Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
Na végre!!THX

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Fpocok
Takarodjál már te buzi... ez nem a BF3.

Parasite Eve 2, best game EVER!

soo277
Te beteg vagy nem kicsit ember!!ha tényleg lány vagy !!akkor elképzellek egy 120 kilos dagadt ge.inek aki egy ragya, nem kell senkinek!!és az unokaöccsénél látta bf 3at mien lessz azt itt veri a nyálát(nem unod még)

Szerintem neked nem ártana egy kis nyaralás egy jó kis elmegyógyintézetben.

szabii98
<#idiota><#idiota><#idiota><#eljen>
Ezt most komolyan gondolod?? 😄DDDDDD

I met God. She's black

lolSL
ez egy jóhiszemû figyelmeztetés
ki tudja melyik magyar bolt elõtt fog ott állni valaki aki hazáig követ egy vásárlót a cod megjelenésének napján
aztán ki tudja ott mik fognak történni
utólag nagyon meg lehet bánni egy rossz vételt, fõleg ha elvesztesz minden mást is miatta

A videó hátborzongatóan jól néz ki, az kétségtelen, de neked akkor se tudom miért kell ilyen fa...at beszélni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lolSL
aki ezek után codot vesz
nem magát hanem az anyjának kell elvágni a torkát és mindenfelé szétfröcsiznia vérét a lakásban, amiért ilyen hülye faszt nevelt fel

lolSL

redmonk
Akkor bennem is van hiba.

Azért van néhány arc aki nem tudom azért BF-ben is miket mûvelne. De szerintem engem sem kellene félteni a játéktól.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

szabii98
CoD 6al is elvagyok annyira mint a 4el, 2vel, 1el. Bennem van a hiba? :o

I met God. She's black

Skynet
Cod 1,2,4-et ne említsük egy lapon a 6-al,ami egy minden tekintetben agyonbutított multiplayer lövölde lett,köszi. Nem csoda hogy pc-n a COD széria erõsen halott és a jobb játékosok,régi cod fanok mind mind inkább a régi részekkel játszanak.
Apropó MW3...Jó szórakozást majd ujra az iwnethez..😄
redmonk
erre majd a moderátorok válaszolnak

mi legalább nem fikázzuk egymást és nekünk codosoknak nem kell felesleges hozzászólásokat írni ahhoz, hogy tudjuk jó lesz a game 😉

lolSL
sok codos fasszopó még elég kommentet se tudott termelni
bf3 topicot sose éritek be lololol

Ha hinni lehet a híreknek nagyjából 5 kubadínár környékén lesz a havi díja az Elite-nek. Ha valakit érdekel a fizetõs része becsengett egy hónapra, oszt ha megéri neki fizeti rendszeresen. Bár biztos vagyok benne, hogy 3/6/12 hónapra elõfizetve valamivel ócsóbb lesz. És ha az is igaz, miszerint az elõfizetõk ingyért kapják majd a map packot, akkor annak, akinek bejön majd a játék (3 DLC-vel számolva) teljesen megéri, mivel - gondolom én - most is 14-15 kubadínár környékén lesz egynek az ára.

redmonk
Engem nem érdekel ha azért a részért fizetni. Engem megfogott annyira a COD, hogy megtegyem. De én inkább úgy tekintek rá, hogy támogatom õket.

lac coo
Jah...hát ingyen minden jobb lenne nekünk pc-seknek, csak sok legyen és jobbnál jobb tartalom 😄

Erre gondolsz ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fpocok
Nem az összeg nagysága a lényeg...

lac coo
Minden nem lehet ingyen, gyanítom egy kocsmázás árát sem éri el havonta... 😊

Fpocok
De az pénzes lesz.

redmonk
Az, hogy az Elite-ben lesznek elérhetõek különbözõ versenyek jól hangzik. Nem egy eget rengetõ dolog de jó kis plussz azért. Várom nagyon.

Gameteves elõzetes.

lac coo
Marha régóta nem használok keresztet, már nem is emlékszem min szoktam rá, élvezetesebb 😊

Jól beszélsz: multiban nincs történet, mész elõre és lõsz ...Imádom a jó kampányokat, sajnos ritka manapság mint a fehér holló ...😞 Összefüggéstelenül belerakják a megszokott, ezerszer megunt helyszíneket, aztán sablonos a történet, unalmasak a scriptek ( sétálnak a katonák valamit megnézni ...) stb...

