7458
IZÉ
-
#2511 -
#2510 ott a gond, hogy annyin megy. enyém tud 5600-t de 800-n használom ;) -
#2509 Lehet..pedig elméletileg jó a memóriám,még így mindjárt 50 évesen is.
De a szerver nevét privibe,ez itt nem a reklám helye. -
#2508 Egyiksem ugrik be. :P
Lehet összetévesztesz valakivel. :) -
#2507 Kettő is volt,egy tört meg frankó..
De akkor egy kis agytorna:Az elsők között HC, gl,md,stb = kick
a folyamatos kérdések:miért nincs térképem? -
#2506 MW2 is majdnem annyira zsir mint cod4 irányitása, de ha választanom kéne akkor hangyafasznyit a cod4 nyerne...:)
Milyen szerver volt? -
#2505 Mivel tudjuk,hogy a cod4 re gondoltál,valamilyen szinten ezt még el is fogadom,bár az mw2 majdnem jó volt és ha azokat a hibákat javítják az mw3-ban,(gondolok itt elsősorban a dedikált szerverekre)akkor van esély rá,hogy ismét jókat játszhatunk és ez akár inged is,mivel ha jól emléxem,te is sokszor megfordultál a szerverünkön.. -
#2504 Kard ki kard!. :P
Nemár nem akarok törölni ha nem muszály. :)
Spoiler-ekkel nem miattam gáz hanem a többiek miatt nekem küldhetsz privátba, én nem félek spoilertől.
Sok trailert meg gameplay-t láttam. :P
Ha irsz spoilert akkor spoiler-be...:D -
#2503 Játsz egymás után a 2 játékkal, és irányitásban észreveszed.
Ha nem akkor nem de ettől én még érzem.
Egerem 3200DPI-n megy érzem ha valami nem ugy megy.
Alien vs Predator-t nem véletlen emlitettem meg.
Azt nézd meg ott még egy analfabéta kezdő játékos is látja mi van. :) -
#2502 Add fel, vannak spoilereim és nem félek használni őket -
#2501 mw4? :DDD -
#2500 Csipázom csekicsent! :P -
#2499 Ezt én sem értem.
Nem vettem észre különbséget, csak azt, hogy BOban nincsen annyi dual shotgunos, pajzsos, késelős rambós, nukeos köcsög. Jobbak az unlockolható dolgok is. -
#2498 Jó de én arra irtam hogy az mw4 amiota megjelent nem volt jobb.
Persze régebben biztos voltak.
De írtam is! -
#2497 -
#2496 Nem tudom mi volt abban olyan különleges...
De ha a pontos,precíz irányításról van szó,akkor sztem a RS-t és CS_1.3-t nehéz felül múlni.. -
#2495 A szar optimalizációra gondoltam elsősorban. Viszont a dedikált szerverek miatt tényleg jobb az mw2-nél. -
#2494 Mindez összefüggésben áll a grafikus motorral ezért szeretném hogy ne változzon meg egyhamar. -
#2493 Nem.
Ez olyan elvont dolog amit nehéz elmagyarázni ha nem érzed a játékokban.
Játsz egy Alien vs Predatorral (Marines) majd a CoD 4-el. :) -
#2492 Valaki magyarázza el már ds barátunk mire gondol, mert nekem fingom sincs. Ez ilyen elvont dolog, amit nem lehet érteni? -
#2491 moh aa tartalmaz max grafikán sok motion blur szart ettől ott is lágy az egér lekövetése, nekem az sem tetszett.
RS Ravent nem tudom mik. -
#2490 Na meg az RS, a MohAA és még a Ravent-t is ide sorolnám -
#2489 Pedig minden tiszteletem ellenére ellent mondok neked, igen FPS-ben nem láttam jobbat.
Max régebben CoD1-2, CS, CSS, talán Doom3 -
#2488 Aham, én meg az új gémerség pc-n, tudnék mesélni
Csak kicsit túlzó ez a verhetetlen irányítás szöveg :D egy fps-ben -
#2487 Nem asszem még új gamer vagy pc-n. :D
Az irányitás a sebesség+pontosság. (ebből is a cod4 a sirány ebben)
Vagyis annyira precizen követi az egerem mozgását mint 1 játék sem...
Hogy mondjak egy durva ellenpéldás: Alien VS Predator. -
#2486 Mire gondolsz? -
#2485 ?? Nekem egykaptafa mindegyik fps irányítása, miben másabb a MW ?WASD helyett RDFG-vel kell nyomni ? -
#2484 mw irányitás eddig verhetetlen... -
#2483 Én nem értem, miért mondjátok, hogy BO szarabb, mint MW2. Szerintem a BO simán a legjobb cod a 4 és az old school-osok után. -
#2482 multiban mw2 jobb volt. -
Gabe18 #2481 Hát szerintem a BO jobb volt mint az MW2, legalábbis kevesebb marhaság volt benne. Ott a gépigény volt amit kissé viccesen oldottak meg...
Azért csak rémálmaimban jönnek vissza az MW2 Marathon+Lightweight+Commando perkes késbajnokai, a sarokba beguggoló pajzsos emberkéi, na meg a Akimbo 1887-el vagy G18-al rambózó elmebetegei. És amikor ezek közül megjelent pár, akkor nem lehetett kirúgni őket, hanem az egész csapat kilép, új szerver (szerver...lol) keres, kezdjük elölről, és bízunk benne hogy lemegy két kör az előbb említettek nélkül. -
#2480 BO egy páratlan rész, ez meg MW. -
#2479 miért mi volt a black opsnál? -
#2478 BO-nál rosszabb már nem lehet én azt mondom. -
#2477 .... a grafika. -
Gabe18 #2476 Hát majdnem ugyanaz...
De ettől függetlenül aggodalomra nincs ok, konzolon 10 millió fölött lesz abban biztos vagyok. A pc-t majd meglátjuk. Még az is lehet pc-n ez lesz a legjobb a 4 óta. -
#2475 Hát ha ugyanaz lenne. -
#2474 ötödjére ugyanaz már nem annyira érdekli az embereket -
#2473 Mert nem kell neki hype. Ez a lényeg. :P -
#2472 ez eddig rendben. csak nem mind1, hogy mennyiért fog tetszeni. mert ha kiszámolod, hogy 12k-s játék és még jön rá még 12k-nyi dlc akkor bizony mi vagyunk a barmok, hogy hagyjuk magunkat lehúzni... de hát ez van.