem hallani semmit sem felöle a warezpistiktől :S ennyire lényegtelen lenne a storyja?
  • DarkSector
    Erre rátesz egy lapáttal az új CoD Elite előfizetés, melynek köszönhetően az elkötelezett játékosok olcsóbban juthatnak hozzá a havi DLC-khez, melyet hiába mér aranyáron az Activision, kapcsolatot tarthatnak és mindenféle statisztikát nyomon követhetnek. A dolog legnagyobb szépséghibája, hogy ez Magyarországon nem fog működni.

ezt érdemes elolvasnotok.
    Ezért mondtam hogy szarjátok le az Elit-et.
  • DarkSector
    Végignyomtad? Mert akkor használjuk a SPOILERT PLS! :P
  • Seth
    Annyira pörög hogy már unalmas, nincs egy kib*szott nyugod pillanat, mindenki ordibál,mindenki lő és ezt hallgatni fizikailag fárasztó. De azért jó, meg rövid :D
  • Prince23
    Konzolosok, milyen az MW3? van olyan jó mint mondjuk a BO vagy MW2? pörgős?
  • Jaka923
    Nem azért lesz jobb konzolon, mert jobban fog futni rajta, hanem azért, mert kap terméktámogatást, míg a PC-n nem.
  • DarkSector
    pc-n mindig is szebb lesz mert nagyobb felbontás lesz élsimitás, és erős karival természetessen több fps.
    A szokásos dolgok.

Ha valamit nem basznak el, akkor szebbnek kéne lenni, ha akkora eltérések lesznek mint 2 konzol közt, akkor lehet hogy mégsem lesz jobb, de akkor nem a hardver miatt.
  • Animefox
    Cikket elolvasva felmerült bennem egy kérdés és pedig hogy konzolon jobb lesz az MW3 ? Jobban fog futni azon?
  • FeikG
    Azért annyira szar nem volt a MW2!
    A sinlgle kifejezetten élvezetes és elegendő kihívás is volt.
    Sajnos a multi olyan volt amilyen,(egyfolytában szidtam én is)azért néha lehetett lag nélkül játszani.
  • redmonk
    ezt fejtsd ki nekem pls privátban...
  • Jaka923
    Érdekesség
  • Muttley
    volt hype bőven
    hiper-szuper, ilyen-olyan változatos, über-giga stb-stb ígéretek
    én barom meg hittem nekik, megvettem és jött a pusztító valóság..
    na, de maradjunk az MW3-nál
  • DarkSector
    Itt kevesebb ember van mint törzsvendég, de normálissak.
    Ez volt a célom mint hG. :P
  • redmonk
    szerintem pofára estek a hatalmas fanok...ezt úgy értem, hogy megkaptak minden infót videót képet gyakorlatilag a játékot indtó fájl nélkül :D ez által, megjelenéskor már nem tűnt nekik akkora nagy számnak mint amekkora. Én speciel örülök annak, hogy az MW3-ról viszonylag mérsékelt az infó áradat (számomra legalábbis)
  • Muttley
    ne csodálkozz
    ilyen BF3 után...
    ;)
  • Animefox
    Én viszont borzasztóan örülnék ha páran összebarátkoznánk és tolnánk együtt mint azt konzolon szokás, nemrég tértem át PC-re hosszú évek után, jól esne ha lennének cimbik. És ahogy elnézem ebben a topikban csupa jó arcot látok :)
    BF3 topikba nem mertem írni ugyanezt mert ottan valahogy nem túl kedvesek....
  • Drephis
    aki még nem látott eleget a multiból
  • Gabe18
    Ha az ismerőseid akikkel multiznál 360-on vannak, akkor nem kérdés hogy 360-ra vedd.
  • Oldern
    Könnyen lehet, hogy egy-két hét multiért plusz a zacsikért előrendelem én is a cuccot (Konzolokszervizénél, ki sem kell mozdulni - illetve jön az ajándék póló, ha valakinek ahhoz van kedve - :D), már csak azt nem tudom eldönteni, hogy pc-re vagy 360-ra tegyem-e.