Remélem jó sok része lesz még az MW-nek, akármilyen nagy divat is manapság szarral dobálni ....

redmonk
Szerintem egy single kampány mindig is fontos része lesz egy játéknak még ha az csak a multira akar koncentrálni. Ugyanis nem kevés dologra rá lehet jönni. Aztán rá érezni x,y fegyverre. Valamint a legjobb, hogy részese lenni a történetnek, elvégre is FirstPersonShooter.

A multikra rá térve de még igaz részemrõl a single változatra is, hogy szerintem minden ilyen játékban el lehetne hagyni a célkeresztet. Nem feltétlen kell HC mód de egy pici plussz kis realitás szaga lenne a dolognak.

lac coo
Grafikával semmi bajom, nem tudom miért fikázza mindenki, fegyverek példásan néznek ki pl. !

És ami miatt szeressük : a forgatókönyvírók minden dicséretet megérdemelnek, gyakorlatilag manapság nem is volt olyan single kampány a kezemben amin ne untam volna magam halálra! MW-t meg nem lehet abbahagyni 😊)))

ezért várom ezt is tûkön ülve, a helyszínek mindenesetre bíztatóak, India pl...

Én még vacilálok, hogy BF3 vagy Diablo 3 legyen a fa alatt... márha megjelenik 😊)

De cod 1,2,4,6.. na az alapmû... IW azért tud(ott) valamit 😊)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

redmonk
Nekem a CoD 1,2,4,6 a kedvenceim és a 8 lesz a következõ elvégre is modern warfare 😄 illetve egyelõre nagyon bejön bf3 is azt is megveszem majd.

#1251: én életemben nem is láttam az ikonjait. steam ikon menüjébõl indítom vagy joinolok spanokra.

shaddam
Õszintén?Nem érdekel, mert nem veszem meg ahogy az elõdeit sem.Sõt a legtöbb fikázóval szemben le se warezolom.Azért írtam hogy leessen másnak is a nyilvánvaló:arra se vettek fáradtságot hogy a más stílusú ikont átdolgozzák.A következtetést meg vonja le mindenki úgy ahogy akarja.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Engem az az álszentség zavar, hogy a másik topikban azt írják a codról, hogy ugyan az minden része, õk meg sírnak, hogy nem kapják meg azokat a dolgokat, amik az elõzõben jók voltak... akkor?

Emelett úgy állok hozzá, hogy szeretem a Codot, az MW széria kedvenc, az elsõ kettõ is jó volt, úgyhogy a harmadikat megveszem akkor is, ha Rebecca Black írja a fõcímdalt... 😊)

redmonk
thx m8! mivel semmi sem tökéletes a világban vagy legalább egyik x-ben jobb miíg másik y-ban ezért nem helytálló azt mondani csak, hogy "qrvajó" vagy "qrvafos". ezáltal flamelés sem következik be

#1248: valami tournamentrõl hallottam valamit amire szívesen benéznék de szerintem a közelben nem kerül megrendezésre...egyéb dologról még nem hallottam én speciel infot.

BF topikot még nem olvastam ma, megint miért közösítettek ki?<#idiota>

/on

Valami nagyobb esemény, ahol MW3 kipróbálható, esetleg nyomnak valami új muvit, nincs készülõben mostanában? Eléggé uborkaaszezon fíling van<#nemtudom>

+1, végre valaki nem úgy mond véleményt, hogy "ez fos" vagy "ez q*vajó", hanem szépen érvekkel alátámasztja, kifejti. Ez kell a topikba, nem a flame<#worship>

Cris99
neee és ezen is meglátszik hogy u.a. hogy találatnál azok a jelzõ "csíkok" a célzó közepétõl messze vannak nem középen mint mw2ben az ak47nél csak itt majdnem mindegyiknél...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
+1

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Kép beszûrás fail, pedig vip vagy tudtad volna szerkeszteni a hibát.
Maga a kép is fail, nyilván codon kívül mást nem igen tudsz használni számítógépen. A paint kész rémálom mi?
A honlapodra ráférnie egy korrektúra. Borzalom a helyesírásod.
soo277
[/img]
nekem ennyi<#eplus2><#duhos2>

DarkSector
Változott sokat ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Majd ha kedvem és idõm lesz, neki futok újra az Alternek, hátha változott valami fél év alatt.
redmonk
Én párhuzamban tolom majd BF3-t ha jó lesz még kiadáisg is. Még nem BF-ztem amúgy sem 😄

szabii98
AlterIW. Szerintem, és még sok más ember szerint eme tárt fogalom jobb, mint az eredeti játék.

