Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Ezt most komolyan gondolod?? 😄DDDDDD
I met God. She's black
ki tudja melyik magyar bolt elõtt fog ott állni valaki aki hazáig követ egy vásárlót a cod megjelenésének napján
aztán ki tudja ott mik fognak történni
utólag nagyon meg lehet bánni egy rossz vételt, fõleg ha elvesztesz minden mást is miatta
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem magát hanem az anyjának kell elvágni a torkát és mindenfelé szétfröcsiznia vérét a lakásban, amiért ilyen hülye faszt nevelt fel
Azért van néhány arc aki nem tudom azért BF-ben is miket mûvelne. De szerintem engem sem kellene félteni a játéktól.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Apropó MW3...Jó szórakozást majd ujra az iwnethez..😄
mi legalább nem fikázzuk egymást és nekünk codosoknak nem kell felesleges hozzászólásokat írni ahhoz, hogy tudjuk jó lesz a game 😉
Erre gondolsz ? 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jól beszélsz: multiban nincs történet, mész elõre és lõsz ...Imádom a jó kampányokat, sajnos ritka manapság mint a fehér holló ...😞 Összefüggéstelenül belerakják a megszokott, ezerszer megunt helyszíneket, aztán sablonos a történet, unalmasak a scriptek ( sétálnak a katonák valamit megnézni ...) stb...
Remélem jó sok része lesz még az MW-nek, akármilyen nagy divat is manapság szarral dobálni ....
A multikra rá térve de még igaz részemrõl a single változatra is, hogy szerintem minden ilyen játékban el lehetne hagyni a célkeresztet. Nem feltétlen kell HC mód de egy pici plussz kis realitás szaga lenne a dolognak.
És ami miatt szeressük : a forgatókönyvírók minden dicséretet megérdemelnek, gyakorlatilag manapság nem is volt olyan single kampány a kezemben amin ne untam volna magam halálra! MW-t meg nem lehet abbahagyni 😊)))
ezért várom ezt is tûkön ülve, a helyszínek mindenesetre bíztatóak, India pl...
De cod 1,2,4,6.. na az alapmû... IW azért tud(ott) valamit 😊)
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
#1251: én életemben nem is láttam az ikonjait. steam ikon menüjébõl indítom vagy joinolok spanokra.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Emelett úgy állok hozzá, hogy szeretem a Codot, az MW széria kedvenc, az elsõ kettõ is jó volt, úgyhogy a harmadikat megveszem akkor is, ha Rebecca Black írja a fõcímdalt... 😊)
#1248: valami tournamentrõl hallottam valamit amire szívesen benéznék de szerintem a közelben nem kerül megrendezésre...egyéb dologról még nem hallottam én speciel infot.
/on
Valami nagyobb esemény, ahol MW3 kipróbálható, esetleg nyomnak valami új muvit, nincs készülõben mostanában? Eléggé uborkaaszezon fíling van<#nemtudom>#nemtudom>
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Maga a kép is fail, nyilván codon kívül mást nem igen tudsz használni számítógépen. A paint kész rémálom mi?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I met God. She's black
CoD6-tal egy bajom volt multiban: IWNet. AlterIW sem helyettesíti a rendes, dedikált szervereket, nem is csoda, hogy komolyabban már is foglakozunk/foglalkoznak vele.
S ha jól tudom, megint csak ezt használják majd. Én viszont már kezdem unnia CoD4-et 4 év után, így valszeg áttérek a BF3-ra - már ha nem fog szaggatni😊
A grafikával nekem speciel nincs bajom, amíg nem kell alá pofátlanul erõs gép; lásd Black Ops.
Én COD1-2-vel komolyba toltam.
COD4 már ilyen klánososdi warososdi nélkül de nagyon.
COD 5-7 nem tetszett.
COD6-tal meg mai napig megjelenés óta erõteljesen.
Singlet végig toltam mindben, szerintem jók voltak.
COD1-2-t mai napig tolnám a régi klánnal de valahogy most ez az MW stílus az ami nagyon bejön.
COD6 a 4-hez képest aláírom nem igen változott de nem is lett szarabb. Eléégé fantáziadús ember vagyok de olyan túl sok mindent nem lehet már ehhez hozzátenni. Grafika nálam az harmadrangú. Fegyvert ha átveszik nem érdekel, ha jól gondolom nagyjából ezeket is használják manapság szal ennyi. Újdonságnak rájuk szerintem elég a váltható optika. Hangjuk lehetne jobb. Szerintem a PERK-k jól vannak kitalálva. A késsel való leszúrás lehetne realisztikusabb és alapból nem kellene célkereszt bele szerintem.
Mellesleg ezt legalább szó szerint nem peccselik szét/szarrá mint egyéb játékokat.
én azt nem vágom, hogy ha ennyire tudjátok a dolgokat elõre és ennyire nem tetszik már a régi sem akkor minek vagytok itt? mellesleg lemerném fogadni, hogy fele az ilyen embereknek erõteljesen tolja a game-t. Van egy rakta alternatíva, lesz még egy csomó
Szerintem amik lesznek benne fegyverek legyenek egymáshoz képest jól beállítva legyenek pöpec kis új mappok némi történet is jól jön, meg legyen élményben részem...aztán részemrõl, hogy ez még mindig dx9 vagy ilyesmi lesz*rom az nálam csak harmadrangú kérdés.