Multi miatt érdemes lenne a 360, páran tuti nyomnák a haveri körből, viszont pc-n meg valószínűleg jobban is fut. Valaki vágja, hogy egy HD4850/1gb + Phenom II 550 kombón jobban néz-e majd ki, mint 360-on?
  • gömbgiliszta
    arról lehet esetleg tudni valamit, hogy a multiban (ki nyilván nem vették), hányadik kiegészítője a fegyvereknek a GL? szerintem arra érkezett a legtöbb panasz, kíváncsi vagyok figyelembe vették-e a fogyasztói igényeket?!
  • Büdös Bohóc
    és a PCs a legjobb persze
  • mester1987
    sztem x360 relisztikusabb nem?!
  • DarkSector
    hát tuti nem 1:1 képek, bztos nem ilyen homályos valójában.
  • Muttley
    ahahahahahaha

tipikus lejáratási kísérlet
    OOOORDÍT a képről, h CRT TV
    a kérdés csak az:
    az MW3-at akarják savazni?
    vagy
    "pfujj konzol és hajrá PC" duma áll mögötte

bármelyikről van szó, szánalmas
  • Büdös Bohóc
    játékbaN
  • Jaka923
    Ez megható volt, csak ajánlani lehet ezt az "idézetet" a sok elfogult CoD haternek.
  • DarkSector
    Úristen a 2. képen baromira eltér a 2 verzio...ekkora eltérést nem láttam még multiplatform játéknál....:S

melyik a ps3 és melyik a xbox? ha a csuszkát elviszem a bal felére akkor alátom a ps3-at vagy hogy?
  • Drephis
    ?
  • DarkSector
    Modern Warfare 2 leárazás!
  • DarkSector
    Asszondod töccsön le csítet? :S
  • Drephis
    van color blind asisst a játékba amúgy.. :)
  • Animefox
    Lehetőség van rá igen... de én ösztönösen az az ember vagyok aki törekszik a jobb grafikára. Nem érezném jól magam, plusz akkor se szűnik meg a hangya háború.... meg mindig belebotlok valamibe a tereptárgyak közül...
    A CoD letisztult, adott a taktikus hentelés, könnyed, pörgős, több játék mód van, meg hogy is mondjam... nem zavarodok össze benne... a story mód meg felér egy jó filmmel... nem járok moziba éves szinten nem halok bele egy CoD-ba... mert ez egy jó akció film... de online tényleg elérhetek siker élményt... kevés a szabad időm és hosszú szünet után is könnyen vissza rázódok....
  • Skynet
    "Állítom legalább annyit warezolnak konzolon is, mint pcn."

Nem.:)
    Mo. az egyik legnagyobb warezország,a pénzhiány miatt.
    Ha azt veszem hogy eladtak az MW2-ből állítólag 15-20 millió darabot only konzolon és pc-n alig 1 milliót ezzel szemben pc-n a legnagyobb magyar torrentoldalon letöltötték vagy 40ezren, a két konzolra pedig ÖSSZESEn alig 4-5ezren akkor bizony kikövetkeztethető hogy qrvára nem.:)
  • grebber
    PS3 vs Xbox 360 grafikai összehasonlítás!
  • DarkSector
    Nem vagyok szinvak de ugyannez a véleményem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    BF3-ban is leveheted a grafikát hogy ne legyen zavaró, csak szólok. :P

És mivel letisztultabb ennek köszönhető hogy irányitásban a vezető fps eddig.
  • Animefox
    Hát meg kell vennem ezt a játékot... BF3 nem megy nekem... itt jó ducik az ellenfelek nem lesz nehéz észre vennem őket... színtévesztő vagyok egyes színre színvak... nekem nem mulatság ha nem látom ki öl meg és a részletekben elveszek... ez az MW+ grafikailag egyszerűbben néz ki letisztultabb nincs annyi zavaró effekt
  • DarkSector
    fasza.
  • Drephis
    gamespot multi stream
  • DarkSector
    Magyaroknál lehet, sőtt inkább vesznek 2 gépet sokan.

1 gépet warezra 2-at eredetire, de ők kiesnek, mivel 1-1=0