I met God. She's black

"nem is írtam, hogy tilos megvenni" - így jó.
Nekem aztán édes mindegy ki veszi meg, nem is írtam, nem tilos megvenni. De szerintem nyugodtan fel lehet hívni a figyelmet az ilyen "apróságokra" is.

CoD6-tal egy bajom volt multiban: IWNet. AlterIW sem helyettesíti a rendes, dedikált szervereket, nem is csoda, hogy komolyabban már is foglakozunk/foglalkoznak vele.
S ha jól tudom, megint csak ezt használják majd. Én viszont már kezdem unnia CoD4-et 4 év után, így valszeg áttérek a BF3-ra - már ha nem fog szaggatni😊

A grafikával nekem speciel nincs bajom, amíg nem kell alá pofátlanul erõs gép; lásd Black Ops.
redmonk
Értem amit mondasz. Én nem cseszegetni akartam bárkit is de gyakorlatilag minden második komment ami ide érkezik az azt takarja, hogy fos a game a kiadó, ne vegyétek meg mert így meg úgy. Van akinek tetszik van akinek nem.

Én COD1-2-vel komolyba toltam.
COD4 már ilyen klánososdi warososdi nélkül de nagyon.
COD 5-7 nem tetszett.
COD6-tal meg mai napig megjelenés óta erõteljesen.
Singlet végig toltam mindben, szerintem jók voltak.
COD1-2-t mai napig tolnám a régi klánnal de valahogy most ez az MW stílus az ami nagyon bejön.

COD6 a 4-hez képest aláírom nem igen változott de nem is lett szarabb. Eléégé fantáziadús ember vagyok de olyan túl sok mindent nem lehet már ehhez hozzátenni. Grafika nálam az harmadrangú. Fegyvert ha átveszik nem érdekel, ha jól gondolom nagyjából ezeket is használják manapság szal ennyi. Újdonságnak rájuk szerintem elég a váltható optika. Hangjuk lehetne jobb. Szerintem a PERK-k jól vannak kitalálva. A késsel való leszúrás lehetne realisztikusabb és alapból nem kellene célkereszt bele szerintem.

Mellesleg ezt legalább szó szerint nem peccselik szét/szarrá mint egyéb játékokat.

Egyébként a CoD5 és az MW2 is megvan original, és talán ha 30 órám van bennük egyenként. A COD4-ben 2500, csak hogy érezd a különbséget😊
A single részét szeretem, viszont annyit nem ér a 3-4 órás játék idõ, hogy megvegyem. A COD4 multijával viszont megjelenés óta tolom.
redmonk
lol

én azt nem vágom, hogy ha ennyire tudjátok a dolgokat elõre és ennyire nem tetszik már a régi sem akkor minek vagytok itt? mellesleg lemerném fogadni, hogy fele az ilyen embereknek erõteljesen tolja a game-t. Van egy rakta alternatíva, lesz még egy csomó

Szerintem amik lesznek benne fegyverek legyenek egymáshoz képest jól beállítva legyenek pöpec kis új mappok némi történet is jól jön, meg legyen élményben részem...aztán részemrõl, hogy ez még mindig dx9 vagy ilyesmi lesz*rom az nálam csak harmadrangú kérdés.

Lesz más baj is, lásd az elmúlt 3 CoD tanulságos lejtmenetét.
Fpocok
Hát baszki remélem ez lesz a legnagyobb gondotok a játékkal.

Hát, ha ekkora pénzt nyomnak a seggük alá, akkor illik valamit mutatni is, nem? Számos játékfejlesztõ cég százszor jobban megoldotta volna ennyi lóvébõl.